Lördag

Nu har vi åter varit iväg till mellandagsreorna i Barkarby, och för en gångs skull kom vi dit innan rusningen började.. Så vi hann till Media Markt och även till IKEA parkeringen innan det blev fullt..
Jag fick min externa hårddisk på 1 tb som jag ville ha och även en sån där som man kan sätta flera cd-skivor i.. Riktigt jävla snygg i metall med en bild på en tecknad kyrkogård :) *grr*

Kollade dessutom på priser på TV:n eftersom min är typ paj och varit det sen några år tillbaka, alltså den fungerar och så men högtalarna är spräckta och en massa skit.. Hittade en på media markt för drygt 4700 som jag skulle kunna tänka mig utan att den är för liten :).. men kommer nog fan inte ha råd förrän jag har jobb eller har jobbat nästa sommar... Skulle även behöva hitta en dvd-spelare med vhs i, men det går fan inte att köpa i vanliga butiker längre verkar det som :(.. Får se om jag kan hitta nån på blocket eller nått shit.. och sen tittade jag även på hushållsprylar eftersom jag har bestämt mig för att försöka skaffa egen lägenhet till nästa sommar eller höst... men men, får se hur det blir...

Har i alla fall kollat igenom alla saker som jag redan har, tre flyttkartonger med en massa grejer blev det sammanlagt :), känns rätt bra det i alla fall :).. Men sen när jag väl har egen lägenhet så ska jag och mamsen iväg och storhandla på IKEA eller nått liknande :)... Kommer bli så jävla kul ^^.. Fast möbler behöver jag inte i början, förrutom de jag redan har.. kan ju alltid köpa allt med tiden liksom.. vem behöver en soffa de första månaderna liksom?? Inte jag i alla fall.. samma med matgrupp, jag har en fåtölj som får duga under tiden ^^.. TV-bänk har jag, bokhylla, säng och det nödvändigaste :)..

Och sen ska jag dessutom få lite pengar i alla fall, även fast den externa hårddisken var en del av min julklapp, eftersom jag skulle få pengar av päronen som jag fick använda till vad jag ville.. Så ska nog köpa en snygg röd klänning om vi åker iväg till Kista eller nått sånt.. Plus att jag ska in på Body shop och köpa det sista jag behöver innan jag ska tillbaka till skolan..

Nu ska jag snart ner och käka och efter det installera den externa hårddisken eftersom den var så kall när vi kom hem, måste låta den bli lite varm i alla fall innan man sätter igång..

Tror inte det blir något av att åka iväg till stan innan skolstarten, klarar fan inte ens av att åka bil just nu utan att få panik om pappa inte kör 90 km/h på motorvägen :(, fattar inte vad som är fel just nu.. fattar verkligen inte det :(..
Nu har jag i alla fall bara 3 cigaretter kvar och jag har inte köpt nå fler heller, så ska sluta när dessa är slut, vilket troligtvis blir idag... Har trots allt haft paketet i nästan en hel vecka :).. Men men, efter detta är det slutrökt för min del.. inge mer med det :)

Imorron får jag se om jag ska träffa Katta eller inte, vet ju inte om jag kommer klara av att åka iväg i bil :( och har dessutom inga pengar eftersom mamma fortfarande har dom, jag får dom inte förrän på Måndag...
Så jag vet faktiskt inte om jag har lust tyvärr =/...

Fick världens jävla panikattack i bilen igår när vi skulle iväg till mellandagsrean, började gråta och skrika åt pappa att sänka farten :(.. Fan alltså, jag orkar inte med mer sånt här :(

Nä, nu ska jag fixa en massa innan maten :)
Rock on!

Mellandagsrea = Kaos ffs!

Fy fan alltså, päronen, lillebror och jag skulle iväg tidigare idag.. Bland annat till Media Markt för att kolla litegrann, men när vi väl kommer dit så är det för fan kö ända från motorvägen och dit borta.. Hur i helvete tänkte vi egentligen? Ska man dit så ska man dit direkt på morgon när det öppnar eller annars inte alls typ.. så vi bestämde att vi ska dit vid 18 tiden igen och se hur mycket folk det är då..

Min mage har varit helt åt helvete igen ända sen i Tisdags.. Kan varken äta eller dricka någonting alls utan att må illa och är nära på att spy, jag vette fan vad jag ska göra alltså.. Ska försöka med att få in rätt dygnsrytm igen och se om det hjälper.. de första dagarna här gick jag och la mig 23 och gick upp vid 8 på morgon.. Men sen sket det sig helt och hållet..
Aja, får fan försöka lösa detta nu.. Annars vette fan vad jag ska göra..

Julafton var i alla fall helt okej, fick inte så mycket julklappar... men jag får mer under nästa vecka, då jag bland annat ska få pengar av mamma och pappa.. På julafton fick jag: En tekanna med mugg av mormor, en Marilyn Manson platta av lillebrorsan *älska*, ett par body shop grejer från mamma och pappa, samt en klänning, en ljuslykta av moster och sen fick jag en annan fin ljuslykta av Ana innan vi åkte på jullov :).. O när skolan börjar igen och Johan är tillbaka så ska jag få min julklapp av honom, från Brasilien ^^..

Aja, när vi ska till media markt senare idag så ska jag kolla lite priser och sånt på saker jag behöver.. Allt håller på att packa ihop tydligen.. Behöver en ny TV samt dvd med video, högtalare till min dator eftersom de jag fick av mamma och pappa på höstlovet inte fungerar, plus att jag behöver en extern hårddisk och tomma dvd skivor.. Och sen ska jag kolla efter en systemkamera alt. digitalkamera :).. Ojoj, vad man skulle behöva pengar för att få allt man vill ha :(

På Söndag blir det nog att träffa Katta och Tommy, eftersom de ska till Solna och titta på bandy och Katta vill träffa mig.. så de ska hämta mig här och sen ska vi åka till Outlet tydligen, inte för att jag har nå pengar får att shoppa dirket.. men men..

Nu är det bestämt i alla fall att päronen ska skjutsa tillbaka mig till skolan sen när den börjar.. sen får vi se om jag åker tillbaka den 4:e eller den 6:e.. skolan börjar egentligen den 5:e men vi är ju alla lediga den 6:e så va fan ska man dit för?? Aja, får se hur det blir.. kommer få sitta och åka i drygt 5 timmar i vilket fall som helst.. ska avboka min biljett hos swebus nu direkt..

Idag när vi var till Coopan fick jag 3 nya filmer eftersom det kändes att det behövdes.. Fick filmerna: Gladiator, The Holiday och en special utgåva av Nightmare before christmas, en så kallad Collectors edition, med en massa extramaterial :D.. Helt jävla underbart alltså :D!! Och så jävla fiin :D!

Under nästa vecka ska nog jag och mamma åka in till stan eller Kista, ska in på bodyshop och handla en del saker jag behöver, allt verkar ta slut just nu och billigt är det direkt inte, men det är det fan i mig värt ^^..

Nu börjar jag i alla fall få ordning på boken som jag och Celena har skrivit, har läst igenom 2 delar av 3 eftersom den tredje inte är inskriven på datorn ännu då den verkar försvinna precis hela tiden utan anledning men men.. Vet i alla fall vad som måste fixas nu och såna saker, hur uppbyggnaden av boken ska se ut och såna saker.. Så nu är det bara att jobba på så att man får klart det nångång snart :)

Aja, ska fan sluta skriva nu, har en del att fixa :)
Rock on!

Julafton!

Ja, så var det julafton, skönt skönt.. fast har inte ens gått o lagt mig ännu, ska göra det om en stund...
Och mamma ska väcka mig vid 9 imöra, så att jag kan vända på dygnet igen.. Kanske min mage inte är så mycket åt helvete efter det i alla fall..

I Lördags åkte jag iväg från skolan, 9.50 bussen blev det o sen fick man vänta på Karlstad busstation till 12,15 då min buss gick därifrån och till Örebro där jag fick byta bussjävel, men men, det gick smidigt som satan.. Skönt det..

Och väl inne i Sthlms central så kom mamma och mötte mig, vi gick till bilen där pappa väntade med bilen och åkte sen hem ^^.. Skönt att vara hemma :)

På Söndagen blev det att gå upp tidigt, skulle in till stan igen, för att träffa min äldsta storebror och hans fru som hade kommit till Sverige på kryssning och skulle vara i land till 17 eller nått.. Blev en del shoppande och prat, samt fika och såna saker... riktigt jävla kul var det i alla fall :)
Jag och sami fick "The Dudessons" dvd och en låda med Tuppla (finsk godis) av dem..
Fan mamma och pappa köpte julklappar till alla deras ungar, dvs. Sex stycken :P hehe.. Alla på runt 100-lappen :P

O jag fick en SKITfin klänning från Rockzone också :D.. En vit med svart spets ovanpå, ASsnygg!! Det stod verkligen mitt namn på den när jag testade den alltså ^^.. 250 kronor kostade den bara faktiskt ^^..

Idag har jag bakat pepparkakor och sen finska julstjärnor med *duktig Sanja*..

Får se hur mycket pengar jag får i julklapp, ska fan iväg och shoppa med mamma den 26 eller något sånt.. Då ska jag försöka hitta en röd kortklänning och en massa småsaker som jag behöver ^^..

När jag ska tillbaka till skolan så kommer mamma och pappa skjutsa mig, det är alldeles för mycket saker som jag behöver ha med mig för att kunna ta bussen.. så ska ta och avboka den och åka bil till skolan sen ^^

Hoppas sen att min ängel kan komma och hälsa på mig där borta nån helg när skolan har börjat ^^ <33 Skulle vara så enormt roligt!! Saknar henne som jag vet inte vad!

Nu under jullovet så har jag bestämt mig för att sluta röka, men genom att trappa ner, vilket har funkat väldigt bra, har under 3 dagar bara rökt 3 cigg om dagen :) *stolt*.. och innan skolan börjar så ska jag ha slutat helt och hållet :) jag måste verkligen göra det, fy fan vad pengar det går åt.. och det är mammas pengar som går, så vill vara snäll mot henne med :)!

Haha, jag fick nå jävla fnatt för 2 dar sen och fixade ner Backstreet boys alla album.. fan alltså, det är faktiskt BRA musik :O!  Whats the fucking deal >.< haha!

Idag har jag faktiskt varit jävligt duktig.. Har städat mitt rum, dock inte dammsugit men torkat av alla jävla hyllor och sen rensat bort allt som ska slängas och som ska till myrorna.. En stor jävla låda som ska slängas samt 2 små lådor som ska till myrorna..

Har pratat med mamma om det där med att skaffa lägenhet, trodde inte att hon skulle vara så possitiv till att jag vill skaffa eget och så.. När jag sa att jag måste börja leta och sen hur jag skulle göra med flytten så sa hon "Det där ordnar vi".. Skönt att veta att hon vill hjälpa till såpass mycket :).. Problemen är många men det kommer nog lätt ordnas på ett eller annat sätt :).. Har bestämt i alla fall att jag ska flytta in till Karlstad när skolan är slut och sen skaffa lägenhet och börja plugga där och sen drar jag troligtvis vidare till Göteborg, men är inte helt säker ännu, vi får väll se :)

Aja, nä nu ska jag försöka söv litegrann i alla fall.. Mamma ska väcka mig om 6,5 timmar *suck*
Ska bli så fin, så fin imöra.. ska fixa håret en massa och så ska jag ha på mig min nya klänning och en massa fint :).. Håll utkik på bdb efter bilder :)
God natt och God jul!
Uppdaterar nog på mellandagarna nångång :)
Rock on!

Jävla rövsvett >.<

Okej, inte bokstavligt talat.. Utan allt känns bara så jävla dött, finns inte ett skit att göra och så är man sjuk med :(, så allt är bara så jävla dött.. Det enda jag har gjort idag är typ, latat, ätit och sen glott på film, broderat och fixat ansiktsmask >.<.. Nått annat har fan inte hänt alltså..

Skönt att det snart är lov, inga lektioner imöra efter lunch *skönt* så ska på litteraturen och sen ska jag jobba med skrivprojektet så att jag får klart böckerna innan jag åker hem till Sthlm på Lördag..
Det har krånglat en del med skrivprojektet, skulle få hjälp av en klasskompis sambo som håller på med såna där saker, men han har inte kunnat skriva ut sakerna så allt har blivit helt fuckat typ.. Aja, det löser nog sig imöra.. Om inte annat får jag skriva ut det på skolan igen och göra häftena där..
Jag orkar för fan bara inte med mer, jag vill hem till familjen och bara få vila ut.. Har saknat dem så jävla mycket!!

Har i alla fall packat klart allt nu, förrutom det jag kommer använda mig av dagarna innan jag åker.. men annars är allt klart.. Bussen från skolan går 9.50 på Lördag morgon och jag åker inte från Karlstad förrän 12.15 >.< Faan vad det suger röv och dessutom finns det inget att göra i Karlstad eftersom alla affärer öppnar typ 12 eller vad fan det nu är, om de inte har fått för sig att ha julöppet :) I så fall ska jag nog till Eldopalen och köpa rökelse samt något smycke tror jag.. om det inte kostar allt för jävla mycket...
Men men, det återstår att se :)

Igår var det 2 månader sen jag och Johan blev tillsammans :) Synd bara att han inte var här :(!
Saknar honom så otroligt mycket :(! <3

Nä, nu ska jag titta på film och sen söv..
Puss o hej!

Måndag igen då

Ja, så var det Måndag ingen, och dygnandet gick åt helvete det med. Var vaken till kanske 7-7.30 och sen somnade jag, vaknade vid 10 då jag hade satt larm på utifall att jag skulle slockna.. Men därefter somna jag om igen och vaknade 10 i 13, precis lagom till Litteraturlektionen >.<.. Helvete vad svårt det ska vara då!

Fick i alla fall en hel del pluggande klart igår och i natt.. Gjorde klart nästan alla frågor till Samhällsprovet på Onsdag och har börjat skriva på min sista inlämningsuppgift som ska in på Onsdag med..

Engelskan pluggade jag en del med också, men tror fan inte jag kommer klara det provet om jag ska vara ärlig, har ju den imöra som sagt i det förra inlägget..

Ajja, nu väntar jag bara på middan, är så in i helvete hungrig så jag skulle kunna äta en häst bokstavligen!

Är ju egentligen matvakt den här veckan, men va fan, missade frukosten och dessutom lunchen >.< Fattar inte hur jag gör detta alltså :S.. HELVETE kom ju på att jag måste till matsalen innan middan och hjälpa till, helvetes jävla bajs *argh*..

HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE!!!

Dagen blir bara värre och värre >.< Fucking piss arsel alltså!

Jag orkar fan inte mer nu.. tror jag skiter i middan med och går o lägger mig istället, så förbannat jävla trött på allt just nu, missköter precis allt i min värld >.<
Usch blä och tvi!!

GOD NATT

Gråmulen äckeldag

Ja, inte utomhus utan hos mig, har varit depp hela dagen, sen jag vaknade och det lär väll fortsätta till imöra eftersom jag ska dygna.. Hela dygnsrytmen är helt åt helvete just nu så måste få ordning på skiten..

Sitter just nu och pluggar inför proven i både Samhäll B och Engelska B.. Får väll se hur det kommer att gå, men men, jag har bestämt att jag SKA klara dessa eftersom jag inte klarade naturkunskapen >.< Men går det inte så får jag göra omprov efter lovet, desto mer för mig att plugga under lovet *suck*..

Både idag och igår har jag verkligen STORstädat, dammsugit, dammtorkat, tvättat 3 maskiner med tvätt och en massa mer, nu är det bara toaletten kvar, men det får vänta till senare i veckan faktiskt.. Orkar inte städa mer just nu.. måste ägna mig tid åt pluggandet...

O så igår blev jag, Ana och några till bjudna på tårta på Lenngren eftersom Daniel fyllde 23 år ^^.. Riktigt gott var det faktiskt, men sen var det att dra tillbaka för att städa.. Var i alla fall där som sällskap i drygt 1,5 timme :)

Idag har jag levt på två äggmackor och en Billys Panpizza.. Har inte varit särskilt hungrig så.. Fast blir jag hungrig senare så får jag väll fixa nått litet till.. inte för att jag har nå fler panpizzor tyvärr.. får nog bli en äggmacka till eller så.. får väll se vad jag hittar..

Nästa Lördag bär det äntligen av hem igen, över jullovet.. Fan vad jag saknar mig familj :(! Ser verkligen fram emot att komma hem, och på Söndagen får jag dessutom träffa min storebror och hans fru från Finland :), samma dag som lillebrorsan fyller 19 med :).. Jag tror att detta kommer bli ett bra lov :)! Ska dessutom sluta röka under lovet och eftersom jag inte har nå pengar så lär det inte vara nå problem eftersom jag annars handlar med mammas medmera kort när jag är här på skolan... Men när jag är hemma så kommer mamma hjälpa mig, eftersom jag verkligen vill och känner att jag måste sluta pga ekonomin :)..
Sen får vi se vad som händer under nyår.. Katta har bjudit mig till Frövi för att festa, hon sa att hon skulle betala resan, så vi får väll se :)

Och på mellandagarna, beroende på hur mycket pengar jag får i julklapp, ska jag nog iväg till media markt och se vad de har för utbud på digikameror och tv apparater och såna saker.. min TV har nämligen börjat bråka nå rejält, speciellt när det gäller ljudet *suck*.. tror den börjar bli väldigt gammal.. Men men, sen ska jag kolla efter nån snygg RÖD klänning (förengångs skull) som jag kanske kan ha på nyår om jag ska på fest ^^..

Igår fick jag dessutom veta av Katta att en gammal skolkompis från gymnasiet när jag gick media, fick en liten flicka natten till igår :) Jättekul att höra ju! Fast har inte haft nån kontakt med henne sen i somras nångång typ..
Ajja, jag önskar henne i alla fall lycka till med bäbisen :)
Det får mig att själv längta efter en ännu mera :/ *suck*.. Men än på några år blir det nog inte, måste tänka på studier och arbete och sånt innan jag tänker skaffa mig barn i alla fall :)

Nä nu ska jag fortsätta plugga >.< så att jag får skiten klar någongång.. och så att jag kan ägna resten av natten till att läsa boken som ska vara klar till Torsdag.. sist jag var uppe hela natten läste jag drygt 110 sidor :) *stolt*..
Ha de fint!
Rock on!

Fredag hela veckan ^^

Ja, då var det Fredag igen då, skönt som satan, även fast jag missade matten igen >.< men men, shit happends..
Helt otroligt alltså, fick faktiskt i säng redan klockan 23 igår ^^ *stolt* Vaknade upp vid 2 på natten o kunde inte somna förrän runt 4 så låg och läste en bok som ska vara klar till litteraturen nästa Torsdag :) Hoppas att jag hinner klart den bara..

Idag blir det i alla fall att åka in till munkfors, köpa cigaretter och så ska jag faktiskt kolla om jag hittar nå bra filmer att köpa också, är så trött på dem jag har och kan heller inte ladda ner filmer på datorn eftersom minnet nästan är fullt >.<
Sen ikväll blir det bara att ta det lugnt, orkar inte göra särskilt mycket faktiskt och har heller inte råd att festa nå som typ alla andra ska göra.. så ska nog kolla på film, ligga och läsa, ha en alldeles egen myskväll helt enkelt :)
Fixa lite popcorn, ska köpa lite godis med, o pannpizza och sånt..
Kom fan på att det ska vara Luciatåg efter middan idag med >.< vette fan om jag orkar gå ffs..
Hade redan en liten en vid lunchen, det vara bara killar med i den, riktigt roligt att se killar med glitter på huvudet och tända ljus i händerna xD gulligt värre :P

O det bara fortsätter att snöa ute :D det har snöat mer eller mindre hela veckan och det smälter heller inte bort direkt :D.. Så in i helvete mysigt faktiskt, önskar att familjen faktiskt kunde fira jul här borta :) eftersom det har visat sig att vi ska fira jul hemma i alla fall :( det blir inge åkande till morbror och hans familj över jul.. eftersom mormor ska komma över till oss tydligen >.<

Igår kväll var jag över till Johan för att säga god natt och så, han fick sin julklapp och födelsedagspresent eftersom han åkte tidigt imorse :(.. Men han gillade i alla fall julklappen ^^ En söt ask formad som ett hjärta med en ros på som jag hade målat helt själv ^^, lägger ut bild på den på min bdb senare i helgen troligtvis ^^ (heavenofdeath @ bdb).. Så fick jag en massa kyssar o kramar och så innan han skulle söv ^^ o så sa han att han skulle sakna mig o att han skulle köpa julklapp till mig från Brasilien så jag får den när han kommer tillbaka :)! Fan jag saknar honom redan :(

Nä, nu ska jag nog lägga mig och titta på film och läsa ^^
Rock On!

اذا اردت شيء بشده فاطلق سراحه فان عاد اليك فهو مالك لك واذا لم يعود فهو ليس لك من البدايه
(betyder: love is so hard to find and when u find , it is so hard to lose , and when u lost it, it's so hard to love again)

Jag orkar faan inte mer :( >.<

Fuck vad jobbigt allt ska vara idag, och jag vet inte varför..
Har bara segat vid TV:n sen efter lunchen, tittade på Sex and the City filmen igen och sen skönheten och odjuret *älska*... Men va fan, jag är bara så sjukt jävla uttråkad, är helt utan cigg typ och allt är bara allmänt bajs.. Jag är så trött i huvudet att jag inte vet vad jag ska göra längre >.<

Ajja, ikväll ska jag i alla fall försökta ta mig till Lenngren innan Johan ska sova o prata lite o så.. Plus att han ska få sin julklapp och födelsedagspresent :).. Han åker ju hem tidigt imöra *snyft* :(

Helvetes jävla bögtelefon nu då.. Den vägrar skicka iväg sms >.<.. Nu har jag tre sms som väntar på att de ska skickas i utkorgen, men ingenting händer.. WTF is the fucking problem??? Jag hatar verkligen min telefon ibland så jävla mycket, vill bara slänga skiten i snön o dränka skiten >.<!!!

Jag måste för faan sluta skriva blogg om jag bara ska hålla på och skriva såna här jävla saker, blir bara mer och mer irriterad ju mer jag skriver ffs!! Nu får detta fan ta ett jävla slut, eller annars får jag sluta sitta vid datorn helt enkelt, vilket jag vet att jag inte kommer att klara mer än en dag i alla fall >.< så får sluta skriva en massa jävla skit!!!

Slut för idag om jag inte får för mig att skriva en massa jävla skit senare igen sen, men då måste jag stoppa mig själv om det bara blir en massa skitsnack!
Rock fucking on ppl!

Jävla skit dag

Allt har varit helt jävla cp sen igår när ja vaknade vid 16 tiden..
Har varit helt jävla depp o inte orkat med ett jävlaste skit, är bara så otroligt trött att jag vill sova, men jag kan inte sova.. Jag vet inte varför..
Somnade väll till en stund vid 23 tiden i vaknade 00 o kunde sen inte somna om förrän 08 på morgon o väcktes igen lite efter 09 av min lärare.. Så har inte sovit mer än högst 2 timmar i natt om man nu ska säga så.. Är egentligen inte så jävla trött men på grund av allt depp så blir man väll trött antar jag..

Har i alla fall varit på lektion idag, så jäävla segt.. O ciggen är snart slut med, har bara en cigg kvar *suuck*.. Måste in till Munkfors och handla idag >.< skulle fan ha hängt med igår när Ana och lillen åkte in i alla fall..

Ajja, ska fortsätta deppa och glo på Sex and the City filmen o sen ska jag prata med Ana lite också, en viktig sak, mer skriver jag inte..

Uppdaterar igen när jag örk..
Rock on!

Tisdags blääh återigen

Trött som ett cp och tror jag håller på att bli sjuk med >.< Går runt och nyser hela tiden, ont i halsen till och från o så fryser jag mer eller mindre hela tiden >.<... men men, får helt enkelt göra det bästa av saken, även fast det inte finns så mycket braigt med att vara sjuk >.<

Idag blir det att åka på klassmys trots att jag trodde att det var imöra, men icke.. det är idag.. så åker iväg typ 17.45 eller något och vet inte när jag kommer tillbaka till skolan, brukar vara runt 22-23 någongång.. men men, det ska bli kul ^^.. Förra klassmyset var hur kul som helst ^^

Julklappen till Johan är i alla fall klar nu, så jävla stolt över den ^^.. Kommer nog lägga upp bild på den här senare, när han har fått den ^^.. Bara hans födelsedagspresent kvar sen då, ska pyssla med Ana imöra så måste få klar grejen då ^^...

Ska egentligen snart på Engelskan men känner att jag inte orkar, är helt fucking utmattad >.< Okoncentrerad på precis allting, kommer inte ens ihåg allt vad alla har sagt till mig idag typ.. allt går in genom ena örat, och visst, det stannar också men det stannar inte kvar utan försvinner ut i ingenstans bland alla tankar och funderingar... Blir nog att lägga sig tidigt idag har jag bestämt, om inte jag och Johan ska hitta på nått efter klassmyset vill säga :)

Fan vad jag har varit deppig de senaste dagarna, fattar inte vad som är fel nu liksom.. Allt är bara så allmänt cp :(.. När jag letade efter nånting i garderoben igår så hittade jag en rakhyvel i den, min första tanke var att jag skulle ta fram den och skära mig >.< men jag gjorde det inte, utan la undan skiten och satte mig och pyssla istället *stolt* Kan man slänga rakhyvlar i vanliga sopor?? Jag måste göra mig av med den nu med detsamma!
Sen i alla fall så har jag bara varit så utmattad på grund av att jag har varit deppig, har inte kunnat somna förrän 3-4 på morgon även fast jag har varit trött och en massa skit.. Har varit så jävla osäker på precis allting, även fast jag kanske inte borde det och såna saker.. Plus att jag saknar min familj :( *snyft* Vill inget hellre nu än att bara åka hem och krama om dem allihop!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer.. trött, trött, TRÖTT *suck*
Funderar på om jag ska ta och sova en stund faktiskt..
God "natt" & Rock on!

Så idiotiskt jävla trött >.<

Helvete vad trött man ska vara då >.<
Fattar fan inte hur jag ska klara de sista veckorna i skolan om jag ska fortsätta vara såhär trött... Hela helgen har varit sån att jag har lagt mig tidigt på morgon och sen sovit halva dagen förrutom Söndagen, då var det att gå upp tidigt, runt 9, eftersom jag och Ana skulle in till Karlstad och julhandla ^^.. Riktigt roligt var det faktiskt..

Men så på kvällen blev jag så jävla depp, vet inte varför överhuvudtaget.. Men så kom Ana över och vi började pyssla ihop killarnas julklappar ^^ och sen tittade vi på "Girl, Interrupted" (stavning?).. Och efter det så var klockan helt plötsligt 4 på morgonen...

Somnade väll säkert inte förrän vid 5 ändå, men det bidrog till att jag vaknade upp vid 15-15,30 och det betydde bara en sak, jag hade missat mer eller mindre hela litteraturlektionen IGEN!! Idag som vi hade författarbesök och allt >.< *skäms*.. Fy faan vad jag verkligen hatar detta!!!

Ajja, i Fredags var det i alla fall musikalkväll hos mig tillsammans med Ana, vi tittade på Chicago och Rent fast inte i den ordningen och sen tittade vi väll på någon film till har jag för mig, men kommer inte ihåg vilken.. Så skulle vi över till Lenngren så att jag kunde mysa lite med Johan men när vi väl kom dit så var han så trött och full att han skulle söv så det blev inge mys >.<

Lördagen skulle vi ha "Lord of the rings"-Maraton och skulle börja vid lunch men jag sov till typ 15 så vi började inte förrän nångång vid 16 kanske... Och vi kollade dessutom bara på den första filmen innan vi typ tröttnade och började prata om annat, målade naglarna och snackade skit helt enkelt.. Så gick vi över till Lenngren igen, jag fick pussa och krama Johan *mys* innan jag skulle gå och lägga mig, men somna inte förrän vid 4 på morgon IGEN *suck*..

Och så söndagen har jag redan berättat om...

Imorgon ska jag i alla fall upp till matten, annars jävla blir jag sur på mig själv och kommer bokstavligen försöka dränka mig i snön nu när den är så blöt och skit..

Nu är det i alla fall bestämt att jag åker hem på Lördagen den 20 December :) det var billigare att åka då än på Fredagen så det får vara så då :).. Hinner både tvätta och städa då så att jag slipper stressa en massa :)

Ajja, ska ut och röka nu och sen måste jag fan i mig försöka sova >.< men om det inte går får jag väll kolla på nån film eller så, helvete! Kom ju på att jag har glömt mina filmer i Lenngren >.<.. Aja, får helt enkelt kolla på något jag har på datorn då *suck*..

Ajja, god natt alla skitstövlar (inte illa menat, är bara på skithumör!)
Rock on bitches!

Äntligen Fredag ^^

Ja, så var det Fredag *jippii*
Har längtat efter den här dagen sen veckan började, eftersom jag är så jävla trött hela dagarna >.<..

Var i alla fall på Matten idag, Svenne, Ana och Lillen kom över och skulle väcka mig runt 8 eftersom jag skulle med dem till frukosten även fast jag inte äter frukost.. Så det var skönt att kunna vakna till lite faktiskt :).. Ska börja gå dit med dem oftare, typ Onsdagar, Torsdagar och Fredagar eftersom det är dom dagarna jag ska upp tidigt ändå :)... Skönt det, då kanske jag kommer isäng tidigare på kvällarna med sen eftersom jag inte försover mig och sånt då :)

Idag blir det troligtvis att ha musikal kväll med Ana, även fast jag troligtvis kommer vilja vara i Lenngren och se på Film med min sötnos, eftersom han åker om mindre än en vecka nu *snyft*
Ska prata med Ana och se om vi inte kan ha musikal kvällen på Söndag, efter att vi har varit inne i Karlstad OM vi ska dit, så kan vi även se på "supernatural" första säsongen ^^

Imöra blir det i alla fall Sagan om ringen-maraton med Ana har vi bestämt, alla tre filmerna under hela dagen, med 2:an och 3:an i extralång version dessutom :)

Och på Söndag blir det att åka in till Karlstad med Ana och handla julklappar OM mamma kan tänka sig att låna ut lite pengar till mig :) Får se sen när hon har kommit hem om jag får låna eller inte :)
och sen då kanske musikalkvällen :)

Haha fan vad sjuka jag och Ana är, vi har börjat skriva "brev" till varandra som vi lägger i varnadras fack när den andre inte är med, det kan handla om precis vad faan som helst, oavsett om det har en mening eller inte, och breven behöver inte heller stämma överens på något sett som typ ett svar eller så xD! Och vi ska heller inte underteckna med våra egna namn utan vem fan som helst förutom oss själva xD!! Idiotiskt jävla kul xD
Ja, vi är störda och behöver seriös hjälp xD *asg*

Personer jag vet att jag ska köpa julklappar till är i alla fall; Ana, Johan, Sami och Jeanette.. Resten får tyvärr bli utan i år eftersom jag till och med måste låna pengar för att kunna köpa till de här 4..

Nu sitter jag i alla fall här, som vanligt typ.. Det snöar ute igen, äkta mys alltså ^^.. Det är säkert typ 15 cm snö ute just nu ^^.. Hur jävla mys är inte det om vi skulle vara i Lenngren ikväll och mysa med pöjkarna framför en bra film??

Fick idag veta mitt resultat på naturkunskapsprovet med.... Underkänt :( *blääh* fast fick en tröstkram av Ana för det och sen fick jag gå ut och röka med, det hjälpte lite i alla fall ^^.. Men i Januari ska jag då göra omprov, måste sätta mig och plugga under lovet med andra ord >.<
Nu har jag tre prov och en redovisning framför mig som jag måste sätta mig och plugga till, fast får se hur det kommer gå eftersom grannen spelar så jävla hög musik hela jävla tiden >.<.. Om inte annat får jag gå över o knacka på o klaga >.<

Igår tittade jag på tre filmer på kvällen, eller ja, efter middagen och fram till typ 12, den första var "East of Eden" från 1955 med James Dean, riktigt bra film faktiskt.. den andra var "Rare Window" med typ James Stewart har jag för mig (är inte helt hundra på det) från 1954, helt okej film om man gillar gamla klassiker och den tredje var "The Children of Huang Shi" med Jonathan Rhys Meyers *droolls* från i år.. Fan vilken bra film det är!

Idag fick jag en massa målerigrejer av en student i klassen, vi pratade igår under middagen om att jag har velat börja måla men aldrig kommit igång, så sa hon att hon hade såna där ark hemma som bara skräpade så då sa hon att jag kunde få dem idag.. så när jag var påväg till mitt rum efter matten så mötte jag henne här och då hade hon även lämnat av färger och penslar som jag fick :O!! Hur jävla glad som helst, nu kan jag äntligen börja måla :D! Problemet är bara då, VAD jag ska måla för motiv :O!?
Ajja, jag kommer nog på nått :)

O inte nog med det, jag tror jag vet med 80% säkerhet vad jag vill göra till nästa höst :).. Efter överdrivet mycket letande och kommit fram till att det är i princip omöjligt att leta sig igenom dessa hav med utbildningar som dessutom inte finns på de orter där jag skulle kunna tänka mig att bo på.. Men nu när jag städade igenom en låda inne på rummet så hittade jag en katalog från JENSEN vuxenutbildning och tittade lite i den, där finns det en del kurser som jag skulle kunna tänka mig att gå faktiskt.. Det enda problemet är att om jag ska flytta till Göteborg så ligger närmaste skola i Borås >.<.. Iof, kanske ska flytta dit istället eftersom jag faktiskt har min bästaste vän där :) men jag vill liksom till Göteborg ändå :)

Nä, nu ska jag sätta mig och plugga lite Samhäll tror jag..
Uppdaterar senare i helgen, om inte annat på Söndag :)
Rock on!

Blä för fan... Bläh!

Jag vette fan vad jag ska ta mig till, har börjat leta efter utbildningar som jag kan plugga till nästa skolår, men hittar ingenting som skulle passa mig, eller jag vet inte ens VAD som skulle passa mig >.< Jag är helt jävla frustrerad, har inte en jävligaste aning om vad jag vill arbeta med, eftersom det jag ska plugga ska helst vara yrkesutbildning av något slag.. Men jag vette fan i helvete vad jag vill jobba med... De jag vet med säkerhet att jag vill jobba med är de yrken som inte har någon som helst säker inkomst eller ens är säker på arbetsmarknaden Så jag vette faaan vad jag ska göra >.<... Jag verkligen hatar detta!! Men jag måste fan hitta någonting i alla fall så att jag sen kan få ett jobb som jag vet att jag skulle gilla i alla fall.. Många utbildar sig till saker bara för att det är säkert på arbetsmarknaden, men hur är det med ens drömmar egentligen???

Jag ska ta och läsa en bok tror jag.. En som heter "Konsten att leda sig själv", ska se om det kan vara någonting som kan hjälpa mig att kanske komma på vad jag verkligen vill göra, förrutom att bli författare, för det är med säkerhet att jag ska bli!

Idag har det i alla fall annars varit en helt okej dag, i skillnad mot igår, då jag praktiskt taget funderade på att gå ut och dränka mig i snön, men bestämde mig för att istället gömma mig under täcket ^^..
Allt är bara såååå upp och ner just nu så jag vet inte vad... Allt är bara helt enkelt ett stort jävla BLÄH!

Pengar har jag inte så kan inte åka iväg någonstans och shoppa eller nått kuligt för engångs skull.. Det enda som finns att göra är i princip bara att glo på film, sova, äta och sen plugga >.< Samt för min del, leta utbildningar och lägenheter...

Usch och blääh.. tror dessutom att jag håller på att bli sjuk, nyser och har mig precis hela tiden, plus att jag den senaste veckan har hostat en del.. men men, får se hur det artar sig..Vill för faan inte bli sjuk nu, jag varken orkar eller kan bli sjuk nu heller >.<

Usch vad jag klagar, men vad ska man göra.. Som sagt så är allt bara bläh, då ska man få skriva att allt verkligen är bläh, istället för att hålla allt inne ^^...

Ajja, ska nog lägga mig och kolla på nån film eller nått, bara så jag slipper tänka så mycket, får bara huvudvärk av allt >.<
Ha de

Snö, snö och mera snö

Ända sen igår har det snöat för fullt, nu är det typ 10 cm snö överallt, så himla mysigt ^^.. men som det ser ut nu så verkar det inte vara kvar så länge till eftersom det ändå är så varmt ute..

Så nu sitter man här återigen och uppdaterar, fan var mycket det har blivit den senaste tiden, nästintill varje dag ^^.. men det är ju kul att skriva ^^..

Usch usch, jag vet inte vad jag ska ta mig till med julklappshandeln, har inte råd att köpa ett skit typ och ändå finns det så många som man verkligen vill köpa till >.<.. Jag verkligen hatar detta såå mycket.. Och nästa vecka har vi myskvällen med klassen igen, myspys, ett enda problem.. de där två julklapparna som ska köpas in till den.. Får åka in till munkfors och kolla vad man kan köpa för billigt eftersom de bara ska kosta 20-25 kr styck liksom..
O så måste jag ha råd att åka hem om inte mamma och pappa kan lägga ut pengar sålänge så att jag kommer hem i varje fall..

Satt och pluggade till typ 3 i natt, med historian eftersom jag skulle ha redovisning idag, men så försov jag mig och sov ändå till 14 så missade även samhällskunskapen >.< *suck*.. sitter nu och har världens huvudvärk och borde sätta mig och plugga till samhälls och engelska provet som vi ska ha veckan innan lovet >.< men men, funderar på om jag ska gå och lägga mig vid typ 20 tiden....
Inte nog med att jag satt och pluggade, efter att Ana hade dragit till sig vid kanske 23 tiden så fick jag världens jävla städmani och började städa  o fixa.. har en massa jävla skit kvar, så att jag ska slippa storstäda sen innan jag ska åka hem över lovet.. men men, får ta det efter att jag har svarat på samhällsfrågorna i alla fall..

Fan, nu måste man komma in till Munkfors för att handla också, men får inte tag på någon bil nånstans ifrån >.<.. Hur faan ska man göra då? Iof, jag kan vänta till imöra innan jag verkigen behöver handla men ändå.. skulle vara skönt att få det gjort redan idag.. Så jag och Ana ska iväg och leta bil snart, får se om vi hittar nå eller om det får vänta till imöra att åka in..

Så, nu är det alltså 2 veckor och två dagar kvar till jullovet, längtar faktiskt, har ju inte varit hemma i Kungsängen sen höstlovet och jag saknar faktiskt min familj väldigt jävla mycket just nu.. Vill bara hem, få äta mammas mat, umgås med familjen och sen fira jul med dom också :) Fan vad jag längtar..
Fast kommer ju sakna vännerna från skolan och så Johan, som åker till Brasilien i en hel månad om typ 1,5 vecka eller vad det nu är .-. Ser inte fram emot det direkt, kommer sakna honom såå mycket!

Sen får man se vad som händer till helgen, blir nog mest att ta det lugnt, filmkväll med Ana på Fredag och Sagan om Ringen maraton på Lördagen.. sen hoppas jag att vi kan ha filmkväll i Lenngren med killarna med.. Men vi får väll se :)

Någon som vet vad man kan köpa till sin pöjk i julklapp om man inte har alltför mycket pengar?? Har hur stora problem som helst, kom gärna med tips den som vet! Snälla ^^

Ajja, ska dra iväg nu..
Rock on!

Faan vad det snöar ^^

Ja, visst är det mysigt att det snöar, men det är liksom blöt snö, så det blir i princip bara slask, men va fan, det är fint som satan, speciellt såhär i början av December också :D.. Synd att det inte var nå snö på första advent :O.. Det som hade varit så fint :)...

Nu är det bara 22 dagar kvar till jul :O och jag har inte köpt en enda julklapp ännu =/, har för fan inte råd liksom =/.. Måste dessutom köpa de där två julklapparna till nästa myskväll med klassen, visst det är bara 40-50 kronor men ändå, jag har bara 77 kronor kvar på mitt konto liksom =/.. Ajja, som tur är så skulle mamma fixa brorsans julklapp/födelsedagspresent, så behöver jag inte oroa mig, jag får väll betala henne sen när jag får pengar i Januari nästa gång :)

Sitter just nu och faktiskt skriver på en av historiauppgifterna som ska vara klar imöra, ett problem bara, den ska vara mellan 2-5 sidor och jag vette fan om jag kommer klara av att skriva ens 2 sidor om det jag skriver om =/.. Ajja, det ordnar sig, får fylla i med egna tankar det som saknas :)

Helvete vad trött och hungrig man kan vara nu då >.<.. Somnade typ 2-3 i natt och Gick faktiskt upp HALV 8 i morse :O(!!)  Helt fucking otroligt alltså.. Hade matte då men gjorde inte provet  :S.. Men jobbade i alla fall ikapp två hela veckor i planeringen så har bara 5 veckor kvar att ta igen innan jag ligger jämt med de andra, får jobba på som fan på Fredag med andra ord ^^ men men, det ska jag fan i mig klara ^^..

HELVETE, kom på att jag har naturkunskapsprovet imöra >.<, jag kommer fan inte klara den alltså.. har inte pluggat ett skit till det >.<! Men jag kommer i alla fall ihåg rätt mycket även fast jag inte har gjort annat än svarat på instuderingsfrågorna när vi haft det som läxa..

Ajja, ska fortsätta skriva på historian nu så att jag får det klart... Måste fortsätta efter middagen med, så det blir inge slötittande på nå filmer eller nått sånt ikväll inte! Ikväll är det bara plugg som gäller, inge mer med det..
Uppdaterar någongång igen ^^
Rock on!

Fuking ångest!!

Fy helvete vilken ångest jag har!!
Jag måste egentligen sitta och plugga på historia sakerna som ska in på Onsdag, som jag inte ens har börjat på, men jag vette fan VAR jag ska börja eller HUR jag ska börja.. allt är bara pannkaka!!

Jag fattar verkligen inte vad som händer just nu, är så förbannat trött på att skriva historia saker så jag håller på att spy! Visst, det är ju kul att skriva, men allt detta jävla arbete och begrepp som man absolut inte förstår.. vad i helvete betyder till exempel "aktörs-ideologiskt historieperspektiv"? Eller "Strukturellt/materialistiskt historieperspektiv"??? Jag fattar absolut inte ett jävla piss! Ska leta rätt på lärare imöra eller snacka med honom på Onsdagens lektion och fråga vad fan det betyder! Och sen att jag ska maila den uppgiften till honom eftersom han bara är lärarkandidat och ska tillbaka till sin skola efter detta... Kan jag inte maila honom uppgiften så kommer jag skita i den, inge mer med det, kommer skriva något annat istället!

Blir bara så förbannad, kanske beror på sömnbrist, huvudvärk och att jag har sovit på nått jävla konstigt sätt så har ont i både rygg och axlar o nacke, och inte nog med det så har jag typ träningsverk eller nått jävla bajs i högra överarmen... FUCK this säger jag bara!!!

Ajja, får väll försöka få klart skiten.. inge mer med det!

En god nyhet är i alla fall att jag har fått klart mitt skrivprojekt HELT och hållet nu! Inte riktigt som jag hade tänkt mig men wtf gör det!? Satt till halv 7 nu ikväll med skiten, trots att läraren inte var där så fick jag sitta kvar och arbeta, satt från typ 15 till middagen och sen efter middagen till halv 7 eller vad det nu var.. innan jag fick allt klart..
Så på Torsdag får jag höra av alla i klassen och så, efter min presentation av häftet, vad de tycker och så..

Ajja, nu måste jag fan i mig fortsätta med plugget >.<
JAG VILL INTE!!!
Tack och God Natt!

Back to school <3

Då var man tillbaka på skolan igen, har varit här sen 20.05 typ, så har hunnit packa upp, ätit middag, hjälpt Ana att flytta och även fikat med Ana, Svenne, Johan och lillen. Det var äkta 1:a advents mys med andra ord.

Just nu sitter jag och går igenom skrivprojektet en sista gång innan den ska lämnas in och kopieras ut på nytt. Funderar på om jag ska skriva ett längre förord än det jag redan har(?), på 2 sidor, vill skriva mer eftersom det finns så mycket jag skulle vilja säga, men vet inte om det är någon bra idé eftersom jag då måste ändra i innehållsförteckningen Igen >.<
Ajja, får se vad jag bestämmer att göra.. kommer nog sitta uppe ett tag till och fundera ut det :)

Väcktes idag klockan 11 typ, men vaknade säkert inte till förrän kanske 20 över, av att katterna började busa och så.. Men men, jag hade ju sagt till Katta att jag skulle upp vid 11 kvällen innan så det var bara att ta sig upp.. Var sådär lagom seg efter festandet på Lördagen haha.. Men huvudsaken var ju att jag hade kul ^^..

Bussresan gick bra, kändes som det var typ 50 extrabussar som skulle komma för att hämta upp alla som skulle iväg, fattar inte vart allt folk kom ifrån egentligen, så jävla mycket folk precis överallt.. men men, jag kom med en buss i alla fall, och huvudsaken var väll det ändå ^^.. Hade som vanligt ALLDELES för mycket packning med mig >.< jag måste verkligen lära mig att inte packa med så mycket onödigt som ändå inte kommer att användas..

Kommer nu i alla fall klara av matteprovet på Tisdag morgon, hoppas jag.. Kan i princip allt i hela kapitel 1 så nu är det bara att arbeta på kapitel två.. Ligger ju efter typ 60 sidor minst eftersom jag inte varit på lektionerna på typ över en månad, men nu ska det bli ändring på det i alla fall :)..

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag börjat leta lägenhet, först och främst nere i Göteborg, men får se om det blir dit man flyttar sen när skolan är slut :).. Jag ska som sagt INTE flytta hem igen, det vill jag verkligen ABSOLUT INTE.. Visst, det är skönt att bo hemma eftersom man har mamma, pappa och lillebror, men jag vill bara verkligen inte, jag vill starta mitt egna liv nu, helt och hållet.

Sen ska jag börjar kolla efter utbildningar till nästa höst, jag tänker inte börja jobba ännu, utan ska verkligen plugga, nu vet jag i alla fall att det blir något yrkesutbildning, men inom vilket område vette fan, därför ska jag ta och beställa olika kataloger så att jag kan se mig om efter vad som finns och helt enkelt hoppas på att jag hittar någonting som skulle intressera mig.. Ska ju trots allt också skriva på sidan om, eftersom jag verkligen VERKLIGEN vill bli författare.. Nu när jag har skaffat ISBN nummer och allt till 10 titlar så ska de ju användas.. det är inge mer med det.. Den första boken blir i alla fall en diktsamling, har jag bestämt. Men måste nog skriva lite fler dikter än jag har nu.. och ska dessutom bearbeta de engelska dikterna som jag inte är nöjd med. Ska be Ana hjälpa mig att gå igenom dem så att det blir någelunda korrekt stavat och så i alla fall.. kanske får lite tips över hur jag kan skriva dem och så sen..
Och sen kan jag kanske ta hjälp av engelska läraren också, samt litteratur- och skrivar läraren med de svenska :)

Ajja, nu ska jag faan gå igenom det sista i projektet och sen ska jag faan i mig sova >.< är såååååå trött..
God natt folket!
Rock on!