Storstädning!

Oj fy faan vad jag har städat :O.. Har rensat bort precis ALLT som är onödigt, oavsett om jag gillar det eller inte :P.. Använder man det inte så ska det bort ^^.. Så nu känns hela mitt rum verkligen tomt haha xD.. Men verkligen skitskönt att bli av med allt :).. Det blev sammanlagt 4 stora papperskassar och 1 stor plastkasse :P haha.. Plastkassen är bara skor och kläder jag inte kommer använda igen :D haha..

Så, jag har inte uppdaterat bloggen sen jag vet inte när, typ förra veckan någongång :).. Åkte hem i Fredags, resan gick väldigt bra :).. I sthlm träffade jag mamma och min kusin, samt hennes nya pojkvän och hans kompis.. Därifrån åkte vi hem till kungsängen direkt, pappa mötte oss uppe i centrum och så gick vi till Alexandra och köpte pizza :)..
Sen åkte vi hem och åt och pratade och så där :)..

På Lördagen fyllde jag år då, fika och mys med släktingarna som kom, samt en massa telefonsamtal och en massa gratulationer på facebook =).. Vad jag fick i födelsedagspresent? En elvisp + kokböcker från bokrean, "shakespeare in love" filmen och ett jättefint hemgjort födelsedagskort från Celena ^^, 3 jättefina muggar (fick den första i julas tillsammans med en tekanna), en nessesär med dusch och hudkräm, trisslotter, och sen kommer jag inte ihåg om jag fick nå mer :).. Jag vet att jag ska få några presenter till, men det blir lite senare :) Men jag är jätteglad över det jag fick i alla fall ^^..
Kan ju säga att det var den bästa födelsedagen jag haft sen jag fyllde 18 ^^

På Söndagen åkte Celena hem och jag satte mig med plugg och sånt..
På måndagen och tisdagen hände inte så mycket, pluggade och tog det lugnt mest..
Förrutom då på Tisdagen så drog vi till Coopan där jag fick mina kokböcker som var min andra del av födelsedagspresenten av mamma och pappa (förrutom elvispen) ^^

På Onsdagen åkte jag och mamma in till Kista vid 12 och STORshoppade, jag köpte i princip en hel ny garderob med kläder :D.. Sammanlagt drygt 1900 kronor gick allt på haha :D Ojojoj vad kul det var, men så jävla jobbigt att gå runt i drygt 4 timmar med allt haha.. Sen kom pappa och hämtade oss efter att han hade slutat jobba :P.. Och så åkte vi hem, käkade och sen drog vi till ett par bekanta och fikade, snackade och sådär ^^..

Idag har jag som sagt bara städat typ, vaknade vid 10 och satte igång med städandet vid 11 kanske, slutade för en halvtimme sen eller så ^^ hehe..
Fan vilken skön vecka hemma det har varit ^^.. Helt underbar ^^..

Imorgon blir det troligtvis att gå på bio efter att ha varit i jakan och outlet o massa andra ställen ^^.. Måste börja kolla möbler och så om jag ska flytta hemifrån liksom ^^..
Aja det kommer när det kommer ^^... har i alla fall kollat i IKEA katalogen efter en massa och har även hittat en del roligt som jag kommer köpa sen ^^..

På lördag åker jag tillbaka till skolan, mamma och pappa ska skjutsa mig då jag ska ha med mig så mycket packning igen ^^ haha.. Ska ju trots allt inte hem förrän till påsklovet nästa gång igen, vilket är om drygt 5-6 veckor ^^..

Har inte så mycket mer att skriva om just nu men lär uppdatera innan veckans slut i alla fall ^^
Rock on!

Surprise a la Sanja & Ana

Hehe ja, mer än så kan jag inte säga eftersom jag inte vet vilka det är som läser min blogg ;) men det ska bli en riktig surprise kan jag ju tala om ;).. I Alla fall för de som går på min skola haha ;)..
Vi ska göra det på någon cafékväll och kanske på någon fest , vi får se vad som väntar ;).. Så jävla kul det kommer bli alltså :D.. Så idag ska vi börja träna inför det och se hur mycket vi ska träna och hur ofta för att det ska sitta och vi ska kunna genomföra det på "scen" ;)..

Idag har jag inte gjort så mycket, haft sån jääävla träningsvärk på såna ställen där jag inte ens visste att jag hade muskler xD haha.. så får se hur ont jag kommer ha imorgon efter träningen idag xD..

Imorgon åker jag hem till Sthlm, bussen från skolan går 10.25 så ska försöka gå på matten, men kommer behöva gå lite tidigare för att jag ska hinna :) OM jag ska gå på matten vill säga eftersom jag har en del saker jag måste fixa :)..
Och så kommer Celena till Sthlm också och stannar tills på Söndag :).. Ska träna med henne med, vilket ska bli jäävligt roligt xD..
Ska även få prata med henne ikväll om vissa saker som jag varit deprimerad över sen december typ, ska bli skönt att prata med henne om det också, kanske mår bättre efter det :)

Aja, nu ska jag fortsätta städa innan Ana kommer, om typ en halvtimma ^^..
Undra hur många gånger vi kommer träna idag, vi kommer nog gå igenom i alla fall 2 gånger tror jag :)

Rock on!

Träning!

Fy faan vad kul det är att träna alltså, men nu har jag tränat så mycket att jag kan spy >.<.. Lite jobbigt faktiskt eftersom det snart är middag..

Satte igång lite efter ett och tränade först Streptease i en hel timma, riktigt jävla kul och skönt =).. Och sen tränade jag faktiskt lite styrka med efter att ha varit på lektion =).. Huur jävla jobbigt som helst, men jag måste verkligen rekommendera "Carmen Electras fitness collection" som bara kostar 99 kr på CDON ;)
Både kul och samtidigt bra träning för heeela kroppen ^^..
Får fan se om jag orkar träna ikväll :O, kommer vara tillräckligt död imorgon så vette fan om jag kommer orka, kanske tränar en stund imorgon istället :O.. Har tränat typ 1,5 timma idag *klappar mig på axeln* :) *stolt*

Aja, nu sitter jag och bara tar det lugnt, har så förbannat ont i ryggen xD haha.. måste ha varit för att jag har legat så mycket på golvet haha xD, har ingen bra träningsmatta så..
Men när jag ska till Sthlm så ska jag faktiskt träna med mamma =D, om jag inte är sjuk ofc >.<!! Men det ska jag fan i mig inte vara, iaf inte så sjuk så att jag inte kommer kunna träna! För jag ska få med mamma på det :D och hon ska försöka få med pappa med xD!! Hur kul skulle inte det vara??? xD
Men i alla fall, när jag har kommit till sthlm så ska jag och mamma köpa varsin träningsmatta =D, och sen ska jag få henne att köpa dvd:n också... OM hon tycker att det är kul vill säga :D!

Aja, nu är det snart middag och jag måste flytta bort allt från dörren eftersom det inte fanns nå plats för mig på golvet för att träna xD.. Kommer fan inte ut alls just nu xD..

Aja, dags att plocka undan ^^..
Rock on!

Onsdag

Ja, då var det Onsdag igen då, ännu en gång ^^ haha..
Det är bara 2 dagar kvar tills jag åker hem till Stockholm igen, och stannar då en hel vecka och lite till, eftersom det är sportlov.. Så skjutsar päronen tillbaka mig till skolan sen på söndag om 1,5 vecka ungefär..
Sen får vi se om vi åker förbi Eskilstuna eftersom Celena inte kommer till Sthlm, då mamma är sjuk hemma och jag lär vara sjuk innan jag åker hem, känner av det som fan just nu.. Så under lovet blir det bara att ta det lugnt helt enkelt, förrutom på Torsdagen eller Fredagen under lovet, då ska jag och mamma iväg till Kista och handla nytt till min garderob ^^ och kanske gå på bio eller någonting sånt, annars blir det att gå och se "The Buddy Holly Musical", har hört att den ska vara rätt bra och mamma har velat se den sen den hade premiär =P..

Idag hoppas jag att jag har fått mitt paket från CDON, har beställt mammas försenade födelsedagspresent samt en tränings DVD (Carmen Electra), måste fan komma i form till balen o sommaren ;) moahah.. Nu jävlar ska har tränas, om jag inte blir sjuk såklart, vilket jag absolut inte vill nu när jag kommer få DVD:n >.<..

Så om en timma är det Lunch och då ska jag kolla om jag har fått mitt paket ^^, faan måste det vara en hel timma kvar till lunch, jag är HUNGRIG!!
Har varit vaken sen 9 idag i alla fall, somnade runt 23 igår eftersom jag försöker läsa ut två böcker som ska vara klara till imorgon *suck* det kommer jag aldrig att få klart alltså >.<! Fitta att det ska vara så jobbiga böcker >.<.. Fattar inte varför jag har så svårt att läsa nu de senaste dagarna, tappar lätt intresset trots att det är en bra bok och börjar sen med någon annan :S.. Fattar nada liksom.. Fast det kanske är bra att jag har två böcker att välja att nu då...

Aja, ska dra och fortsätta läsa >.< inte för att jag vill eller orkar, men men..
Uppdaterar kanske senare ikväll då, eller kanske till och med efter lunch eftersom jag inte har nå Samhällslektioner längre utan pluggar det på distans ^^..

Rock on!

Ordning och reda ^^

Inte inne på rummet alltså, utan för övrigt ^^ haha.. Rummet är ännu inte städat men måste göra det innan Fredag eftersom jag drar direkt efter Matten ^^..

Nej, med ordning och reda menade jag att jag börjar få ordning på allt annat som grämt mig.. Som till exempel har jag nu börjar söka sommarjobb som en liten flitig lus, jag ska ta mig till Sunne och broby grafiska på informationsmöte den 10 mars, och då ska även mamma med dit eftersom vi ska ta reda på en massa, så får vi båda se vad det är jag ger mig in på ^^ om jag måste plugga upp mina betyg eller inte och såna saker.. Så kommer ta ledigt på Tisdagen.. hmm.. vilken lektion blir det då? Engelska har jag för mig att det blir.. Ja, den ska jag ta ledigt ifrån, och sen åka innan lunch eller något sånt ^^..

Så nu har jag mailat NWT och frågat om sommarjobb, ska ta och ringa till Selma Lagerlöfs spa och fråga där också om det finns någon chans att man kan få sommarjobb ^^.. Aja, nu är det bara lägenhetssökning som saknas, så ska börja med det efter middan ikväll ^^.. Hade hittat min drömlägenhet på en hemsida men sist jag kollade hade den blivit såld *gråter*.. det var verkligen min drömlägenhet >.<!!!

Aja va fan.. har troligtvis fixat min klänning till balen, får bara se vad det är för mått på den, inte så dyr var den heller så.. Sen är det bara en sak som saknas till balen och det är en dejt! Får se vart man ska hitta det någonstans, det är ju inte direkt så att någon kommer fråga mig, så det är väll jag som går runt och fråga, vilket är negativt eftersom jag är så jäävla blyg av mig och säger någon nej så sjunker fan självkänslan ner till tåtopparna >.<... Aja, får skita i att gå på balen helt enkelt >.<

Fy faan vad negativ jag skulle vara idag då >.< hatar mig själv när jag ska bli så jävla negativ om allt! Bläh, ska gå ut och dränka mig i snön IGEN!! Nej fan, det är för kallt! Ska gömma mig under mitt täcke och inte komma fram förrän det känns bra igen!! Usch blä och tvi!

Nu måste jag fan sluta innan jag smittar alla andra med denna negativitet!!!!
Uppdaterar när jag uppdaterar igen!
Rock on, kråkbajs!!

Nya förändringar ^^

Nu har jag bestämt att det ska bli en del ändringar i mitt liv..
Ska bland annat köpa in lite nya kläder, har tröttnat rätt så förbannat mycket på allt svart jag har, visserligen kommer jag ha en del av kläderna kvar men resten ska stoppas undan och ska inhandla nytt, sånt som jag vill ha.. just nu iaf..
Funderar på att köpa lite kläder från en hemsida som heter www.gojane.com
Vissterligen är det från USA, men de har så enormt snygga kläder så skulle inte kunna låta bli, problemet blir bara att hålla koll på kostnaderna eftersom man måste betala plaggen, frakt och tullavgift när dessa kommit till Sverige, så måste tänka på det en del också..

I alla fall, när jag väl kommit till Sthlm, när jag fått mitt nästa studiestöd, ska jag och morsan åka in till Kista och se vad de finns för utbud av kläder där, har JAG bestämt, hon har ingenting att säga till om ^^..
Jag vet att det finns en del kläder i Kista som jag skulle vilja ha, och som jag har velat ha ett bra tag.. men men, får se vad det blir ^^.. Ska i alla fall som sagt plocka undan en del av mina svarta kläder som jag inte kommer att använda mig av..

Sen ska jag dessutom fixa håret igen, funderar på om jag ska till en frisör och be dem slinga mitt hår då den där hårfärgen som jag köpte visat sig vara väldigt stark i kemikalier och så, så jag vet inte riktigt om jag vågar använda den med tanke på att jag har känslig hårbotten.. Aja, får väll se hur det blir, sen ska jag nog klippa till håret litegrann igen, eller kanske låta det växa ut lite mer så att det blir längre, men men.. Vill ju inte ha alltför långt hår liksom ^^..

I Fredags.. eller ja, i Lördags morse fick ja reda på att Balen på skolan kommer att vara den 27 maj, så dags att börja leta efter en klänning ^^.. Jobbigt egentligen men det finns ju alltid typ Blocket också, så det lär inte vara några problem direkt ^^..

Och den 6 Mars ska det vara Beachparty på logen, undra hur mycket man kommer frysa arslet av sig då ^^.. Bara en aning men men.. Jag vet nog på ett ungefär vad jag ska ha på mig, även fast det inte är särskilt mycket så är det ändå någonting ^^..

Aja, ska fortsätta med mitt, städar och designar lite kläder igen.. Hur fucking kul som helst, förrutom det med städningen då.. Men att designa, det är fan det bästa jag vet just nu, efter skrivandet såklart ^^..
Fan, kom på att jag måste börja planera nästa skrivprojekt som ska vara klart fram till påsklovet.. Hade tänkt ha alla mina dikter i den, men det visade sig att det kommer bli 85 dikter, alltså över 90 sidor sammanlagt, vilket är liiite mycket faktiskt, så ska bara ta med några dikter och sen skriva nytt material helt enkelt, ett par noveller och såna saker..
Måste börja planera det nu..

Aja ha de fint,
uppdaterar kanske senare idag igen eller senare imorgon!

You know you love me
XoXo Sanja

Bakfylla på Alla <3:ans dag

Ja, det är fan de perfekta, att ha ont i huvudet och må allmänt bajs på Alla hjärtans dag.. Det är fan toppen!
Fy fan vilken kväll det var igår haha.. Roligare kunde det inte ha blivit!!

Som det förra inlägget så började det visserligen inte särskilt bra eftersom ingen ville sälja öl till mig, men så fick jag köpa 3 st Norrlands Guld 5,2 av Daniel och hans kompis Martin (söt och hur trevlig som helst) som är o hälsar på..
Så drog vi till huset Troilli (stavning?) och festade där hos en tjej som heter Elvira, en urgullig tjej som jag aldrig tidigare har pratat med :O..
Iaf så drack jag två öl där och blev en aningen full :S.. Men men, billig fylla ^^.. Efter det så drog vi till Lenngren och fortsatte festa där, faan vad dansande det blev.. Bland annat med Johan och Elvira, hur kul som helst!!
Därefter drog jag, Martin och två tjejer till som jag inte tidigare pratat med till Katarina för en typ "efterfest".. Vi satt väll där till typ 5 på morgon eller nå innan vi drog oss tillbaka..

Så fort jag hade lagt huvudet på kudden så slockna ja, visserligen sov jag inte utan snarare låg i halvdvala eller nått shit, för jag kommer ihåg att jag vaknade till emellanått och så blev allt bara svart igen för nån sekund och så..
Gick i alla fall upp runt 20 i 10 i morse med världens hemskaste huvudvärk >.<.. men men, det var det fan i mig värt!!

Ikväll blir det myskväll för mig själv..
Ska snart fixa mig lite mat, sen ska jag dammsuga och dammtorka o grejer inne på rummet eftersom min allergi bara blir värre och värre så kanske dags!
Sen blir det att kanske slinga håret, duscha, ha ansiktsmask och manikyr, samt avkopplande musik och såna myssaker
Sen blir det att krypa upp i soffan i köket och titta på melodifestivalen ^^.. Hur mysigt är inte det på en skala 1-10?? ^^

Aja, dags att börja laga mat, så att jag hinner med allt innan melodifestivalen ^^

Uppdaterar någon dag igen ^^
Rock on bakfyllesvin! ^^

Detta suger fan i mig kuk!!

När man väl har lust att festa så finns det inte en enda själ som skulle kunna sälja öl till mig även fast dom har >.<... JAG VILL FAN I MIG FESTA!!
Jag vet att det låter fjortis, men eftersom jag åker hem nästa helg, över en hel vecka så vill jag festa nu, aldrig lika kul att festa hemma som här så... why not liksom? Då får det låta så jävla fjortis det bara gör..
Jag vill fan i mig festa!!

Detta suger så jävla mycket kuk att det inte finns nå värre!
Jag sitter liksom bara vid datorn och filar naglarna just nu >.<.. finns ingenting annat att göra....

Aja, får väll ta och försöka ringa/smsa någonsom kanske har sprit eller som vill komma hit och festa även fast det är sent!

Rock on suckers!

Nej tack till Godis

Nu var det slut med att äta godis, usch helvete vad äckligt det är..
Köpte en påse i Måndags när jag var till Munkfors och handlade, och har bara ätit ett par nävar sammanlagt, och fy helvete vad äckligt det var.. Får inte i mig en enda bit till utan att det känns som om allt kommer komma upp..
Så det blir inge mer sånt godis för min del i alla fall, får hålla mig till naturgodis och annat mumsigt, inge mer med det. Iof tror jag att det är rätt bra om jag slutar äta godis helt och hållet, men naturgodis däremot kommer jag fortsätta köpa.

Nu tror jag att jag är påväg att bli sjuk på riktigt, istället för att må piss i ett par dagar och sen går det över.. Känner av i halsen, ungefär som det brukar göra i början av en riktig influensa.
Skitmånga på skolan som går runt och hostar, snorar och till och med har tappat rösten.. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, eller jag FÅR inte bli sjuk just nu.. Har alldeles för mycket att ta igen eftersom jag varit borta så mycket, så jag får verkligen VERKLIGEN inte bli sjuk... Inte just nu!

Nu har jag dessutom pratat med samhällskunskapsläraren, om att plugga den kursen på distans istället för att gå på lektioner och så. Har dock prov i morgon i alla fall, vilket jag tror att jag faktiskt kommer att klara, har suttit och pluggat sådär lagom mycket nu tror jag, ska gå igenom det ikväll igen och imorgon innan lunch. Hoppas verkligen att jag kommer klara den, då har jag ett prov mindre, bara Engelska och Naturkunskap kvar efter det.
I samhäll behöver jag bara skriva inlämningsuppgifter och sen ett till prov mot slutet av terminen, sen har jag behörighet.

Fick idag en katalog från Sthlms universitet, jag vet inte riktigt varför, för vad jag kan komma ihåg så har jag inte beställt nån katalog därifrån, eftersom jag inte direkt tänker flytta tillbaka till Sthlm än på ett bra tag.
Men men, ska prata med syon på Måndag om både utbildning och sommarjobb och sen gå vidare därifrån.. Får se vart jag hamnar någonstans när jag är klar här =).

Nu har jag inte haft nå lektion sen typ 10.10 och nästa lektion börjar inte förrän typ 14.40 eller något sånt, visst det är om en timma men wtf.. Orka vänta >.<.. Ska fortsätta plugga lite samhäll och sen historia, får se om jag går på filmkunskapen.. Antagligen inte, men vi får se..

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, för tillfället i alla fall..
Uppdaterar när det kommer upp nått..

Rock on!

Tävling!



Vem skulle inte vilja ha detta fina armband?
Jag vet i alla fall att jag vill!
Vill du också vara med och tävla?
Gå in på
http://littlepinksecrets.blogg.se/ för att veta vad du ska göra!

Kalla mig galen...

Hur troligt detta än låter så tror jag att jag håller på att bli knäpp...
Har suttit och kollat runt på nätet efter liknande kläder som karaktärerna i GG har :O *asg*.. Liksom, jag tycker att de är snygga på något sätt men ändå inte, de är liksom.... Snygg-fula på något sätt :O.. Fast skulle aldrig falla mig in att köpa en tröja för flera hundra kronor direkt.. Inte förrän helvetet fryser till is... OM jag inte blir rik förståss ^^ haha.. Där rök planen om att köpa dyrgripar EFTER att helvetet frysit till is xD

Men ärligt alltså, jag förstår inte, om något frågat mig för bara en månad sen eller så, hade jag sagt att jag ALDRIG i hela mitt liv och mer skulle jag ens kunna tänka mig att köpa såna kläder, men idag tror jag faktiskt att jag skulle kunna köpa LIKNANDE kläder i alla fall, inte precis sådana och definitivt inte för de priser som de har eftersom det faktiskt är märkeskläder och RIKTIGT dyra såna.. Men skulle jag hitta nå billigare kopior eller något så skulle jag nog inte tveka en sekund (förrutom om jag är riktigt pank, vilket man nästan alltid är som student)...

Så nu ska jag helt enkelt börja kolla efter liknande kläder med en början när jag har fått nästa studiestöd och jag är hemma under sportlovet, då ska jag in till Kista eller Sthlm och shoppa med mamma eftersom jag har sagt att jag behöver kläder ;) Vilket faktiskt delvis är sant eftersom jag börjar tröttna på att BARA ha en massa svart, har bara ett par ljusare plagg och resten är svart.. Hittar inte ett jävla skit i garderoben.. Fattar inte att jag för bara ett halvår sen önskade mig en sån garderob och nu när jag väl har det så vill jag inte ha det längre xD... Som sagt, jag är knäpp!!!!!

Nej, nu ska jag leta fram min Haléns katalog och tror det var H&M också.. Ska se vad jag hittar för liknande kläder där som de i GG ;) haha.. Borde inte vara sååå jävla dyrt i alla fall ^^..
Och jag har ju lite pengar att göra av med dessutom så, why not liksom?? ;) Inte så att någon annan än jag kan bestämma vad jag ska köpa och inte förrutom jag själv ^^..

Aja, nog skrivet för idag, nu är det middag och dags att gå.. Uppdaterar antingen senare ikväll eller senare i veckan ^^..

Rock on!

Faaan fan fan faaaan!

Ja, bokstavligt talat, ett stort jävla FAAAAN!!
Såg på IMDB för bara typ 10 sekunder sen att det är 22 avsnitt i Gossip Girl säsong 2, men nästa avsnitt sänds inte förrän i Mars någongång >.<!!!! Hur i helvete ska jag orka vänta på det???? Iof så har jag inget större val, men ändå va faan! Jag vill ha ett nytt avsnitt NU!!

Äsch, nu har jag slösat en massa energi på det här också xD Skönt, men samtidigt väldigt onödigt (dock inte för min del haha)...

Snart är det lunch och är redan inne på mitt tredje blogginlägg för idag :S Helt fucking otroligt.. Iof så kommer jag nog inte ha tid att skriva någonting senare eftersom jag ska plugga resten av dagen, förrutom under middan och så.. men annars är det bara plugg som gäller!

Undra vad man ska sysselsätta sig med att titta på nu när GG inte kommer att sändas förrän i Mars igen så att jag kan få tag i nästa avsnitt.. Hmm.. Förslag på någon bra serie (INTE one tree hill!!) som rekommenderas??
Kan ju inte få resten av Februari och x antal dagar i mars tills jag får se nästa avsnitt heller, så tar emot vilka förslag som helst (seriösa och som sagt INTE one tree hill!!)

Rock on!

Ingen matte >.<

Jaha, när jag väl kom iväg till matten i alla fall så visade det sig att den var inställd eftersom läraren var slut, WTF säger jag bara då! Faan, jag som var så taggad inför matten >.<..
Aja, ska i alla fall på Engelskan som idag börjar 12.45 istället för 13.00, ska då dessutom bestämma tid för samhällsprovet som jag ska göra den här veckan. Blir nog troligtvis på Fredagen innan lunchen eller nått eftersom jag har hela dagen på mig, plus att jag har tid att plugga in frågorna.

Åh jag blir helgalen alltså, varför kan inte de sista avsnitten av Gossip Girl, andra säsongen komma ut så att jag kan ladda ner dem >.<! Blir fan så jävla irriterad :P.. Vill ju se hur det fortsätter :D.. Någon som vet hur många avsnitt det är i säsong två, lika många som i första?? 18 stycken?
Kan bara inte låta bli att gilla den serien, den påverkar mig så jävla mycket att jag inte längre vet vad jag skulle göra utan den serien i mitt liv xD

Aja, ska fortsätta att skriva på min samhällsuppgift som jag lämnade in förra veckan men som jag måste göra om eftersom det är för mycket av mina egna tankar i den och ingen riktig information.

Uppdaterar igen någongång, troligtvis ikväll eftersom jag är på såååån skrivhumör :P

You know you love me,
XoXo ;)

Tisdag morgon

Jepp, ännu en ny dag.. Vaknade klockan 7 i morse och det var ingen idé att lägga sig igen ändå eftersom jag skulle upp vid 8. Det har varit en helkonstig natt, har vaknat flera gånger om och känt mig allmänt olustig på något sätt.. Aja, hoppas att det inte blir det de nästkommande nätterna.
När jag vaknar på morgnarna känner jag mig inte riktigt utvilad, utan är bara trött.. Kanske sover för mycket?? Eftersom när jag blev väckt i Söndags vid halv 3 så var jag hur pigg som helst och jag höll mig vaken fram till typ 20-22 på kvällen efteråt. Det måste egentligen betyda att jag sover alldeles för mycket eftersom jag är trött när jag vaknar trots att jag har lagt mig mellan 20-23 varje kväll..

Aja, nog om det.. Nu har jag laddat på med en massa godsaker så att jag slipper åka iväg till någon affär förrän till nästa helg eller någonting, och eftersom jag åker hem fredagen efter denna som kommer så behöver jag heller inte handla särskilt mycket..

Fan vad skönt det ska bli att få komma hem, längtar verkligen nu, har inte träffat mina föräldrar sen jullovet, vilket är snart 2 månader sedan.
Ska även träffa Celena, hon kommer till Stockholm på Fredagen, runt samma tid som mig och åker hem på Söndagen sen igen. Sen får vi se vad vi ska hitta på för någonting.. Bara jag inte vänder på dygnet igen, för då går allt åt helvete igen, och det får verkligen inte hända!
Sen får man väll se hur många det är som kommer på fika när jag fyller år, hoppas att det är några stycken i alla fall, skulle vara lite roligt, eftersom min 20-års dag inte var särskilt rolig, så som jag kommer ihåg det.. Men men, det blir som det blir helt enkelt. Och undra vad jag får i födelsedagspresent *ängel*
Och sen hoppas jag dessutom att jag ska få träffa min ängel under sportlovet någongång! Saknar henne nå oerhört mycket! Fy fan alltså, längtar som ett litet as!!

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå vidare med mitt liv, jag kan inte gå runt och gräma mig över saker som har hänt och förvänta mig att allt kan bli bra igen bara sådär, det funkar ju inte så direkt.. Så nu ska jag gå vidare med mitt liv och leva det som det blir helt enkelt.. Visserligen kommer det väll att finnas perioder där man kommer tänka tillbaka och tänka "undra vad som hade hänt om jag hade gjort så istället för si" men va fan.. Ingenting att deppa över, jag ska sluta tänka negativt om allting som jag gjort de senaste månaderna, det är slut med allt deppande och ledsna miner 24/7!
Jag ska börja leva, inge mer med det!
Jag ska jobba på min blyghet och mitt asociala dret, sen ska jag skaffa mig en kille, inge mer med det! Det har jag bestämt!

Funderar på om jag ska skaffa mig en ny dator också då denna snart är helt avbetald, har hittat ett par stycken som jag tror skulle passa, men måste samtidigt tänka på att det finns så mycket annat jag skulle kunna göra för dom pengarna jag måste betala varje månad för datorn sen. Behöver till exempel köpa nya kläder under sportlovet och såna saker..

Har dessutom börjat leta efter en lägenhet i Karlstad eller runt omkring där i alla fall, har bestämt mig för att flytta helt på heltid, eftersom jag verkligen inte ska flytta hem igen och sen måste jag verkligen skaffa mig ett eget liv, och eftersom jag ska till Sunne och plugga i 3 år så är det lika bra att fixa det på en gång.
Måste dessutom skaffa sommarjobb, så ska snacka med syon på skolan och fråga om han har nå kontakter hos någon av tidningarna här i Värmland som han kanske skulle kunna ringa och fråga.. eftersom han är lärare i litteraturen också och skriver för tidningar så borde han ju ha någonting. Sen får man väll bara hoppas på att det finns någonting, skulle ta vilket skitjobb som helst, bara det är hos någon tidning.

Aja, har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt.. Har fått skriva av mig en hel del nu..
Uppdaterar nog snart igen..

Rock on!

Jobbigt

Somnade vid 23 igår kväll men väcktes vid halv 3 av att någon bankade på min dörr.. Det var killkompisarna som ville att jag skulle va med och festa eftersom en av kompisarna fyller år idag. Så jag gick upp och umgicks med dem framtill nyss..

Fast det var delvis jobbigt när Johan kom, kan inte förstå varför jag tycker att det är jobbigt. Kanske för att jag saknar honom så mycket som jag gör, jag vet inte.. Det är någonting som inte går att förklara.. Enda sedan förra Lördagen har jag frågat mig själv om jag verkligen gjorde rätt när jag gjorde slut, allt känns bara så otroligt jobbigt när det är som det är..
Och nu kan jag inte sova eftersom jag sitter och tänker på det.. Även fast jag vill sova och är tillräckligt trött så kan jag bara inte det.. Det går bara inte..

Jag och Daniel satt inne på mitt rum och tittade/lyssnade på en massa intron till Tv serier som vi tittade på som små, vilken jävla nostalgitripp det var alltså.. Batman, Bickermice from Mars, Turtles, Heeman, Piff o Puff, Power rangers, Thundercats, Sailor moon och en MASSA andra.. Helt underbart att få lyssna på dem igen och det var så kul att kunna lyssna på dem tillsammans med någon som tittat på samma saker som en själv, har inga tjejkompisar som kollat på samma saker som jag när vi var små, så det var rätt kul..

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kommer inte kunna sova än på ett tag, tyvärr..
Lär väll ligga och gräma mig över allt möjligt, inklusive det jag skrev tidigare där uppe, det om Johan. Fundera på om jag bara ska låta det vara eller om jag ska göra något åt det.. Vi får väll se.. Jag vet i alla fall en sak med säkerhet: Jag saknar honom!

Nu får vi väll se, sova eller ej, jag ska nog lägga mig och titta på film, sen får vi se vad det blir..
Uppdaterar snart igen om jag inte händer mig (menar det inte dock).
God natt!

Rock on!

Fredag

Äntligen har man fått sova i alla fall.. Sov litegrann igår på eftermiddagen, från typ 4-8 på kvällen och sen somnade jag vid halv 2 på natten, bara för att jag inte skulle vakna mitt i natten och inte kunna sova. Vaknade första gången vid halv 5 och sen vaknade jag faktiskt andra gången när väckarklockan ringde klockan 8 :) så det var riktigt skönt.. Kanske börjar få ordning på detta nu :).

Idag är det ingen matte, men ska hålla mig vaken i alla fall, så det så. Tycker det är lite onödigt att gå och lägga sig igen, eftersom jag bara lär få svårigheter att somna ikväll om jag lägger mig igen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska på lunch klockan 12, och sen efter det vet jag inte riktigt.. Middan är 16.30 och har absolut inga lektioner idag eftersom Matten uteblir.

Igår var det en tjej här i huset som hade en smyckekväll, dvs. En annan tjej som säljer smycken och så var här och hade ställt upp lite smycken som man kunde köpa. Så passade på att köpa en födelsedagspresent till mamma som fyller år på Söndag, visserligen får hon den troligtvis på Måndag eller Tisdag nästa vecka, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Och om jag inte kan skicka den nu så får hon den sen när jag åker hem över sportlovet :).

I helgen blir det inte mycket, ska mest sitta och plugga, har en större Historiauppgift somjag vill göra klart så att den inte ligger och drar och sen ska jag läsa till litteraturen, Shakespeares "Hamlet".. O sen har jag två prov som jag måste plugga till också, den ena nästa vecka och den andra troligtvis veckan efter eller något sånt, den ena är Samhäll och den andra är Engelska. Och på Söndag blir det att gå över till Lenngren och fira Karan (som bor i mitt hus) som fyller år då.
Annars blir det väll mest som sagt plugg och titta på Gossip Girl.
Jag förstår verkligen inte, jag har totalt kärat ner mig i Chuck Bass (Ed Westwick) i GG xD.. Jag fattar det absolut inte haha, Drömde dessutom om han, både innan jag vaknade vid halv 5 och innan väckarklockan ringde :P.. Men jag fattar det bara inte, han är ju bara så jävla elak, en riktig plåga, men på något sätt så är han också helt fucking underbar.. Det går bara inte att förklara helt enkelt ^^

Sen måste jag dessutom fundera över vad jag önskar mig i födelsedagspresent, lär få den frågan lite varstans ifrån, eftersom det är drygt 2 veckor kvar tills jag fyller.
Mamma har redan köpt min födelsedagspresent, tydligen, så jag ser fram emot att se vad det är.. Eftersom mamma o jag har pratat om att vi kanske ska börja samla på en matservis (stavning?)..

Idag fyller min ena kära storebror 30 år, så ska skicka honom en födelsedagshälsning på Facebook idag :)

Aja, ska fortsätta med mitt :)
Uppdaterar väll någongång under helgen igen..

Rock on!

Tröööööött !!

Visserligen fick jag sova längre i natt än vad jag gjort sen Fredagen, men inte tillräckligt.
Hade en avkopplingskväll igår, duschade, hade tända ljus, rökelse och lugn musik, fixade ansiktsmask, drack kamomill te och läste, vilket var vääääldigt avkopplande och jag sket totalt i att sitta vid datorn, titta på film eller annat som har med dator eller tv att göra, det var bara musiken som kom från datorn, så otroligt skönt.. Somnade mellan 21.15-21.30 så relativt tidigt i alla fall. Vaknade dock första gången vid 01 men somnade snabbt om, sen vaknade jag igen vid 04 och efter det kunde jag inte somna om, så jag satte mig och läste ut två böcker som vi har läst på litteraturen me som jag inte har läst ut än. Känner mig rätt stolt för det faktiskt. Så ikväll ska jag göra samma sak igen fast helt utan datorn, ska stänga av den helt och om jag ska ha musik så får det bli från cd-freestyle, datorn ska banne mig inte vara på.
Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra på nätterna om jag inte kan sova.. Läsa igenom böcker jag inte har hunnit läsa ut till litteraturen.. Har nämligen bara läst ut 2 av böckerna vi skulle ha förra terminen och den första boken denna termin. Så har en del böcker kvar att läsa ut.. Ska plocka fram dom och läsa helt enkelt.

Idag har jag i alla fall varit på Historia lektionen och eftersom våran riktiga lärare i ämnet är i Indien i ytterligare 4 veckor så har vi vikare, våran rektor på skolan. Skulle faktiskt hellre vilja ha honom som lärare i ämnet på heltid än våran egentliga lärare. Ska även ha rektorn i Filosofi senare idag, efter samhällskunskapen.
Han måste fan ha varit lärare i historia eller något innan han blev rektor för han vet verkligen vad han snackar om, riktigt intressant att lyssna på, även fast man sovit dåligt i snart en vecka så klarar man faktiskt av att hålla sig vaken :)

Orkar egentligen inte gå på samhällskunskapen idag, men måste så att jag inte blir av med det ämnet, behöver behörigheten. Har i alla fall skickat in uppgiften som är något försenad, men har iaf fått iväg den nu, så det är inga problem där, nu är det bara provet i samhäll och engelska kvar.

Usch nää, jag orkar verkligen inte på sämhäll, som börjar om drygt 10 minuter :( Hur ska jag orka hålla mig vaken?? Känns som om jag håller på att somna när jag sitter och skriver detta. Ser knappt alls vad jag skriver för något.. men men, måste hålla mig vaken tills senare ikväll, så att jag kanske, eventuellt kan sova längre i natt än tidigare. Skulle gärna vilja sova från 22-23 till typ 07-08 i alla fall.. Det skulle hjälpa väääldigt mycket tror jag.
Första veckan på skolan i Augusti förra året var det precis perfekt, gick o la mig runt 22 och somnade även då och så gick man upp vid 08, utan problem och så var man utvilad som satan med. Sen började festandet, sena nätter och total förändrad dygnsrytm, men det skadade mig inte överhuvudtaget, förrän till typ Höstlovet.. Kunde inte sova ordentligt hemma heller utan var uppe till typ 4-5 på morgon o gick upp sent på eftermiddagen.
Nu måste det fan bli ändring på detta, visst att man kan festa nångång då och då till tidigt på morgon eller att man har filmkväll fram tills solen går upp, men inte konstant. Så nu ska jag bara fokusera på pluggandet och att få ordning på det här, för såhär kan det bara inte fortsätta, inge mer med det.

Aja, nu börjar samhällslektionen alldeles strax och har lite smågrejer dit jag måste fixa klart, så hinner inte skriva mer.
Uppdaterar nångång snart igen.

Rock on!

Fy faaan *suck*

Har inte sovit sen 2 i natt, då jag skrev det förra inlägget.
Har varit på Mattelektionen som började 10.10 och jag kan ju säga att jag inte minns särskilt mycket från den även fast jag precis kom därifrån.. Kommer bara ihåg att matteläraren var väldigt förvånad över att jag var där xD.. Har ju inte varit där sen den förra terminen slutade xD haha.. Men det var kul när han såg att jag satt där, han fick en chock *asg*..

Nu ska jag nog sitta och plugga lite Engelska, om hjärnan tillåter det, kan verkligen inte koncentera mig på särskilt mycket eftersom jag är så JÄVLA trött.. Bara jag inte lägger mig i sängen så ska det nog gå, lär somna direkt om jag lägger ner huvudet på kudden >.<
Så fan om jag inte kan sova ikväll och i natt alltså, vette fan vad jag kommer göra då.. Om inte annat kommer jag faktiskt ta stekpannan i köket och slå mig själv medvetslös, sen bryr jag mig inte hur ont i huvudet jag kommer ha imorgon, bara jag får sova för fan!

Ska i alla fall börja med att stänga av datorn på kvällarna, det kan nog påverka en del att jag kanske inte kan sova.. Men men, får se när jag väl har börjat stänga av skiten.. Kanske blir bättre då, men får se som sagt.

Aja, nu har jag i alla fall beställt biljett hem den 20 februari, då sportlovet börjar, då ska jag vara hemma i 1,5 vecka ungefär ^^.. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma hem, saknar mamma o pappa, samt lillebror såklart, så det ska verkligen bli skönt att komma hem :)
O sen får jag skjuts tillbaka till skolan på Söndagen innan skolan börjar igen :)

Igår fick jag mina böcker från Bokus som jag hade beställt, bland annat "Om jag kunde drömma" första delen i "Twilight" serien på Svenska.. Ska bli såå kul att läsa den, om jag får tid med det såklart eftersom vi har MASSOR att läsa på litteraturen och dessutom läser jag mest "Gossip Girl" böckerna just nu, har snart redan läst ut andra boken, den första boken läste jag ut på drygt 8 timmar, dock med pauser emellan såklart.
Nästa bok vi ska läsa till litteraturen är Shakespears "Hamlet" fast den verkar rätt trist, så får fan ta mig i kragen för att lyckas läsa ut den till nästa Måndag.

Ska inte på Engelskan idag tyvärr, är så otroligt trött och har så jävla ont i huvudet, har inte lyckats göra läxan till idag så ska sätta mig med den samt att jag ska försöka plugga till provet nästa Tisdag. Måste få den avklarad innan nästa prov *suck*..
Oj fy fan vad jag har mycket att plugga insåg jag nu >.< Helvetes piss alltså, bäst att jag sätter igång direkt..
Uppdaterar igen snart, troligtvis i natt igen om jag är sömnlös >.<

Rock on!

Sömnlös åter igen!

Fan vilket jävla dret, somnade vid 00 tiden och vaknade 02, hur trött som helst men kan inte somna om.. Alltså fortsätter detta såhär så kommer min kropp att kolapsa, utan tvekan om saken..
Jag vette faan vad jag ska göra för att kunna sova som vanligt.. Någon som har nå bra tips på vad som kan hjälpa??

Bäst för den här skiten att det slutar, annars kommer jag helt klart ringa vårdcentralen o be o få sömntabletter utskriva, inge mer med det.. Jag orkar för fan inte mer, är helt jävla utmattad, orkar inte med ett jävlaste piss med skolan eller någonting..

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra, är så jävla trött, så jävla utmattad, men ändå kan jag inte sova.. Jag fattar bara inte!!!

Aja, får väll försöka göra någonting som kan få mig att sova, inte för att jag vet vad, men va fan.. något måste det finnas, som man kan göra, även fast man är trött, som inte behöver så mycket ansträngning och som inte har me dator eller tv att göra.. det gör mig bara piggare mer eller mindre...

Aja, orka...

Rock on nattugglor!

Hopplöst dret

Ja, då var det Måndag igen då... Hela helgen har vart typ helt åt helvete när det gäller sömnen..
I fredags var jag på fest och efter det blev jag så jävla dålig att jag somnade runt 7 på Lördagmorgonen, sov till typ 20 på kvällen, sen kunde jag inte somna förrän 10 på Söndag morgon men gick upp vid 12, efter att mamma hade ringt.. Somnade inatt inte förrän 7 på nu på morgonen igen och gick upp typ halv 13.. Så med andra ord har jag inte sovit särskilt mycket, kan bara helt enkelt inte somna på nätterna.. vette fan varför.. så ska ringa till vårdcentralen i Munkfors och fråga om de kan skriva ut sömntabletter, för detta kan bara inte fortsätta såhär.. Jag har allvarliga sömnproblem..

O efter i Fredags så är jag numera singel... Men jag vette fan hur det känns, jag vet inte om jag verkligen gjorde rätt... Jag vet överhuvudtaget inte hur det känns eller vad jag känner för någonting just nu.. Men det blir väll mer klart när jag kan fokusera mer på allt om jag nångång kommer kunna sova ordentligt..

Men idag har jag i alla fall varit på första och enda lektionen.. Känner mig rätt stolt eftersom jag inte varit på särskilt många lektioner sen terminen började.
Hela den här veckan ska jag fan på alla lektioner, eller ska försöka i alla fall.. Matte, Engelska, Samhäll, Historia och Litteratur är det viktigaste ämnena enligt min mening.. Men ska verkligen försöka gå på alla lektioner denna vecka och alla andra veckor också för den delen fram tills skolan slutar..

Idag har jag också varit i Munkfors och handlat, hämtade ut mina paket också o så fick jag sitta och vänta i 1,5 timma på skjuts tillbaka till skolan >.<.. Men har man en bra bok (andra Gossip Girl boken) så försvinner tiden snabbt som satan.. Får bara hoppas att jag inte får urinvägsinfektion nu bara >.<..
Men men, sånt man får stå ut med..

Nä, nu ska jag tvätta av mig smink o sånt o sen ska jag lägga mig... Får se om jag får sova inatt då, vilket jag hoppas eftersom första lektionen imorgon börjar 8.40 om jag inte har tagit helt fel..
Uppdaterar igen nångång i framtiden när jag är mer vaken..

Rock on!