Fan för skolavslutningen :(

Nu vill jag fan inte längre sluta skolan :(.. Hela veckan har annars varit typ "Undra om jag ska ta och åka hem redan nu" men efter min och Anas Emotional moment innan middan så vill jag inte längre sluta :(! Fan vad jag kommer sakna alla mina kompisar, min "familj" här och allt annat :(! Jag vill verkligen inte :'(! Bara jag tänker på det tåras ögonen så förbannat mycket!

Och nu så kan inte min dejt till balen heller komma, hon som skulle ta hans pass på jobbet var tvungen att åka till sjukhuset så han måste jobba... Fast iof så underlättar det en del iaf, för jag vill nog hellre gå ensam till balen.. eller nått sånt... får väll se hur det blir.. Har ingen större lust att gå på balen nu alltså, när jag ändå vet att det mer eller mindre är en "avslutnings fest"..

Men men, finns väll inte så mycket man kan göra.. Pappa har ju köpt klänning till mig och mamma skor och allt sånt så det är väll bara att pallra sig dit.. Sen får man väll se vad man gör av kvällen.. Kan ju ändå inte dricka bort alla känslor eftersom jag har samhällspresentation på Onsdagen :( FAN, just nu går allt bara åt helvete typ..

Nä fy faan.. kan inte skriva mer för att jag bara börjar böla..
Uppdaterar när jag känner mig någelunda samlad igen, om det blir innan skolan slutar ofc :(

Puss o kram

Onsdag

Ja, jag tror i alla fall att det är det, men är inte helt säker.. Dagarna går bara i dimma, jag är vaken men ingenting läggs på minnet. Är så förbannat trött precis hela tiden utan att veta varför, jag sover ordentligt och allt sånt men ändå är jag trött konstant..

Idag ska jag i alla fall ta mig in till Munkfors, rättare sagt om typ 20 minuter eller så, måste komma iväg till apoteket så att jag kan köpa de där grejerna som de sa till mig att göra när jag ringde till VC i Munkfors.

Känns som denna korta text tagit mig en timma att skriva, trots att det inte ens är det på långa vägar. Högst kanske 2 minuter, inte längre än så..

Usch, har bara lust att lägga mig ner på backen och sova, eller bara försvinna just nu. Allt känns så förbannat meningslöst och jag fattar verkligen inte varför... Är bara så jävla nere just nu så det är inte klokt!

Satt igår och skrev på min förbannade presentation som jag har nästa Onsdag, ska prata om klimatförändringen i 20 minuter inför samhällsklassen. USCH, ser verkligen inte fram emot det kan jag ju säga.. Satt i alla fall typ 3 timmar igår med denna, ute i hallen typ, där vi har bord och stolar.. från 21.30 och fram till 00.30... Var nära på att somna vid det bordet och ovanför mina böcker och allting.. SUCK!

Har flera gånger idag och igår att jag ska gå och dö på flera olika sätt, igår ville jag hänga mig och idag hade jag tänkt gå och lägga mig i ett dike och dö och så.. Får se vad det blir för något imorgon helt enkelt.

Aja, ska försöka hitta cigg någonstans ifrån hade jag tänkt, innan man ska iväg till Munkfors, annars måste jag vänta tills jag vart inne på Antons och handlat.

Uppdaterar imorgon eller nått om jag överlever allt detta!

Överfall och rövknull

Fan vilken helg!

Ojoj, skulle inte kunna beskriva denna helg med bara ett par ord kan jag ju säga.

Började med att Celena kom hit i Torsdags och så fort vi hade kommit till skolan typ satt det ett grogg glas i handen haha, vi drog över till Ceciliagården där vi var lite sociala med folk. Därefter var det typ efterfest hos mig med endast mig, Celena och Johan, vilken var väldigt kul faktiskt förutom att jag typ somnade hela tiden xD.. Johan försökte hålla mig vaken men det lyckades inte särskilt bra xD..

Fredagen var det fest igen, fast vi gick runt i nattkläder fram till sent på eftermiddagen då vi fixade iordning oss och drog till Katarina senare efter en förfest hos mig. Celena fixade mitt hår, vilket blev vääldigt fint måste jag säga :) Träffade lite nytt folk från Uppsala och så med. Hade det väldigt trevligt på festen fram tills alla bestämde sig för att dra ut och spela nattvollyboll som gick över till fotboll.. Då vart jag väääääldigt förbannad av någon anledning. Så Celena näst intill bokstavligen BAR hem mig för att jag hade druckit liite väl mycket xD..

Lördagen, fest nummer 3. Gick runt i nattkläder fram till eftermiddagen igen innan vi började fixa oss.. Klockan 19 var vi på föreställning som min syster Ana var med i, Riktigt jävla bra musikal måste jag verkligen säga! Och Ana Rockade verkligen!!
Efter det drog vi över till mig och förfestade lite innan vi drog iväg till grillfest med Anas klass. Och där sprang vi mellan Rektorsgården och Katarinagården stup i ett  tills vi slutligen stannade på Katarina.. Vid det laget hade jag slagit mitt ena ben när jag ramlade i en trapp, som vid det här laget är helt blått av blåmärken även fast jag inte hade druckit någonting typ. Men men.. Blev sen förbannad IGEN, och denna gång riktigt förbannad så vi drog till mig och slutade festen där.. Ana deckade i min säng (som vanligt ^^ haha) och jag försökte sova och försvann väll ett tag, för Celena väckte mig vid typ 9 tiden eftersom hennes buss skulle gå 9.50 mot Karlstad eftersom hennes buss mot Eskilstuna skulle gå 12.30 och ingen annan buss kunde ta henne dit i tid.. Och mina pengar hade försvunnit, bara sprungit iväg (som jag hittade sen >.<) så hon fick åka själv.. Jag gick och lade mig då och somnade runt halv 10 och vaknade halv 6 på kvällen :P..

Aja, det var min helg i alla fall :P

Tack för en bra helg Celena, visserligen kanske den slutade lite halvdant, men det var kul att du kom i alla fall.. Och vi ses ju snart igen om du kommer hit den första eller vad det nu är :) Och hoppas att du kan pierca mig då dessutom :)!

Och om svullnaden i handleden inte går över inom ett par dagar så måste jag ringa till VC i Munkfors för att kolla upp det, hoppas att det inte är nå större problem i alla fall.. Kan ju röra på handen ungefär som vanligt.. Förutom om jag skriver lite mer som i detta inlägg så får jag ont under pekfingret typ, mot mitten av handleden och pekfingerleden.. Så hoppas verkligen att det bara är en spricka och inget annat..

Fick dessutom en typ förfråga om jag vill stå modell för en piercingsida sen senare i sommar har jag för mig (?), klart som fan att jag tackade ja till det :), skulle vara så förbannat kul alltså :)!

Denna helg som kommer blir det i alla fall inget festande för jag får inte pengar förrän på Måndagen, då förhoppningsvis Janne kommer hit eftersom han ska vara min dejt till balen, om jag inte väljer att gå själv vill säga.. Som det känns nu så har jag ingen större lust att gå med någon OM jag ens ska gå :/.. Men men, får väll se hur det blir med den saken.. Och ska dessutom inte festa på balen heller eftersom jag har samhällspresentation dagen därpå >.<

Nu är det fan bara plugg som gäller, har en massa samhällsgrejer att fixa tills vi slutar, har ju bara trots allt typ 10 skoldagar kvar att fixa allt så >.<.. SUCK *PANIK*

Så snart blir det att lägga sig, om inte annat vila min hand som börjar göra rejält ont nu alltså :(.. Aja, uppdaterar nog när jag vet vad det är som är fel med min handled... Om jag orkar vänta tills dess, får se..

Ha de fint och god natt gott folk!
Puss och kram



Vill inget hellre än att vara hos min ängel just nu,
utan dig skulle jag aldrig orka med livet som det är!

Du har räddat mig så många gånger från mörkrets onda klor!
Orkar du rädda mig igen om jag faller??

Jag vet inte om jag orkar hålla huvudet högt ännu en gång,
fäll ut dina vingar och rädda mig...
Mörkret drar ner mig i sin famn,
den kväver mig mer än någonsin.

Tappar andan, allt försvinner,
mörkret tar över mitt huvud, min själ.
Jag vet varken ut eller in längre,
allt blir svart som natten.
Jag svävar i en dimma,
vet inte vad som är påriktigt och vad som är fantasi längre.

Snälla rädda mig från mörkrets sylvassa klor,
innan den drar med mig och gör mig till dess slav!


(Texten är skriven av mig!)

Onsdag

Imorgon kommer Celena hit och stannar tills på Söndag :) *glad*.. Saknar henne så förbannat mycket alltså!!
Så ska åka in och möta henne när hon kommer, ska dessutom köpa mina älskade skor som jag hittade förra Fredagen när mamma och pappa var här :).. Ska dessutom träffa Jennifer och fika eller nått sånt.. får väll se vad vi hittar på..

Och snart (hoppas jag) kommer jag iväg till Munkfors och handla eftersom det är en del som behövs i helgen ^^.. Ska köpa cigg över hela helgen och kanske lite sprit om systemet är öppet, annars får jag köpa det inne i Karlstad imorgon :)..

Om jag har tur så blir det att pierca sig på Lördag ^^.. Yay, äntligen!! Har ju snackat om att pierca mig sen jag var typ 15 eller nått, nu änligen händer det om Celena får tag på sin tång som hon behöver :)

På Lördag blir det att gå på teaterföreställning där min älskade syster Ana är med i :) Ska bli kul att se eftersom jag inte såg den förra :( tyvärr..

Nästa helg är det Geijerskolans dag, på Lördagen, så jag har tydligen anmält mig som frivillig att ha hand om Historia"hörnan" om man ska säga det så *suck* Jag vill verkligen inte >.< fattar inte varför jag sa att jag kunde då >.<... Varför kunde jag inte ha sagt att jag skulle vara upptagen med annat?? Fan ta mig själv!
Aja, får väll stå ut med det >.<..

Till hösten blir det i alla fall att gå här igen ^^ På Geijerskolan :D Ansökte idag så det blir att komma hit till hösten igen ^^.. Längtar verkligen eftersom jag inte vill åka hem igen.. men det blir ett måste, men så till Hösten blir det att komma hit igen ^^.. Inge mer med det alltså ^^..

Nä, nu ska jag försöka leta skjuts till Munkfors >.<.. OM det finns någon som kan skjutsa vill säga.. Annars vette fan vad jag ska göra alltså >.<..

Aja, har inge mer att skriva just nu..

Puss o Kram

Fy på mig!

Usch alltså, har inte uppdaterat min blogg på en månad nu, har bara haft så förbannat mycket saker att tänka på så har inte haft tid till att sitta särskilt mycket alls vid datorn, eller bara när jag har haft skolarbete att göra vill säga då.

Nu är det mindre än en månad kvar tills skolan slutar och jag ser verkligen INTE fram emot det eftersom jag kommer få flytta hem igen, det är nu bestämt, jag kommer att flytta hem till Sthlm *suck*..

Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra till hösten, blir nog att plugga på komvux eller nått dret, bara för att ha någonting att göra liksom.. Men jag vill verkligen inte, ville söka till floristutbildningen men kommer inte ha råd att betala tillbaka hela beloppet på ett helt år..

Aja, annars har det väll inte hänt så mycket på skolan, fester och såna saker, förrutom då när det har varit plugg, vilket har varit den större delen av denna månad..
Påsklovet var jag hemma och ute på landet, vilket var väldigt skönt faktiskt :).. Träffa familjen och så igen, härligt värre, hade verkligen VERKLIGEN hemlängtan alltså, de sista dagarna var hemska verkligen, kunde inte annat än att önska att dagen skulle komma när jag åkte hem.

I morgon kommer mamma och pappa för att hämta saker härifrån som ska hem eftersom jag har så förbannat mycket grejer här.. Sen tar jag med mig det sista när jag har slutat.. Så det är inte särskilt mycket saker kvar här nu alltså.. bara det allra viktigaste mer eller mindre..

Nästa helg kommer Celena hit över hela helgen, det ska bli kul som fan :).. Har verkligen saknat henne.. har inte träffat henne sen senast hon var här eller nått, alltså ett bra tag sen..

Nu har jag även bestämt mig för att tatuera mig, Celena ska göra det när hon har färg och så.. Härligt värre ^^.. Äntligen liksom..

Snart är balen här också.. klänningen är fixad och så, men jag har ett dilemma.. Vita eller svarta kläder?? Har outfits för båda, men har gått över till Gotarstilen väldigt mycket nu, så är mer inne på det svarta, men liksom mamma och pappa har lagt ner pengarna på den vita så kanske borde ha den i alla fall??
Har iaf en dejt till balen nu, så behöver inte gå själv ^^..

Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt.. Uppdaterar igen om något förutom plugg händer..

Puss och Kram