Wow, vilken kick!

Fan vilken kick jag fick när jag var ute och gick..
Var ute i ungefär en timma och gick, i väldig jävla takt.. Det var så jävla skönt att man inte kunde göra annat än att njuta, Sen vid elljusspåret här utanför en bit så finns det en massa massa backar, dom joggade jag uppför och ojojoj vad skönt det var alltså..
Satte mig sedan vid "hoppberget" vid Lillsjön och bara tog det lugnt en stund, andades och mediterade en liten liten stund... Kunde säkert ha suttit där i flera timmar, men var tvungen att komma hem så att jag inte skulle bli sjuk eftersom man blev så svettig..
Men jag är verkligen stolt över mig. Under hela sommaren har jag gått ner från 80 kg till 70 och dessutom gått ner 2 byxstorleker och 1 tröjstorlek ^^, Är så jävla stolt över mig själv just nu, kan nästan inte slita mig från spegeln längre =P... Jag ska gå ner 5 kg till, sen får det vara, kommer vara såå nöjd med min vikt då så det är inte klokt ^^,
Fast iof så har jag ju hjälp, eftersom jag inte kan äta särskilt mycket på dagarna så går jag runt från 10 till 17 ungefär innan jag äter någonting, ibland någon macka om jag känner att jag blir hungrig eller så, annars väntar jag till middagen, kanske inte så jättebra, men hellre det än att jag går runt och inte äter någonting alls..

Nu är dessutom mitt rum nästan nästan klart, ett par småsaker kvar att göra, som att sätta upp en ram runt fönstrena. Det har jag för engångs skull fått tillåtelse för ^^,
Är redan så jävla stolt över allt så =P..
Lite ovant att allt ligger på olika ställen än förut. Öppnade ett skåp i bokhyllan när jag skulle till garderoben och ta fram mjukisbyxor haha =P, men man vänjer sig om på nytt =)

Nä, nu har jag massor att fixa iordning ^^
Uppdaterar när jag uppdaterar ^^,

Onsdag

Oj, det var länge sen jag uppdaterade här, över en månad sen.. Dags att skriva lite då..

Nu är det Onsdag då, händer ingenting idag, ska söka jobb, och sen laga mat åt familjen innan de kommer hem från jobbet och sånt crap..
Annars blir det att fixa iordning mitt rum, nu är det tapetserat, men eftersom vi tog ut allting förutom säng, bokhylla och garderob eftersom de är så stora, men allt annat åkte ut under tiden, så ska fixa iordning allt nu under dagen om jag hinner och orkar flytta på allting, vi får väll se..

Nu har man börjat gå på Vuxen psyk i Jakobsberg för terapi, eftersom jag har svårt med både det ena och det andra, jobbigt som fan, men ska jag må bättre och allt så måste jag nog mer eller mindre gå på terapin..
Dessutom så är det nog bra eftersom jag kommer få hjälp med att börja åka tåg och sånt igen, det ska bli jävligt skönt igen.. Tunnelbana är en annan sak, tål inte det överhuvudtaget eftersom det är så instängt, så tvingar dom in mig där så dör jag.. Skiter väll i tunnelbana, åker den bara om jag VERKLIGEN måste, annars inte ^^..

När det kommer till min bok så har jag tagit paus från den, har börjat med en annan bok istället eftersom jag fick en så bra idé, den andra boken ligger just nu på vila eftersom jag fastnat så, varför kan jag inte skriva på en bok till? =).. Hellre det än att jag går hemma och är rastlös, eller hur?

Nä, nu ska jag börja måla lite möbler som ska passa in i mitt rum.. eftersom väggarna är svarta och röda så måste allt annat vara i den stilen också.. Och vissa saker som jag har är gråa och sånt, det passar bara inte in helt enkelt ^^

Uppdaterar när jag hinner och orkar..