Tack ni som bryr er!

Kanske inte känner så många men det finns ändå några stycken som jag vill tacka, för att de funnits vid min sida! De som lyssnar och finns där :)!

Tack till:

Celena (Uffa): Du är den bästa kusin man någonsin skulle kunna ha! Du lyssnar och ger råd som kommer till användning! Älskar dig så otroligt mycket min älskling!! Finns alltid här för dig :)! (L)

Emelie: Du är min ängel, du kom från ingenstans och räddade mig från det värsta! Skulle aldrig kunna lämna dig min älskling! Du betyder alldeles för mycket för att jag ska kunna släppa taget! Önskar att jag kunde flyga dit när du mår så dåligt, jag vill kunna ta hand om dig som den ängel jag vill vara! Jag kommer aldrig att lämna din sida min ängel (L)! ALDRIG!! <3

Emma: Du är riktigt go du, jag är glad att vi har fått sån bra kontakt trotts att det är nere mellan dig och Sami, du är så himla söt och go =), jag hoppas att vi träffas snart igen gumman =)! Och tack så mycket för att du orkar lyssna på mitt gnäll om allting, det betyder väldigt mycket för mig ska du veta :)(L)! Jag finns här om du vill prata, det vet du :) (L)

Pierre: Tack så hemskt mycket för att du orkar med mitt gnäll, du är en så himla bra människa, du lyssnar och bryr dig verkligen =)! Tack för att du finns och bryr dig!

Johan: Tack för att du finns vännen, du anar inte hur glad jag är att du finns. Jag finns alltid här för dig!

Katta: Tack för att du lyssnar, att du orkar med mig och mina problem, tack så mycket! :)

Just nu orkar jag inte skriva mer men ni andra som funnits vid min sida, TACK så himla mycket! Det betyder väldigt mycket för mig!

Rädda mig från denna skitvärld innan jag gör nått ja kommer ångra!! :'(

Varför suger livet så jävla hårt!
Har nog nått botten för andra gången redan under en 1,5 vecka :'(, blir det inte bättre så kommer jag inte ha nå val, antingen lägger jag in mig på psyk eller annars så tar jag livet av mig :'(, jag klarar bara inte med mer skit längre...
Går bara runt och gråter för absolut ingenting, har gjort det sedan ett par timmar tillbaka.. Till och med när jag lagade mat stod jag där och grät, för absolut ingenting..
Varför måste man må så in i helvete jävla dåligt för :'(!?!?!?

Går runt och funderar på hur mycket lättare livet skulle vara om man inte fanns, att man var någon helt annanstans, tillsammans med sina nära o kära som redan gått bort! Fan vad jag längtar till den dagen jag kommer iväg till andra sidan.. Jag har inte varit rädd för döden, sen jag var liten, jag respekterar den bara, nu längtar jag tills jag själv får dö och bli till ett minne som alla kommer ihåg..

Jag vill inget hellre än att kunna le igen, utan att gömma mig bara en glad fasad, jag vill kunna le på RIKTIGT, utan att behöva låtsas.. Jag vill kunna vara samma person som jag var för 5 år sedan, då jag inte hade några såna här bekymmer!

Vill skära mig, men det löser ju ingenting, vill bara känna smärtan, så att jag kan sluta tänka på allt annat, om så bara för en stund! Allt känna så jävla meningslöst, ingenting har någon mening alls längre, allt känns helt tomt. Kan snart inte längre visa känslor för någon, på något sätt alls, eftersom jag är rädd! Rädd för att bli övergiven, precis som alla andra gånger, jag vågar inte göra ett skit längre, bakom varje knut finns en bedragare som är ute efter att såra mig, jag vill inte längre bli sårad, jag vill inte behöva vara rädd, JAG ORKAR INTE LÄNGRE!

Päronen bara kräver en massa, när jag gick hemma så tvingade dom mig att söka jobb, nu när jag pluggar igen så kräver dom åter igen att jag ska börja jobba, på sidan av pluggandet, de blir aldrig någonsin nöjda!! O de undrar varför jag känner mig stressad? Jag tar hand om skolan och HEMMET när de jobbar, jag hjälper till så JÄVLA mycket det går hemma när de har haft det jobbigt på jobbet, min bror däremot gör INGENTING! Nu är han bara en egotrippad bortskämd liten jävla skitunge som bara tar plats! O de undrar varför jag inte mår bra och stressar för "ingenting"???? Hur jävla dumma i huvuet får man vara egentligen???

Nä, jag vill bara bort, bort från allt det här, sen skiter jag i hur, bara jag kommer bort!!


Glad, GLad, GLAd, GLAD!!

Tror inte jag kan bli gladare just nu =D
Åker troligtvis till örebro på Fredag den 8/2 ^^ Hem till Sötaste Mathias!
Smsade honom idag eftersom jag inte hade sett honom på msn under ett par dagar nu, så tänkte även fråga om jag kunde åka till honom, det skulle nog gå om han mådde bra och så ^^!
LÄNGTAR som fan nu alltså =D!
Även fast mamma fyller år då så ska jag åka, hon kommer låta mig göra det, så det så ^^, hinner ju gratta henne innan jag åker ändå, om jag så ska åka till hennes jobb och göra det innan ^^..
Men har iallafall bestämt att jag ska åka, inge mer med det ^^..

Idag blir det att städa i hela rummet eftersom Änglasyster kommer imorgon *LÄNGTAR*.. Sen ska jag laga middag eftersom mamma kommer hem vid halv 8 är det meningen, sen får vi se hur det blir eftersom det tydligen ska komma in ett snöoväder under eftermiddagen..

Sen imorgon blir det att åka in till stan med mamma eftersom brorsan vägrar ringa om när de ska åka iväg dit va fan :/ Det var ju meningen att jag skulle åka in med dom i köpa piercing smycke o grejer, men eftersom den där jävla skitungen är som han är så kan han lika gärna dra helvete =(!

Sen ska de pluggas ^^,
Ajja ska städa nu =)

HJÄLP!!!

Nu behöver jag hjälp här, vart kan man skicka sina föräldrar under den helgen jag ska ha fest?? Någonting billigt, men som inte är ute på landet (har inte utislutet det men det är inte så troligt att de åker ut dit).. KOM MED FÖRSLAG, ALLA FÖRSLAG TAS EMOT MED UPPSKATTNING!!!!

Vecka 12 rymmer jag härifrån en vecka till en början, har jag bestämt nu, vart vet jag inte ännu.. men kommer inte ha mobilen eller någonting påslaget, kanske tar med mig datorn så att jag kan uppdatera bloggen under tiden, men inge mer än så kan jag ju säga.
Ska bli så jävla skönt att komma hemifrån ett tag, även om det bara är för en vecka eller så, längtar som fan till den veckan alltså!

Sen till sommaren blir det att vara ute på landet en hel vecka HELT själv, det ska bli så jävla skönt det med faktiskt! Längtar som fan till det alltså! Ingen annan utom jag därute ^^! Ska bara ta det lugnt, läsa, sola, laga mat själv, kanske gå ner och bada litegrann och så ^^, Faan vad jag längtar!!!

Nä, nu ska jag ta och svara på brev från min bästa kompis =)! Saknar henne så förbannat mycket, senast jag såg henne var väll för ungefär 2 år sedan =( *snyft*! Kan inte fatta att vi har varit ifrån varann så mycket som vi har!!

Uppdaterar senare igen eller imorgon..

Lämna mig inte <3

Skrev detta inatt då jag inte kunde sova, kunde inte sluta tänka på personen jag skrev detta till.

Jag har aldrig gillat någon på det här sättet som jag gillar dig,
visst har jag tyckt om många, men ingen på samma sätt som nu!

Saknar dig så fruktansvärt mycket, vet inte vad jag ska göra för att saknaden är så stor, konstigt nog.
Varje gång du skriver någonting på msn tar mitt hjärta ett extraslag,
du betyder så mycket för mig, du anar inte.

Jag längtar tills jag får krama om dig, tills du håller dina armar om mig och viskar i mitt öra att du tycker om mig,
precis som första gången vi träffades, när vi stod och väntade på tåget.

Du är det bästa som hänt mig på väldigt, väldigt länge,
och jag vill inte att det ska gå förlorat.
Innan jag träffade dig levde jag i mörker, men när du kom lyste du upp mitt liv och det fick åter en mening.

Jag vill ta hand om dig när du är sjuk, jag vill somna och vakna bredvid dig,
med att se ditt fina ansikte det första och sista jag gör varje dag.

Jag bara väntar tills jag får träffa dig igen, det måste bli snart, snälla låt det bli snart,
jag står inte ut med smärtan i mitt bröst!

Jag vill att du ska vara med i mitt liv, vad som än händer!

Du är det finaste som finns ska du veta! Ingenting är finare än du gubben!

Det enda jag har är ett halsband och en ful liten nalle, jag vill ha mycket mer än så, jag vill ha DIG!
Säg att det finns en möjlighet att det kan bli så, snälla, ge mig hopp om en framtid med dig!

Sanja (L):ar Mathias

Jag vill inte dela säng med en dum nalle när jag kan ha en riktig fining brevid mig, kan du inte komma och ersätta nallen?

Går inte en sekund utan att jag tänker på dig, faktiskt!
*rodnar och gömmer ansiktet bakom händerna*

Jag tror faktiskt att jag är kär på riktigt!
En underbar känsla som jag inte kan dela med dig eftersom du inte är här eller jag där.
Riktigt jobbigt måste jag säga!

Du har en plats i mitt hjärta om du vill ha den, du äger den i princip redan ändå, du stal den redan från början!

I Want To Be Yours (L)!

Söndag den 27/1

Usch, är såå trött idag, somnade halv 5 i morse o morsan väckte mig halv 13 eller nått sånt. Vi åkte till Ikea vid 2-3 tiden på dagen för att köpa en säng till brorsan eftersom han och hans tjej delat soffa de senaste dagarna haha, han hade ramlat ur soffan inatt o slagit i, så det blev att köpa säng idag.

Ajja iallafall, sen när vi kom hem igen så satte jag mig vid datorn som vanligt, såg att sötisen var inne så skrev hej till honom, då hade jag inte snackat med honom på nästan en vecka eller nått, visste inte vad det var just då. Men iallafall så skrev han att han hade vart sjuk hela veckan o att han skulle lägga sig igen, han hade velat ha mig där så att jag hade kunnat ta hand om honom, mitt hjärta slog en volt när han skrev det, han skulle då gå och lägga sig igen o vila.. Saknar honom såå himla mycket =(! Shit alltså, vi har bara känt varandra i 26 dagar, känns som om det har gått längre tid än så =O!

Går runt och är skitglad bara för att jag har fått prata med honom, även fast det bara var för ett par minuter =)! Skulle kunna göra volter o hoppa omkring ^^!

Nä, måste sätta mig och plugga lite till, sen ska jag nog fan sova alltså, är såå jävla trött, ska krama om nallen jag fick av sötaste förra veckan =), får jag inte krama honom så får jag krama nallen ^^!

Imorgon blir det att sitta med andra Historia uppgiften och sen lite Engelska grejer ^^..
Uppdaterar imorgon eller senare ikväll om jag fortfarande är vaken =)

Fyfaan vilken CP vecka!

Hela veckan har varit skitkonstig, alltså har varit deppig nu hela veckan och bättre blir det inte =/.. Det går upp och ner men det går aldrig över helt, blir det värre så måste jag prata med min psykolog, eftersdom det faktiskt kan vara allvarligt =/, kanske måste börja med antidepresiva =( vilket jag aboslut inte vill, eftersom alla jag känner som går på det inte mått särskilt bra av sånt..
Än så länge hjälper örtte någelunda, men ändå, ska ju inte behöva dricka tre koppar te varje dag bara för att slippa ångest och panik, samt depresion =/..

Ajja, var till Kista idag iallafall, skulle ha åkt på dagen redan men åkte till coopan och Lidl istället, med päronen eftersom brorsan skulle till Närakuten i jakobsberg med sina ögon, han har fått någon slags ögoninflamation tror jag, allergi blandat med nån bakterie var det iallafall.. Så vi var tvugna att åka till Kista efter det iallafall, till apoteket och hämta medicinen.. Köpte där en Väska och två tröjor från H&M samtidigt som jag kollade efter någon snygg festtopp som jag ska ha på festen den 29/2 ^^, fast det fanns inga snygga där, så ska till Axara efter psykologen nästa onsdag och kolla där, de har mycket snyggare kläder där och mer än hälften till rea pris ^^

Ajja, ska sova nu, eller kolla på TV iallafall.. Börjar bli rätt jävla trött måste jag säga =), fast det är nog inte så konstigt eftersom jag kom hem 4 i morse och gick upp halv 12 ^^ haha.. Men men, som man bäddar får man ligga ^^!

Blir att plugga hela morgondagen, har en uppgift som ska lämnas in, som är färdig tills imorgon, och en som ska påbörjas imorgon ^^, har två veckor på den ungefär =).. Sen måste jag arbeta med Engelskan också =)!

Nä, nu väntar sängen ^^
Natti Natti!

Hahahahaha!

Fan vilken jävla kväll xD!!
Hur rolig som helst typ, fast vissa saker var ändå roligare än andra såklart =P..
Blev bjuden hem till en kille som ja snackar med på Helgon, men var lite osäker på om jag skulle våga åka själv, så frågade jag en kompis om hon ville hänga med, visst gjorde hon det =)! Vi var iallafall där typ 20 över 22 eller nått sånt...
Drack en hel del, typ 1,5 öl, tro groggar, smaka lite vin, svepte en liten whiskey och sen en jävla gegga gjord på mjölk, saft, vodka och baleys (eller hur fan det nu stavas) xD.. nått sånt var det iallafall, höll inte riktigt koll på vad jag drack.. Skitkul var det faktiskt, fast kom nog mer överens med kompisarna till personen som bjöd hem oss ^^ haha..

Spelade lite poker och så efter att grabbarna hade spelat NHL på xboxen o crap, fast det var nog roligast när vi bara satt o snackade en massa skit o lyssnade på musik ^^,

Ajja, uppdaterar imorgon om jag kommer ihåg nått av detta haha ^^
Är rätt full faktiskt tror jag, fick ta nattbussen hem med min kompis och sen fick jag stöd av morsan hem! ^^

Natti natti!

Tack, nu kan jag gå och dö!

Om jag ville dö igår så skulle jag verkligen kunna ta en kniv o bara trycka in i bröstet, skulle inte tveka en enda jävla sekund! Alla killar är bara så jävla falska, PRECIS ALLA!!!

Snacka med en kille på Helgon, som bor här i Kungsängen, han verka hur jävla snäll som helst och allt, tills jag berättade att jag hade en kille på G och jag inte visste riktigt vad vi låg och sådär.. Skrev det till honom igår kväll då, nu när jag kollade så hade han typ skrivit "Gå och dö!" ,"Fan vad jag hatar dig" och såna saker.. Det var bara droppen på allting, han hade skrivit till mig i flera meddelanden tidigare att jag kunde lita på honom och allt, det där bevisade ju hur rätt jag hade när jag inte kommer kunna lita på någon igen!!

Hur fan kan jag tro att alla killar inte är precis likadana??? Varför kan jag bara inte hålla mig till att alla är IDIOTER??? Jag vet ju att jag ändå bara blir sårad igen på ett eller annat sätt!!

-------------------------------------

Hade världens jävla skitdag igår, inte bara eftersom Heath Ledger dött och allt sånt utan jag var så jävla trött, och sen var jag deppig som fan, vet inte vart det kom ifrån, men trodde verkligen att jag skulle behövas lägga in på Psyk om det skulle bli värre, det här är verkligen SKIT!
Vill inget hellre än att bara sluta existera från jordens yta!

Finns det ingen därute som kan rädda mig??

Enda sen igår har jag velat skära mig igen, men har inte gjort det ännu, har gjort allt för att försöka stå emot, men snart går det inte längre, smärtan är för stor och plågsam! Jag kan se hur mina armar ropar efter ett rakblad eller vad fan som helst som kan dela huden i två!

Vad ska jag göra??? *gråter hav*

Kan dagen bli värre än såhär? Skulle inte kunna tro det!!!
Det här är den värsta dagen i mitt liv!

Heath Ledger är död *gråter hav*!!

En kompis i Australien hade det som namn på msn och jag började genast leta reda på fakta via internet, och hittade ett par artiklar, men trodde inte riktigt på det.. Gick sedan in på Kanal 5:s text-tv och in på nöjesidorna, där stod det, på sidan 403.

"Heath Ledger död

Skådespelaren Heath Ledger har hittats
död i en lägenhet på manhattan i New
York, uppger CNN. Det stora
genombrottet kom i "Brokeback
Mountain."

Det var under inspelningen av den
filmen han träffade Michelle Williams.
Deras dotter Matilda Rose föddes 28
oktober 2005.

Paret separerade nyligen och Ledger
har sedan dess kopplats samma med
flera kända kvinnor."

Även den här: http://www.starpulse.com/news/index.php/2008/01/22/heath_ledger_found_dead_in_nyc_building/
Och
http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectID=17412

Kan fortfarande inte fatta det när jag såg det där, är fortfarande helt i chock! Han var ju trotts allt en underbar skådespelare, en av mina absoluta favoriter!
Det fina leendet som han hade kommer jag aldrig att glömma, så himla underbart!!
Kommer aldrig att glömma honom!

May you rest in Peace!
Hope you are in a better place now!

image6

Uppdaterat 13:59
Nu, ett par (snarare 6 timmar senare) är jag fortfarande i chock.. Jag har gråtit hela natten till och från, kan inte fatta att man inte kommer att se honom på nya filmer igen, NÅNSIN!!


Känner mig nere...

Fattar inte vad det är för cp dag idag, är helt hopplöst trött och utmattad alltså =/.. Inatt satt jag säkert och grät i över två timmar för ingenting, eller det fanns väll orsaker men ingenting som i vanligafall skulle få mig att börja gråta =(.. Fattar inte vad det är som pågår just nu alltså, känner mig liksom helt nere på nått jävla sett =/.. Grät så jag fick huvudvärk igår, ville ringa någon men klockan var över 4 då, så alla låg ju och sov =(, hade verkligen behövt någon att prata med =(..

Sitter och läser en hel del om satanism just nu, blir faktiskt rätt fascinerad av allt som står, det enda är väll att ingen skulle acceptera mig som satanism, de skulle bara säga att jag är dum i huvudet och grejer om jag blev det.. Sitter inne på "Church of satan"s sida och läser en massa fakta, låter jävligt intressant faktiskt. Har dessutom en kompis som har praktiserat det en del, så ska fråga honom lite =).

Nu har jag iallafall frågat 13 +1 person att komma på min fest, 6 stycken av dom kommer med säkerhet, de andra vet jag inte ännu, men jag hoppas verkligen att alla kan komma. Troligvis kommer det att bli en hemmafest, bara jag får ut päronen ur husetn, någon som har tips på hur man kan få bort dem över en hel helg??? Snälla, behöver verkligen tips, nått som heller inte kostar särskilt mycket helst... SNÄLLA!!! Annars så får jag ta och hyra en lokal och sedan får vi vara ute efter 22 tyvärr, finns ingen annanstans att vara efter det =/..

Är iallafall glad för brorsans skull, han hade en tjej här över natten =), hon verkade vara en riktigt gullig tjej faktiskt, mamma sa att de satt och myste i soffan medan de kollade på simpsons och så =)... Hoppas att de verkligen gillar varandra =)!!

Ajja, ska plugga litegrann nu så att jag får någonting gjort idag iallafall..
Uppdaterar senare ikväll iallafall..

Söndag

Nu har man väll suttit här vid datorn ett bra tag igen, eller ja, ett par-tre timmar iallafall..
Var till Kista tillsammans med mamma och pappa, vi gick på Bio och såg National Treasure - Hemligheternas bok, riktigt bra faktiskt, såg inte första filmen förrän i natt faktiskt =), fastnade direkt efter att jag hade sett den =)..
En film som jag iallafall ska köpa på dvd sen =)..

Kollade efter en mascara som tydligen skulle vara bra, får köpa den någongång när jag har lite pengar över, den kostade nämligen 250 kronor, lite väl mycket för att en pank liten flicka som mig ska köpa en sån(?)..

Nästan gång jag ska till Kista så ska jag kolla efter ett snyggt linne som jag kan ha på min fest =), får bara se om mamma skulle kunna tänka sig och pröjsa den eftersom jag lär vara helt pank efter att jag har fått studiebidraget den sista ändå.

Nu till festen iallafall, som sagt har fått byta datum till den 29/2 andra eftersom det inte var många som kunde komma den 22 så.. Det är iallafall 6 stycken nu som har sagt att de kan komma, har frågat tre till utöver det men har inte fått nå svar ännu från dem, det är bara tre stycken till som jag ska fråga. Hoppas att de kan komma allihop. Ska dessutom se till så att ingen är hemma förutom jag och brorsan (om han och hans kompisar ska vara med)..

Well, har väll inte så mycket mer att skriva just nu, får nog uppdatera senare ikväll om jag har nått mer att skriva =).. Annars uppdaterar jag imorgon igen ^^

Triiiiist!

Fyfan vad trist det kan vara att bara vara hemma hela dagen..
Har blåst hela dagen, har dessutom regnat en massa, så man kommer ju inte ut direkt heller, låter emellanått som om taket eller fönstrena skulle gå sönder eller nått..

Ajja, vaknade typ kvart i fyra eller kvart i 3 idag, kommer inte riktigt ihåg när det var exakt, men iallafall, förstår inte hur jag kan sova bort hela dagen sådär ^^..
Iof så var jag ju vaken till halv 6 i morsen xD..

Imorgon ska tydligen hela familjen på bio i Kista, vi har flera såna där gratis biljetter som vi har fått från mammas och pappas arbetsplats, vi har typ 7 stycken eller nått.. Ska spara en iallafall tills filmen "Sweeney Todd" börjar gå här i Sverige. Den är ju bara ett måste att gå på..
Funderar på om jag imorgon också ska kolla efter ett Labret smycket samtidigt, när man väl är där det finns en del smyckas affärer och så.

Fan vilken lust jag har att bara åka någonstans och skuldsätta mig så att jag kan shoppa =/, blir galen av att bara sitta hemma hela dagarna och så.. Får värsta dampen i benen och så bara för att jag bara sitter still, jag vill kunna slösa bort mina pengar på onödiga kläder, och smycken, vill köpa en ny mobiltelefon och en ny kamera, men jag har inte råd med ett jävla skit, mitt studiebidrag kommer den sista Januari och hälften av det går till dator räkningen, sen ska jag betala 170 kronor till mamma för missade psykolog möten. Och sen blir det inte mycket pengar kvar, har typu 450 kronor kvar efter allt =/..

Ska sätta mig och läsa igenom hela den där Historia grejen nu då, om Antiken och crap, har inte gjort det ännu heller och på Måndag får vi uppgift nummer två att göra på 4 veckor den också, på Tisdag börjar Engelskan också, måste verkligen skärpa mig nu, sitter ju bara här om dagarna och gör ingenting även fast jag borde plugga =/, borde egentligen ha förutsett att det skulle bli såhär..

Ajja, måste läsa vidare nu iallafall..
Uppdaterar nog senare ikväll eller inatt.

Nu jälar!

Nu börjar jag bli jävligt sugen på att skaffa tatuering alltså =P..
Har suttit och ritat på olika slags sådana under mer eller mindre hela kvällen,
började med att rita en åt en kompis, han verkade rätt nöjd med den iallafall ^^
Tänkte då att jag lika gärna kunde börja skissa på en som jag skulle kunna ha, så kom alla ideér upp och nu kan jag bara inte sluta =D haha..
Fast innan jag ska tatuera mig så blir det att pierca, utan tvekan om saken, sen efter det kanske en lite tatuering till en början ^^, typ någon stjärna eller nått innan jag börjar med mina egna =P..

Önskar bara att jag var lite bättre på att rita, blir liksom lite ojämt när jag ska rita stjärnor och så =/, men men, det kan man väll fixa till senare sen ;)!

Sätter in bilden på den första tatueringen som jag hade tänkt att ha ^^
Ni kan ju kommentera vad ni tycker om den =), kom bara ihåg att jag ska jämna till den och så, ska även ändra lite annat på den eftersom den är så vanlig i formen och så =)..

Uppdaterar annars senare idag (lördag)

image5

Fredag!

Mig gör det ju detsamma om det är Fredag eller inte, lika jävla tråkigt för det.. Finns inte ett jävla crap att göra =/.. Men men, det ordnar sig nog..

Somnade kl. 5 i morse och skulle upp igen halv 10 för att åka in till Jakan, och besöka psykologen. Egentligen skulle vi ha åkt iväg med tåget en runda eftersom det är därför jag går hos henne, skulle se hur det skulle gå om jag åkte två stationer in mot stan och sen åka tillbaka. Men tågjäveln var över en kvart försenad och vi skulle inte hinna med den tillbaka sen innan tiden var slut. Men ska åka en bit imorgon med tåget, och se hur det går.
Eftersom jag ska in till stan nästa Fredag och möta min Ängel, så ska jag träna lite ifall att jag måste åka in själv =).. Tänker INTE låta min änglasyster stå och vänta helt i onödan inte ^^,
Det är nu endast EN vecka kvar innan hon kommer, och innan min piercing sitter i läppen *stolt*.. Äntligen ska det bli av ^^!
Till och med lillebrorsan ska pierca sig ^^ haha, fan va ovant det kommer bli att se honom med en piercing i näsan xD! Morsan och farsan bara protesterar hela tiden, men vad fan gör det =P, ingen av oss lyssnar ju ändå ;)

Nu har jag iallafall bestämt att min fest kommer vara den 29 Februari, fast jag vet ju inte om fler kan komma då ändå, men det är iallafall datumet som jag har spikat nu ^^ kommer det inte så många så tror jag att jag bara drar tecket över huvudet och fyller 20 där under ^^!
Nu är det bara lokal och skit som ska fixas ^^

Ska dessutom bli vegetarian nu, från och med 1 Mars är jag officiellt vegetarian, förutom då att jag MÅSTE äta fisk, både för att morsan kommer tvinga mig och för att jag själv tror att jag inte kommer kunna bli helvegetarian bara sådär. Kommer nog börja med att sluta äta rött kött helt och hållet, bara hålla mig till vitt. Sen efter ett tag med det får jag se om jag vill gå längre än så ^^!

Nä, nu ska jag fortsätta läsa i mitt Natur medisinska lexikon om en massa grejer ^^, Riktigt bra bok faktiskt på nått sätt, står allt om allt och ingenting ^^!

LOVEX!!

Måste ju bara lägga in den nyaste promo bilden på finska bandet Lovex <33
Finns inget bättre band i hela världen måste jag bara säga ;)

Måste ju göra lite reklam för dem någonstans ;) hehe..

Vill du höra den nya låten? Gå in: http://www.emi.fi/artistit/29/lovex och ner till jukebox, första låten där, lyssna på den ^^, Första låten från deras andra skiva ^^!! ENJOY!!

Snyggaste är ju självklart blondinen i mitten ;) *droolls*
image3
image4

Äntligen!!

Åh, kan bara inte vänta till den 25/1 då min älskade ängel äntligen kommer hit!
Ska äntligen få träffa min änglasyster! Kan fan inte vänta, ska krama henne som om det inte fanns någon morgondag! Har väntat på det här i ett par år nu, nu äntligen ska det ske!
Kan knappt bärga mig ffs! ^^

Sitter just nu och lyssnar på Britney spears nya låt, en osläppt sådan, riktigt bra för att vara Britney faktiskt. Trodde aldrig att hennes nya låtar kunde vara så bra som de faktiskt är =)! Denna heter "And Then We Kiss", riktigt bra måste jag faktiskt säga. Har alltid varit lite av ett fan på något sätt, men efter alla dessa skandaler trodde jag att hon hade förlorat "gnistan" lite, men det har hon verkligen inte gjort =).

Well, idag har man ännu inte hunnit göra särskilt mycket, vaknade kvart i två idag, efter att ha sovit rätt oroligt hela natten, vet inte varför =/.. Någonting som har stört mig de senaste tre nätterna nu, jag vet inte vad men något är det allt =/.. Ajja, får se om det lugnar ner sig någonting till helgen.

Ska fortsätta plugga nu, om jag lyckas med det =)..
Uppdaterar nog troligtvis senare =)

Omg!

Fick en otroligt fin överaskning med posten idag, det hade kommit in ett paket på posten som skulle hämtas ut och det stod ingenting om vart den kom ifrån och så, men iallafall så skjutsade pappa upp mig så att jag kunde hämta ut den. När jag väl hade paketet och vi satte oss i bilen för att åka till biblan och sen till Coopan så var jag tvungen att öppna paketet, det var från e-kontakt, blev lite chockad när jag såg att det var därifrån och undrade vad det kunde vara för någonting. Men så öppnade jag det och där i låg en vit nalle, rätt luddigt och så, med röd nos, röd rosett runt halsen och den höll i ett rött hjärta med testen "I Love you" på men fin skrivstil, med den följde med ett meddelande, där det stod vem det var ifrån.. Aldrig trodde jag att jag skulle bli så glad över en sån present som jag blev då =D, kanske bara för att det var från HONOM =D! Började nästan gråta *rodnar*..

Nu har den nallen fått en speciell plats i min säng, bredvid mig vid väggen ^^, Ingen annan har fått en sån hedersplats som den ^^


Dessutom så har jag fått veta att Simple Plan ska komma till Svrige för två små spelningar, man kunde vinna två biljetter på Playahead, har redan deltagit, och nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa =D! Jag SKA ha två av de 40 biljetterna ;)!! Punkt slut =D, visst är det lite liksom i sista sekund eftersom spelningen är den 24/1 redan, alltså nästa Torsdag =D haha!
Ajja önska mig lycka till ;)
-----------------------------------------------------------

Annars idag har det inte hänt någonting, vaknade 15:15 idag(??), fan vad jag blev besviken på mig själv, hade satt alarm på mobilen så att den skulle väcka mig vid 12, men jag kommer knappt ihåg ens att jag vaknade och stängde av skiten =S... Men men, resten av kvällen ska jag straffa mig själv med att bara sitta och plugga ^^, fan vilken bestraffning man fick =).. Förtjänar det verkligen!!

Nä, har inte så mycket mer att skriva just nu, uppdaterar väll senare ikväll eller inatt eller imorgon, vilket som ^^!


Tisdag kväll

Nu ska man komma igång med pluggandet då, kom hem från skolan för en tio-tjugo minuter sedan. Så nu är det bara djupdyka ner i böckerna och börja plugga..
Ska även ta fram gamla uppgifter från gymnaiset som jag kan ha hjälp av, bara som hjälpmedel och ingenting annat. Eftersom första uppgiften är en sån uppgift som jag redan har gjort så kan jag använda mig av den till att skriva en ny text. Eller är det fusk??
Ajja, ska iallafall börja läsa litegrann när jag har skrivit klart detta, om Bones inte hinner börja såklart, då börjar jag läsa efter det =)..

Nästa tisdag får man även reda på första uppgiften i Engelska B.. Så måste redan nu börja läsa Historian så att jag har textläsningen klar iallafall, så att jag bara behöver skriva. Då lär det inte bli några som helst problem med att bli klar i tid. Fast får iallafall inte ligga på latsidan, även om jag inte behöver jobba så hårt. Men eftersom kursen endast är på dryga 20 veckor så måste man ju se till att klara detta.

Well well, vad mer finns det att skriva om?
Tror fan inte att det är så mycket mer..

Ska även försöka planera litegrann till festen också, så att det inte glöms bort helt och hållet. Alltså jag skulle vilja ha en lite större fest eftersom jag faktiskt fyller 20, men va fan, jag känner ju inte särskilt många och mina släktingar bjuder jag deffinitivt inte, förutom kussen då.. Men sen är det inte fler än typ 10 personer än så länge, ajja får ta och kolla det sen när jag har fixat lokalen och något som mamma och pappa kan göra under tiden, de får fan inte vara hemma den helgen ^^, jag vill ha HELT fritt från föräldrarna.. Annars blir det ju inge roligt heller =/..

Ajja, nu är det iallafall inte mer att skriva vad jag vet, isåfall uppdaterar jag senare sen någongång i natt.. eller nått..

Killar!?

Jag funderar faktiskt på om killar faktiskt är intresserade när de skriver att de tycker om en(?)..
Man får inge svar på msn när man skriver, känns som om man inte betyder någonting, allt känns skitkonstigt =S.. Ingår det här, betyder det att det bara är jag som är konstig? Eller är det så att alla killar tror att vi tjejer uppskattar sånt här?? Jag försöker hålla kontakt på en låg nivå men får inge svar typ någonstans..
Vart ligger felet någonstans?
Jag visste nästan att det var för bra för att vara sant =/ tyvärr..
Jag som trodde att jag hade hittat min prins, tydligen inte =(
Ajja, orka tänka mer på det.. Får väll fundera ut nått eller gå vidare, det gör ju alla andra så varför inte jag??

Nä, nu ska jag kolla klart på Scrubs, sen ska jag planera lite mer fest, tror att det blir att ha festen den 29/2 istället för den 22 iallafall, eftersom det är sportlov, många ska bort och allt sånt..
Men det är inte helt säkert ännu, får se lite senare sen, måste dessutom kolla lokalen och allting, se till att päronen inte är hemma under de dagarna och allt sånt..

Ajja, uppdaterar mer imorgon..

Måndag

Ja, det var ju tur att jag drog upp till centrum och Komvux idag, ska ha mitt första distansmöte på skolan imorgon klockan 18:30-21:15, så det var en jävla tur att jag tog mig i kragen och klev upp ur sängen och tog mig upp dit, annars hade jag missat det helt och hållet *skäms*
Men men, imorgon är det iallafaöö Historian som sätter igång, läraren ska gå igenom kursen och sen skolnätet, efter det är det bara att sätta igång med att plugga..

Har nu iallafall frågat 5 stycken om de vill komma till festen, det är två stycken som kommer säkert, sen är det två vet inte och en som inte kan komma *snyft*.. Har börjat planera litegrann, fast skulle behöva lite hjälp med det, allt som ska fixas och så.. Tror att jag får flytta på festen en vecka eller någonting eftersom det trotts allt är sportlov och alla ska bort =/.. Kanske inte finns några som kan komma alls då ju =/..

Sen är det de där med piercingen, ska jag pierca mig så måste jag göra det den sista Januari eller efter min fest, annars kommer det aldrig bli av, så ska göra det den sista Januari eller första Februari, vilket som, har jag iallafall bestämt, sen gör det desamma om någon följer med eller inte ^^.. Har kollat litegrann och tror jag vet vad det blir för piecing.. Det får bli en i tungan ^^, de verkar vara mest snabbläkta och allt sånt.. Kostar dessutom bara 450 kronor på House of pain =)..
Fast har nu pratat med min änglasyster som har sagt att hon kan pierca mig hemma hos mig sista helgen i Januari ^^ och gratis dessutom, behöver bara köpa ett smycke så är det klart sen ^^, fast det blir i läppen dådå =P men ändå =D...

Ajja, ska fortsätta kolla lite, uppdaterar sen ^^

Söndagen

Har precis bara börjat, men bättre än den ändå inte bli, har precis hört Lovex nya låt på nätet och jag ÄLSKAR den redan ^^, fast det är ju klart, det är ju trotts allt Lovex ^^!
Tror ändå inte att dagen kan bli bättre än såhär, ärligt talat =)..

För den som vill lyssna: http://www.emi.fi/artistit/29/lovex och gå ner till Jukebox, första låten där "Take a Shot"..

Somnade runt halv 6 i morse och väcktes av mamma som kom upp vid halv 12, ska försöka hålla mig vaken, fast är rätt pigg just nu ändå, konstigt nog, fast det kanske är för att jag har sovit för mycket och nu när jag har sovit så lite så har det kanske jämnat ut sig..

Idag ska här tittas klart på Desperate Housewives säsong 2, har bara ett eller två avsnitt kvar, så det går nog fort, högst 1 timma och 20 minuter. Efter det ska jag nog kolla på ett par filmer som jag ännu inte sett, bland annat en som jag fick i julklapp, en sån där dubbelfilm med: I hennes skor och Djävulen bär prada.. Har inte sett någon av dom tidgiare så hoppas på att de är bra.

Ska nog ner och käka litegrann snart, sen ska jag ställa mig i duschen hade jag tänkt, efter det får jag väll se vad som händer, lär inte hända så mycket, ingen i familjen har pengar så kan inte åka någonstans, det enda som finns att göra just nu är att ligga här och uggla vid datorn eller se film.. Ska nog bli rätt skönt att börja plugga nu i veckan iallafall.. Ska till Syon imorgon och prata en massa, efter det får man väll se vad som händer..

Uppdaterat klart för nu, ska fortsätta lyssna på Lovex ett par gånger till ^^



Helg åter igen..

Veckorna bara går och går, nu är det åter helg, och jag har ingenting att göra..
Hade jag börjat skolan så skulle jag sitta och plugga just nu, men eftersom jag inte har börjat ännu så blir det ingenting alls..

Har precis ätit och har ångest över det, vet inte vad fan som är fel på mig, jobbigt som fan är det, liksom att få ångest efter att man har ätit.. Men men, får fan försöka äta någonting varje dag iallafall, har inte ätit ordentligt sen förra sommaren typ, de senaste veckorna har jag levt på mackor och ibland lite lite mat bara.. Ingen i familjen anar någonting, och skulle jag berätta så skulle de ändå inte kunna göra någonting eftersom de inte vet hur de ska reagera..

Och OM allt skulle ha gått som jag trodde sen förra helgen att de skulle göra så skulle jag ha åkt till Örebro igår redan, men det blev ingenting av det heller, tyvärr... Skulle ha varit hos Mathias om jag hade åkt, men eftersom han skulle till sin pappa så blev det ingenting... Saknar honom nå enormt mycket =(!!

På Måndag blir det att gå till komvux och besöka Syon, eftersom hon ska hjälpa mig med det där med Distansstudierna som jag inte har fått reda på någonting om.. Hoppas på att få svar på allt jag inte förstår.
Har ju alla böcker och allting nu, då vill jag ju börja plugga så att jag får klart det här, det är ju trotts allt bara 3 ämnen, en på 5 veckor och 2 på 10 veckor distans.. den på 5 veckor är på skolan och börjar inte förrän vecka 7. Men men, böckerna kom under veckan, tre dagar i rad (?) i olika paket och allting, sammanlagt gick det på 1304 kronor, som jag eller snarare mamma ska få tillbaka, ska till min gamla skola där jag är inskriven och lämna in inbetalningen så att de kan föra över pengarna till mammas konto.. Ajja, slut tjatat om det..
Har dessutom fått veta att om man får studiebidrag från komvux så får man ca 2500 kronor i månaden, varför får jag då bara 1050 kronor i månaden?? =S Ska ta upp det med syon på Måndagen.

Den sista Januari ska jag få mitt första studiebidrag på över ett halvår, då ska jag äntligen boka tid hos en piercing studio och ÄNTLIGEN skaffa mig den där piercingen jag har velat ha enda sen jag var 15-16 någonting.. Fast funderar fortfarande på var jag ska ta den, har velat ha den i läppen under en låång tid, men börjar fundera på Septum eller tungan också, men men, det får tiden avgöra helt enkelt, Beror också på hur mycket pengar jag får över, har ju min dator som jag måste betala 500 kronor i månaden för.. men men..

Nä, nu har jag uppdaterat en del iallafall ^^
Uppdaterar när troligtvis imorgon, eller senare ikväll..

Usch!

Blev så jävla godissugen efter att ha pratat med MIN Uffa i telefon, när hon sade att hon skulle dra och köpa godis.. Hade tänkt dra till konsum men så glömde jag bort tiden, halv 9 såg jag att konsum hade stängt en halvtimma tidigare xD.. morsan vägra köra till coop och farsan hade druckit, så morsan började kolla lite hemma efter någonting, så hittade hon nå sån där bakchocklad, coopans eget, det fick duga, men nu, 4 bitar senare är det nästan så att man kan spy xD.. så jävla vidrigt det är =P..

Ajja, ska fortsätta kolla på "Lets Dance" xD *lol*


Holy freaking Fuck!!

Läste precis på Lovex hemsida att deras nya singel "Take a shot" från nästkommande skiva är färdig, om jag bara hade sett meddelandet för i Onsdags så hade jag hunnit in på Finska radions hemsida och höra den, men seg som jag är och inte håller mig uppdaterad så sket det sig *deppar*..
Som tur är så kommer den ut i affärerna 6/2 och som digital den 23/1 =D, så det är bara att fixa hem den då, finns säkert någon som fixat den och lagt upp skiten ^^
Hur som helst så SKA jag höra den så snart som möjligt ^^, Jag MÅSTE få höra den ffs :O! Annars svimmar jag, eller nått =P..

Dessutom så ska det komma ut nya promotion bilder till nya skivan under månadens gång, längtar som FAN tills att jag får se dem *mums*.. Längtar verkligen som FAN!!!

Ajja, har inge mer att uppdatera just nu..

Tråååkigt!

Hade bara lite tråkigt, så tänkte jag skulle svara på detta!

10 saker om mig
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Nae, kan jag inte påstå
3. Är du uttråkad? Alltid
4. Är du ledsen? Väldigt ofta
5. Är du italienare? Nää..
6. Är du gravid? Nope, inte ännu på ett tag hoppas jag
7. Är du full? Ibland
8. Är du en cooling? absolutly
9. Är du från Irland? Nope, inte vad jag vet
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nope

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yess
2. Har du nånsin blivit sårad? Alltid
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Nästan alltid
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Massa gånger
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Mmm *rodnar och ler*
6. Har du haft en hemlig beundrare? Har väll hänt
7. Är du kär? Nae, inte just nu iallafall 8. Vill du gifta dig i framtiden? Tror det

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund ffs
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Inget, båda är blää
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk utekväll ;)
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt såklart
10. MSN eller mobil? Hmm.. Båda!

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Alltid
2. Brutit ett ben? Nope, inte vad jag vet
3. Gjort nåt du ångrar? Alltid
4. Hoppat Bungee Jump? Nope
5. Ljugit för någon du tycker om? Nja, inte vad jag vet
6. Ätit en hel tårta? *spyr* tänker inte ens tanken
7. Gjort bort dig offentligt? Jag är född sån
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Har nog hänt tyvärr :/, fast inte nu på länge som tur är :)
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jepp =( *sakna*
10. Velat försvinna? Hela tiden

Äntligen!

Nu har jag äntligen skrivit klart min bok, HELT och HÅLLET.
Nu är det bara genomläsning och rättning som gäller, sen ska den ges ut!

Gud vad skönt det kändes när jag skrev de sista orden på datorn precis,
blev så himla stolt på mig själv ^^..

Sen är det bara att hoppas på att folk köper boken,
den är ju tillför att säljas =)..

Kommer att uppdatera varje steg av boken, härdagen efter, kan jag lova..
Förresten, skulle behöva hjälp med att fixa en framsida till boken, någon som vill/kan hjälpa mig?
Det är bara att höra av sig... Berättar mer sen..

Ska kolla klart på Desperate Housewives DvD:n nu..
Uppdaterar nog senare idag när jag har tid..

Mat = Äckligt!

Nu imorgon ska jag iallafall till komvux och träffa en studievägledare som ska hjälpa mig med allt det här med distansplugg eftersom jag inte var på informationsmötet, eftersom jag samtidigt var på dagskursmötet..

Har dessutom lyckats få i mig lite mat, har inte ätit ordentligt på snart 3 hela dygn..
Vet inte varför, nu känns det bara så jävla äckligt efter att ha ätit typ 3-4 köttbullar och idealmakaroner med chilisås.. Känns som om allt kommer komma upp när som helst, även fast jag tror att det är falskt larm, äckligare har jag inte ätit i hela mitt liv, alltså varför måste man äta mat egentligen?? Under de senaste 3 dygnen har jag levt på högst 3 mackor om dagen, spridda över hela dagen, det har jag faktiskt klarat mig med, men nu när jag käkade makaroner o köttbullar så blev det nästan för mycket med det lilla jag åt =/, är jag sjuk??
Jag vet inte vad som är fel, men mat enligt mig är bara så jävla vidrigt just nu, jag som verkligen älskar pizza i vanliga fall spyr nästan vid bara tanken av att äta det =/.. Det måste vara någonting psykiskt =(...

Ajja, ska ta och prata med min psykolog nästa fredag när jag ska träffa henne..
Orkar snart inte med mer skit alltså =/

Fatta ingenting..

Ska ju nu då börja plugga Distans, men har inte fått någon som helst information om någonting.. Var på info mötet men det handlade bara om dagtidsstudier och ingenting annat.. Vill ju börja studera nu så att man inte ligger efter sen.. då är det i princip kört.. Och dagstidsstudierna börjar inte förrän i Period 2, alltså vecka 7 - 11..

Ska egentligen upp till centrum och hämta ut mina skolböcker, men jag vet inte.. Jag orkar bara inte det, är så förbannat jävla trött =/.. Kanske inte så konstigt, somnade runt kvart över 6 och gick upp typ halv 12 eller nått.. Fast iof, får ju skylla mig själv som höll mig vaken så länge...

Ajja, ska försöka fixa den här skiten nu..

Nu är det bestämt!

I slutet av månaden händer det, jag ska pierca mig i läppen!
Sen skiter jag i vad mamma och pappa säger, jag ska ha en ^^,
Har bestämt det tillsammans med Uffa att vi ska pierca tillsammans, hon också i läppen men på sidan om istället för i mitten ^^.. Eller hon kanske till och med skulle pierca sig nu om en vecka eller så, den 20:e tror jag att det var.. Om inte så ska vi göra det i slutet av månaden eller efter HIM konserten ^^
Kostar ju liksom bara 520 kronor tror jag att det var ^^, fast om jag pratar med min ängel så kan hon pierca mig gratis till och med ^^
så det blir inga problem om jag får studiebidraget i slutet av månaden..

Ajja, det var allt för nu...

Uppdaterar senare om det finns nått att uppdatera

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fan vad jag hatar dessa dejtinsajter..
Nu, efter att jag kollat en stund på Gilmore Girls på Kanal 5, loggar jag in på E-kontakt och ser att jag har fått två meddelanden.. Går in och kollar, går in på personerna presentationer, den ena är 53 och den andra 46, den ena vill ha en affär på sidan om hans äktenskap eller vad fan det nu är, den andra säger att han kan "ta bättre foton på mig (än de jag har antar jag)", yeah right..
Hatar verkligen såna där jävla äckliga peddo jävlar som endast vill ha lite kul på sidan om, och varför just mig??? :S Har jag kanske inte det tillräckligt svårt ändå?? Fyfan vad jag hatar gamla äckliga gubbar!!!
Låt mig bara vara era jävla äckel, jag vill inte ha era skrynkliga bollar någonstans tack!!!


Panik!!

Fan vilken panik jag har.. Känner mig helt utmattad och allt är bara jobbigt.. Pratade med mamma för typ 15 minuter sen, då hade hon spytt på jobbet, hon frös och hade ont i huvudet.. Hon visste inte om det var magsjuka eller matförgiftning.. men hon hoppades på det sistnämda eftersom hon vet hur rädd jag är för att spy  :( Jag klarar det bara inte... Får jag magsjuka så kommer de få köra mig till sjukan för jag kommer fan inte klara att vara vaken.. så jävla hemskt är det..
Bara jag tänker på det får jag ångest... Känns som om jag redan är smittad :'( Kan ingen bara komma och hålla om mig??? Sitter här och gråter för att allt är så jobbigt.. jag klarar det bara inte :'(!!!!!!


Uppdaterar

Nu är man hemma igen, kom väll hem för typ 20 minuter sen eller nått sånt, hur jobbigt som helst har det varit...
Somnade runt kvart över fem eller till och mer än så, o gick upp kvart i 8.. Ville som fan inte åka upp till centrum på det där informationsmötet, men men, var ju tvungen eftersom skolan börjar.. *suck*..
Men iallafall, vi skulle egentligen ha varit där till runt 12, men fick gå en hel timma tidigare.. Så åkte hem, och pratade med Katta i nästan en timma eller nått innan jag var tvungen att dra igen, den här gången till Psykologen i jakan..
Den här gången ska jag få det att fungera med lära mig åter åka tåg på nytt.. Jag måste göra det om jag ska ha ett eget liv vad fan..

Ajja, är trött som fan men måste hålla mig vaken till ikväll någongång, runt 22 hade jag tänkt, sen ska jag fan i mig sova, är så jävla trött hela tiden.. Har dessutom inte ätit ett skit idag ännu, fattar inte vad som är problemet, äter absolut ingenting på dagarna verkar det som... Middag äter jag jämt, men frukost och lunch skiter jag i helt och hållet.. Vet inte varför, går runt hemma hungrig hela tiden om jag inte äter, men det verkar jag skita i.. Halstabletter tar bort hungern för ett ögonblick, men det kan man väll inte leva på, eller kan man det? Är det någonting fel med mig, som inte äter någonting?? =(.. Börjar fundera på vad det kan vara, eftersom jag nästan verkar vara rädd för att äta =/..

Får ta och läsa litegrann på internet vad det kan vara för någonting, helt enkelt.. Alla tror att jag äter som jag borde, men det gör jag ju inte =/..

Ajja, har inte så mycket mer att skriva.. Just nu iallafall..
Uppdaterar när jag uppdaterar..

Måndag morgon!

Ska upp om 4 timmar och kan inte sova.. Somnade runt 12 inatt och vaknade runt halv 3 eller nått, hur pigg som helst typ.. fattar inte varför jag inte kan sova... Jag kanske är tillräckligt utvilad eller nått.. Får se om jag blir trött snart igen, har ju trotts allt varit vaken i snart 2 timmar.. Känns jävligt konstigt faktiskt...

Ska upp kvart i 8 eftersom jag ska vara uppe i centrum, på Komvux klockan 9. Sen börjar pluggandet, bara en massa plugg, och mina böcker som inte ens har kommit ännu, två av dem borde komma tills imorgon, men resten, den viktigaste boken, religion är försenad och jag kommer behöva den på Onsdag redan om jag ska kunna hänga med i skiten, annars är det redan kört från början, eftersom det är en intensivkurs på 5 veckor bara..

Sen till 14:15 kom jag på att jag hade tid hos Psykologen igen, som tur är så kommer jag vara klar på Komvux klockan 12, om inte första lektionen i Religion sätter igång direkt efteråt, eftersom den ska börja klockan 13 på Måndagar =/, ajja ska ta reda på det imorgon, så att jag kan ringa till psykologen om det skulle behövas..

I går, Söndag, gjordes inte särskilt mycket, var till Kista och handlade lite kläder och sånt som behövs, hittade en skitsnygg tröja inna på Kappahl som jag köpte, eller mamma köpte den med andra ord, hittade en del underkläder som jag själv fick köpa.. Har inte längre några som helst pengar kvar, så får vänta till den sista Januari om jag ska kunna köpa något mer, fast när mamma för lön har hon sagt att jag ska få köpa ett par nya byxor, eftersom jag bara går runt i alldeles för stora byxor hela tiden xD.. Ser ut som jag har Gällivare häng vilka byxor jag än har på mig ^^, *asg*.. Men men, that's life!

Har faktiskt bestämt mig för en sak nu.. Tror jag, när jag nästa gång får pengar, ska jag lägga undan hälften och sen den andra hälften ska jag nog fan lägga ner på en piercing..Sen får vi väll se om jag verkligen kan hålla det eller inte, är ju så jävla nervös när det gäller sånt, känns som om jag kommer spy o grejer.. Men men, ska försöka få någon kompis eller nått göra det på mig, om jag vet någon vill säga, brorsan vet någon, eller om han tatuerade själv, ajja nått var det iallafall.. Ska ta reda på lite grejer innan jag bestämmer någonting, annars lär jag ta koll på mig själv om jag jagar upp mig alldeles för mycket..

Nä, har nog uppdaterat nog för idag faktiskt, eller för just nu iallafall, lär nog skriva när jag har kommit hem från allt det här.. Tala om allt jävla skit..

Ska nog försöka sova litegrann igen.. klockan är ju trotts allt 4:37 just nu..
Börjar bli lite småtrött igen..

Som sagt uppdaterar igen senare...

Underbart!!

Jag kan bara inte tro det här, jag har hittat drömprinsen i mitt liv.. Han är allt jag någonsin har önskat mig och på den hemsida som egentligen var minst tippad, trodde ärligt talat inte att jag skulle hitta honom där.. Jag har svävat på rosa moln de närmaste dagarna alltså..
Tre dagars underbart mailande, pratande i telefon och cammande och så fick jag träffa honom idag, i Eskilstuna! Skulle hjälpa Uffa, hennes mamma och lillasyster att flytta och eftersom min prins inte kunde vänta på att jag skulle få läsa hans mail, så vi bestämde att han skulle komma till Eskilstuna och vi skulle ses..
Ett ögonblick i morse trodde jag att han inte skulle dyka upp, men det bestämde han sig för att göra tillslut iallafall och det är jag faktiskt jävligt glad över att han gjorde, det här slutade som min lyckligaste dag i hela mitt liv..
En helt underbar kille som man tycker om, är så otroligt fin och som säger alla de rätta sakerna, vad mer kan man begära..
Visst, det blev inte så mycket prat medan de andra var i närheten, men när vi sedan blev ensamma så blev det lite mer ändå, fast kanske inte tillräckligt, men jag var bara glad över att ha honom i närheten av mig.. Mysigt var det när han skulle åka, även fast jag inte direkt ville låta honom åka.. Fick världens finaste halsband av honom när vi hade börjat gå från tågstation, har på mig den redan och jag kommer aldrig att ta av mig den, någonsin!
Ska (om jag har pengar) åka hem till honom nästa Fredag, måste bara få tag på pengarna för resan dit, åker jag inte dit så kommer jag inte kunna träffa honom på åtminstone ett par veckor.. Mamma har sagt att hon ska se vad hon kan göra, eftersom vi knappt har nå pengar kvar och mina skolböcker måste betalas också..
Skulle kunna läsa om alla mail som jag har fått från honom, de är helt underbara, börjar gråta varje gång just för att de är så underbara.. Blir så himla glad och lycklig när jag får veta hur mycket han gillar mig och allt!

*svävar på rosa moln*

Jag kan fan inte beskriva hur glad jag är, över att ha träffat denna underbara människa!
Bild på halsbandet kommer också, imorgon eller nått..

Nu skall här sovas, är så in i helvete trött eftersom jag inte sov ett skit inatt..
Uppdaterar imorgon igen troligtvis..

1/1-08

Andra gången jag uppdaterar idag, konstigt nog, inte ofta det händer att jag uppdaterar bloggen två gånger på en dag.

Gick upp 16:25 eller någonting sånt idag, vilket sög eftersom jag måste börja vända på dygnet igen eftersom jag ska börja skolan den 7:e Januari, så inatt blir det att hålla sig vaken hela natten och ska åka iväg imorgon vid 8 tiden till Eskilstuna över dagen bara.

Kom att tänka på en sak när jag vaknade i morse, det där med nyårs löften. Jag hade egentligen inte tänk ge någonting sånt eftersom jag vet att jag kommer bryta det förr eller senare ändå under årets början, men ska nog göra en lista på saker jag måste göra, men ser det inte direkt som nyårslöften utan mer som planer =)..
Annars blir de saker jag har planerat aldrig bli av om jag inte skriver ner dom eftersom jag har sånt jävla dåligt minne alltså!

1. Minska ner på svärandet
2. Hålla mig borta från cigaretter
3. Gå halvåret på Komvux utan att hoppa av
4. Börja folkhögskolan
5. Hålla kroppen i form = fortsätta med träningen
6. Sluta HELT med att äta godis, chips o annat sött (gäller dock inte naturgodis ^^)
7. Ge ut min bok
8. Angagera mig mer hos psykologen
9. Börja med volontärarbete
10. Försöka ha så bra kontakt med mina kompisar som möjligt, har vart så himla dålig på det!
11. Uppdatera bloggen oftare än jag har gjort.

Dessa är iallafall de mest viktigaste just nu, ska iallafall försöka hålla alla av dem eftersom de är så viktiga. Kommer ha sånt dåligt samvete om jag inte klarar det, så jag måste verkligen klara alla av dem.
Well, jag kommer hålla bloggen uppdaterad så mycket det går.

Uppdaterar nog imorgon igen, på morgonen innan jag åker till eskilstuna, eller när jag har kommit hem...

2008

Så var det då 2008!! För över två timmar sen, men ändå ^^
Får hoppas att det nya året bringer med sig en massa roliga saker, och jag hoppas verkligen att det blir ett bättre år än vad 2007 var!

Har haft det rätt trevligt iallafall, familjen plus moster käkade middag vid typ 19 tiden, sedan drog brorsan ut och skulle festa, vi andra drack litegrann, satte oss i brorsans rum och spelade Guitar Hero 2 och 3.. Vilket var skitkul eftersom det var jag den här gången som inte sög xD!

Men sen, kanske en timma senare eller så gick vi ner och fixade iordning lite ostbricka o grejer, och kollade på en film vid namn "Cry Baby", en raggar film med Johnny Depp i huvudrollen, från 1989 =), verkligen ÄLSKAR den filmen, men det var jag och pappa ensam om tydligen..

Å så var det dags att gå ut, farsan aspackad som vanligt, men ändå så att han kunde gå själv, så ställde vi oss mitt på bilvägen och tittade på fyrverkerierna, förfrös nog fan öronen där xD, och nackspärren jag hade från att jag vaknade blev nog snäppet värre, men det fungerade iallafall..

Ska nog gå till sängs nu, sitter redan på den men är riktigt jävla trött faktiskt, fast kanske inte så konstigt, somnade runt halv 6 i morse och gick upp kvart i 12 när jag i vanliga fall vaknar runt 2-3...

Katta: Ville verkligen vara där, att mamma inte sa tidigare att jag faktiskt fick åka fattar jag inte, men men, det kommer fler chanser :).. Hoppas att festen inte blev alltför läskig iallafall.. God Fortsättning och allt :)!

Den kommande veckan händer nog inte särskilt mycket, ska ta det lugnt och ladda inför skolan på måndagen sen.. Men framför allt ska jag faktiskt träffa en kille, om ingenting kommer ivägen såklart.. Men det ska faktiskt bli kul :), var ett tag sen jag träffade en kille som jag varit intresserad av =)

Nä, nu skall här sovas..
Är verkligen AStrött.. Fast lär nog fastna vid någon film IGEN, precis som alltid!