Ransäter

Sitter nu i datorsalen på skolan eftersom min dator inte kommer hem förrän om drygt 2 veckor om allt går som det ska, då den hamnat på reparation *suck*..
Lämnade in den två eller tre dagar innan jag åkte och de sa att det kunde dröja mellan 2-3 veckor innan jag får tillbaka den, alltså med andra ord en hel månad eftersom päronen kommer nästa helg, alltså om drygt 1,5 vecka och sen efter det ska jag hem om drygt 3 veckor så hoppas på att jag får med mig datorn då.
Men men, det återstår att se om den är klar då helt enkelt.

Har nu gått i skolan i tre hela dagar, varav två med lektioner.
Det har varit helt okej so far.. Men får se hur det blir i fortsättningen...
Har ett rätt glest schema även fast jag har rätt få ämnen att läsa.
Läser då Engelska B, Matte B, Historia (och ska även läsa Historia B på sidan om schematiden), Ryska, Filmkunskap, naturkunskap och filosofi (som jag troligtvis kommer att plocka bort) samt såklart Litteratur och skriva ^^.
Har säkert glömt något ämne men det är iaf dem jag kommer ihåg just nu ^^.

Nu till helgen kommer syster (kusin) om allt går som det ska..
Får hoppas att hon klarar av att hitta från karlstad och till bussen hit eftersom jag inte kan möta upp henne i karlstad =).
Då ska vi någon kväll ner till kyrkogården och snacka lite eftersom det trots allt bara är drygt 2 minuters gång till kyrkogården från skolan =).
Längtar efter henne som fan, har saknat henne så, sen vi åkte från Eskilstuna i Söndags =)!!
Älskar dig som om du vore min riktiga syster <333

Imorgon blir det att åka till Sunne och gå på teater, vi ska se Selma Lagerlöfs "bannlyst" som jag även läser på bok just nu. Rätt bra för att vara från henne, har inte gillat hennes andra böcker särskilt mycket men denna är rätt bra. Sen på Måndag blir det att åka till Dan Anderssons stuga utanför Sunne, vilket ska bli riktigt intressant eftersom jag gillar hans dikter.

Ska snart dra iväg och plugga litegrann, har ett par uppgifter som ska göras och vill få de klara så snart som möjligt så att man hinner med annat under den lediga tiden sen.
Inte för att jag förstår den ena av dem särskilt mycket men det är så det kan vara, får leta reda på läraren imorgon eller på Fredag och fråga vad han menar med den egentligen.

Hmm.. har väll inge mer att tillägga just nu, vad jag vet..
Uppdaterar igen när jag har någonting att skriva om, samt när jag har tillgång till dator.
Hoppas att ni har det bra sålänge ^^

Djävulsungar!!

Jag orkar fan bara inte mer. Alltså vart man än tittar så ser man lyckliga par och så alla filmer m.m. där de förlovar sig, gifter sig, skaffar barn m.m. Jag blir bara så jävla trött, för i verkliga livet, eller i alla fall inte i mitt händer det där och kommer tydligen aldrig att hända heller.

När jag var 15 ville jag förlova mig, gifta mig och skaffa barn, redan då alltså, just i den stunden ville jag det. Jag är nu 20 och INGET av det har hänt ännu, visst mitt liv har bara börjat som det heter, Men jag är bara så trött på att vänta.
Det närmaste jag har kommit en kille är hångel, och kanske lite smek men fan inte mer än så, de jag har fått känslor för har bara svikit mig, dumpat mig som ett par skitiga strumpor eller som något katten släpat in.
Resten ser mig bara som leksaker som plockas fram när de är kåta och behöver någon som tillfredställer dem för stunden och se pratar de inte med en förrän de är kåta igen.. HUR i helvete tror de att jag skulle vilja leva så??
Dom måste fan vara helt jävla dumma i huvudet.

Alla mina vänner, gamla som nya har antingen pojkvänner eller fästmän eller nått sånt, det gör mig bara trött, att JAG inte kan hitta någon, eller att någon inte kan hitta mig som är helt perfekt för mig, visst kanske inte perfekt, men någon som jag åtminstone skulle kunna leva med ett tag.

Jag har till och med kollat efter hur man blir nunna, bokstavligt talat, men tyvärr kan man inte bli det om man inte är 25 och troende, o jag är liksom ingenting av det.. Så får väll stå ut med dessa jävla svin. Om jag hade vänner här i trakten skulle jag i alla fall kunna gå ut på krogen eller något sånt och kanske träffa någon sådär, istället sitter jag hemma och letar killar via Internet dagarna i ända, vilket jävla liv man har med andra ord.
Jag har aldrig träffat en kille irl innan jag träffat honom igen. Alltid har jag träffat en via Internet innan träff, men nu måste jag fan bryta denna onda cirkel, jag ska börja ta mig ut och träffa killar, en annan fråga är bara hur i helvete det ska gå till, jag som aldrig riktigt ens har dejtat någon…. *suck*

Jag vet, jag bara klagar och klagar, men vad fan.. Blir bara så förbannad på dessa svin som endast använder en som leksak och ställer undan dem när man inte behövs. Och sen alla dessa romantiska jävla filmer som slutar så JÄVLA lyckligt, de gör mig förbannad och vart man än tittar så finns de alltid där och jagar en.

Varför dras jag till idioter?? Alla jag har träffat (med ett enda undantag) har varit idioter på ett eller annat vis.. Och de som varit helt underbara även om jag inte dejtat dom så är det såna som inte är intresserade eller helt enkelt alldeles för blyga för att kunna ta kontakt. O jag själv som egentligen är så jävla blyg, vågar ju heller inte direkt ta kontakt…

Det här kan bara sluta på ett sätt, jag kommer sluta som min moster. Jag kommer aldrig att träffa någon, jag kommer aldrig få en familj, jag kommer aldrig bli lycklig. Jag är så trött på att hela tiden behöva stå ut med sviniga kommentarer som sårar mig och ger mig sämre självförtroende och självkänsla.

Alla säger att kärleken alltid hittar en, men var då? De säger att när man minst förväntar sig det kommer den att dyka upp, i mataffärer, i kön till bankomaten eller vad fan som helst, men ska man verkligen tro på det??

Vart finns alla vettiga killar någonstans? Finns det någon överhuvudtaget som vet var de kan finnas någonstans så var snäll och kommentera, dock ENDAST seriösa svar tack.

Nä, nu är det hög tid för mig att stänga ner datorn, det kommer en dag i morgon också.
Uppdaterar när jag har mer att klaga över, eller har allmänt tråkigt.

Såå segt

Nu är det andra gången jag försöker skriva blogg, det förra inlägget jag försökte skiva försvann när datorfanskapet startade om som den brukar väldigt ofta!!

Har för fan inte uppdaterat sen innan festivalen, med andra ord sen den 16/7 *suck*.. Jag måste verkligen bli bättre på det här...

I alla fall, festivalen var bättre än väntat, hade nog fan inte kunnat ha det bättre tror jag.
Bästa banden:
Fredag: Sonic Syndicate
Lördag: Alice Cooper, helt klart!! Fan vilken kung!!

Så jävla underbart det var att se banden som man tänkt sig.. Speciellt de ovannämnda..

På Söndagen fick jag skjuts till Hedesunda, till min ängel där jag tillbringade natten, faaan vad jag saknar min ängel :'(!! Fyfan, jag saknar henne så det gör ont i själen :'(! Jag hoppas att vi träffas snart igen, detta tär verkligen på själen, att vänta på nästa gång man ses *suck*! Hon var verkligen underbarare än väntat, och nu säger jag det inte för att vara snäll utan för att det är sant! En underbarare person går fan inte att hitta!
Om du läser det här gumman, så ska du veta att jag älskar dig så jävla mycket, ord kan inte beskriva hur mycket, du kommer alltid att vara min ängel, systra mi <33!

Hade så jävla kul i Hedesunda, satt ute vid Hedesunda pizzeria med Ängel och några av hennes kompisar till typ 2 på natten eller vad det nu var, och innan det hade vi åkt runt en del med bil och så.. Skitkul =)..
Önskar fan jag hade såna vänner som min ängel, då skulle man aldrig ha tråkigt typ :)!

Faan vad jag saknar Hedesunda och min ängel <333!
But I'll be back :)!

På Måndagen åkte jag i allafall hem till Fucking jävla stockholm, kunde inte tro att jag kunde sakna en person så mycket när jag satt på bussen mot Gävle.. Och sen satte jag mig på bussen hem mot stockholm från Gävle..

Blev sjuk på typ Tisdag kväll eller vad det var, orka fan inte att vara sjuk... Hemskt med hosta och skit =/, men det är väll sånt man får stå ut med tyvärr...

På måndagen efter åkte jag och mamma ut på landet tillsammans med moster, där vi stannade till förra lördagen.. Moster åkte redan på Fredagen eftersom hon skulle till Eskilstuna. Jag, mamma och pappa åkte på Lördagen även fast vi skulle ha åkt på Söndagen, men eftersom det var sånt jävla skitväder så blev det som det blev..

Nu har jag hunnit packa en hel del av det jag ska ha med mig till skolan, det blir att ta med sig det viktigaste först och sen kommer päronen igen helgen efter med resten av allt jag ska ha..

Har nu sagt till mamma att jag ska sluta helt med godis eftersom jag har gått upp i vikt igen (!!!!!!!).. Jag vet inte hur mycket och tänker inte titta heller.. Men så blev jag så jävla sur igår, vi var till coopan och där såg jag (bara en dryg halvtimme efter att jag sagt till mamma att jag ska sluta äta godis!) att de hade sänkt priset på godis till 49 kronor.. och så har det ALLTID blivit när jag har sagt att jag ska sluta, men den här gången lyckades jag att INTE köpa nått faktiskt *stolt*..
Och bättre blev inte mitt humör när man möter skitsnygga militärer precis utanför coopan, vilket jävla damp jag fick.. Och som pricken över i:et så hamnade vi på en buss FULL med SKITSNYGGA militärer påvägen hem också -.-"!!! Jag skrek precis innan jag klev in i bussen faktiskt för att jag blev så förbannad (don't ask me why, det var bara en sån dag!)...

Och nu när man väl hade fixat datorn så att man skulle kunna göra en formatering så visar det sig att jag inte har någon säkerhetskopia någonstans på datorns innehåll även fast jag vet att jag har fixat en sån skiva.. Och jag som har raderat alla program typ, all musik och alla filmer och allt.. ALLT bara skiter sig på den fronten... FYFAN vad jag hatar datorer, även fast jag inte kan klara mig utan den heller :/!!!

Ajja, nu får jag sluta skriva för den här gången.. Har sååå inte i fingrarna så att det inte är sant haha, konstigt kanske?? xD
Ajja, uppdaterar senare i veckan igen, nu ska jag fortsätta städa så att mitt rum ser ut som ett rum imorgon när morbror och hans familj kommer hit :)
Oj vilket jävla inlägg det blev haha, ajja som sagt, uppdaterar senare i veckan (=helgen)..
Puss & Kram