Söndag

Så var helgen snart över.. Världens segaste och mest dödaste helg någonsin i mitt liv typ..
Det har inte funnits ett jävlaste skit att göra på hela jävla helgen, har mest bara suttit inne på mitt rum och inte gjort ett piss..

I Fredags var det världens snöstorm här, då det kom typ 10-15 cm snö >.<.. Men nu har det börjat smälta bort igen som tur är.. Nu hoppas jag verkligen att våren är på gång.. Orkar liksom inte med mer snö och skit.. Blir bara depp pga det..
Nä nu vill jag fan i mig ha vår!!!

Borde egentligen sitta och plugga, eftersom jag har Naturkunskapsprov nästa Fredag och ligger lite efter i litteraturen, har en uppgift som skulle vart inne i Torsdags som jag inte ens har börjat på ännu.. Måste dessutom försöka bli klar med skrivprojektet för denna termin.. som ska vara klar innan påsklovet, alltså om typ 1-1,5 vecka..

Funderar på om jag ska ta och städa lite inne på rummet så att jag blir av med liiiite energi i alla fall istället för att inte göra ingenting liksom... Har pysslat bort allting som jag köpt från Panduro senaste gången (tidigare i veckan) så finns ingenting kvar där att göra heller.. Har gjort en ring, ett armband, 2 hängsmycken för väskor eller jeans och dyl. Plus en massa julpynt som jag köpte eftersom det var slutförsäljning xD.. har gjort bort allting liksom, bara under dessa två dagar som varit..

Och den sista Twilight boken har jag fortfarande inte läst klart :O.. Förstår inte varför, har haft hur mycket tid som helst på mig men har inte läst ut den.. har typ 60 sidor kvar :S.. Jag måste vara sjuk eftersom jag inte läser nu när jag har haft tid till det :S..

Nu tycker jag faktiskt att pappa har varit väldigt duktig, han har varit utan cigaretter i 2,5 vecka, efter att ha varit rökare i drygt 45 år! Grattis Pappa ^^!
Har dessutom nu köpt hans födelsedagspresenter eftersom han fyllde år den 26 =) så han får dem när jag kommer hem över påsklovet..

Äsch, jag vette fan vad jag ska skriva mer alltså..
Har inte hänt ett endaste skit nu de här dagarna så..
Aja, uppdaterar väll när/om något händer >.<

Puss och Kram

Seg dag

Somnade inte förrän runt 4 i morse för att jag fastnade i tredje Twilight boken x).. hahaha, får skylla mig själv egentligen, hade sagt till mig själv, klart och tydligt att jag inte skulle somna efter 1 i alla fall.. men boken var som vanligt så otroligt spännande och jag blev så förbannat upprymd att jag inte kunde lägga ner den :P..
Och nu har jag börjat läsa den fjärde boken med.. Helt omöjligt typ att lägga ifrån sig den med fan.. haha xD.. kan man blir så jävla besatt eller, ja tydligen ;).. Ska fortsätta läsa den när jag kommit hem igen från Munkfors.. Vill verkligen att böckerna ska hålla hur länge som helst, men nu har jag alltså läst ut nästan hela serien på 2 veckor :P.. alla tre tidigare böcker på 3 dagar per bok mer eller mindre inkl. frakttiden mellan dem med :P..

Det är nästan som om jag har blivit kär i Bella och Edward liksom haha :P.. Alltså båda två :D.. Det är det ultimata paret liksom och även om de har sina enorma olikheter så klarar dom sig igenom allt, det är bara så otroligt ...

Vaknade inte någongång innan 11 och insåg att jag hade missat Historia lektionen IGEN xD haha.. Så jag gick upp, eller ja, gick upp och gick upp, tog genast fram boken igen och läste ut den innan jag gick ut och rökte..
När jag sedan kom in och ställde mig för att steka ett par ägg som jag skulle äta till lunch på macka så åkte jag på ett hastigt blodsockerfall så var fan nära på att svimma.. Så jävla obehagligt när det händer.. så var tvungen att sätta mig i en av fåtöljerna i köket med huvudet mellan knäna och andas lugnt.. det gick över efter en stund jag kunde steka klart äggen, lade mig dock i sängen ett tag för att lugna ner mig innan jag kunde äta någonting.. Usch, hatar verkligen när jag åker på blodsockerfall bara sådär.. Har hänt några gånger tidigare och man vänjer sig aldrig liksom..
Aja, jag mår bättre nu i alla fall.. Fast är fortfarande så förbannat trött, men som sagt får jag skylla mig själv för det xD..

Nu ska jag snart iväg och handla litegrann, även fast jag handlade så mycket senaste gången jag var inne så måste man alltid fylla på litegrann varje vecka i alla fall.. Cigaretter behöver jag inte köpa förrän till nästa vecka i alla fall som tur är :)..
Ska även hämta ut ett par paket som jag beställt xD.. Snacka shopaholic ;)

Aja, inte så långt kvar till påsklovet i alla fall.. Imorgon är det 2 veckor kvar tills jag åker till Kopparberg där mamma och pappa hämtar mig och så drar vi ut till landetstället, såå underbart det ska bli ^^..
Och när jag kommer till Sthlm så ska jag och mamma ta och åka någonstans för att kolla på balklänningar.. Den jag har hemma är bara att glömma, jag tänker inte ha den på mig.. Vill ha något champagnefärgat med svart spets på :).. Tycker det är så förbannat jävla fint :)

Märkte precis att det har börjat sticka i mina ärr på armarna efter mina självdestruktiva tider, alltså det sticker och kliar även fast det är hur länge sen som helst jag gjorde något senast.. Just nu känns det som om jag hela tiden har långa hårstrån som kliar på dem även fast jag inte har det :S.. Fattar inte vad det kan vara.. Någon som varit med om något liknande??

Aja, bäst att sluta blogga nu så att det bara är att sticka när Ana kommer över eller smsar att hon är klar på middan.. Jag ska inte äta middag på skolan idag eftersom jag inte riktigt vågar med tanke på risk för blodsockerfall idag.. Så ska köpa mig en liten påse med naturgodis när jag är och handlar, kanske får bukt på detta då =).. Hoppas iaf det, annars blir det väll att kontakta VC..

Uppdaterar nog senare ikväll eller kanske imorgon igen, beroende på om jag har något att skriva om :)..

Puss och Kram

Författarbesök

Fan vilken lektion alltså, hade Litteraturs lektion från 13 fram till 16, där vi hade författarbesök av Jan Verner Carlsson.. Fan vilken cool snubbe.. Jag brukar inte vara särskilt entusiastisk när författare ska prata om hela sitt liv och sådär.. Men detta vad fan riktigt förbannat intressant måste jag säga..
Det går inte att förklara hur intressant det egentligen var, utan man måste ha varit där..

Visst, jag har många projekt som jag gärna vill ha gjort, så att de kan publiceras och så.. Och efter den här lektionen har åter fått igång min hjärna på det sättet som den var för ett antal år sedan.. Nu har jag åter fått gnistan till att slutföra projekt som jag har påbörjat.
Ska bland annat börja fixa med min diktsamling, så att jag kan få den publicerad, visst, det krävs mycket arbete men va faan.. har man gett sig fan på att det ska gå så kommer det gå i slutändan, inge mer med det liksom!

Så nu jävlar! Efter middan ska jag snacka med kusinen som jag skrivit en bok tillsammans med och börja planera och prata om ändringar och såna saker, så att boken äntligen kommer att komma ut...

Jag har dessutom gett mig faan på att jag ska lyckas som författare, jag ska inte behöva jobba som någonting annat, förrutom om jag verkligen inte vill, bara det att om jag nu ska jobba med någonting annat med, alltså ett riktigt yrke, så kommer jag inte ha lika mycket tid till att skriva.. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu alltså.. Men men, det löser sig förr eller senare ändå ^^ bara man ger sig fan på't ^^

Och så har jag dessutom ett skrivprojekt som ska vara klart i slutet av nästa vecka, så måste verkligen trampa på gasen så att den också blir klar.. Så när jag diskuterar med kussen så ska jag mest bara anteckna så att jag kan börja jobba med boken så fort skrivprojektet är klart :)..

Men nu är det bara skrivandet som gäller och ingenting annat, punkt slut.. eller jo visserligen blir det helt klart annat också, men det är skrivandet jag verkligen ska satsa på i yrkes väg, även fast det kommer bli en lång och svår väg att få saker och ting publicerade..
Om inte annat får jag försöka få jobb hos någon tidning eller någonting och börja därifrån..

Fy faan vad pepp jag är nu när det gäller allt som har med skrivandet att göra, jag blir så förbannat glad när det är så :D.. Fint väder, pepp som fan på att få saker och ting klara och en massa annat :D.. Ojojoj!

Aja, har inte så mycket mer att skriva just nu, uppdaterar nog kanske ikväll om jag har tid till det :)..

Puss och Kram

Helt otroligt

Alltså jag är chockad över mig själv..
Vaknade 6.30 typ, alltså för över 1 timme och 20 minuter sen och jag bestämde mig för att gå upp istället för att somna om. Jag vet inte varför, det kändes bara så konstigt att vakna så tidigt.. Även fast jag är dödstrött så tänker jag inte lägga mig igen, då kommer jag nog inte upp förrän vid lunch och då kommer jag vara tröttare än jag är nu..

Har inte lektion förrän klockan ett så vet inte riktigt vad jag ska göra för att hålla mig sysselsatt... Kanske ska klippa mig litegrann, håret börjar bli lite väl långt nu känner jag, det når nästan ner till axlarna..
Sen ska jag väll sitta och plugga en stund antar jag.. Inte för att jag vet vad jag ska plugga förnågot.. men men.. Annars får jag väll sätta mig och exprementera lite med smink, någonting nytt hade jag tänkt.. istället för att bara ha samma stil hela tiden..
Den senaste tiden har jag bara haft en naturlig stil, med poundation, puder, kajal under ögonen och mascara på det och ibland även lite rouge.. Så nu hade jag tänkt någonting mer färg.. Och sen ska jag göra något med håret också, en ny frisyr kanske?

Aja, nått hittar jag väll på... Sen ska jag läsa lite Twilight igen ^^ hehe.. Fatta besatt man kan bli av en bok alltså, förstår det inte riktigt själv ^^...

Hoppas på att jag får de två sista böckerna i serien idag, så att jag kan börja läsa dem också ^^.. Längtar verkligen, vill veta vad som händer mellan Bella och Edward eftersom det slutade som det gjorde i andra boken ;) hehe..

Aja, ska väll sluta blogga nu tror jag, finns inte så mycket mer att skriva om..
Men uppdaterar nog när skolan är slut, eller om jag blir uttråkad och bloggar innan lunch, får väll se helt enkelt :)

Puss och Kram

Söndag

Söndag igen då, fastän det känns som om det vore Lördag idag faktiskt, enligt min mening i alla fall.. Och det SNÖAR ute igen *suck*.. Det har snöat mer eller mindre hela jävla dagen såhär långt, med ett par enstaka uppehållstillfällen när solen NÄSTAN tittat fram..

Idag har jag bara tagit det lugnt, tittat på lite filmer som jag köpte senaste gången jag var till Munkfors då jag tröttnat på nästan alla mina filmer jag redan har.. Så jag köpte 4 filmer "Good Luck Chuck" som jag aldrig tidigare sett och det är nog också en av mååånga filmer som jag garvar åt så mycket att tårarna sprutar.. Sen köpte jag även "Bridget Jones dagbok", "Margot at the wedding" (aldrig sett den och har ingen aning om vad det är) och sen klassikerna "Muriels Bröllop", älskar verkligen den filmen... Så kollade på Good Luck Chuck och Bridget Jones idag.. Kanske kollar på de andra två senare ikväll om jag inte har nått bättre för mig, vilket jag egentligen har med tanke på att jag inte har pluggat ett skit på hela veckan eftersom jag har varit sjuk..
Så borde egentligen sätta mig med Litteraturen, Historian och Samhällskunskapen också för den delen.. Har ett nytt prov i Samhäll rätt snart så måste svara på instuderingsfrågorna och grejs..

Snart ska jag fixa middag och sen ska jag titta igenom alla mina utbildningskataloger och kolla lite vad det finns för någonting jag skulle kunna plugga, antingen under hela sommaren eller i höst sen.. Får väll se vad det blir.. Och sen måste jag även börja planera på att börja packa lite smått eftersom det är mer eller mindre snart 2 månader kvar tills jag slutar här :(.. Så måste nog börja tänka på att packa ner det mest oviktiga som mamma och pappa kan ta med sig hem först beroende på om jag har lägenhet eller inte, vilket jag förmodligen inte har.. *suck*..
Jag vette fan vad jag ska göra på den biten alltså, funderar på om jag ska maila ner till gbg och fråga lite om deras ungdomslägenheter och sen gå vidare därifrån..

Aja, får helt enkelt ta dagarna som dom kommer.. även fast det inte är så många dagar kvar trots allt liksom.. Känns verkligen som om det var i går som jag började här, känns verkligen inte som om det snart har gått ett helt skolår, vilket känns jävligt tungt.. Men men, det har varit en helvetes erfarenhet det här.. Fast kommer nog inte söka in hit igen, just bara för att det nog skulle förstöra en hel del av detta år..
Huvudsaken är väll att kontakten mellan mig och "min familj" här på skolan kommer att hålla... Jag hoppas verkligen inte att jag kommer att tappa kontakten med någon av dem.. Det skulle vara så förbannat sorgligt eftersom vi har kommit varann så nära, som en riktig familj..

Nä, nog om deprimerande grejer nu, det är ju trots allt lite över 2 månader kvar.. Ska ta vara på den tiden som är kvar, så att ingenting går förlorat liksom..

Nä, nu ska jag städa litegrann och packa ner lite saker och sen är det dags att fixa middag..
Uppdaterar inom en snar framtid igen..

Puss och Kram

*gråter*

Hittade 2 av världens finaste Videos, typ tillägnad andra filmen i Twilight serien, "New Moon".. Måste bara dela med mig av dessa underbara videos..

OBS! Gråtvarning till tusen!!!!
I hope you like it!!

Puss och Kram






Snart läggdags

Ska snart lägga mig och sova, även fast jag varit i säng större delen av dagen..
Börjar bli bättre nu i alla fall, gårdagen var nog den värsta.. Fast har haft feber idag också..

Önskar nästan att jag hade åkt hem den här helgen, vilket jag hade planerat tidigare i veckan, fast så blev jag sjuk :(.. men men, hade varit kul att träffa morbror och hans familj som tydligen ska hem till oss imorgon.. Och saknar dessutom min familj mer än någonsin just nu faktiskt :/..
Tänk, nu är det lite mer än TVÅ fucking månader kvar här på skolan, sen är det slut :(.. JAG VILL VERKLIGEN INTE!!! Fast kommer nog inte söka in hit igen, även fast jag har funderat på det en hel del faktiskt.. men jag tror inte det blir av, ska nog plugga igen mina gymnasiepoäng istället har jag tänkt..
Problemet är bara att jag troligtvis kommer få flytta hem igen och det vill jag ju VERKLIGEN INTE göra.. Nu när jag har börjat ett eget liv mer eller mindre så vill jag inte flytta hem till min familj igen, utan ska försöka skaffa lägenhet någonstans, även fast det blir jävligt svårt.. Och sen plugga.. Kanske flyttar ner till Göteborg då eftersom det finns ungdomslägenheter där... Ska kolla lite vad mer det finns..

I sommar blir det nog i alla fall att flytta ut till familjens landsställe över HELA sommaren om jag inte får sommarjobb vill säga.. det återstår att se helt enkelt, hoppas verkligen på att få jobbet på NWT (Nya wärmlandstidningen) som jag sökt.. Hoppas verkligen att jag kommer få det, sen gör det detsamma vad det är för arbetsuppgifter, bara jag får jobba inom någon tidning helt enkelt.. ska även kolla vad det finns för andra tidningar att söka jobb hos, både i Karlstad och i Göteborg.

Var ju iväg till Munkfors tidigare idag som jag skrev i det tidigare inlägget, köpte ett franskt manikyrsset från Konsum för typ 60 kronor så testade den idag. Även fast jag inte är sådär jättebra på att måla manikyr ännu så blev det rätt bra resultat i alla fall.. Är riktigt nöjd och ångrar inte att jag köpte den :)..

Har börjat läsa om första Twilight boken igen, och alltså jag är så himla avundsjuk på Bella :P.. Jag vill ha en egen Edward ;).. Går runt och dagdrömmer enda sedan jag läste boken första gången, hur det skulle vara om jag hade en egen Edward hehe ;).. Hur mycket kan man drömma egentligen? haha..
Men ärligt talat, varje gång jag är ute och röker så drömmer jag mig bort och fantiserar hela tiden att det kommer komma fram en kille, precis som Edward och ja.. Ojojoj, jag måste verkligen sluta dagdrömma xD..

Alltså det är något seriöst fel på mig, jag köpte en påse godis idag när jag var och handlade, och jag kan fan inte äta den :S.. Får så förbannat ont i magen efter varje bit jag har svalt, ungefär som kramper :S.. Aja, får helt enkelt ge upp godiset helt och hållet ^^.. Får hålla mig till naturgodis härdan efter :), vilket iof är nyttigare och bättre om jag ska bli av med mitt sockerberoende :)..

Aja, nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa första boken igen ;) Får se hur många timmar jag läser bort inatt, eftersom när jag väl fastnar så rinner tiden bokstavligt talat iväg.. Förstår bara inte hur tiden kan rinna iväg som den gör när jag läser Twilight ;) hehe.. men inte mig emot faktiskt ^^..

Aja, uppdaterar nog imorgon igen.. Får se hur mycket bättre jag har blivit tills dess :)

God natt folket
Puss och Kram

SUCK

Usch, usch, usch.. Kan inte detta bara gå över nu så att jag kan bli frisk?? Jag orkar inte vara sjuk mer :(..
Och inga böcker från Bokus fick jag med posten idag heller, jag som hade planerat Twilight mys med en massa godis, dricka och så :(.. Så sket sig det med..

Fick mitt paket från Nelly.se Idag i alla fall.. Skorna var alldeles för små även fast det fanns en storleksguide på deras hemsida >.<.. *SUCK*.. Aja, ska skicka tillbaka dem och så får jag ett par nya till nästa vecka förhopningsvis :)..

Jag vill ha mina sista Twilight böcker NU!!! *gråter*.. Ärligt, är så jävla känslig för allting just nu så börjar fan böla för allt typ >.<.. Fy faan alltså..
Detta har varit de värsta dagarna sen min depression.. Igår gick allt åt helvete bokstavligt talat.. Ingenting fungerade som det brukade, allt var bara allmänt jävla piss...

Nu har jag i alla fall varit till Munkfors och handlat det jag behöver till helgen, så nu klarar jag mig ett tag i alla fall, får åka in nästa gång någongång i mitten av nästa vecka..
Fan, jag var helt jävla väck när jag var inne på Konsum och handlade, kommer inte ens ihåg att jag var där, en fick i alla fall med mig allt jag skulle ha :P..

Nu ska jag ta och äta en Billys och titta på film..
Uppdaterar senare ikväll igen troligtvis..

Puss och kram

Usch, blä och helvete

Jag orkar för i helvete inte vara sjuk mer.. Kan inte göra ett endaste piss på dagarna, förrutom typ att ligga i sängen och snora, läsa eller bara sova..
Jag verkligen HATAR detta.. Finns fan ingenting värre just nu!

Även fast jag är sjuk fick jag världens jävla städmani igår kväll, började städa runt 22 och slutade vid halv 1 eller nått sånt, sen låg jag och läste klart andra boken i Twilight serien ;) Kvar klar med den runt 4 xD..

Idag har jag fått feber i alla fall, började väll runt 15 tiden eller nått sånt så gör ingenting annat än knarkar alvedon och fryser mer eller mindre konstant.. JAG ORKAR FAN INTE VARA SJUK MER!!!

Och imorgon måste jag ta mig in till Munkfors på ett eller annat förbannat jävla sätt.. Eftersom allt sket sig idag! Åker jag inte in i morgon så får jag vara utan allt tills jag är frisk helt enkelt.. Vilket suger arselhål på riktigt!
Får i alla fall cigaretter idag så ska nog klara mig hela helgen på den sidan i alla fall.. Men allt annat börjar fan också ta slut liksom.. Bröd, fruktsoppa, all annan soppa och så mycket mer..
Så det gör detsamma hur dåligt jag än mår i morgon så måste jag ta mig in till dumma Munkfors.. Varför ska det ligga så långt ifrån Ransäter liksom????? >.<.. Varför finns det ingen affär här nära skolan liksom?? Det suger faktiskt >.<..

Imorgon hoppas jag på att jag får tredje och fjärde boken i Twilight serien, då kan jag leva i min säng hela dagarna, förrutom när jag ska fixa mat då, men annars ska jag BARA ligga i sängen och läsa hela jävla helgen, och kanske dessutom gå ut och gå småsvängar eftersom det har lovats fint väder och så..

Sen får jag se vad mer för paket jag får imorgon, borde i alla fall få ett eller två paket.. men men, får helt enkelt vänta och se eftersom jag inte fick något idag..
Så imorgon får jag nog böckerna i alla fall och sen kanske mina saker från Nelly.se.. YAY ^^..

Aja, finns nog inte så mycket mer att skriva om just nu, ska gå och lägga mig igen, knarka ner mig med alvedon och nysa ihjäl mig... *SUCK*
En sak är då säker.. Imorgon blir det faan ingen jävla Sunne för min del inte! Här blir det att stanna i sängen och vänta på att bli frisk helt enkelt (förrutom när jag ska iväg och handla såklart ^^)..

Uppdaterar nog imorgon igen.. Om jag inte har dött av febern vill säga >.<
Natti natti
Puss och Kram

Fan vad detta suger :(

Är fortfarande sjuk, fast har inte fått nå feber.. Har bara så fruktansvärt ont i halsen och är snorig som aldrig förr känns det som.. Gör inget annat än nyser och snyter mig mer eller mindre... Och detta är den 4:de dagen med underbart fint väder ute och jag måste hålla mig inne :(.. Detta suger verkligen arsel är allt jag kan säga.. Jag vill ju ut och gå ffs!!
Var i alla fall en sväng till skolan för att kolla posten, väntar på så jävla mycket paket just nu så springer dit så fort posten varit där hehe :)..

Imorgon ska klassen till Sunne, men jag tror fan inte att jag kommer hänga med, så jävla död som jag är mer eller mindre, så skulle jag inte orka att sitta i en buss i sammanlagt 2 timmar och sen sitta och lyssna på en stand up poet i några timmar.. Faan heller.. Fast skulle heller inte vilja missa det direkt, men tror inte att jag bara skulle orka :(.. Så tyvärr, ingen Sunne för mig imorgon..

Nu har jag läst ut den andra boken i Twilight serien, gjorde det i natt när jag fick orken till det.. var dock smått besviken på den tills jag kom fram till de sista 100 sidorna typ.. Jag vet inte varför men det bara typ tråkigt att läsa >.<.. Jag vet inte hur det blev så men så var det i alla fall..
Nu hoppas jag på att jag får de två sista böckerna med posten imorgon så att jag kan börja läsa dem direkt.. Klarar inte av att vänta särskilt mycket längre nu alltså xD..

Nä, nu ska jag gå och fixa mig lite lunch hade jag tänkt.. får se vad det blir idag, kanske någon tomatsoppa eller nått.. Får väll se, någon slags soppa blir det i alla fall :).. Orkar inte fixa till någon fast föda just nu när det gör så förbannat ont i halsen :P..

Uppdaterar när jag har ork och något att skriva igen :)

Puss och Kram

Hata vara sjuk >.<

Alltså, det har varit så jävla fint väder de senaste tre dagar med sol och en massa plusgrader.. men får jag gå ut? Bara om det verkligen behövs och är nödvändigt!!!! Faaan vad jag verkligen hatar att bli sjuk nu!! Har så förbannat ont i halsen och börjar bli jävligt snorig med >.<.. Snart kommer väll febern också, om jag inte redan hade det igår ikväll... Men men, så går det när man är ute och festar i minimala kläder typ och delar flaskor med sjuka människor haha..
Jag vill bara gå ut och sola ansiktet en stund, men det blåser lite småkallt, men för faaan.. Det är äkta vårväder ute nu och det har inte kommit nån som helst snö sen i Lördags eller Söndags!

JAG VILL GÅ UT FFS!!!

Nu har jag gjort något dumt igen, har gått och köpt skor från Nelly.com för 400 kronor, ett par av världens finaste skor ^^.. Mitt argument till att köpa dessa? Jag har inga blå skor (A) :D.. Sen köpte jag lite småsaker så att summan tillslut hamnade på 902 kronor typ :P Dumma mig alltså!!

Sen jag har köpt kompisar till Åke med, Göran och Sten ^^.. Hur fina som helst alltså ^^..
Plus att jag köpte svarta fluffiga RIKTIGT handklovar med ;) hehe.. Fick dem med posten idag ^^...

Usch, jag känner mig verkligen inte särskilt sjuk, liksom är pigg och så men det är halsen och näsan som protesterar.. Undra om jag ska gå ut i alla fall, bara till typ kyrkogården och tillbaka :) Känner för att ta en promenad nu när det är såhär bra väder ute :)..

Sen ska jag fortsätta läsa den andra boken i Twilight serien, läste fan typ 200 sidor under hela gårdagen :O Så har mindre än 100 sidor kvar nu =).. Helt otroligt, 3 dagar att läsa ut en bok, det är ett rekord för mig faktiskt =).. Tidigare rekord var den Sista Harry Potterboken som jag läste ut på typ 4-5 dagar =)..

Nä, nu ska jag smsa Svenne och fråga om han har cigaretter då jag bara har två kvar och kommer inte iväg till Munkfors idag eftersom jag knappast ska orka iväg när jag är såhär sjuk :(.. Känner mig rätt utmattad i kroppen med huvudet är hur pigg som helst typ :O..

Aja, får se hur det blir...

Puss och kram

Usch så segt

Minst sagt ja, är hur jävla seg som helst.. Skulle dock behöva ta mig in till Munkfors väldigt snart oavsett..
Men jag vette fan om jag har lust med det faktiskt.. är rätt nere idag och vet inte riktigt varför det är så..

Har nu läst ut den första Twilightboken :).. Fan alltså, kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken igår så läste väll drygt 150 sidor :D.. Kunde bara inte låta den ligga, har till och med haft den i sängen medan jag har sovit haha, ville verkligen försäkra mig om att den inte skulle få ben och springa ifrån mig xD.. Läst ut de sista 50 sidorna i morse efter att jag hade öppnat ögonen, gick inte upp överhuvudtaget faktiskt, utan tog fram boken och började läsa :D.. Fy faan vad jag grät mot slutet :( så jävla sorgligt!! Men så jävla underbar, kunde verkligen drömma mig bort i boken, jag kunde fan se allting framför mig, som om det hände i verkligheten :O...
Nu väntar jag på att jag ska få den andra boken så att jag kan börja läsa den, kan knappt bärga mig alltså :D..

Idag blir det då ingenting annat än att åka till munkfors och handla, samt äta middag, sen blir det nog att installera Wow som jag fått låna av Svenne ^^ måste ju fan testa när alla andra på skolan spelar mer eller mindre hehe ^^.. Måste bara se till så att jag inte spelar bort all pluggtid :O.. Hur faan sätter man begränsning på sitt spelande om man fastnar?? ;)

Nä, nu ska jag nog sätta mig och börja läsa älsklingen igen :D (om jag kunde drömma ^^) Kan bara inte låta bli den alltså :O.. kan man verkligen bli så jävla fast i en bok?? xD Funderar även på om jag ska ta och se filmen ikväll :) fast kanske förstör boken nu när jag älskar den så mycket som jag gör :P..

Aja, får se om jag kommer in till munkfors innan systemet stänger i alla fall =/ så jävla nere som jag är just nu..

Puss och kram

Helt okej dag...

Det är som det låter, dagen har varit helt okej, eller kanske till och med bättre än så.. Jag vet inte vad det är men dagen har varit bättre de gågna dagen efter Fredagen...

Har pluggat en del, har tränat styrka och hunnit rensa en del bland kläder och papper och sånt :) Så ja, dagen har varit lite bättre än okej :)

Dock är det trist att det snöar igen, varför kan det inte regna så att snön börjar smälta bort? Jag skiter i om det blir slask ett par dagar, bara snön försvinner helt nu, det ska ju banne mig vara vår nu så att man slipper frysa häcken av sig när man har sina leggins och en kort klänning på sig >.<..
Aja, hoppas i alla fall att det blir bättre väder fram mot påsk, annars blir jag galen! Påsk ska firas ute på landet, och försvinner inte snön så blir det inge påskfirande ute på sommarstället :( Snyft i massor!!

Faan, jag skulle inte ha ätit så mycket middag på så kort tid, mår illa som satan och har ont i magen :(.. Hoppas att det går över snart.. Vill ut och röka men vågar inte då jag även har kväljningar typ >.<.. Ska nog bara dricka vatten och ta det lugnt..

Ska lägga mig och läsa en stund och se om det går över.. Annars vette fan!!

Puss och Kram

Trööött

Fy faan vad trött man kan vara alltså, gick nyss upp ffs..
Iof så har jag feber igen så det kanske är tillåtet då..

Tidigare i veckan köpte jag ett paket med 5 stycken BodyYoghurt från Aquolino, med lukt av olika frukter från Bellme's hemsida, för bara 199 kronor (ord pris var typ 500 kronor annars). Som sagt, jag håller fan på att få allvarliga problem med shoppingen, men jag ångrar det definitivt inte.. Vad gör man inte för att kunna lukta som sommarfrukt när våren kommer ^^.. Det är lukterna: Ananas, Cocos (blanda denna med Ananas så luktar du Piña Colada sen ;), sen var det persika, körsbär och sommarbär..

BodyYoghurten jag köpte ^^

Och igår köpte jag andra delen av Twilight serien då jag fastnade totalt i den första delen, Helvete vad bra den är, filmen är inte sämre den, men boken, ojojoj, man blir alldeles uppslukad och jag kan inte annat än att le när man läser om Bella och Edward *ler stort*. Jag kan helt enkelt inte sluta läsa ^^
Så ska fortsätta läsa första boken, så att jag hinner läsa klart den innan nästa bok kommer i början av nästa vecka =).


Har dessutom börjat lyssna på Lady Gaga, väldigt bra musik enligt mig, samma med Lily Allen.
En annan låt som jag har fastnat för på riktigt, som egentligen inte är min stil är "Dead and Gone" med T.I ft. Justin Timberlake. Fan vad bra den låten är!

Och nu har jag kommit fram till vilka som egentligen är mina vänner, det är dom som finns kvar trots hur man än mår, vad man än gör och hur man än ser ut.. Även om man är deprimerad som ett jävla as så finns de kvar vid ens sida, vilket ett par personer verkligen INTE är.. Kan bara säga att det är så JÄVLA dålig stil, varför fråga hur jag mår om jag ändå inte får svar sen när jag skrivit som jag mår?? Fattar inte vad det är med människor egentligen.. Varför vara ens "vän" om de sen inte tål att man mår dåligt lite då och då???

Aja, ska sluta älta det.. Har en massa att göra idag, har en historia uppgift som måste in innan veckan är slut..
Och sen har jag en del annat att fixa med :)

Ha det fint!
Puss och Kram

Snart sängdags

Jepp, snart är det läggdags, ville bara uppdatera lite innan jag lägger mig..
Har precis tränat litegrann, hur skönt som helst så lär inte ha några som helst problem med att somna inatt..

Så jävla kul.. eller inte, under middagen var jag nära att bryta ihop i matsalen, men som tur var hann jag ut innan tårarna började rinna och jag bröt ihop.. Fy fan alltså, under middan? vad fan är det som pågår.. Visst, jag vet vad problemet är men liksom under middan? Fuck! Fattar det inte själv, men i alla fall, tur var väll att jag hade hunnit ut.. Jag sa till Ana direkt när jag kände att det skulle komma så fort gick vi ut och så kom tårarna, jobbigt som fan är det verkligen!

Och efter att jag hade kommit in till mitt rum, efter gråtattacken så råkade jag ut för ytterligare två stycken, efter varandra! Att det kan finnas så många tårar kvar efter allt jävla gråtande, det fattar inte jag helt enkelt! Det borde vara tomt vid det här laget liksom!

Aja, deprimerad är jag i alla fall inte, kanske lite depp men inte sådär som det var efter jul, som tur är.. Var fan tvungen att övertyga mamma om att jag inte var deprimerad igen.. Annars hade hon säkert åkt hit i helgen och hämtat hem mig, det kan hon ju glömma.. Jag ska gå kvar det här skolåret och sen ska jag troligtvis flytta ner till Göteborg, hem flyttar jag definitivt inte igen, inge mer med det liksom!
Om jag inte flyttar i sommar så kommer jag (om jag inte har fått sommarjobb) tillbringa HELA sommaren ute på landet, hur skönt är inte det liksom ^^.. Mitt ute i ingenstans i 10 hela veckor ^^.. Visst är jag mitt ute i ingenstans nu också, men ute på landet är det annat eftersom det är mitt ute i skogen, det här är liksom ute på åkern xD..

Imorgon eller på Fredag ska jag in till Munkfors och in till systemet eftersom det är fest på Lördag ^^.. Ska även köpa med mig lite chips och skit så att bakfyllan kanske ger efter bättre än förra Lördagen ^^..
Aja, pizza ska jag också köpa ^^..

Har dessutom fått feber igen så blir ingen skola för mig imorgon heller :(
Fast har skrivit och skickat in min fantasy berättelse nu i alla fall :)

Nä, nu ropar faktiskt sängen på mig..
Uppdaterar nog imorgon igen..

God natt,
Puss och Kram

Första lektionen avslutad

Yess, nu var Historia lektionen slut, och har nu håltimma fram till 14.40 med lunch däremellan, fattar inte vilken slötid man egentligen har här på skolan, man tror att schemat ska vara fullpackat men det är det banne mig inte alls..
Har en lektion på Måndagar, från 13-16, Tisdagar har jag Matte från 10.10-11.10 eller nått sånt och så Engelska från 13-14.30, Onsdagar Historia från 8.40-11 och sen då Engelska 14.40-16 eller nått sånt, Torsdagar har jag Litteratur från 9-12 och sen Filmkunskap från 14.40-16 och fredagar har jag Matte från 8.40-10.10. Mer än så är det fan inte :S.. men ändå så får man så jävla många uppgifter så att man nästan storknar liksom.. *SUCK*

Aja, nu ska man vänta på lunchen och efter det ska man sitta och plugga både Historia och Litteratur, måste skriva klart min Fantasy berättelse till imorgon och dessutom läsa ut min bok.

Nu har jag även bestämt mig för att ge Wow en chans faktiskt, tro det eller ej, Svenne ska hjälpa mig att komma igång redan idag, ska över till honom efter middagen med min dator så att han kan installera allt.. Så måste även rensa min dator en del för att allt ska få plats liksom..

Annars är allt helt okej med mig, har inte haft nå gråtattacker sen i förrgår, vilket är väldigt skönt, men känner mig rätt nere och hängig ändå, kanske är någon jävla förkylning som påverkar en del i alla fall, känner av det i halsen hela tiden typ.. Aja, bara jag inte blir sjuk till helgen så, ska ju fira Svennes 21 års dag ^^ så det blir att festa en del då på Lördagen ^^

Aja, har inte så mycket mer att skriva just nu, uppdaterar nog igen senare ikväll eller som senast imorgon kväll eller nått sånt..

Puss och Kram

Morgon

Usch fy helvete vad jobbigt det var att gå upp.. Även fast jag inte är särskilt trött just nu så var det svårt..
Somnade inte förrän kanske 1 i natt. eftersom jag hade sovit till 14 igår så var det lite svårt att somna, låg dock och läste boken jag ska redovisa imorgon, så har i allafall hunnit med mer än en tredjedel av den, hinner läsa en massa på håltimmen jag har efter Historian som börjar om en halvtimme.. Lektionen efter det börjar inte förrän 14.40 eller något sånt.. och Historian slutar 10.10 eller nått sånt..
Får bara se om jag orkar hålla mig vaken genom hela lektionen eller om jag kommer somna..

Skulle ha varit klar med en stor uppgift idag på 5 datorskrivna sidor och en redovisning på 10-15 minuter om någon av de tre Revolutionerna, men min är fan inte klar, kom på I Fredags att den skulle vara klar idag så det blev inget av att plugga på hela helgen typ.. Satt dock i natt en sväng och skrev ner en massa.

Nu ska jag sminka mig så skriver igen om jag hinner, annars tar jag det efter lektionen..

Nu har jag fem minuter på mig innan jag måste gå ut, på ett ungefär i alla fall..
Sminkad och klar ^^

Jag tror alvarligt talat att jag håller på att bli shoppingberoende på riktigt nu, igår gjorde jag impulsköp på saker jag absolut inte behövde.. Det är fan farligt för mig att sitta vid datorn och ens kolla mina mail då jag får nyhetsmail från bland annat Haléns.. Då måste jag ju bara gå in och kolla vad det har kommit för nytt "utan att beställa någonting" som jag säger till mig själv, men nästan alltid slutar det med att jag har handlat någonting..
Konstigt att jag ens har pengar kvar på kontot :O.. Helt otroligt måste jag verkligen säga :O! Och har dessutom lyckats lägga undan 1500 till mitt Sparkonto :O.. Helt fucking otroligt för att vara mig :O.. Ändå var jag ju och STORshoppade när jag senast fick pengar, fan shoppade för drygt 2400 sammanlagt med allt från Kista och från Haléns, ändå är jag inte pank :D.. Nu kliar det i Shoppingfingrarna igen, så måste dra mig iväg innan jag gör av med hundralappar igen >.<

Uppdaterar nog senare idag igen ^^

Puss och Kram

Helgen

Såg att det var ett tag sen jag skrev nu, över en vecka sedan..

I alla fall, kommer inte ihåg så mycket av förra veckan, det var mest bara typ lektioner och plugg heela veckan.
I Fredags åkte jag in till Munkfors och handlade lite, hämtade ut mitt paket från Haléns, där jag även fick min strandklänning som jag hade på festen senare på kvällen, sen var jag även till systemet och handlade in lite sprit..

Gick över till Ana efter middagen och började fixa i ordning oss, förfestade litegrann och snackade skit, lyssnade på musik och sen klippte jag även Svennes hår :P.. Det blev faktiskt rätt snyggt ^^.. Efter klippningen stylade Ana hans hår med :P..
Sen typ 20 min innan minibussarna till logen skulle gå så gick vi över till Lenngren där det också var förfest, vi hann dock inte mer än att typ ta av oss jackorna, öppna ny xide och sen ta på oss kläderna igen för att gå ut..
(lägger in en bild på mina kläder senare i veckan)

Väl där efter att ha åkt minibuss så fick vi välkomstdrink och sen var det bara att sätta igång med festandet.. Jag hade hur jävla kul som helst..
På något konstigt jävla sett var det en helskum fest, antingen hade man skitkul eller annars hade man ett helt helvete, det var liksom ingenting däremellan utan det var antingen eller.
Jag hade hur jävla kul som helst som sagt, och dansade som aldrig förr, till och med i deras lilla babypool som de hade fyllt med vatten som stod inne i lokalen, det var bara att ta av sig skorna och hoppa i xD..
Lärde känna en ny kompis där i alla fall, eller vi hade redan pratat en del påväg och från Munkfors men festade med henne och min granne Annelie och så en tjej till..
Ana och Svenne drog tidigt då ingen av dem mådde särskilt bra, tyvärr.. Hade gärna festat mer med de båda, men sånt händer ibland..

När festen väl var slut runt halv 2 eller nått så fick vi skjuts med minibuss tillbaka till skolan där vi skulle ha efterfest på Katarina, jag gick dit och var där i kanske 10 min innan jag gick till mig för jag hade sån dunkande huvudvärk..
Somnade väll runt 4 på morgon eller nått sånt efter att allt slutat snurra och så vidare..

Lördagen tog jag det lugnt och sen gick jag över till Lenngren för att kolla på film, vilket inte blev så mycket filmkväll som det brukar vara.. Då Daniel skulle fixat filmerna men åkte till sjukhuset innan lunch för att opereras.. Han hade brytit benet på festen så det var bara för honom att åka in..
Blev mest bara att snacka och sen gå och lägga sig..

Söndagen var en lugn dag det med, förrutom att jag hade feberfrossa, precis som på lördagen, Men så gick jag över till Lenngren igen för att ha tjejkväll med Ana och Jocke (lillen), så det blev mys i soffan med godis och Heath Ledger filmer ^^.. Hur myspys som helst med andra ord ^^.. Han ville vara tjej med oss mig och Ana så därför blev det en tjejkväll ^^

Känns verkligen jättekul att jag och Jocke blivit så bra vänner nu, vi snackar om typ allt mellan himmel och jord, och då både jag och han varit depp så känns det alltid skönt att ha någon att prata med som har likadana problem, det är dom enda som förstår en på riktigt!
En sak är då säker, jag, Ana och Jocke kommer definitivt fortsätta ha kontakt efter att skolan är slut, ska även ner till gbg och hälsa på Jocke om jag själv inte flyttar dit efter detta.. Lär umgås en hel del.. Plus att jag och Ana ska träffas så mycket det går då hon ska flytta till Skottland till sommaren..

Under hela helgen (med början Lördag) och gårdagen har jag haft världens jävla gråtattacker emellanått, har inte kunnat fokusera på någonting typ. Fast gårdagen var fan värst, pratade med mamma och det slutade med att jag knappt kunde andas alls, efter att vi hade lagt på så bröt jag ihop totalt, när tårarna väl slutat rinna första gången så började det igen, vad jag än gjorde så grät jag för typ ALLTING! Helt otroligt att tårarna inte tog slut...

Idag är det dock bättre men är fortfarande jävligt nere! Men ska inte bli deprimerad igen, mamma har hotat mig med att om jag blir deprimerad igen så kommer hon hit och hämtar hem mig, så får jag sluta på skolan och det vill jag ju verkligen inte!!!

Om du läser det här mamma så kommer du banne mig inte hit och hämtar mig! Du skulle bara våga! Det här är mitt hem, där jag har ett liv med mina vänner, du skulle bara våga ta det ifrån mig! ^^

Ikväll blir det Disneykväll i Ceciliagården med syjuntan ^^ Ska bli hur kul som helst, vill verkligen se Skönheten & Odjuret, som är min absoluta favorit Disneyfilm ^^

Aja nu ska jag ordna lite innan middan..
Uppdaterar kanske senare ikväll eller imorgon eller nått.. Ska i alla fall bättra på mitt skrivande här på bloggen..

Puss och Kram

Måndag

Nu var det måndag igen och skolan har börjat, eller ja, första lektionen börjar om en halvtimme (13.00) även fast vi egentligen inte skulle ha någon lektion idag egentligen.. men men, eftersom vi ska sammarbeta med musikteatergruppen och skriva texter så ska vi träffas idag i alla fall.. Får vad vi ska göra egentligen..

Helgen har varit lugn och fin.. Kom ju tillbaka till skolan i Lördags vid lunchtid.. Eller ja, vid 10 egentligen men vi slängde in grejerna in på mitt rum och sen åkte vi till Sunne för att åka runt lite bara, sen var vi tillbaka till skolan runt 14 då vi käkade lunch och så.. Sen efter det åkte mamma och pappa hem vid typ 15 eller så.. Känner mig äntligen som hemma igen faktiskt.. Sunne var inte så tokigt som jag trodde, så himla fint med fina landskap och såg väldigt mycket ut som ett mindre samhälle, fast större än Munkfors...

I Lördags kväll blev det att titta på Melodifestivalen på datorn eftersom tv:n inne i köket inte har några kanaler typ.. fattar inte vad som är fel.. någonting med antennen antagligen.. Aja, får se om jag måste se nästa lördag på datorn med, vilket iof fungerade rätt bra ändå.. Gjorde lite manikyr och ansiktsmask med, så det var inte fy skam :)

Well, idag har jag varit med om en hel del konstiga saker.. Jag ser ut som en tjej tagen ur GG, kläd och sminkmässigt :O.. Och jag känner mig fan så mycket äldre än vad jag gjorde innan jag fyllde 21 faktiskt :O!! Och inte nog med det, när jag hade duschat och tagit på mig kläderna, satt jag i sängen och helt plötsligt slog mig tanken "Jaha, nu ska jag sluta röka".. vette fan vad det kom ifrån och visste knappt ens om jag verkligen hade tänkt det eller inte.. Blev fan chockade över allting.. Kan det vara att jag håller på att växa upp och bli vuxen?? Jag vette fan, men detta lär nog fortsätta såhär.. Har rensat i min garderob här och har lagt undan en massa jävla plagg som jag inte kommer att använda igen tror jag.. En hel stor Nalle Puh Kasse blev det, och jag är ändå inte klar, har en massa trasiga leggins som ska slängas och ett par byxor som ska slängas, samt tröjor som jag ska lägga undan... Fy faan, vad är det som händer egentligen????
Fattar absolut ingenting ffs :S..

Aja, får se hur det artar sig.. Ska senare i veckan i alla fall göra blonda slingor i mitt hår var det tänkt, bland annat till Beach Partyt på Fredag =), får se hur det går om jag ska göra det helt själv :O.. Aja, får väll se helt enkelt ^^..
Och sen ska jag in till Munkfors och hämta ut mina kläder från Halens, beställde en strandklänning, en väska och sen två klänningar ^^.. Sammanlagt 600 kronor drygt =)

Nu ska jag plocka ihop mina skolsaker och sen dra iväg till lektionen ^^..
Uppdaterar nog senare i veckan eller kanske till och med senare ikväll =)

Puss och Kram