*förbannad*

Och så blev det ändå ingenting av bloggandet förra veckan innan jag åkte hem *suck*.. Blir så jävla besviken på mig själv emellanått så jag vet inte vad.

I Alla fall, när jag väl var hemma i Sthlm (efter en resa på 5 timmar i två olika bussar så var jag framme i Sthlm), så gick jag och mamma, som mötte mig utanför bussen, runt i stan och handlade litegrann, jag skulle köpa höst/vinterskor och en munkjacka eftersom alla jag har här är typ hur tunna som helst så man fryser fan allt av sig om man bara har dem. Så det blev en underbar The 69 Eyes munkjacka för 550 kronor drygt, och sen skorna köpte jag på Din Sko för 450 kronor, jag höll för en gångs skull budgeten för dessa saker, hade sagt till mamma att jag endast skulle lägga ner 1000 kronor på de båda sakerna, och det höll jag.. Helt Fucking otroligt för att vara jag!

I Alla fall, innan jag och mamma kom till Rockzone så hamnade vi på Bengans, eftersom jag såg att ett av brorsans favoritband, Amon Amarth hade skivsignering så tänkte jag att jag skulle ta ett par foton åt honom, men såklart så ringde mamma honom och talade om vad vi gjorde.. Det slutade med att jag fick köpa skivan och ställa mig i kön för att skaffa autografer *suck*.. men kul var det i alla fall eftersom jag visste hur glad bror min skulle bli, fixade även ett plektrum från gitarristen från bandet.. Hel coolt!

Efter att ha handlat skorna i alla fall så hade jag kunnat gått runt i flera timmar till eftersom det var rätt mycket saker jag hade tänkt handla.. Men det blev att gå på en matmarknad från runtom i Europa med mamma och sedan blev det att åka hem till Kungsängen.. Skönt att vara hemma faktiskt, förrutom att allt var så tomt inne på rummet då jag nästan har allt på skolan...

Lördagen blev det inte så mycket gjort, jag och mamma gick fram och tillbaka till Coopan för att handla lite men sen var det mest att bara ta det lugnt, vi tittade på film, pratade en massa och hade det så mys så.. Tyvärr så var pappa ute på landet den helgen så jag fick inte träffa honom, nästa gång jag får träffa honom blir troligtvis under höstlovet v. 44, alltså om drygt 4 veckor *suck*.. Saknar honom faktiskt..

Söndagen åkte jag och mamma in till stan igen eftersom jag skulle åka tillbaka till skolan. Jag köpte bussbiljetten och sen gick vi till Bengans eftersom det skulle vara uppträdande och skivsignering med Sonic Syndicate *ÄLSKA*.. Helt jävla underbart var det verkligen.. Fick autografer på cd och en Sonic Syndicate påse jag fick skivan i.. Samt en massa bra bilder.. Har lagt ut dem på min bdb (vampireheart88), plus att jag spelade in ett par videos under låtarna med.. Helt fucking underbart..
Efter det var det bara att gå tillbaka till busstation och sätta sig och vänta medan mamma åkte hem igen.. 5 timmar på två olika bussar denna gång med, men det var det värt..

Veckan som har gått har jag inte kunnat göra särskilt mycket då jag har haft migrän.. Hela jävla veckan åt helvete alltså.. Har tydligen legat och spännt käkarna under nätterna så att det har gett mig migrän, men nu är det över nästan helt och hållet..

I går (Lördag) var jag på bio med en av killpolarna från skolan.. Så jävla kul var det faktiskt.. Vi såg "Tropic Thunder" (bl a med Ben Stiller), så jävla rolig så man höll på att garva ihjäl..  Handlade dessutom en liten del av det som jag ska ha till min halloweendräkt, saker till att göra en egen tiara faktiskt, ska bli skitkul (hittade ingen som passade någonstans så handlade på panduro istället ^^)
Nu idag har jag inte gjort annat än tagit det lugnt, städat lite, tvättat (TRE maskiner med tvätt), lagat mat och sedan suttit och kollat på film.. Måste nog sätta igång med att dammsuga innan dammråttorna biter av mig tårna eller något.. Och sen måste jag sätta igång med pluggandet igen, har historia, Naturkunskap och Engelska att göra så måste sätta igång ^^...

Uppdaterar så snart jag kan igen.!
Rock on!

Skärpning ffs :S

Nu får jag väll ändå skärpa mig, är så jävla dålig på att uppdatera bloggen så borde be nån ge mig stryk lite då och då ^^.. Ajja, sitter i alla fall just nu och bara lyssnar på Lovex <3, ska alldeles snart sätta mig och plugga, har en del att göra.

Annars går det så bra i plugget så, trivs som fisken i vatten, vilket verkligen är något jag inte hade förväntat mig direkt =), när jag pratade med mor min igår i telefon så sa hon att hon inte alls oroade sig för mig, att det kändes säkert liksom, och är hon orolig så brukar hon inte kunna sova på nätterna men det är inga problem med det heller, både jag och hon tyckte att det var så skönt så, att det inte är några problem någonstans menar jag.

Nu nästa helg, Fredag den 19 så åker jag hem över helgen i alla fall, ska bli skönt att komma hem faktiskt, har litegrann att hämta där, bland annat vantar och halsduk eftersom det börjar bli riktigt jävla kallt här nu.. På fredagen ska jag och mamma gå runt lite inne i stan, behöver köpa vinterskor och så en lite tjockare munkjacka känner jag med, nu när jag väl har fått pengar så och får mer pengar den 25.. Åker till Sthlm den 26 igen med en kompis som jag ska shoppa med =). Sen får jag se om jag har råd att åka till sthlm helgen två veckor efter det också :S.. Tror inte jag kommer ha det, men jag hoppas =)..

Kom att tänka på en sak när jag stod ute och rökte (JA, jag röker igen .-.), men det hör inte hit.. Jag funderade på, om en kille och en tjej är tillsammans, båda har bytt kön, alltså killen från att ha varit tjej och tjejen från att ha varit kille, vad har man då för sexualitet egentligen, alltså är man hetro eller är man homo eller typ bi?? Alltså det är inget med diskriminering som jag skriver detta utan det var bara en tanke som slog mig (Ja, jag har lite konstiga funderingar ibland)..

Ajja, jag ska fortsätta plugga nu, eller först sätta mig och slå in mina räkningar och sen plugga =).
Lovar att uppdatera innan jag åker till sthlm i alla fall en gång =).
Ha de fint!

Borde egentligen sova....

Ja, nu borde jag egentligen ligga och sova, ska upp 7 imorgon så kommer antagligen ha världens migrän imorgon med.. Men men, får skylla mig själv helt enkelt.

Har mått lite halvdåligt nästan hela dagen, vet inte varför.. men men, har under kvällen sett inspelade avsnitt av Ghost whisperer och tre av snitt av Bones (de sista för säsongen).. Fan att det skulle vara säsongsavslutning, nu kommer man få vänta i drygt ett halvår innan de borjar visa det igen *suck*..

Sitter i varje fall vid min egen dator nu, fick den i Söndags och den fungerar prima, när den var på reparation så bytte de modekortet och sedan dess har den fungerat hur bra som helst, eller så bra som datorn egentligen borde ha fungerat från början..

Min älskade kusin var här i helgen, fan vad kul vi hade egentligen även fast det var rätt trist med vädret och att det inte fanns särskilt mycket att göra.. Men det ordnade vi på vårat egna sätt med skitsnack och högläsning från våran egen bok =).

Har börjat planera min kostym inför halloween med, jag vet, jag är en halloween fanatiker, den enda tiden på året där man får vara sig själv utan att få en massa konstiga frågor och skit..
Jag och en tjejkompis ska ner till kyrkogården här på skolan och umgås, sen äta gott och så.. Och sen blir det även Halloween fest så vet inte om jag kommer vara hemma alls under hela den veckan... Då det också är höstlov =).. Men men, det återstår att se, får kanske åka hem mitt i veckan över ett par dagar och hitta på något med familjen innan jag åker till skolan inför halloween, LÄNGTAR. Jag vet, kalla mig freak eller psykfall eller vad fan som helst, jag är som jag är och duger inte det så är det bara låta det vara ^^..

Nej, nu ska jag sätta mig och skissa på min kostym och sen ska jag nog sova tror jag.. OM jag kan vill säga..
Uppdaterar när jag uppdaterar, fast ska försöka uppdatera liiite oftare =).
Puss hej!

En underbar dikt

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?