Sjuk >.<

Helvetes skit då..
Nu är man sjuk också, har varit det sen i Måndags men nu är det fan värre än vanligt..
Orkar inte ett skit, halsen är åt helvete och ont i huvudet, samt att näsan är totalt täppt eller nått..
Så har inte varit i skolan sen i Torsdags förra veckan.
Men har i alla fall fått uppgifter att jobba med i bland annat Engelska och Samhällskunskap, så har lite att jobba med till nästa vecka.

Annars är det mycket bättre psykiskt, mår inte alls lika dåligt som jag gjorde förra veckan, så att jag pratade med mamma hjälpte jävligt mycket, det har gett mig en hel del svar och lösningar :)
Tack så mycket mamma för att du lyssnar och orkar! Jag älskar dig! <3

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, tittat på film och bölat igenom varenda en faktiskt :S.. Har blivit känslig som fan när det gäller filmer, minsta lilla gulligt eller lyckligt så börjar jag fan böla så att hela kudden blir fuktig :S... Mamma sa att hon är likadan så jag antar att jag har fått det från henne *Skyller på henne*

Ja, nu till helgen vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt, fastän det kanske ska vara fest, men som om jag kommer orka det om jag är sjuk? Knappast det du. Ska bara ta det lugnt, titta på film och såna saker...

Imöra måste jag försöka ta mig in till Munkfors med, måste handla lite och sen hämta ut två paket som jag har fått, så måste nog på litteraturen och fråga någon av tjejerna där som har bil om nån av dem inte kan köra mig dit och tillbaka eftersom han vi brukar låna bilen av har åkt iväg till Indien och ska vara borta i 5 veckor. Så måste skaffa skjuts på annat håll helt enkelt under de här veckorna.

O nu har jag dessutom bokat filmen "Twilight" som iof inte kommer ut i butik förrän i slutet av April, men ändå, då har jag den redan i brevlådan ^^.. Fan vad jag längtar ^^..
Fick dessutom mina 4 Gossip Girl böcker med posten idag, kan nästan inte låta bli dem men måste eftersom jag har andra böcker att läsa, till litteraturen, sålänge jag inte har läst dom böckerna så måste jag låta bli allt annat, Punkt slut.

Fan då, det är 40 minuter kvar till middan och jag är vääldigt hungrig, fast ska inte till middan utan ska fixa iordning någonting här i köket istället, blir nog pasta med någon sås eller nått sånt, får väll se :).
O till efterrätt blir det chokladbollar som jag gjorde i går *M U M S* =D

Aja, nu orkar jag inte skriva mer, har så jävla ont i armarna att jag inte orkar med nått alls just nu.
Uppdaterar när jag orkar igen.
Rock on!

Sömnlös som vanligt

Ja, då satt man här igen...

Nu är det faktiskt såå mycket bättre än det varit sen innan jullovet.
Har fått ha ett riktigt samtal med mamma nu, vi pratade i drygt en timma igen, och efter den här gången kändes det som om precis alla problem i världen kunde lösas.
Vi pratade om allt möjligt, som jag bara kunde komma på, som jag hade problem med, hon gav mig inga svar på någonting, utan mest bara förslagsalternativ, som jag sedan valde själv. Jag är inte deppig längre, i alla fall inte nu för tillfället och jag hoppas verkligen att allt löser sig nu, vilket det troligtvis kommer att göra efter detta.

Till hösten kommer jag troligtvis att plugga på Broby grafiska, som ligger i Sunne, inte mer än typ 20-30 minuter härifrån. Där jag ska plugga förpackningsdesigne, vilket är ungefär som grafisk designe mer eller mindre, utbildningen är på 3 år, vilket jag tror kommer vara bra för mig. Efter det lär det inte vara nå större svårigheter för mig att få jobb heller eftersom det är en utbildning, som företagen anmält behöver arbetare, då det är brist.
Men i alla fall, någongång efter att jag har slutat där så ska jag gå en floristutbildning, vilken vet jag inte ännu men någon blir det i alla fall, det är nämligen någonting jag helt plötsligt bara sådär bestämde mig för, det har med design att göra och dessutom någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba med ett bra tag framöver och som också ger regelbunden och säker lön.

Sen pratade vi även om mitt problem med att numera åka bil, får nämligen panik oavsett vilken slags bil det än är, men jag vet inte varför, så jag ska ta och prata med en här på skolan som är ungefär som en kurator skulle man kunna säga, som jobbar som lärare på kyrkans grundkurs och alla kurser inom det. Ska prata med honom om det och se om han kan hjälpa mig på något sätt, kanske få kontakt med en psykolog eller någonting liknande, för det här kan verkligen inte fortsätta såhär. Vart man än ska någonstans så måste man ha bil eller annars åker man buss, men jag klarar inte av något av det direkt så detta måste få ett stopp typ nu.

Imorgon ska klassen iväg till Torsby, I BIL, vilket tar en timma att åka.. Så jag vette fan hur det kommer att gå direkt.
Får se om jag följer med, känner att jag dessutom, som pricken över I:et börjar bli sjuk, kan knappt prata, har ont i halsen och fryser som en gigantisk gris (eller någonting sånt).. Vette fan vad det är, men nå bra mår jag inte i alla fall..  Så jag får helt enkelt se hur det är när jag vaknar senare idag.
Ska i alla fall ut och gå en sväng har jag bestämt, så ska upp klockan 10, mamma ska ringa mig innan 11 och fråga hur det är efter vårat samtal och sen se till så att jag verkligen går upp med.

Sen får vi se vad jag ska göra, har i och för sig en massa plugg jag måste ta itur med, så det lär bli att sitta och plugga oavsett hur sjuk jag än är OM jag nu blir sjuk, vilket jag hoppas, så att det här ihållande försvinner sen, har mått såhär mer eller mindre sen i mitten av November eller nått, trott att jag ska bli sjuk och sen har det bara gått över, men det är värre den här gången, så jag hoppas att det bryter ut nu, väldigt snart.

Usch, nä nu ska jag ut och röka och sen ska jag titta på en film och se om jag kan sova sen eller inte, vilket jag hoppas på att jag kommer kunna. Börjar bli rätt trött, men inte tillräckligt för att kunna somna.

Uppdaterar nog kanske Imöra igen, men får se :)
God natt allesammans!
Rock on!

Gossip Girl

Jag förstår inte hur man kan bli så besatt i en serie som jag blivit i Gossip Girl, det är fan i mig galet :P
Det är bara en så himla bra serie, jag kan inte fatta det :)
Jag vet överhuvudtaget inte ens hur jag började titta på det :P
Nu har jag dessutom beställt de första 4 böckerna som serien är basserad på ;) Ska bli kul som fan att läsa dem, medan man samtidigt tittar på serien på sidan om liksom :)
Jag har aldrig tidigare varit såhär besatt i någon serie tidigare som denna, fattar inte varför :P.. Det är någonting som lockar så förjävligt, men jag vet inte vad.. Kan det vara just att det är så mycket "skvaller"-grejs? Troligtvis är de det :P..
Och Ed Westwick... Vilken hottie ;) Fast tror inte att han skulle vara så snygg om han inte var en bad boy som han är i serien ;) *Grrrr*

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, vaknade vid 15 igen, åt middag vid halv 6, tittade på Gossip Girl mellan att jag vaknade och middan plus hela säsong 1 förrutom de sista avsnitten som jag hittade idag :O.. Fatta att jag missat dom?? :O
Sen efter middan tittade jag mer på Gossip Girl och skissade på mina mode grejer som jag verkligen gillar.. Och sen har jag bakat kladdkaka ^^ Inte ofta jag bakar numera, men idag blev det en mumsig kladdkaka ^^.. Fan vad illamående jag blev efter en bit xD

Aja, inte så mycket mer som har hänt idag i alla fall..
Skulle ha varit på fest igår men det visade sig att mina killkompisar inte får sina studiemedel förrän på Måndag istället för igår, så vi ska nog festa nästa Fredag istället.. nångång nästa helg hoppas jag i alla fall :) Det var ju ett jävla tag sen jag festade faktiskt, typ i slutet av November eller vad fan det nu var :O

Idag är det 28 dagar kvar tills jag blir 21, no big deal ffs! Fast många skämtar om det eftersom jag blir 21 den 21:a >.<.. fattar inte vad som är så roligt med det egentligen... Hur många är det som inte fyller lika många år som datumet visar... om nån fattar vad jag menar?
Tydligen ska jag iaf få en födelsedagspresent från en gammal brevkompis från Sri Lanka, inte för att jag vet varför men What the heck not liksom?

Aja, g2g, ska ut o smoka innan jag ska titta på "Kingdom Hospital", vilken underbar serie ;)

Rock on!

Vaddå känslig?

Ärligt talat vette fan vad som pågår egentligen.. Igår/inatt när jag inte kunde söv så låg och och tittade på två filmer "En prinsessas dagbok 2" och "It's a boy/girl thing" och under båda filmerna bölade jag som aldrig förr.. Visst, brukar hända att jag gråter under filmer, men det här var nå enormt.. Det var som floder som aldrig ville sluta rinna :S.. Samma natten innan typ, bara låg och bölade under filmer som om det inte fanns någonting annat..

Har aldrig varit så jävla känslig i hela mitt liv, så fattar inte vad det är som pågår.. Det är fan nästan läskigt alltså..
Tror inte jag kommer festa särskilt mycket imöra när jag ska till Lenngren, bara ett par xide och min Cinzano sen får det fan räcka, annars kommer det bara sluta med snefylla inge mer med det, är så jävla mentalt ostabil just nu så jag vet inte vad.. Funderar på vad jag ska göra åt saken, för detta är fan i mig inte alls kul =/..

Nu är Iaf Ana iväg och handlar, hon skulle köpa en del saker till mig också, eftersom jag inte klarar av att åka bil längre(?) fattar inte vart felet är där heller :S.. Allt är bara så uppfuckat just nu.. Kan inte göra ett endaste piss utan att nått går åt helvete!!

Nä, nu orkar jag fan inte skriva mer.. Ska titta på film, får se vilken det blir.. men kan garantera att jag kommer böla halvt ihjäl mig under den också.. Får iof se om jag hinner se klart filmen innan Ana kommer tbx eller innan middan...
Aja får la se..

Rock on!

Trööött >.<

Helvete vad trött man kan vara .-.
Somnade inte förrän 5-6 i morse IGEN >.< Jag fattar inte vart problemet ligger, hur trött jag än är så kan jag bara inte sova! Blir så förbannad när jag inte kan sova även fast jag är trött som ett as >.<...

Min lärare kom och väckte mig vid typ kvart över 10 i morse, även fast lektionen började typ 9.00, snackade en massa om dramatik och sånt crap.. Sen dessutom ska vi göra en dramatisering av någon situation, såklart med relationer att göra >.< men men, det kommer nog bli bra, men hur jobbigt som helst när det handlar om relationer eftersom jag är deppig och allt är helt åt helvete mer eller mindre..

Idag blir det i alla fall att åka in till Munkfors och handla litegrann, eller nått sånt >.< men vette fan om jag kommer orka.. Ska egentligen bara köpa cigg och sånt men annars ingenting, så vette fan om jag kommer orka >.<.. Dessutom har jag börjat få panik när jag åker, vad det nu än är >.<.. Spec när man åker bil och så..

Imöra blir det troligtvis att festa inne på Lenngren, fast eftersom jag sover dåligt, äter dåligt och är deprimerad så kommer jag inte dricka så mycket eftersom det kommer att sluta med snefylla..

Aja ska dra och titta på True Blood nu iaf..
Ha de!
Rock on!

Jag orkar inte mer :(

Har varit deppig sen jag kom tillbaka till skolan, men på grund av olika anledningar..

Hela den här helgen, från i Torsdags har allt bara varit skit.. Har deppat över det mesta, men mest över att jag inte vet vad jag ska göra efter det här skolåret.
Jag måste söka till någon utbildning till våren, men jag vette fan vilken.. Jag vet inte ens vad jag vill ha jobba inom för yrke, eller jo jag vet, men det är ingen säker inkomstkälla så det skiter sig alltihop. Måste ha en utbildning så att jag sen kan få ett jobb, där jag kan tjäna pengar och sen ha författarskapet på sidan om.

Men jag vette fan vad jag vill jobba med på sidan om... Allt är bara så jävla förvirrat just nu, är så jävla kluven att jag varken vet ut eller in.. Jag har missat en massa i skolan på grund av detta och riskerar att bli borttagen från 2 ämnen om jag inte går dit resten av alla lektioner under terminen! Allt på grund av all den här skiten!

Satt och pratade med mamma om det här i nästan en timme igår, det hjälpte litegrann, tills jag vaknade idag och gick upp, då var allt helt åt helvete igen!
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med min framtid, jag kan ju inte bara gå runt och tro att allt kommer att ordna sig bara sådär, jag måste ju göra någonting, vilket jag också gör.. Jag har suttit i flera dagar nu och tittat runt på olika utbildningar, men INGEN av dem kan ge mig ett jobb med säker inkomst och som jag kanske skulle kunna trivas med att jobba med.

Dessutom måste jag skaffa ett sommarjobb så att jag slipper flytta hem över sommaren igen, och så måste jag skaffa lägenhet/rum någonstans där jag kan bo under sommaren med.
Hittade världens underbaraste och finaste lägenhet 10 min utanför Karlstad, men den skulle jag aldrig ha råd med att behålla sen. Det var verkligen min drömlägenhet :(!

Fan vad jag hatar detta, jag vill verkligen inte..... Jag har suttit och gråtit en massa bara för att allt är så sjukt just nu! Jag vill ingenting, har ingen ork till någonting och allt är bara allmänt jävla sjukt!
Det bästa skulle väll vara om jag bara sket i allt och flyttade hem igen, men jag vill inte flytta hem, verkligen inte! Men då måste jag veta vad jag vill, vilket jag absolut inte gör just nu!
Allt är bara så förbannat jävla cp just nu så jag vet inte vad!

Jag orkar fan bara inte mer.... Även fast jag måste så orkar jag inte för fem öre ens!
Varför ska allt det här vara så jävla svårt?????
Samma jävla problem hade jag ju innan jag sökte in hit, hade gråtattacker, orkade ingenting för att allt bara var så jävla dumt... Och nu är jag tillbaka på samma jävla skit igen!
Funderar fan på om jag ska ta ett år till här istället och under tiden fundera över vad jag vill under det året istället.. men vad gör det för nytta egentligen??
Visst, jag skulle kunna utvecklas ännu mer i mitt skrivande eller i någonting annat som jag kanske skulle kunna läsa, men det ger mig bara mer lån att betala tillbaka plus att jag inte kommer någonstans i att veta vad jag egentligen vill jobba med sen efteråt!

Alla jävla utbildningar som jag dessutom skulle kunna tänka mig att utbilda mig till är inom universitet/högskola, vilket jag absolut totalvägrar eftersom jag vet vilken jävla press det är på såna ställen, jag skulle aldrig klara det på grund av en massa saker även fast jag skulle vilja plugga på något universitet!

Nej, nu är jag så utmattad av allt skit att jag ska sova.. eller får se om jag kan sova iof eftersom jag inte vaknade förrän vid 14 idag.. men men, är så förbannat trött att jag tror att jag kommer kunna sova i alla fall!

God natt!
Rock on!

HJÄLP!!

Snälla hjälp mig någon ffs!
Jag har beslutsångest!

Jag har fått listan på all litteratur som vi ska läsa under den här terminen i skolan och har beställt alla böcker jag behöver, förrutom inom ETT ämne och det är Science fiction/fantasy där vi får välja VILKEN bok som HELST att läsa!
Jag behöver tips på böcker, som ni rekommenderar, please!

Det verkar finnas så himla många bra böcker att jag skulle kunna köpa allihop, men har ju dessvärre inte råd eftersom nästan alla pengarna varje månad går till hyra och resten till mat o sånt så ska högst köpa 2-3 böcker har jag bestämt..

Någon som har nå bra tips på SF/Fanasty bok, helst på Svenska dessutom??

Fuck!

Fick veta igår att vi ska ha bal på skolan till våren >.< Helvetes skithelvete!
Då måste man alltså skaffa sig en ny balklänning eftersom den jag har hemma inte passar längre, eller den passar, men det är en massa rosa blomjävlar på skiten så det passar ju inte längre..

Helvetes jävla pisshelvete!

Då får man med andra ord börja leta efter en klänning eller liksom bara titta i alla fall, men ändå.. Helvetes piss! Varför ska vi ha bal för??? Jag varken vill eller orkar med sånt där trams, jag som trodde att vi inte skulle ha sånt dret på en folkhögskola heller >.<

Aja, slutklagat för i natt faktiskt
Ska iväg i säng, ska upp 11 imöra och jag får inte gå och lägga mig alltför jävla sent som det blivit de andra dagarna den här helgen >.<

Natti natt fuckers!
Rock on!

Ingen förstår

Det känns som om ingen i hela världen skulle kunna förstå mig vad jag än säger.
Alla tror hela tiden att jag kan klara mig utan kille, till och med jag har sagt det så många gånger till mig själv att jag kan det, att jag ett tag trodde på det själv.. Men jag kan inte det!
Jag har varit singel i hela mitt liv, förrutom dessa snart tre månader med Johan, men jag tror att det kommer ta slut rätt snart faktiskt, om jag tror rätt.
Detta blir min 20:de alla hjärtans dag, ENSAM! Men ingen förstår hur det känns för mig att vara ensam!

HELA tiden får jag kommentarer som att "Du kommer att hitta någon snart" eller "din tid kommer", men jag tror inte längre på sånt skitsnack!
Jag kommer att dö ensam, jag kommer aldrig att hitta någon som kommer att älska mig som den jag är!
Jag orkar för fan inte längre med detta!

Jag skiter i hur jävla patetiskt det än låter, jag klagar hur mycket jag vill!
Alltså, det verkar som om jag är den enda som känner mig ensam och verkligen Hatar det, visst, jag känner fler som gör det, men när jag pratar med dem så verkar allt bara handla om DEM och DERAS ensamhet!

Aja, ska skita i allt som har med killar att göra nu faktiskt, jag orkar bara inte med alla jävla idioter man råkar ut för! Fast man får fler idioter efter sig när man är singel, än när man är upptagen, även fast jag har fått en massa efter mig även fast jag har haft pojkvän ett tag nu...
Orkar bara inte med en massa skit nu!

Fast det finns en kille... Som jag inte kan sluta tänka på och det är inte Johan direkt om jag säger så.. Det finns dom som vet vem det är, men skriver det inte här eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg och inte..

Jag vet inte varför, men när jag ser filmer som slutar lyckligt, att tjejen får sin prins tillslut (som en A Cinderella story) så börjar jag bara gråta, liksom jag är 20 år, snart 21 och har aldrig haft ett riktigt tonårsliv om man ska säga så..
Har aldrig känt mig så jävla patetisk som jag gör när jag tittar på såna filmer och börjar böla..

Har suttit hela jävla dagen idag, sen jag vaknade iaf, och kedjerökt, tyckt synd om mig själv, legat i sängen och inte gjort ett jävlaste skit även fast jag egentligen ska sitta och söka sommarjobb och utbildningar till nästa höst..
Men har för fan inte orkat ett jävlaste skit faktiskt..
Vet för det första inte vad jag ska söka och för det andra så finns det alldeles för mycket att välja på så jag vette fan, allt är bara helt fucking upp och ner!

Aja, ska fan i mig ställa mig i duschen och sen ska jag fan sova!
Hoppas att det finns dom där ute som har ett bättre liv än mig i alla fall!
Rock fucking on!

Häxmåne o bekymmer

Ja, inatt är det tydligen häxmåne ute, vilket är ett dåligt omen. Någonting kommer att hända, men ingen vet vad.. Kommer definitivt inte kunna sova nu än på ett jävla tag i alla fall. För de som inte vet så är det när det är fullmåne och månen har en ring runt sig som är häxmåne.

Andra bekymmer har man även gott om, kanske inte ska gå in på det sådär jättemycket eftersom jag inte vet vilka som läser detta, men jag, Katta och Ana vet i alla fall vad det handlar om och det räcker för tillfället, de som vill veta vad det handlar om får gärna fråga om det.

Har varit smådeppig ända sedan igår kväll efter att ha skrivit dagbok, som jag har börjat med igen efter drygt 3 års lat skrivning, dampade sen för att jag inte hade nå cigg att trösta mig med och somnade inte förrän typ halv 6 på morgon en eller någonting sånt. Fan vad allt har varit åt helvete för det, har gått runt och funderat en massa hela dagen, har kommit fram till vissa beslut och som jag tror att jag inte kommer att ändra på faktiskt.. Inte nu i alla fall..

Jag och Ana har i alla fall haft myskväll ikväll, vi har tittat på några avsnitt av True Blood och sen tittade vi även på filmen Twilight, riktigt grymt bra film faktiskt, kan inte längta nog tills att nästa film kommer ut.
Ska dessutom beställa hem böckerna som filmerna är baserade på så att jag kan läsa dem också.

Nä, nu ska jag titta på film och se om jag kan sova sen eller inte, annars lär jag vara vaken hela natten lång igen.. SUCK!

Natti natt
Rock on!

Ledig dag idag

Yess, vilket betyder att det inte har varit några som helst lektioner idag, har bara legat och degat hela dagen, broderat litegrann och sen skrivit lite på en bok som jag precis börjat skriva på..

Ska fortsätta titta på film och om en stund fixa mat dessutom, har inte ätit någonting idag ännu, ska bli gott med vegetarisk lasagne :)

Vi har inte haft någon som helst varmvatten här i huset förrän idag runt 13 tiden, då hörde man den ena vaktmästaren hur han jublade av att han hade fått igång skiten.. De har arbetat här sen igår runt 18 till 02 på natten och sen från idag jag vet inte när till 13 typ.. Har inte kunnat göra ett skit för att det inte har funnits nå varmvatten, så idag blir det att ta en lång och härlig dusch ^^..

Nä, nu ska jag banne mig fixa mat, tror jag, om jag inte hittar på någonting annat att göra.. Men nää, jag måste verkligen äta, är såå hungrig..
Sen efter maten blir det nog fan att plugga litegrann, jag måste verkligen fixa proven som jag missat och fått IG på, Naturkunskap, Engelska och Samhällskunskap *suck*.. Orkar verkligen inte med de ämnena just nu, funderar på om jag ska hoppa av Engelska kursen faktiskt, men då är det andra gången jag gör det, så ska nog försöka hålla mig kvar där.. Får inte bli av med alltför många poäng eftersom jag kanske kommer få mindre i studiestöd då, eller rättare sagt, de kan till och med dra in hela skiten.. så får helt enkelt försöka!

Aja, nu ska jag fixa maten, så att jag får i mig litegrann i alla fall..
Rock on!

Back on school :)

Ja, nu är man tillbaka på skolan igen, efter 2,5 veckor hemma.
Åkte hemifrån i morse runt halv 6 och var framme kvar över 10 ungefär.. så jag hade inte sovit någonting alls på natten, utan höll mig vaken genom att titta på första säsongen av "One tree hill" och filmen "the new guy".

Nu har jag packat upp allt och har till och med hunnit sova, vaknade kanske för en halvtimma sen eller så, men är fortfarande trött så kommer inte ha nå problem att somna ikväll tror jag inte :).

Vistelsen hemma har faktiskt varit roligare och skönare än jag trott att den skulle vara :).. Har fått umgås en massa massa med mamma, pappa och lillebror, har till och med pratat en massa med brorsan, vilket inte händer så ofta faktiskt, riktigt kul :)

Nästa gång jag ska hem blir inte förrän på sportlovet sista veckan i Februari, och jag hoppas att jag får träffa min ängel då, som sagt att hon kanske kan komma till Stockholm så att vi kan umgås o en massa mys :) Saknar henne så oftantligt jävla mycket :(! <33 Har aldrig varit lyckligare än när jag fick träffa denna underbara ängel i somras, hur underbart som helst, när vi stod där vid kiosken och kramades ^^ <33

Nu ska jag sätta mig och titta på "En prinsessas dagbok" Samt skriva på en bok jag har börjat på.. Och sen ska jag nog läsa lite Edgar Allan Poe om jag orkar..

Imorgon är alla lediga så ska nog ut och gå en sväng om det inte är alltför kallt ute, vilket det har varit mer eller mindre hela veckan, runt - 10 grader vart man än har varit någonstans..
Som tur är så har jag färdig mat som jag bara behöver värma istället för att behöva ställa mig och laga till något, vilket jag verkligen inte orkar just nu.

Och på Onsdag börjar skolan för min del i alla fall :), börjar med Historia och sen har jag samhällskunskap och Filosofi istället för Naturkunskap eftersom den bara var en termin :) Undra bara om man kan läsa Filosofi B eftersom jag redan har betyg i Filosofi A kursen.

Aja, nu ska jag nog gå och värma en Billys veggipizza :)
Uppdaterar nog senare i veckan igen :)
Rock on!

Nytt år, nya möjligheter

Ja, så var 2008 över och jag välkomnar år 2009 med öppna armar.
Det negativa som hänt under 2008 ska glömmas och allt annat ska kommas ihåg.

Nyår var helt okej, var helt nykter hela kvällen, hade ont i huvudet och var så fruktansvärt trött så jag vet inte vad som hade hänt om jag hade druckit då.. Hade dessutom drömt om Johan natten till nyårsafton så var rätt depp eftersom jag saknade honom så fruktansvärt mycket.. Får ju inte träffa honom förrän sista veckan i Januari eller nått sånt :(

Har letat efter min lista med mål för förra året men kan inte hitta den, hade tänkt kryssa för det jag fixat och sen skriva en ny för i år, men den listan verkar inte finnas någonstans =/..
Ska kolla efter den igen och kolla om jag har lagt upp den någon annanstans, för jag vill verkligen se vad jag har skrivit på den och se vad jag har lyckats med och inte :)

Aja, har inte så mycket mer att skriva just nu..
Kort inlägg blev det, men så får det vara idag, är alldeles för trött och seg för att kunna skriva mer..
Rock on!

Tänkte passa på att bara sammanfatta förra året litegrann innan jag sparar :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Pluggat på folkhögskola <3, bo ensam, festat mer än vanligt, träffat en underbar kille som gillar mig som jag är :)<3, varit på festival, träffade Engla <3333, såg HIM live <3
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg vad jag hade för nyårlöften =/
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
En gammal skolkompis fick barn i dec =)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte vad jag vet 5.
Vilka länder besökte du?
Hmm.. ingen vad jag vet
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nja, inte direkt, fick allt jag ville ha innerst inne :)
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
17/10 då jag och Johan blev tillsammans =)
8. Vad var din största framgång 2008?
Folkhögskola och att jag flyttade hemifrån
9. Största misstaget?
Kan inte komma ihåg nått största misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har jag säkert men orka tänka på förra årets dåligheter =)
11. Bästa köpet?
Pengarna jag spenderar på skolan och hyran till mitt rum =)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skolan och sprit ^^
15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att jag fick komma hemifrån, till skolan.. och att jag fick veta att det faktiskt finns killar som är intresserad av mig för annat än sex ^^, träffa Engla och gå på festival
16. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Lovex nya låt, julklappen till alla fans
17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ja, jag måste säga att jag har varit såååå mycket gladare än tidigare år eftersom jag inte varit deprimerad typ alls..
18. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffa Engla mer men annars ingenting
19. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tagit allt med för stort allvar
20. Hur tillbringade du julen?
Med mamma, pappa, lillebror, moster, mormor och morbror
22. Blev du kär i år?
Ja, det blev jag :) <3
23. Hur många one night stands?
Ingen
24. Favoritprogram på TV?
Oj, senaste halvåret har jag inte tittat på tv någonting, förrutom när jag har varit hemma så vet inte..
25. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nää.. inte vad jag vet
26. Bästa boken du läste i år?
Solens tusen strålar
27. Största musikaliska upptäckten?
Negative <33
28. Något du önskade dig och fick?
Ja, att få plugga någon annanstans än hemma, få leva ett eget liv, och så pojken <3
29. Något du önskade dig men inte fick?
Nja, fick mer eller mindre allt jag önskat mig, förrutom småsaker dock
30. Årets bästa film?
Oj, måste nog säga PS. I love you och en massa andra tjejfilmer, har varit en filmnarkoman de senaste halvåret så.. Eller måste fan säga Halloween 1 & 2 xD Fyfaan vad jag och Ana satt o dampa xD.. eller Ska jag säga Alexander :S.. FAAN, såå måste bra filmer :O
31. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var hemma, var iväg och handlade på systemet, men annars ingenting
32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Faktiskt inte, detta är det bästa året i mitt liv
33. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Goth, goth, goth
34. Vad fick dig att må bra?
Skolan, vännerna på skolan och allt stöd jag fått från alla
35. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vivian Sin’Amor och Jonathan Rhys Meyers
36. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Hmmmm... blääää !
37. Vem saknade du?
Jeanette =(
38. De bästa nya människorna du träffade?
Ana, Johan, Daniel, Svenne, Lillen o hela min klass,
39. En värdefull läxa du lärt dig i år?
Att inte ha negativa förhoppningar, allt går bara åt helvete då
40. Citera en sångtext som summerar ditt år:
”There’s a devil on my shoulder” - jag kan göra vad fan jag vill på skolan utan att päronen vet vad jag gör ;)