Lovex nya video <333!

Kan inte säga annat än att det är den bästa videon som någonsin gjorts till en låt!
Älskar den så oerhört mycket, går fan inte att beskriva hur bra den är <33!!

Här är den i allafall! eller ja, iaf adressen till den <33:

http://www.emi.fi/jukebox/play/956/turn

Kommentera gärna vad ni tycker om den!!

Godisstopp, val till skolan m.m.

Nu är det godisstopp fram till Jul, end of story!
Jag och mamma har kommit överens om att vi inte ska äta godis förrän till Jul, då räknas ALLT; godis, chips, läsk, etc. Det enda vi får äta typ, det är nötter UTAN ngn jävla yoghurt o grejer på. Rena, eller ja, saltade/kryddade nötter, ingenting annat får vi äta =), förutom då popcorn med salt och naturella. Allt annat måste vi vara utan. Och sen har vi kommit överens om att eftersom mamma inte kan sluta med kaffet så behöver inte jag sluta med min Aloe Vera dryck *moahah* =D! Dessutom får jag äta EN stor skiva Marabou choklad vid mens, ingenting annat ^^.

Idag fick jag papper och sånt från skolan också, ska välja tillvalsämnen och såna saker, och önska rum dessutom. Funderar på om jag ska läsa Ryska som språk hela läsåret =P, verkar vara ett coolt språk. Ska dessutom välja, filmkunskap och något ämne till =D. Faaan vad jag längtar tills skolan börjar egentligen.
Första veckan blir det typ två utflykter ut från skolan, den ena en till en teaterföreställning baserad på en av Selma Lagerlöfs berättelser, den andra går till en gård där det bodde en författare någongång, som nu har blivit ett museum typ, skitkul ska det i alla fall bli att åka dit ^^!

Kommer nog fan älska den tiden där borta, blir i alla fall ett minne för livet kan jag lova!

Nu till helgen blir det att åka ut på landet, först och främst en hel vecka, sen efter det får vi se hur länge jag ska stanna där. Kommer nog vara där minst 2 veckor i alla fall, kanske tre, beroende på litegrann när päronen kommer, om de kommer varje helg så kan jag ju åka hem typ när som helst.
Dessutom kommer det typ inte vara någon där ute förrutom jag och de som bor där såklart, så ingen av grannarna närmast kommer vara där på veckodagarna typ, så blir HEEELT ensam där haha =P. Läskigt men det kommer nog ändå bli roligt, kommer nog sova i vardagsrummet om inte annat, eftersom sovrummet är lite läskigt om man ska vara där själv =P.

Nä, nu ska jag fortsätta packa mina saker, så att jag kan sätta mig och gå igenom tillvalsämnena och annat sen ^^.
Uppdaterar igen när jag väl orkar och har nått att uppdatera ^^

Skit Söndag

Usch för denna Söndag, hatar dennna dag och denna jävla allergi mot dam!
Aldrig har det varit såhär dammigt i mitt rum, och ändå dammsög jag i Torsdags förmiddag, hur i hela helvete kan det ha blivit så jävla mycket damm på bara några dagar.

Idag blir det i alla fall att vinka av moster och kusinerna som åker hem till Eskilstuna.
Sen blir det att åter Dammsuga och dammtorka innan jag ska börja packa inför nästa helg, eftersom jag ska ut till stugan och stanna där ett tag (som jag har skrivit om sedan en månad tillbaka eller någonting sånt.
Packning och sedan blir det att ta det massa lugnt, kanske fortsätta läsa den nya boken jag har börjat läsa, Stephen Kings "mardrömmar", eller kanske fortsätta med den boken jag började med för ett halvår sedan, Anne Rice's "Nattens Furste", vilket som så ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa. Huur mysigt som helst.

Sen är det en del saker som jag måste köpa med ut till stugan också. En del saker som jag ska ha till ritualer, som jag velat göra väldigt länge.

Nu sitter jag bara här i mitt rum, på min säng, med min kliande jävla näsa och ska snart sätta mig och skriva ner mina dikter på datorn. Spara dem på min diskett så att de definitivt inte kan försvinna.
Så efter det ska jag fortsätta att skriva in boken på datorn, så att det blir klart någon jävla gång. ska dessutom skissa på framsidan till den också, så att även det kan bli klart någon jävla gång.

Senare i veckan så ska jag nog till Sundbyberg för att besöka Myrorna och titta litegrann vad de har. Har velat besöka den ända sedan affären öppnade för ett år sen snart.

Nä, nu orkar jag inte uppdatera mer, kan inte koncentrera mig längre i det här jävla dammet!
Updaterar när jag har dammsugit och grejer!

Sega Lördag

Fyfan vad seg den här Lördagen har varit...

Har känts som om man inte kommit någon vart idag alls.
Jag och Celena har varit till Coopan idag i alla fall.. Var och köpte lite godis och dricka. Samtidigt som vi skulle kolla efter den snygga killen som står på vardagarna (inte varje) och säljer 3 telefoner och abonnemang *drooll*. Fast som sagt, arbetar han bara på vardagar så ska väll dit på Måndag igen ;).

Igår var det då Midsommar och var ner till bygdegårdsvägen och såg midsommarstångsresningen och fikade sen innan vi drog oss till centrum och sen hem igen. Kul som fan hade vi senare på kvällen satt och tittade på "Ladies night 2007". Garvade nästan ihjäl oss under hela filmen xD..

Ajja, orkar faaan inte uppdatera mer just nu, är mer död än levande, trots att jag inte drack nå alkohol igår =P..

Uppdaterar imorgon eller på Måndag igen.

Saker jag vill/ska göra

När jag var nere och skulle fixa litegrann att käka så hittade jag ett brev till mig från EF Internationella språkskolor och så började jag titta i häftet. Länge har jag dreglat över att åka iväg på en sån resa i England eller Frankrike. Men det kommer aldrig bli av eftersom jag aldrig i mitt liv kommer ha råd att kunna betala något sånt. Det kan jag ju bara glömma.

    Däremot har jag bestämt att inom 2 sommrar ska jag ha bokat en tågluffarresa ute i Europa. Det är en sak som är säker i allafall. Sen vet jag inte om jag ska åka själv eller inte, vi får väll se, ska bland annat ner till Tyskland, Frankrike och Italien då, inge mer med det. OM lilla Uffa ska med så ska vi besöka kyrkogårdar och alla möjliga sevärdheter som intresserar oss båda. Sen får vi bara se om det blir något liknande när jag har skaffat körkort och bil (Pontiac Trans Am). Då ska jag iaf ut och åka har jag bestämt. Utan tvekan om saken.

Sen finns det en miljon andra saker som jag skulle vilja göra, men dessa Tre, saker är de som lockar mest just nu. Förutom då att flytta hemifrån o grejer ^^.

Idag händer inte särskilt mycket, ska mest bara städa eftersom vi får besök imorgon eller på Fredag, beroende på när gästerna anländer till Kungsängen.
Ser ut som ett jävla bombnedslag eftersom jag håller på att packa ner litesaker som ska med till skolan sen, jag vet, jag är Kass som börjat packa redan, men jag är sån, inge mer med det. Vill vara väl förbered när jag väl ska åka iväg eftersom jag inte kommer vara hemma särskilt mycket i sommar.

Åker dessutom till P&L nästa Onsdag ett par dagar eftersom jag ska vara funktionär där borta mellan Torsdagen och Lördagen. Kul som fan ska det bli, åker troligtvis dit med Emma ^^..

Sen efter det drar jag ut till stugan och stannar där en månad eller nått sånt, skönt som fan alltså ^^!

Ajja, börjar fan få kramp i fingrarna :S.. Ska dessutom fortsätta packa och städa samtidigt =).
Uppdaterar kanske senare eller imorgon eller nått sånt.

Shopping

Idag efter att kusinen hade satts på bussen gick jag och mamma iväg och skulle shoppa litegrann.

Hade dryga tusenlappen att göra mig av med.
Så vi började på Axelssons eftersom de skulle ha kavajer och så som mamma skulle kolla på. Det slutade med att jag köpte en typ svart linnekavaj till mig själv.
Gick sen vidare till Punktshop eftersom  jag skulle kolla efter en "the cure" T-shirt, vilket de inte hade så sen gick vi vidare eftersom jag skulle leta efter leggins så gick vi in på Indiska.
Hittade ett par svarta för 100 lappen. och innan dess satte jag och mamma oss vid sergels torg och åt en varsin bägare med Ben&Jerry glass, såååååå jäävla gott ^^, men så förbannad dyrt, men värt priset tycker jag.
Vi gick vidare till butterix eftersom det skulle finnas en del saker där som jag velat ha sen ett tag.
Slutade med att jag köpte en duntäckt hög hatt och en svart fin fjäder.

Tillslut gick vi till HM där jag köpte en bh med avtagbara axelband och passande trosor, samt ett tvåpack leggins (MKT billigare än de på Indiska, fast de kanske har bättre kvalitet de från Indiska) och ett nagellack till mamma.
Sen gick vi till Gallerian eftersom jag skulle in på glitter och titta på ringar men köpte italiensk glass istället, dyrt men GOTT.. Så det slutade sedan med att vi gick till station och åkte hem, panka men glada =D.

Har letat efter ett par någelunda snygga och sköna sandaler som jag kan ha ute och så gick jag och mamma in på Ecco, bara för att kolla.. Hittade ett par snygga och SKITsköna för drygt 800 kronor, dessvärre. Men jag har blivit lovad dom eftersom jag behöver sandaler, har bara högklackat annars.

Nu sitter jag här med skavsår på fötterna och svär lite över att jag ska vara så klåfingrig när det gäller saker att köpa haha, kan inte spara ett enda öre haha =P..

Har nu dessutom fått ett mail från P&L om att jag kan få ett volontärsarbete där för ett par dagar, i Öltältet dessutom, som diskplockare och dagvakt så ska maila med lite frågor och sånt innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra.
Iaf mellan 26-28 som jag har jobb där i såfall.

Orkar inte uppdatera mer nu.
Uppdaterar senare igen om jag orkar..

Seeeegt

Fuck vad segt allting är, är hur trött som helst på nått konstigt sätt.

Igår vad jag och kussen iväg till Kista med päronen och gick på bio, dem på Indiana Jones och jag och kussen på The Happening, riktigt grym jävla film alltså, även fast många säger att den bara var helt okej, jag gillade den som fan alltså.

De senaste tre dagarna har hon varit så jävla osocial med mig eftersom hon snackar med ngn jävla kille på internet från KRISTINASTAD =S... Alltså visst, jag är glad om hon kommer över sitt ex, men hon kom hit för att umgås med mig och läka sina jävla sår och inte gå å kära ner sig i ngn jävla skåning typ.. Blir bara såå jävla sur!!
Ajja, TROR inte jag kommer följa med till Eskilstuna eftersom jag börjar tröttna... Vill ha en vecka för mig själv hemma innan jag ska ut på landet, OM det nu blir nästa helg, verkar inte som det eftersom de har lovat skitväder, men men, vi får väll se...

Idag blir det inte mkt att göra tror jag.. Ska nog mest bara sitta och skriva dikter och lyssna på Bandit. Kanske ut och gå en sväng sen om det är bättre väder än när jag vaknade.

Måste dessutom börja packa en del till skolan, eftersom jag inte vet när jag kommer vara hemma i sommar, vet bara att den sista veckan på päronens semester kommer gå åt att packa och åka iväg till skolan och göra sig hemmastadd.
Nu ska man bara vänta på det där jävla brevet som ska komma i slutet av månaden.
Hoppas dock att den kommer inte jag åker ut till stugan och stannar där.

Ska nog till IKEA och kolla efter lite tyger om de har de färgerna jag vill ha.
Måste annars iväg till Sundbyberg till den där tygbutiken och se vad dom har och hur mkt allt kostar, eftersom jag ska köpa sammet, bland annat till kuddarna jag ska försöka sy fodral till, och sen ska jag sy gardiner också..

Ajja, nu orkar jag fan inte skriva mer.. 7
Uppdaterar igen när jag nu hinner och vill..

Film

Sitter just nu och tittar på "Min stora kärlek" eller vad den nu heter, på 6:an tillsammans med Kussen min.

Idag har man inte gjort särskilt mycket, tagit det lugnt och så, förutom när vi gick upp till centrum och hämtade ut mina kläder från Gothic Shop.
En klänning och tre tröjor var det visst. Halsbandet jag hade beställt fanns tydligen inte så det sket sig, men men, får köpa ett från något annat ställe sen senare.

Imorgon får vi se vad som händer, ska nog på bio med kussen, vi ska se The Happening i Kista klockan 21.20 eller vad det nu var.. Ett par som sagt att den inte var så bra, men shit the same, jag vill bilda en egen uppfattning av filmen, så lyssnar inte på vad andra har att säga ^^.. Vi ska i allafall se den, punkt slut ^^

På Söndag KANSKE man ska iväg till Eskilstuna ett par dagar, får se om jag har lust eller orkar, men troligtvis blir det att åka iväg ett par dagar, just för att komma iväg hemifrån..

Behöver köpa nya skor dessutom, har just nu lite mindre än 1000 kronor så ska nog se lite imorgon i Kista vad det finns för skor m.m. Finns alltid någonting roligt där borta ^^.. Måste dessutom titta efter ett nytt skissblock eftersom mitt är slut, har bara typ ett blad kvar och det räcker ju inte särskilt långt direkt.
Så ska in på akademibokhandeln och titta vad dom har.

Om inte annat får jag titta lite inne i stan på Söndag om jag ska iväg till Eskilstuna, kan ju gå runt där ett par timmar och kolla efter vad som finns där också.. Finns så mycket där inne så det inte är sant ^^.. Visst, jag skulle ha behövt flera tusen kronor för att kunna köpa det jag verkligen vill och behöver..

Och till midsommar blir det nog kanske inte att åka ut på landet i allafall, eftersom det har lovats skitväder, men om det ändras så åker vi ut dit och firar.. Annars åker vi till Halstavik och firar där om morbror och hans fru inte jobbar =)..

Jaja, har inte så mycket mer att skriva idag.
Uppdaterar troligtvis imorgon igen.

Tidigt en Torsdag

Ja, klockan är runt 10 över 1 så det är ju trotts allt Torsdag.
Kanske inte finns så mkt att skriva men hade bara lust till att uppdatera..

Idag eller imorgon kommer mina kläder som jag beställde för drygt 5 veckor sedan. Mailade företaget och frågade vad fan det var somn pågick och fick en förklaring och dessutom svar på när jag skulle få mina saker.. Det visade sig att de under gårdagen hade fått leveransen och idag skickades allt så idag eller imorgon borde jag ha sakerna ^^.. ÄNTLIGEN!!

Har varit till centrum idag och fikat med kussen, var dessutom in på Kim's och köpte lite broderier som vi ska göra om vi blir rastlösa ^^.. Riktigt trevligt hade vi det i allafall, trotts att det var så JÄVLA kallt ute..

Funderar fortfarande över om jag ska åka till Finland eller inte, troligtvis blir det inte av den här sommaren eftersom nästan halva sommaren redan gått (känns det som)... Dessutom har vi inte råd så det blir nog inte av.. Vill inte sätta päronen i en sits där de inte har råd att betala räkningarna för att jag ska resa tilö Finland en månad.. Hade vi hade bättre ekonomi så hade jag inte tvekat!

Ska istället ut på landet till nästa helg (inte den som kommer nu) och stanna en månad eller mer.. självklart mer än så eftersom det finns så mkt jag vill göra när jag väl kan göra allt i egen takt!
Här hemma kan man inte göra ett skit utan att bli störd... så åker hellre ut på landet..
Ska ju dessutom KANSKE träffa en kille under den tiden, så hellre att jag är där ute än här hemma, om jag inte ska träffa honom redan den här helgen, då han ska till Sthlm och leverera någonting som hans pappa sålt eller nått.. Ska åka från Härjedalen och ner till Sthlm helt själv och allt.. Ajja, vi får väll se hur det blir, får nog svar på det imorgon eller någonting sånt ^^..

Har i allafall köpt en del böcker nu som jag kan läsa ute på landet, köpte 4 Stephen King böcker för bara 40 kronor, samt en till av en annan och dessutom en bok av Edgar Allan Poe ^^.. Väldigt bra böcker allihop tror jag.. lånade Edgar Allan Poes bok från biblan tidigare och har hunnit läsa två berättelser.. som är väldigt bra..

Idag händer nog inte så mkt, ska ta det lugnt och såna saker, kanske gå upp till centrum och hämta ut mitt paket om det har kommit ^^.. Annars inte mkt, fortsätta brodera tror jag ^^.. Kanske titta på film och teckna litegrann dessutom ^^.. Får se vad vi hittar på.. Kanske ska fråga henne om Bio också ^^..

Ajja, har inte så mkt mer att skriva just nu..
Uppdaterar nog igen när jag orkar och har nått att skriva..

Jobbig Tisdag

Så var det då Tisdag och en jäävligt jobbig Tisdag dessutom.
Sitter här med världens jävla idiotiska mensvärk som dessutom är 1,5 vecka för tidig :@!!

Annars är allting helt okej, har varit ute på landet från Torsdag till i Söndags då jag kom hem.. Vi hade kusinen med oss dessutom och hennes hund. Så det var lagom roligt att ha någon där. Vi skjutsade hem henne till Eskilstuna och körde hem sen. Men nu är kusinen här, hon kom igår kväll hit till lilla kungsängen eftersom hon inte orkade vara hemma, så hon ska vara här dryga veckan.

Helgen ute på landet var nästan den bästa någonsin, hur skönt och mysigt som helst förutom att värmen var väääldigt outhärdig. Fast lite färg fick man dock på armarna och ansiktet om inte annat.
Längtar redan tills jag ska ut dit igen, till Midsommar och där stannar jag en månad drygt, kanske till och med mer, såå skönt det ska bli, får göra som jag själv vill, förutom till helgerna då päronen kommer, eller varannan helg i varje fall.. Men annars är stugan bara min, behöver inte fixa särskilt mycket eftersom jag kan "duscha" nere vid sjön så behöver inte värma vatten hemma.. Det enda jag behöver värma vatten till är disken.

I Torsdags kväll fick mamma ett samtal på sin mobil som pappa svarade på, det visade sig att det var min andra storebror, som vi inte har haft kontakt med på över 18 år. Han ringde bara sådär för att höra hur det var och allt, helt chockad jag blev alltså.. Läskigt som fan eftersom jag faktiskt tänkt på att ta kontakt med honom själv :O! Raggare och allt är han dessutom haha :P.. med hela TVÅ veteranbilar *drooll* Sen får vi väll se när jag får träffa honom. Träffade honom första och sista gången när jag var två år gammal bara, så kommer inte ihåg honom ett dugg. Han är nu 29 år, fyller 30 nästa år =)

Längtar nu som fan tills att jag får börja skolan faktiskt, eller iallafall tills jag får brevet från dem i slutet av Juni.. Vill veta vad det kommer stå och allt viktigt..
Längtar satan alltså, finns ingenting jag längtar mer till faktiskt, inte just nu i allafall..

Well, idag händer inte så mkt, hade tänkt att åka till coopan med kussen men när jag skulle in på bankens hemsida på den andra datorn så sket det sig, man kunde bara inte komma in på något sätt alls så kunde inte aktivera kortjäveln som jag precis fått. Så måste vänta tills mamma kommer hem så att vi kan åka dit.

Annars blir det väll bara att ta det lugnt, finns inte så mkt mer att göra idag faktiskt.. Förutom att Kussen ska kolla på film om hon nu vill och jag ska sitta och brodera på min fina tavla.

Well well, börjar få kramp i fingarna nu efter allt skrivande, så ska sluta för den här gången.

Måndag

Nu har jag inte uppdaterat IGEN på snart en vecka så dags att göra det..
Tiden går så jävla fort att man inte hinner med dagarna.

I både Torsdags och fredags sprang jag och mamma runt och shoppade.. I Torsdags var vi inne i stan och gick runt en massa, shoppade, GICK ner till Vasamuseet, åt lite och tittade sedan på skeppet Göteborg (vet inte om skeppet stavades så).. Och sen i Fredags var vi till jakobsberg och shoppade en massa jävla igen, skönt så in i helvete att göra av med pengar igen ^^, när man inte har gjort det på flera veckor/månader känns det som ^^..
Fast köpte inte det jag verkligen behövde konstigt nog ^^ haha..

O eftersom mitt nya bankomatkort inte fungerar så fick jag låna pengar av mamma sålänge, Köpte bland annat ny bikini, helt svart för engångs skull, sen hittade jag en skitsnygg långkjol, spetströja och långklänning på myrorna, allt under 200 kronor inkl. 5 böcker ^^..
Under båda dagarna köpte jag säkert smink för över 600 kronor sammanlagt, var dessutom till systemet och handlade litegrann ^^, skönt det ^^..

Nu helgen som var har jag annars inte gjort särskilt mycket, försökt komma på vad jag vill göra eftersom min svägerska från Finland ringde i Lördags och frågade om jag skulle åka dit i sommar eller inte, eftersom de verkligen ville att jag skulle komma.. Eller om jag ska åka ut på landet i allafall.. Jag vet inte vad fan jag vill göra =/.. Visst, det är en jävla erfarenhet att åka utomlands och arbeta, men samtidigt så vet jag inte hur jag skulle klara av det =/..
Jag som redan har planerat sommaren någelunda.. Hade dom ringt för en månad sen så hade jag åkt dit utan tvekan, men nu vet jag inte eftersom jag redan planerat och på ett visst sätt redan bestämt mig.. men är så jävla osäker just nu =/.. Ajja, allt löser sig nog förr eller senare.. Har till nästa Måndag på mig att tänka efter, sen ska mamma ringa till Finland och tala om vad jag vill göra..
Samtidigt så har vi egentligen inte råd med en resa dit, vi är tillräckligt panka ändå så måste tänka på det också.. mamma sa själv förra veckan att vi aldrig skulle ha råd med en resa dit eftersom vi inte har så mycket pengar (INTE pga shoppingen utan andra saker).. Så försöker vara så snäll som möjligt när det gäller pengarna också..
Ajja, som sagt, har till nästa Måndag på mig att bestämma mig..

Nästa helg ska jag iaf åka ut till stugan igen, om pappa slipper undan båthamnsstädningen, eftersom det är långhelg och allt.. Mysigt värre..
Sen till midsommar när vi åker dit (om jag inte åker till Finland) så stannar jag där i drygt en månad eller mer, beroende på litegrann.. Så har en del att göra på den fronten också om jag nu ska dit, måste packa o grejer..
Kanske även ska träffa en kille då, medan jag är därborta.. Fast vi får se hur det blir med den saken, fast just nu lutar det åt att vi ska träffas =)..

I slutet av Juni får jag nästa brev från skolan, där jag får veta en massa om skolan och om rummen m.m. Vad man kanske måste ha med sig och så.. Längtar som fan alltså, vill verkligen härifrån så snart som möjligt..
En vecka innan skolan börjar så ska vi åka dit och börja packa upp.. Man behöver nog mer än en helg till att packa upp och göra sig i ordning.. Sen beror det på hur mycket saker man måste ha med sig.. Vi kommer iaf behöva hyra en mindre flyttbil eftersom jag trots allt blir borta ett helt år =).. Men men, det är ju ett tag kvar tills dess också ^^

Uppdaterar inte mer för i dag iaf.. Får se när jag gör det nästa gång ^^.. Troligtvis senare i veckan, eller om inte annat på Söndag kväll eller nått sånt..