Jag orkar fan bara inte!!!

Jag är bara så trött på allt o alla just nu, vet inte varför eller när det blev såhär!
Jag vill bara att alla ska låta mig vara just nu.. Bara ta inte kontakt med mig alls!!

Allt är bara helt åt helvete just nu, vill bara att allt ska ta slut..
Är bara så förbannad, irriterad, sur o arg på allt o alla!!!!!
Fråga mig inte varför, det bara är så, jag har inget svar på det helt enkelt!!

Jag kan bara inte beskriva hur förbannad på allt o alla, det går bara inte!
Låt mig vara så går det över!

Jag är nog mest förbannad på mig själv men det påverkar min syn på andra människor..
Så ni tar kontakt på egen risk, o det tror jag inte ni vill!
Eller jag hoppas på att ni inte tänker det!
Låt mig bara vara ett par dagar för fan!

Ja, vad ska man skriva nu då??

Jag har faktiskt inte en aning om varför jag skriver här idag.
Händer ju ändå ingenting speciellt just nu..

Ikväll är det ju den finska uttagningen till eurovision song contest.
Jag vet att lovex kommer att vinna detta. Om de inte gör det så kommer jag få damp =P
Men men, eftersom jag inte kan rösta så har inte jag någon möjlighet att förändra resultatet tyvärr =)
Jag kommer iallafall sitta o hejja på som fan alltså!!
Det är så man kan få sin favoritgrupp att vinna.. or not =P.. Önskar verkligen att jag kunde vara där och se dom live *gråter*.. Men mamma sade att man måste planera sånt flera månader tidigare..

Dessutom så vill jag till Finland den 10/3 då Lovex har blivit nominerad i 3 ämnen på Emmi-gaala (ungefär som mtv music awards).. Så jag önskar att jag kunde åka dit =)..
Fast det blir nog ingenting förrän i sommar eftersom jag måste spara pengar, o så ska jag kanske jobba på Ikea i sommar, så då kommer jag ha en del pengar iallafall =).. Hur som helst så SKA jag dit i sommar.

Nu väntar jag bara på att Bumman ska prata med Tommy så att hon kan bestämma om hon ska med eller inte! Måste ha svar så snart som möjligt, om biljetterna släpps snart så måste jag vara beredd på att beställa!! Så jag ska prata med henne idag om det..

Ajja, orkar inte skriva mer, får kramp i händerna.

Hmmm..??

Känns inte som NGN tar min på allvar längre, Ingen fattar att jag har vuxit upp och inte är samma person som jag var när de träffade mig första gången..

Killarna som sett mig i BH (över ett halvår sedan) tror att jag fortfarande är sådan, o de bara tror att jag skojar med dom när jag säger att jag inte vill eller att jag är upptagen, varför fattar de bara inte att människor växer upp och inte beter sig likadant som de brukade göra?

Jag har inte alltid varit den personen som pluggat sådär jättemycket men ändå klarat av skolan. Nu när jag har börjat plugga mer o satsa på skolan så får jag kommentarer som "Ja, det brukar du ju inte göra annars när du sitter vid datorn".. Fattar dom inte att jag faktiskt vuxit upp eller???
Jag blir bara så in i helvete trött på allt jävla skit som jag får, jag tar det inte direkt på ett positivt sätt när en person säger såna saker!!! Jag har alltid mer eller mindre suttit hemma vid datorn och pluggat, men då har jag inte sagt någonting till mina kompisar om det. Nu när jag talar om det så verkar det som om de inte tror på mig riktigt...

Varför kan de inte bara acceptera att jag vuxit upp??? *suckar djupt*

Idrottsläraren hade varit och pratat med Biträdande rektorn för Media om att jag ska börja vara med på idrotten så att jag kunde få ett betyg, då svarade BR "Det tror jag inte på!"... Hur i helvete kan hon säga så om hon inte känner mig?? Hatar den jävla kärringen nu alltså!

Varför kan ingen börja ta mig på allvar??? Jag är så jävla trött på att alla tror att jag fortfarande är samma jävla person som jag var för ett par månader sedan!
Jag växer tydligen inte upp enligt deras mening...

Till er som känner er träffade: Ni får ta det som ni vill, jag har vuxit upp. Jag tänker inte ta mer skit av er när det gäller pluggandet o en massa. Jag pluggar när jag gör det framför datorn, är inte det lagom bra för er så kan ni hålla det för er själva! Inge mer med det!!

Mamma är den enda som berömmer mig för de saker jag gör, även fast hon säger typ "kors i taket" eller känner på min panna efter feber på skoj, hon berömmer mig!
Ni andra bara trycker ner mig, jag mår bara så in i HELVETE dåligt av det! Så måste ni kommentera någonting av det jag gör så kommer jag inte lyssna!! Så de så!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egentligen var det meningen att jag skulle uppdatera om allt som hände de senaste 2 månaderna, men nu handlade allt istället om detta.. Skriver ett inlägg om någon dag om jag orkar..