Sovdags

Nu ska man försöka sova så att man kommer upp igen om 3,5 timme ungefär.. Usch vad jobbigt, börjar bara bli trött just nu o inge mer, får se hur jag kommer kunna sova =/..

Men men, iaf så åker bussen då 8:45 och är i Örebro 11:40 ^^.. Faaan vad kul det ska bli, längtar satan alltså ^^!

Ajja, ska inte skriva mer nu, utan gör det när jag kommit fram om jag har tillgång till dator, vilket jag förmodligen kommer ha en stund innan festen =)..

Uppdaterar kanske då iaf..
Önska mig en trevlig resa ^^

Imorgon (Onsdag)

YAY, imorgon Onsdag åker jag till Frövi för att festa, helvete vad kul :D!!
Redan igår (måndag) Var jag in till stan och köpte biljett, bussen avgår 8:45 på morgonen *suck*, men ska bli så jäävla kuligt ändå :D!!
Så ska ta fram lite kläder som jag ska ha med mig eftersom jag åker ut på landsstället på Torsdagen och inte hem ^^.. Måste ha med mig ombyte o shit.. Men men, det löser sig nog ^^..

Å den nya mobilen har man fått nu också, Sony Ericsson w890i *drooll*. Den finaste mobilen någonsin typ, och världens bästa =P.. O de gamla abonnemanget går ut på Onsdag också ^^ Så efter det har jag bara den nya ^^..

Ajja, ska fortsätta med mitt =P
Uppdaterar senare idag eller när jag kommer hem, eller typ när jag är i Frövi eller nått, får se hur mkt tid man har ^^..

Fan vilket liv man har...

Har inget som helst liv här i Kungsängen, ingen av de få kompisar jag har här har tid att göra något någongång =/, så varje kväll slutar med att man sitter vid datorn och låtsas ha ett liv.
Aldrig har jag känt mig så övergiven, även fast jag har kompisar så finns dom inte här liksom, känner mig så ensam även fast jag vet att jag har kompisar som bryr sig.

Hoppas att det blir ändring på allt när jag börjar folkhögskolan OM jag kommer in. Annars kommer det vara precis som vanligt. Att jag lever mina dagar, samma sak varenda dag. Har ingenting att göra, absolut ingenting.

Varför måste jag alltid vara sån att jag inte kan skaffa kompisar här? eller någonstans i närheten? Är jag verkligen så jävla utanför att jag aldrig kommer få vänner här?
Om det är så, så kommer jag fan flytta härifrån så fort jag kan, Troligtvis långt härifrån. Fast vet bara inte vart, till egen lägenhet blir det iallafall, fast vet inte hur jag ska klara mig pengamässigt eftersom jag ändå ska plugga *suck*

Mitt liv är verkligen helt jävla sanslöst, jag har inte ens ett liv att leva, har inget liv helt enkelt. Medan alla andra har sina kompisar, går ut på krogen, festar, umgås o grejer så gör inte jag ett skit, hur kul är det då egentligen?
Skulle göra vad som helst för att komma härifrån så att man kan få nya kompisar och kanske få ett liv igen. Som jag hade för drygt 2 år sedan, när jag kunde åka fram och tillbaka in till stan med kompisar och ha det kuligt.. Men nu gör mitt liv inget annat än suger på den punkten.

Ajja, ska inte klaga mer, får ändå bara klagomål tillbaka.

Fredag

Ja, så var Fredagen över igen, har tillbringat den tillsammans med mor min hela dagen. Väcktes av henne när hon kommit hem från jobbet vid kvart i tre.

Har ätit pizza, fick bli en ASgod kebabpizza idag ;).
Pappa är ute på landet och kommer inte hem förrän på Söndag eftermiddag.
Nu sitter man framför tv: och tittar på "Draculas Daughter" från 1936, vet inte riktigt hur den är ännu eftersom den precis har börjat, men den verkar bra iallafall. Kollade nyss på "House of Dracula" från 1945. Alla äldre filmer är faktiskt MKT bättre än de nya vampyrfilmerna måste jag säga.
Iallafall, tittar på dessa och äter godis just nu.

Imorgon (eller snarare idag) ska jag åka in till Haga parken med mamma och moster och gå på konstutställning, ska bli rätt kul tror jag faktiskt, sen efter det ska jag och mamma fortsätta in till stan där jag ska få en ny mobil och kanske eventuellt ett mobilt bredband, beroende på om man kan använda det utomlands med inte alltför mkt problem.
Sen ska jag köpa lite smink också hade jag tänkt, saker som alla tjejer behöver ^^.

Sen kanske jag och mamma även ska på bio, beroende på hur mkt vi orkar gå därinne, då blir det iallafall "Sweeney Todd" ÄNTLIGEN!!! Har väntat sen den kom ut på att jag ska få se den, drygt 2 månader alltså, till och med mer :O!!! SKAM!!

Men men, sen får vi se vad mer vi hittar på, ska nog kanske köpa lite kläder också tror jag. Får se, beror på om jag har nå pengar till det eller inte eftersom jag mer eller mindre måste betala allt mitt själv numera eftersom mor och far har det så knapert *snyft*.

Nu har det blivit bestämt att OM jag inte kan åka till Finland i sommar så ska jag få vara ute på landet HELT själv HELA sommaren, förutom varannan helg då mamma och pappa kommer ut, annars kommer jag vara helt helt själv ^^! Kommer bli såååå kuligt, kommer då ha min dator med mig så att jag kan sitta och vara online ^^.
Måste dock hem emellanått  och tvätta kläder och så också.
Men dit ut ska jag fan i mig om jag inte kan åka till Finland. Synd att jag inte kan dela på mig och göra både och :P.. Vill verkligen göra båda ^^..

Nä, nu ska jag fortsätta se på filmen, uppdaterar igen imorgon troligtvis, efter att jag har kommit hem från stan.

Ännu en sömnlös natt

Så sitter man här åter igen, sömnlös som vanligt.
Börjar bli rätt trött men kommer nog inte kunna sova ännu på ett bra tag, klockan är just nu 3:23.

Sitter just nu och tittar på efterlyst eftersom jag inte orkar byta kanal, haha, lat eller vad?
Så jävla hemskt när de gick igenom Engla mordet. Fyfan vad hemskt, och att människor klarar av att göra såna saker som att döda en lite flicka, jag förstår mig absolut inte på såna människor! De är ju bara helt sjuka i huvudet!
Började fan gråta när hennes mamma läste upp ett tackbrev till de som sörjt och hjälp till med letandet.
Jag och mamma var ner till minneslunden tidigare i veckan och tände ljus för Engla.
Människor som tar livet av folk har fan i mig ingen själ, skulle de ha det så skulle de aldrig klara av att döda någon.
Och nu när de diskuterade hur många år mördaren kunde få, så sa Person 10 år oavsett om det var rättpsykriatisk vård eller fängelse, liksom hallå, 10 ÅR!?!?!?!? Bättre kan dom för fan, han borde fan få livsstil, och då menar jag, livsstil, tills han dör i fängelset!!

Nåja, måste lugna ner mig nu så att jag KANSKE sen ska kunna sova. Ska snart börja göra mig i ordning för natten, och kanske prata med bror min litegrann om han är vaken.

Senare idag blir det bara skola kl.13 - 16 och efter det blir det att sitta hemma och plugga istället. HELA jävla dagen, så att jag får allting gjort i tid, så att jag slipper sitta och plugga när min uffa kommer hit =)!

Känseln i röven börjar försvinna helt när jag sitter lutad mot väggen i min säng och tittar på början  av  "kiss of the dragon" tror jag det är.

Idag eller i morgon så ska mamma ringa till Telia och fråga dem om det mobila bredbandet, hur den fungerar utomlands, eftersom jag ska ha med mig datorn till Finland när jag ska dit. så vi måste veta hur skiten fungerar där och sen ska vi troligtvis beställa både bredbandet och en ny mobil till mig därifrån med nytt abonnemang eftersom mitt går ut sista April, fixar jag inget innan det så lär jag vara utan mobil i en vecka eller nått, det skulle jag aldrig klara av haha.

Ska nog dessutom försöka skriva klart min bok åter igen, så att jag kan koncentrera mig på mina andra böcker, som jag börjat skriva på. Och har en del ideér på gång också, skriver ner dem heela dagarna.
Bara jag får ro till att skriva så kommer allt automatiskt. Måste bara komma på namn till dem alla.

Nu ska jag börja göra mig iording, kanske städa lite innan jag går och lägger mig.
Uppdaterar igen senare eller imorgon.

Söndag

Klockan är ju trotts allt över 00.00

Har inte gjort särskilt mkt igår (lördag) städat mitt rum, pluggat litegrann och har sen vart ute och gått med morsan min, fram och tillbaka till coopan.. Tog drygt 2 timmar hehe, fast skönt var det iallafall, var inte hemma förrän 21.30 =).

Idag (söndag) ska man på konstutställning med kost från 90-talet med min moster, tror det kan bli riktigt kul att göra någonting jag i vanliga fall inte gör =). Slipper dessutom vara hemma på ett par timmar som skulle gå till pluggandet, hinner med det ändå så =). Ska åka in vid 11 tiden tror jag o lär vara hemma vid typ 3 tiden igen eller nått sånt =).

Resten av veckan blir bara plugg och åter plugg, trotts att jag inte har någon större lust att plugga just nu faktiskt.

Nästa helg kommer iallafall Min uffa hit ^^ På fredagen kommer hon till Sthlm o jag o mamma ska hämta henne där, ska även köpa lite smink o grejer som jag behöver just nu =).
Ska dessutom få köpa kittet med batteri till min iPod så att jag äntligen kommer kunna använda skiten igen, är sååå trött på min mp3 med bara 1 gb när min iPod har 4 gb iaf :D..
Sen får vi se om jag får beställa 4 dvdboxar från cdon, eller iaf tre. En av dom är dock till mamma så det är två eller tre boxar till mig, vilket som ^^..

Har annars inte hänt så mkt tror jag, var inte i skolan på hela veckan igen, vet inte varför, I måndags var jag bara deppig och i Onsdags somnade jag trotts att jag skulle hålla mig vaken.
Var dessutom till psykologen i Onsdags, fick veta att jag inte kommer kunna gå ett år hos henne från och med Juli månad eftersom hon ska bli mammaledig.. Eller iof kommer jag inte kunna gå från och med slutet av Maj då jag drar till Finland ju.. Så sen när jag kommer tillbaka blir det att leta reda på en ny psykolog IGEN. Iof, vi får väll se om jag bestämmer mig för att flytta till annan ort eller inte, kanske bestämmer mig för att flytta till Finland sen, vad vet jag =). Eller iallafall till Värmland när jag väl har gått ut skolan och så ^^. Kanske finns psykologer där =).
Eller om jag flyttar ännu högre upp i Sverige efter skolan eftersom jag har börjat prata med en kille via internet, som bor uppe i Härjedalen, typ en jävla bit härifrån. Vi får se hur det utvecklar sig helt enkelt =)

Well, det var väll allt för idag, eller för nu iallafall, uppdaterar senare om jag har något att uppdatera om =)

Hur blir man Goth?

Ja, det är många som ställer den frågan och som letar fakta på internet på SVENSKA men inte hittar någonting, och dessutom inte förstår Engelska alltför bra.
Jag har därför bestämt mig för att börja leta fakta på engelska och som jag ska översätta till Svenska och lägga upp på min nya blogg som jag kommer att lägga upp inom inte alltför lång tid faktiskt.

Kan dessutom lägga upp fakta om annat om någon är intresserad.
Bara att kommentera och skriva vad just DU vill läsa om på Svenska men som det inte finns någon bra fakta om!
Endast seriösa förslag tack!

Kommer att skriva adressen till den nya bloggen här i min blogg under kategorin "Ny blogg!" så kom ihåg det om du är intresserad av att läsa Hur du kan bli Goth... ^^

13/4-2008

Tittar just nu på reprisen på "Insider" från 2 april, fyfan vilken stil av det där företaget som bygger hemsidor. Måste bara för det länka till varningssidan så att de andra också kan se.
http://www.aceonline-info.com/

Inlägget jag skrev tidigare idag fast i verktyget "anteckningar" då bloggen vägrade logga in:

Eftersom blogg.se inte vill fungera igen så uppdaterar jag via anteckningar istället.
Har inte uppdaterat på några dagar nu så tyckte att det var på tiden igen.

Imorgon åker ansökan äntligen iväg till folkhögskolan jag söker till, efter många om och men har jag fått ihop all information jag behöver för att kunna skicka iväg det.
Sen är det bara att vänta på svar.
Har dessutom tagit reda på hur jag ska gå tillväga med studiestöd och allt sånt, var på möte i Tisdags och fick reda på en massa saker, så nu kommer det lösa sig det också, behöver inte oroa mig för att inte få nå pengar tills jag flyttar om det skulle vara så.
Problemen kan vara då att jag kommer vara i Finland över nästan hela sommaren tydligen så mamma måste skicka dit papprena så att jag kan skriva på dem o skicka iväg igen. Annars är det nog inga som helst problem.

Nu har vi dessutom fått veta att vi har fått stuga i Capri, utanför Strömstad v.33 ^^, så hela familjen ska åka dit den veckan, faan vad jag längtar ^^!
Plus att vi ska vara ute på landet en hel del också, eller iallafall två hela veckor. Och jag kommer troligvis dessutom få mobilt bredband till datorn då så att jag kan ha med mig den även fast jag kanske inte kommer sitta så mycket, men så att jag kan kolla mina mail iallafall.

Nu har jag dessutom fått veta att lilla jag ska bli gudmor, Urgulliga Emma och hennes Martin ska ha barn :D!! Grattis så himla mycket gumman! Hoppas att allt går som det ska!! Håller verkligen tummarna!! :)<33


Blir fan galen om jag inte får säsong II av Gilmore Girls snart, måste se hur det fortsätter samtidigt som det är en så bra serie, den får en på bra humör hur deprimerad man än är faktiskt. Har nu sett säsong I 2 gånger i rad haha, kan bara inte få nog av den ^^.. Skulle inte förvåna mig om jag kommer började se den en tredje gång snart, haha.

Igår (lördag) fick jag dessutom min sista födelsedagspresent från släktingarna, ett spritmått och en cocktail bok (?).. Blev iof rätt glad, men jag fyllde ju 20 trots allt.. Men men, man kan ju inte flytta tiden bakåt heller, får bara hoppas att festen den 26 blir lyckad iallafall.. Verkar inte som om särskilt många kan komma då verkar det som, men men, man får väll göra det bästa av saken om det inte blir så många.. Fast vill ju ha en större fest va fan, men har knappt nå kompisar här i sthlms området ändå.. Kanske beror på det..

Haha, sjukt detta är (vet att det är gammalt men): Did you call me bitch? Well ....
"B stand for my Beauty, I stand for how Intelligent I am, T stand for how Tuff I am,
C stand for how Cute I am, H stand for How hard I will kick your ass if you call me bitch again!!!"

Har pratat med mor min och nästa helg blir det en tripp ut på landet eftersom det inte blev det den här helgen, så nästa helg kanske man är där heela helgen, faan vad skönt det ska bli.. Ska ta hem alla mina kläder och gå igenom dem å se vad som måste slängas eller det jag kan ha nu igen när jag har gått ner i vikt så mkt :)!
Skönt ska det bli iallafall ^^

Det var allt för idag, uppdaterar igen imorgon eller på Tisdag ^^

Nu har det väll ändå gått för långt!?

Kom att tänka på en sak som jag sett på text-tv för ett par veckor sedan efter att jag såg en reklamfilm på en gravid kvinna som gick runt med ett vinglas.

http://www.aftonbladet.se/foraldrar/amning/article2029111.ab

Såhär tycker jag fan inte att det ska vara, 1-2 GLAS VIN 1-2 GÅNGER I VECKAN, är dom helt jävla dumma i huvudet. De säger att ett mobilsamtal på 10 minuter kan skada fostrets hjärna, men vad fan gör inte då upp till 4 glas vin i veckan???

De föräldrar som går efter detta är ju inte lite korkade, Man ska ju för i helvete INTE dricka varken under graviditet eller amningsperioden.. Gör man det så är man inte frisk som förälder och heller inte redo för att ha barn TYCKER JAG!! Sen vet jag inte vad andra tycker o det skiter jag faktiskt i också!! ^^

Vill bara bort..

Fick ett brev från EF internatinal language school igår och alltså fyfan vad lockande det skulle vara att åka till typ Cambridge och studera där ett år, eller till New York ett år.. Bara man kommer bort från det här skitstället, bort från allt det förflutna ett tag för att sen kunna ta itur med allt igen. Önskar bara att jag hade pengar nog att dra iväg långt härifrån.. Oavsett om det är via EF eller inte så funderar jag på att åka utomlands och studera ett par år iallafall, bara jag får pengar till det.. Typ England eller Irland.. Skulle jag verkligen gilla tror jag.. Plugga typ ekonomi och grejer på en skola med bara engelska ^^.. Tror det skulle vara en stor upplevelse samtidigt som man får bra utbildning.

Men till hösten blir det först och främst att man flyttar till Värmland ett år och studerar där om jag kommer in.. sen efter det får jag se vad jag vill göra och var =)!
Men utomlands ska jag åka och studera, det är en sak som är säker iallafall ^^!!

Nu ska jag beställa den nya EF katalogen med alla skolor i och se vad som lockar mest =)!

Natt natti natt... eller nått

Usch.. är bara såååååååå trött men kan inte sova, som vanligt.. Tror dessutom att jag börjar bli sjuk IGEN, nyser som fan o är trött i hela kroppen.. Borde sitta och plugga men orkar bara inte, är alldeles för trött och allt möjligt jävla skit... Jag ORKAR BARA INTE, rädda mig från läxornas vita tänder (sidor), PLEASE!?

Nu har jag ÄNTLIGEN min Tamagotchi som jag velat ha sen länge, fast den var inte alls lika bra som den jag köpte från BR för 69 kronor, denna fick jag betala 92 kronor för och den är INTE särskilt bra =/, dock kan man välja mellan 10 olika djur (A) haha.. Nää, men JAG VILL HA MIN GAMLA TAMAGOTCHI :'(, jag saknar den =(..

Tittar just nu på Gilmore Girls, första säsongen och REDAN CD5 haha, är helt galen i den serien, synd att jag inte har råd att köpa säsong 2 redan nu =/, jag måste fan få fixa 2:an och det är SNART!!!

Varför måste det vara så svårt att sakna någon? Jag vill inte sakna honom men mitt hjärta ropar efter honom trotts att jag gör allt för att försöka glömma eller åtminstone för en liten stund sluta tänka på honom.
Det känns jobbigt att ha honom på msn utan att prata med honom. Varje sekund känns som ett knivhugg i hjärtat. Jag vet inte vad problemet är, men allt är iallafall så jobbigt att jag verkligen skulle kunna gråta närfan som helst.
Jag vet att jag borde försöka glömma honom men det går bara inte, jag vet inte vad jag ska göra.
Varför måste det vara så svårt?
Varför ser han mig inte?
Kan han bara inte förstå att jag är så kär i honom??

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig ner och gråta eller nått, bara jag slipper skriva mer just nu.

Nörd?

Under bokrean köpte jag boken "1001 filmer du måste se innan du dör", och har kollat i den litegrann sådär och nu har jag bestämt att jag ska kolla på varenda film i hela boken, oavsett om det är världens skitfilm eller inte, visst, många kanske ser mig som en nörd, but WHO FUCKING CARES?? ^^

Iallafall, enda problemet blir att hitta alla filmer som finns med haha, många finns väll knappt alls längre, eftersom det är allt ifrån den ABSOLUT första filmen som någonsin gjorts (vilken jag faktiskt har sett ^^) till 2004 dock, synd att det inte är tilldagens datum ^^.. Kan ju säga att jag inte sett särskilt många i boken trots att jag sett många filmer under mitt korta liv ^^..

Ajja, det var allt för nu, är så förbannat trött så ska sova ^^.. Klockan är trotts allt 3:50 och lite till ^^..
Uppdaterar imorgon igen eller nått

En dikt

Varför kan hon inte sluta tänka på honom?
Hon vill verkligen men kan inte det, och hon förstår inte varför.
Samtidigt undrar hon om han tänker på henne någonting, fast det är såklart att han inte gör, finns säkert en massa andra tjejer som är efter honom konstant.
Han har säkert glömt henne, tjejen som gillade honom så jävla mycket, hon hade ärligt talat gjort allt för killen.
Nu hoppas hon bara på att få glömma och sluta tänka på pojken som bokstavligt talat var hennes drömprins, den enda som hon hade känt så mycket för.
Nu vill hon bara glömma den gång dom träffades och sluta tänka på hur underbar han var, hon var så blyg att hon inte ens vågade prata, eftersom hon var rädd att hon skulle säga helt fel saker, som skulle få honom att dra sig undan och aldrig mer höras av.
Han fick alla andra killar ett se fula och otrevliga ut, han lös upp hennes liv så oerhört, när ingenting annat kunde få hennes liv att se ljus ut, så kom han som en ängel.

Nu undrar hon bara varför hon inte kan glömma, varför hon inte kan sluta tänka och drömma om honom, han som fick hennes hjärta att ta ett extra skutt.

Hon kan inte vara utan honom så länge till, antingen måste hon få träffa honom, eller få honom att säga att de aldrig mer kan ses. DÅ kan hon sluta drömma, sluta hoppas på att det ska bli dom!


Ni som känner mig vet nog vilka detta handlar om

Skrivet 31/3

Försökte uppdatera bloggen redan igår men det sket sig eftersom jag tydligen inte kunde logga in. Hade så jävla mycket jag hade behövt skriva igår, men eftersom inloggningen inte gick så sket jag i, idag kom jag däremot ihåg att jag faktiskt kunde använda mig av Microsoft Words under tiden ^^?
Fast idag har jag kanske inte lika mycket att skriva om som jag hade haft igår.

Under den här helgen har det varit helt fullt upp, faster och min äldsta kusin från Finland kom hit i lördags, vid lunchtid, vaknade bergis inte förrän halv 14 av att de kom hem eller nått sånt, sen har det blivit att umgåtts med dom och så. Tittade på film och så på kvällen. Sen på Söndagen väcktes jag av att dörrklockan ringde eller nått, men var så sömndrucken att jag inte förstod någonting förrän min mobil ringde för andra gången, det var min moster från Eskilstuna. Hon och mina kusiner stod utanför och väntade på att ngn skulle öppna, tydligen var mamma och pappa inte hemma, vette fasiken var de var någonstans med faster och kusinen. Men iaf så kom de också hem efter ett tag.

Under den dagen blev det mycket snack med Lilla Uffa ^^, kul var det iaf att de kunde komma, fick min födelsedagspresent av dom också, 300 kronor hehe.. Får se vad jag ska göra med dom, tror jag ska försöka spara dem, be mamma flytta över 300 kronor så får hon dom här av mig =).

Nu ÄNTLIGEN börjar mamma vara lite rättvis här hemma, hon har sagt till Sami att antingen kontakta syon, hur cp hon än är eller annars så går han till arbetsförmedlingen och anmäler sig som arbetssökande ^^, visst blev han skitsur, men va fan, han hör ju inte ett jävla skit här hemma :S

Idag är det då Måndag, endast 4 dagar kvar till Sötnosen ska vara här över en hel helg *nervös*.. Vet fortfarande inte hur det känns riktigt, det varierar från timme till timme, igår var det bara en sån där ?NEJ, jag vill inte?-dag medan idag är det mer ?Nja, men skulle vara kul att träffa han?-dag? Men men, får se hur det blir när vi väl träffas eftersom mamma har sagt att jag inte får backa ur nu =/, men va fan, är det hon som ska bestämma om han ska komma eller inte??? Nää faktiskt inte..

Kollat dessutom på en festival som ska vara i england, Download festival, kollade vilka som skulle spela där, en massa bra band som vanligt, men har inte råd att åka dit tyvärr =/?kanske nästa år, men inte i år.. Då kanske jag får träffa min brevkompis från Hong Kong också, eller iaf om vi ska till Roskilde, eftersom vi båda vill dit ^^.. Fan vad coolt det skulle vara om jag fick träffa henne sådär =P..

Såg HV71 och Timrå spela igår, haha, bästaste HV vann med 4-0 ;) moahah.. Håller inte riktigt koll på hur många matcher som spelats och hur många dom vunnit, men en match tidigare har de vunnit iaf ^^..

Nä, nu måste jag snart sätta mig och plugga, har mycket att göra men kände att jag bara var tvungen att uppdatera bloggen på ett eller annat sätt ^^..

Nä, uppdaterar imorgon eller senare ikväll ^^..