Tammerfest??? :O

Holy hell, kom precis att tänka på att Tammerfest går då när jag är i Finland, och skulle då kolla vilka band som "this far" ska spela där.. LOVEX och UNIKLUBI ska spela då ffs :'( FFS!! Jag vill ju dra dit då ju, och Tammerfors ligger ju inte så jävla långt ifrån där storebror bor heller :O.. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

Ajja, får la se hur det fungerar, ska ju trots allt på Peace & Love om pengarna räcker till efter att jag köpte kläder ;) haha..

Ajja, ska dra o se film eller nått shit..

Uppdaterar imorgon igen eller nått ^^

Utmaning!

Har blivit utmanad av Katta. Utmaningen består i att länka till den som gjort det, berätta 7 sanningar om sig själv, samt utmana 7 nya personer.

Mina sanningar
* Jag är inte som många tror, på utsidan ser jag ut att må bra, men innerst inne mår jag sämre än sämst.
* Jag gör det aldrig med mening, men jag är faktiskt rätt egoistisk av mig, dock INTE när ngn behöver prata eller mår dåligt, ENDAST egoistisk för mig själv!
* Jag gör verkligen ALLT jag kan för mina vänner, även om det ibland inte verkar som det.
* Även om jag är avundsjuk/svartsjuk så erkänner jag det aldrig för andra.
* Jag har en rad olika fobier som hindrar mig från att leva ett normalt liv.
* Kan inte leva utan mina änglar, bokstavligt talat
* Även om jag har sagt att jag klarar mig utan kärlek och vänner så ljuger jag, även för mig själv

Utmanar:
Anna
Emma
Celena
Linda
Sofie
Sami
Andreas

Varför känns det så fel??

Jag förstår det bara inte, jag har pratat med den här killen ett tag nu, drygt två månader och jag känner både i hjärtat och magen att jag verkligen är kär i honom, men varför känns det så jävla fel ändå?
Någonting inom mig säger att jag inte vill ha honom, men jag vet inte varför...

Fick nyss ett sms av honom där det stod att han är kär i mig, och så fort jag läst det så gick jag ur menyn och la mobilen under täcket, allt var bara borta, magkänslan säger att det är fel, hela jag tvekar som fan.. Varför känns det så fel när jag väl har blivit kär??
Jag vet inte det själv, har ingen anledning att tveka eller känna att det är fel, men ändå är den känslan så stark att jag får ont i magen, nästan huvudvärk.. Varför??

Jag orkar snart inte längre, efter alla svek och allt så har jag haft svårt att veta vad som är äkta känslor och inte, men efter att ha riktigt känt efter så var detta på riktigt... Men ändå tillslut fel som det känns nu... Jag fattar det bara inte.. Ska det fortsätta såhär föralltid eller?? Fyfan vad jag hatar detta,,

Påskhelgen!

Ojojoj, den här helgen har varit lång, men ändå jävligt rolig..

Sket i skolan på Onsdagen eftersom jag inte sov ett skit på natten, orkade helt enkelt inte.. Så var hemma och städade istället, sen när mamma hade kommit hem så åkte vi till Coopan och STORhandlade, köpte väll säkert bara mat för 1500 kronor..
Men sen iallafall så kom storebror och hans familj från Finland på Torsdagkvällen, vi fick åkta och möta upp dem i Stäket eftersom deras navigator inte visade rätt väg överhuvudtaget..
Hela den kvällen bestod av prat, prat och mera prat, iallafall från pappas och storebrors del, vi alla andra var fortfarande så blyga eller annat så vi pratade inte så mycket, sen var det 4 av 6 ungar gick och lade sig redan vid halv 9 eftersom de inte hade sovit ett skit på natten till Torsdagen..

Under hela helgen blev det bara prat prat och prat, mycket dricka och snacka skit, äta och åter äta.. Skitkul hade vi iallafall.. Och mest garv gick det åt till deras yngsta dotter Neela på 11,5 månader.. Så jävla söt att man kunde äta upp henne ^^.. Jag började kalla henne för Chewbacca, och det för att när hon inte fick som hon ville så lät hon som honom xD... Fyfan vad vi hade garvsjuka efter henne.. Stackarn som sedan sista dagen blev sjuk =/.. Fast hon blir nog bättre snart ^^..

Imorse runt 4 (då jag fortfarande var vaken) så var det uppgång för alla andra, eftersom resan in till stan och färjeterminalen skulle se, Min käre bror och hans familj skulle åka hem till Finland, och Nivala igen =/..

Skitkul var det verkligen att dom var här och redan i sommar får vi träffa dom igen, jag åker dit den 19 Maj eller något sånt.. Har fått sommarjobb av bror min ^^, och ska dessutom vara barnvakt åt de fem ungar som kommer vara hemma under sommaren.. Skitkul ska det bli och lätta pengar =)!
Sedan kommer de över till den svenska sidan med mig i baksätet och då åker hela gänget ut till stugan och ska vara där i en vecka eller så, kanske till och med mer än så =)!! Längtar redan ^^!!

Nu är det bara en massa plugg som gäller, resten av veckan, eller iallafall imorgon och Onsdag, på Torsdag ska jag och mamma till Naturhistoriska och se Mumie utställningen ^^... Sen ska det SHOPPAS =D!!!!
Nä, nu måste jag fortsätta plugga.. Uppdaterar imorgon eller på Onsdag igen ^^

Chiare, Fresche

Klara och kyliga och lena vatten
där sina vackra lemmar
hon lade, den enda jag ville kalla kvinna;
vänliga gren mot vilken
(jag suckar när jag monns det)
hon lutade sin vackra rygg och midja;
blommor och gräs som täcktes
lätt av hennes klänning
och hennes vackra bröst;
heliga, stilla luft
där kärleken lät två vackra ögon öppna mitt hjärta;
- lyssna nu, ni alla,
till de sista sogsna ord jag sjunger.

Om det är bestämt så för mig,
om det är himlens vilja
att kärleksgråt skall sluta mina ögon;
låt då ett vänligt öde
min stackars kropp begrava
hos er, och låt den nakna själen vända hemåt.
Döden blir mindre grym
om jag får ta det hoppet
med på den svåra färden;
ty min trötta själ
kan aldrig i en mera stilla hamn,
en mera fridfull grav
låta mitt plågade kött och ben få vila.

Kanske hon vänder åter
hit, som hon fordom brukat,
en dag igen, den vackra, milda, grymma,
och kanske skall hon söka
förväntansfull och ivrig
här på den plats hon fann mig då, den dagen,
den underbara dagen!
När hon då ser en jordhög
bland stenarna, kanhända
att hon av kärlek suckar
så ljuvt, att när hon torkar sina tårar
med slöjan, själva himlen
beveks av henne att min själ benåda.

Från alla grenar sjönk det
(och sjunker ljuvt i minnet)
ett regn av blommor ner i hennes sköte;
och själv satt hon där stilla,
ödmjuk i all sin ära,
och moln av kärlek täckte henne redan.
En blomma föll på fållen,
en på det ljusa håret -
blankaste guld och pärlor
var hennes hår den dagen -
en lade sig på marken, en på vattnet;
en virvlade i fallet
och tycktes säga: Här härskar kärleken.

Och jag sade gång på gång
förundrad, fylld av bävan:
Hon måste vara född i paradiset...
- så hade hennes hållning
och ansiktet och rösten
och hennes mjuka skratt sövt mig med glömska
så tungt och djupt, och fört mig
så långt från verkligheten
att suckande jag sade:
Hur kom jag hit, och när? -
och trodde att jag vilade i himlen.
Jag längtar till det gräset
ännu, så starkt att ingen ro jag finner.

Sång, om din skönhet våre som din längtan
kunde du utan fruktan
gå ut ur skogen och dra in bland folket.

Jag hittade den här renässansdikten i en bok och fastnade direkt, tyckte den var fin på något sätt ^^

Party Party ^^!

Nu är äntligen festplanerna igång igen..
I mitten av maj hade jag tänkt ha det ^^ eller tredje helgen i april vilket som, beror på vilken helg de flesta kan komma på ^^..

Nu när jag äntligen mår någelunda bra igen så tycker jag att det är dags för att planera lite ^^, vill verkligen ha festen alltså, är på äkta festhumör.. Visst har varit det sen sist jag festade men har inte haft ork, nu har jag nästan överskott av energi istället =P

Nä, ska börja planera litegrann ^^ haha..

O så måste jag upp till centrum med id-fotot o sen hem o plugga (fast kommer inte kunna plugga pga, vissa saker =P), eller städa med stort S eftersom det ser ut som en svinstia här =P haha..

Idag blev det ingen skola för min del iaf, somnade halv 5 i morse o skulle upp halv 7, skolan började 8:10 o jag vaknade 8:13 av att mamma ringde till mobilen, vilket jag sket i att svara helt, utan lät det bara ringa, sen ringde hon hem, pappa svarade o sen sket sig allt, ända till min tiger ringde =D!

Uppdaterar senare sen igen ^^

Datorskit!

Well, nu har man försökt med allt för att hitta den där tredje delen av boken men den finns verkligen inte, fick en länk med en kommentar i det förra inlägget men det vill inte fungera =/.. Om du som skrev det inlägget läser det här kan du väll förklara lite mer hur jag kan göra, förstår inte ett skit :O..

Well, idag skulle man upp till centrum och posta ett par paket med sånt som jag har sålt, men när jag och pappa kom till bilen så fungerade INGENTING, bilen var helt stendöd, bagaget gick att få upp, men samtidigt ska alla andra fyra dörrar låsas upp, vilket det inte gjorde, o sen fick vi öppna varje dörr manuellt dessutom, motorn startade inte när vi skulle köra iväg och inte ens tutan fungerade :S.. Så det sket sig att åka iväg till posten, bussremsorna måste jag spara till psykologtiderna så kunde heller inte ta bussen uppo att gå kunde jag glömma eftersom det var så jäävla kallt ute... Sitter fortfarande och fryser en massa :S.. Sjukt värre...

Fan vad skönt det känns när visdomstanden inte längre stör på det där sättet som den gjorde när den fortfarande var under tandköttet.. Ska bara vänta på att de andra ska dyka upp också å sen till att ta bort dem också, kommer bli så jävla trångt i käften så skulle inte förvåna mig om jag tillslut skulle få tandställning eftersom en av tänderna i underkäken håller på att åka bakom de andra och en på överkäken håller på att vända på sig åt höger :S.. Men men, det får väll komma som det kommer, ska till tandläkaren inom ett par månader så får se vad han har att säga..

På Torsdag kommer storebror o hans familj ^^, fan vad jag längtar.. vill se deras yngsta som snart blir ett år gammal =P, hon är säkert ursöt, precis som på julkortet vi fick, där hon var 8 månader gammal bara =D.. Kommer fan längta ännu mer efter egna barn när jag fått träffa henne, lilla Neela =D!

Undra hur man kommer orka festa dessa två kommande helger, drack denna helg som var o nu då dessa två som kommer, haha kommr vara helt slut alltså =P.. Plus att jag nu börjar fundera på om jag ska ha min 20 års fest i mitten av April någongång =), nu när jag äntligen mår bättre psykiskt så kanske jag skulle orka med det =)... Päronen är redan fixat, de har sagt att de åker ut på landet när jag väl bestämt mig för att ha festen, så måste bara fundera ut när jag vill ha den, men en sak är iaf säker.. Festen ska bli av ^^!!

Nä, nu måste jag sätta igång med pluggandet igen, har en massa jävla att fixa inför helgen så måste verkligen sätta fart med pluggandet =/..

Uppdaterar senare ikväll igen om jag har tid =)

Jävla piss datorer!!!

Fyfan vad förbannad jag är..
Skulle ta en liten jävla paus från pluggandet o tänkte då att jag skulle rätta litegrann och gå igenom boken som har varit färdig i nu ett par månader.. Så när jag hade ändrat ett par små saker i det sista dokumentet (på 53 datorsidor) så lägger programmet av och hela det dokumentet försvinner.. Jag hittar den ingenstans, på USB minnet finns den inte kvar och heller ingenstans på datorn.. Hur i helvete kan något bara försvinna sådär?? :@
Nu måste jag iallafall skriva om allt på nytt, hela 53 DATORsidor, som i verkligheten är 2,5 små kollegeblock, vilket kommer ta över 2 veckor att skriva om eftersom jag även har plugg samtidigt som jag MÅSTE sköta.. Hatar dessa jävla skitsaker... Hur i helvete kan det bli sådär?? Någon som kan ge svar på det?? :S..

Nu är det ju fan ingen ide att jag ens kollar på olika förlag förrän jag har skrivit klart hela skiten igen.. FYFAN vad jag hatar sånt här jävla skitsnack! Blir så förbannad på dessa jävla aparater..

Ajja, måste fan sluta vara så förbannad och försöka ta det lugnt..
Orka skriva mer, blir bara irriterad..

Måndag "morgon"

Ja, det skulle iallafall jag kalla det..
Kan inte sova som vanligt även fast jag är huuuuur trött som helst, så ligger här och tittar på x-men första filmen, äter lite salta kex och dricker saft ^^

Idag, klockan 13 börjar första Filosofi A lektionen, ska bli rätt kul tror jag, har samma lärare där som jag hade i Religion B, kommer nog troligtvis välja Filosofi B om jag tycker att detta är kul.. Kommer dock ta bort Engelskan från mina kurser eftersom jag ligger efter med nästan 5 kapitel, det är nog bättre att jag läser engelskan sen när jag börjat på folkhögskolan...

Imorgon blir det att skriva ut ansökan igen eftersom någon spillt kaffe på den, har inte kunnat skicka iväg den eftersom jag var tvungen att kopiera mina betyg från 8:an och framåt, eller först var jag tvungen att HITTA dom innan jag kunde be mamma kopiera dom.. sen behövde jag godkännande från min gamla lärare att ha honom som sån där vad det nu heter, samma med kuratorn.. Så det har tagit tid, men den här veckan skickar jag in min ansökan, utan tvekan om saken ^^

På Tisdag eller Onsdag blir det att färga håret igen, eftersom Storebror och hans familj kommer på Torsdag, allt måste inhandlas, o fyfan vad panka vi kommer vara efter det :/.. Uscha..

Min söta tiger skulle ha kommit hit den nästa helg också, om det hade gått för mamma, men så fick han ändra planerna.. han ska vara hos sina föräldrar över hela påsklovet så kommer han kanske helgen efteråt =), sista veckan i mars alltså ^^.. Längtar som bara den ^^

Nä, ska sätta mig och plugga Historia så att jag inte hamnar efter IGEN, var nära att missa en inlämning idag eftersom jag inte håller koll på mina saker ^^..

Uppdaterar när jag kommit hem från skolan ^^

Ny Mobil, Ny Mobil ^^

Äntligen ska jag få min nya mobil ^^!

Var ju in till stan med mamma igår och efter att vi hade varit på Body Shop så gick vi till Gallerian eftersom det stod på nätet att Tre skulle ha en butik där, så gick vi dit och när vi var där så hittade jag mobilen som jag VERKLIGEN vill ha, så var jag sååå nära att övertala morsan att jag skulle få den, men så kom jag på att jag inte har nå leg. utan måste vänta tills jag får den innan jag kan fixa nån.. OM jag inte köpte den via nätet såklart.. Vilket jag nu ska göra ^^..

Det blir en Sony Ericsson W890i ^^ Ska fixa den imorgon eller senare nästa vecka, men den blir det iaf ^^ Så på Måndag ringer jag till Tele2 och säger upp mitt abonnemang, seeen ska jag få min efterlängtade NYA mobil.. ÄNTLIGEN, eftersom min mobil faktiskt nu när som helst kommer att lägga av =S.. Hela dagen har den bara varit så jävla bögig som en MÄNNISKA kan bli.. Så det är dags för den att få vila i frid ^^..

----------------------------------

Nu har dessutom ÄNTLIGEN min första visdomsäckeltand kommit upp, fyfan vad jag hatar den redan.. bara i vägen vad jag än gör, fast hellre att den kommit upp än att den ligger kvar under tandköttet och skaver..

Idag blir det att se Finalen till Melodifestivalen.. Hejjar självklart på NORDMAN eller Sanna!! Resten suger typ röv ^^ ENLIGT MIG!!.. Alla har ju olika smak o röstar såklart olika, men jag tycker som jag tycker o RESTEN SUGER RÖV ^^!!

Å heeela vardagsrummet ser ut som en svinstia just nu, golvet är uppslitet o farsan lägger nytt, köket, päronens sovrum och hallen är FULL med möbler och skit haha.. Men men, det blir iaf färdigt till nästa Torsdag, då bror min kommer med sin familj och ska fira pappa ^^ *Jippii*

Nä nu ska jag fortsätta uppdatera gårdagens inlägg på Bilddagboken ^^
Uppdaterar senare ikväll eller nått..

--------------------------------------------

Senare på natten:

Nu var man minsann onykter och glad som fan ^^.. Sitter och tittar på "The Village" på 4:an.. har aldrig sett den förut så tänkte jag skulle kolla på den om jag orkar hålla mig vaken tillräckligt länge ^^

Tittade på Melodifestivalen tidigare och kan bara säga att allt var fixat, redan från första början.. Va fan, världens sämsta låt vinner finalskiten.. Hur kan det vara sant?? :S Ajja, Låten sög och jag ogillar sångerskan TOTALT, ser ut som jag vet inte vad, helt onormal ffs.. Ajja..

Nu vet jag varför jag irriterar mig på sångaren i BWO, Martin någonting, det är bara för att han liknar Tom Cruise i filmen "Interwiev with the vampire" xD.. Fyfan vad störigt det var när jag kom på vem han liknade haha.. Fast sen helt plötsligt blev han snygg :O.. Bara för att jag tänder så fruktansvärt på vampyrer xD haha.. Fyfan vad irriterande :P

Har suttit med mobilen i handen heeela kvällen eller rättare sagt hela DAGEN, sen jag vaknade vid tre till nu har jag suttit och smsat en massa jävla.. Har pratat i telefon och fortsatt smsa.. Ojojoj, stackars mamma när hon får se teleräkningen för månaden xD..

Sömnlösa nätter

Här sitter man då ÅTERigen, sömnlös trotts att man är trött, ont i huvudet har jag dessutom :/, fattar inte vad som är fel den här gången.. Har precis suttit och kollat på "Bend it Like Beckham" o just nu på "Svenson Svenson" som tydligen blev inspelat efter filmen haha.. Gustav alltså, så jävla grym ^^!

Huvudvärken blir bara värre och värre medan jag blir mer irriterad på att sömnen är som den är, snart kommer väll mamma upp innan hon ska iväg till jobbet, kommer in och blir sur, säger åt mig att sova och går sedan ner igen..

Jag behöver verkligen sova, eftersom jag ska upp senaste, SENAST 12 eftersom jag ska åka in till stan och träffa mamma, HELT osminkad dessutom eftersom jag ska få en sminkningsgrej på Body Shop haha... JAG? OSMINKAD?? IN TILL STAN?? hahahahaha.. jag tror jag garvar ihjäl xD


Ajja, ska ta och sova nu, morsan har kommit upp..
Uppdaterar när jag är hemma idag!

---------------------------

Nu är man redo att åka in till stan iaf, Har liiiite smink på mig, typ täckkräm och mascara, nått annat får jag inte ha på mig *suck*.. Drottninggatans Body Shop, here I come xD.. Har tid 14.30 så måste gå om 10 minuter typ..
Ser ut som ett jävla mongo!! Fast älskar mina nya Cheap Monday Jeans ^^, Så jääävla snygga ^^, jävligt tajta men så in i helvete sköna och snygga ^^..

Somnade iaf till slut runt kvart över 5 i morse efter att ha tagit en alvedon på mammas kommando skulle man kunna säga, hon tvingade ner mig och ta en alvedon ^^..

Väcktes vid halv 11 av att Syon ringde hem och skulle prata med brorsan, så talade hon också om att pengarna troligtvis skulle vara påväg snart, typ nästa vecka skulle jag ha dom eller nått..

O mina kläder på tradera säljer som smör i solen =P... Rätt skönt att kunna bli av med allt jag inte kan använda nu så ^^.. Mina gamla Cheap Monday Jeans går just nu för 150 kronor haha.. Skönt att bli av med dom också faktiskt =).. Så kommer jag ha råd att köpa nya kläder istället, såna saker som passar =)..

Ajja, ska dra iväg in till stan nu ^^
Uppdaterar senare

Åhh, jävla skit!

Åhh, hur sur blir man inte nu??
Åkte upp till skolan eftersom lektionen skulle börja 8:10.. Kommer dit redan 7:40 o sitter där utanför salen och väntar, men ingen kommer.. när klockan väl är 8:10 sätter jag mig vid en dator och kollar planeringen för ämnet så stod det att "frivilligt arbete med hemtentamen".. VA FAN!! Då hade jag ju kunnat sitta hemma och plugga när jag väl hade kommit igång med skiten =/.. Hata detta, att jag inte lyssnade på läraren i Måndags haha.. LOL!!

Kollar just nu på 3:dje Harry potter filmen, snart blir det 2:an o sen ettan ^^ xD haha.. Skitkul att kolla baklänges, fattar inte ett jävla skit typ, även fast man kommer ihåg vissa bitar =P..

Har nu dessutom börjat använda min Bilddagbok ^^.. Heter 19Pundo88 där om ngn vill kolla det ^^.. Uppdaterar lite då och då, när jag väl har batterier till kameran ^^..

Ajja, ska kolla klart på Potter o sen Plugga om jag inte sätter mig och pluggar samtidigt som jag kollar, funkade i natt iallafall ^^
Uppdaterar senare idag om jag har nått att skriva..

-----------------------------------

Trodde fan inte man kunde bli tröttare än jag var i morse, men jag hade fel, är tröttare än tröttast just nu alltså =/.. Har väll somnat fan 500 ggr sen jag började plugga, har bara inte orkat hålla ögonen öppna.. Fyfan för sömnlösa nätter =/..

Nu håller min mobil på och lägger av HELT och hållet, jag som inte kan leva utan min mobil =/ o morsan vägrar fixa en ny, eller jag får väll fixa en om jag vill men eftersom det är hon som betalar räkningen så vill hon inte att jag ska ha två abonnemang samtidigt, så jag måste säga upp denna först innan o det dröjer väll en 3 månader, då får jag klara mig utan skiten =/.. HATA!!!

Dessutom är jag så jäääävla trött på min digitalkamera, den bara cpar hela tiden, bilderna suger och ingenting duger... Nu när man väl börjat bli aktiv på Bilddagboken så har man ingen kamera som fungerar, vill därför ha en kameramobil istället ^^.. En Nokia N95 har jag för mig det är, med 5 mpix kamera ^^..
Men men, ska försöka övertala morsan till att jag ska få fixa den i slutet av veckan eller nått =).. Får se vad som händer =).. Säger jag upp abonnemanget till comviqen så kanske man kan få en sån där slutfaktura med alla tre månader inkluderade, så behöver jag inte vänta i 3 JÄVLA månader på att skiten ska gå ut ^^!!! Då MÅSTE jag få en ny mobil och det är snart ;)

Ajja, har inge mer att skriva just nu ^^
Uppdaterar när jag uppdaterar igen ^^

Tisdag(?)

Ja, antingen är det Tisdag eller Onsdag, och Onsdag kan det inte ha varit eftersom jag skulle ha vart i skolan 8:10 isåfall ^^, vilket jag inte var och jag hade skola igår så ^^..

Fan, har iallafall fått sova inatt, somnade runt 2 tiden och vaknade halv 2 på dagen ^^ rätt skönt, fast är fortfarande skittrött, undra om jag har sovit för mkt nu istället (?)..

Har nu iallafall fått boken till nästa kurs som börjar på Måndag nästa vecka, Filosofi A, den lilla skitboken för 338 kronor?? Är dom helt sjuka eller?? Visst vi får tillbaka pengarna från skolan men ändå va fan...
Nu har jag dessutom fått veta att jag faktiskt har 4 veckor extra på mig att skriva klart hemtentamen till religionen, vilket är jävligt skönt.. har dessutom samma lärare i Filosofin som i Religion så om det är något så är det bara prata på Filosofin ^^..

Ska alldeles strax sätta mig och plugga om det inte finns något att titta på, på TV.. Ska kolla det strax det också, när jag har skrivit detta ^^..

Hela nästa vecka blir fullpackad eftersom jag har skola Måndag och Onsdag, även fast det egentligen är Påsklov *suck*.. Sen kommer Storebror och hans familj på Torsdagen redan så allt måste vara städat och fint, nu är det bestämt att lillbrorsan ska sova i mitt rum och storebrors barn sover i rummet bredvid och brorsan sover med sin fru och de yngsta två barnen i mammas och pappas säng, päronen ska sova i vardagsrummet i bäddsoffan..

Just nu är dessutom hela lägenheten i totalt kaos, pappa målar om i vardagsrummet och ska byta golv så allt står ute i hallen och möblerna i vardagsrummet står MITT I rummet så det är typ omöjligt att vistas därinne just nu..

Varför ska kärlek vara så svårt? Just när jag kommit över en så tar han kontakt med mig igen, blir alldeles varm i kroppen även om jag inte vill, jag vill inte bli sårad av att du inte skriver på länge, jag kunde i princip ha sagt att jag älskade dig för en månad sen, men så blev det som det blev, du slutade skriva o jag gav upp.. varför skrev du igen? Svårare blir det när jag ska flytta in på internat, jag kommer närmare dig och stället där du bor, det kommer bara bli svårare alltsammans.. Jag vill inte att det ska vara såhär längre.. jag hade glömt bort dig och gått vidare...

Nu ska jag dra och plugga/kolla tv..
Uppdaterar senare ikväll eller imorgon..

Måndag eftermiddag dådå!

Åhhhh, kan man vara tröttare än tröttast eller?? Har inte sovit särskilt bra inatt heller *suck* verkar aldrig kunna göra det =(..
I skolan så kollade vi på två olika filmer om USA och deras religioner I politiken, presidentval och sådär, genom tiderna, hur mycket religionen har påverkat valen och människors val om president o  crap.. Somnade typ 500 gånger om under de 2 timmarna som båda filmerna pågick...

Har dessutom världens jävla mensvärk, men gick till skolan iallafall, det var bara att ta en tablett och dra sig iväg *suck*.. HATAR den här jävla skiten!!
Kan dessutom inte äta ordentligt med vänstersidan eftersom min visdomstand i överkäken kommit en bra bit påväg upp så den är bara ivägen när jag ska tugga, blir det värre så blir det operation som gäller, då får de fan ta bort visdomständerna på nått jävla sätt..

Nä, nu när morsan kommer hem så ska jag försöka övertala henne att fixa en ny mobil, måste verkligen ha en alltså, den jag har skiter sig hela tiden, det är inte annat än SKIT!!

Får se vad som annars händer i veckan, blir mesta dels plugg, plugg och åter plugg.. sen vet jag inte om det blir så mycket mer till veckan, förutom till helgen, då Sötnosen kanske kommer hit *rodnar ihjäl*, tror inte man kan bli så underbart söt som han är :$.. Alltså det är helt ofattbart att någon kan vara så underbar som han är, han vet precis vad han ska säga för att göra mig glad när allt är som sämst.. Han förgyller min dag till 1000 =)

Well well, ska ner o snacka med morsan nu iallafall..
Uppdaterar senare

Söndag kväll

Ja, nu var det då söndag igen, har suttit och pluggat mer eller mindre hela dagen sedan halv 12 på dagen då mamma väckte mig..
Somnade faktiskt någon minut över 12 inatt så har sovit rätt bra iallafall, fast är så in i heelvete trött iaf, så blir att lägga sig tidigt ikväll också..
Har kommit rätt långt med Religionen, fast har MYCKET kvar att skriva, är inte klar med den första delen av Hemtentamen ännu o jag har en vecka på mig ungefär =S.. Hjälp!!
Har iallafall inte suttit vid datorn sen jag vaknat, först nu som jag satt mig här *stolt*

Kollar just nu på film "The perfect man" o äter lite popcorn, medan jag väntar på att en viss sötnos ska ringa ^^.. Får se när han gör det.. bara jag hinner bädda innan det så är det lugnt ^^..

Imorgon är det skola igen o hoppas att läraren för en gångs skull bestämmer sig för att ha lektion eller annars jävlar får han en spark någonstans så att han inte kommer kunna gå på 14 dar..

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt, uppdaterar senare om jag kommer på nå mer att skriva eller annars imorgon efter skolan eller nått ^^

Flytta!?

Åh, äntligen, nu kanske jag kommer få hjälp med att flytta till egen lägenhet också, faan vad skönt alltså.. Har småpratat litegrann med mamma och hon förstår verkligen att jag vill flytta och varför.. Så sa jag bara till henne att hon skulle hjälpa mig att fixa lägenhet och så, får se hur det blir nu då ^^ jag hoppas på att jag får egen lägenhet, i typ Kallhäll eller Jakobsberg eller något sånt, bara jag kommer hemifrån ^^!

Nu är det bestämt att min storebror och hans familj (med fru och 6 ungar) kommer hit den 20 Mars från Finland och ska stanna heela helgen lång =P, OMFG hur ska detta gå.. 6 ungar i åldrarna 16 till 9 månader xD.. o när alla dessutom pratar Finska, de kommer inte gå bra alltså =P.. Fast kommer bli kul att träffa brorsan igen, det var säkert typ 10 år sedan jag såg honom sist =) o har inte träffat de 4 senaste ungarna alls =S.. HOLY FUCK, jag var bara 10 år när de såg mig sist xD haha, en liiten tjock skit =P..

Nu har man dessutom fått sin nya URsnygga korsett som jag köpte på Tradera för endast 150 kronor.. Hur JÄVLA snygg som helst måste jag bara säga ;) Sitter så jävla bra så ^^!! Vill se bild? Kolla bilderdagboken o sök på "19Pundo88" med datum från igår tror jag det var eller idag, vilket som ^^

Har fortfarande dessutom inte fått mina pengar från skolan ännu heller, vad fan är det frågan om egentligen?? =S, jag skulle ha fått dem förra veckan den de verkar aldrig komma ffs!! Har jag inte fått dem nästa vecka så måste jag ringa till CSN o fråga vad fan det är som pågår!!

Och heela dagen har fortsatt med en MASSA jävla skitsnack om kärlek o pojkvänner.. Har jag inte sagt att jag är så JÄVLA trött på sånt skitsnack (det här är inte till dig Uffa lilla, menar alla andra ^^)?? FAN Låt mig vara, jag hittar min kille NÄR jag VILL hitta honom.. Dessutom, för de som inte VET så har jag faktiskt svårt nog att börja lita på nya människor, att jag bara inte kan träffa dem sådär, ok?? FATTA det för fan, jag är lika mänsklig som ni bara det att jag har bara haft värre OTUR än ni, fattar ni inte det så ge fan i att börja tracka mig!!!

Ajja, orka uppdatera mer just nu!
Uppdaterar när jag orkar inte..

Orka kärlek(?)

Ärligt, är så jävla trött på allt jävla kärlekssnack! Visst, jag är glad för dom som hittat sina pojk- och flickvänner, men måste alla tracka ner en med en massa sånt snack eller??
Tänk på dom som inte är intresserade eller som faktiskt blivit så jävla sårade att de inte KAN lita på någon?? Nä, allt handlar bara om hur DERAS kärleksförhållanden är och hur mysigt DOM har det, sen frågas det "När ska du ta och hitta dig en kille att mysa med?" FAN SKIT I DET DU!! Jag hittar min när jag VILL och KAN hitta någon, så sluta fråga för i helvete!! Blir så JÄVLA irriterad!
Fan låt mig vara så kanske jag får lusten att börja flirta igen, tillbaka.. Med era tjafs om det så tappar jag bara lusten mer.. Hittar jag någon jag gillar så är det väll fan upp till MIG att avgöra om jag vill ha honom eller inte, eller hur?? Så bara lägg ner skitsnacket för fan!!

Nog om ALLT jävla tjafs om kärlek o bajs!

Åh, är så irriterad att jag inte kommer på mer att skriva just nu =S, Inte ofta jag blir det faktiskt..
Ajja, uppdaterar när jag är på bättre humör..

Dröm??

Alltså, hade en skitkonstig dröm inatt, det handlade om mig och en kille.. Jag har ingen aning om vem han var, men på något sätt var han bekant, jag har aldrig träffat honom på riktigt men ändå kändes det som om jag kände honom..
Det konstiga var att vi var tillsammans i drömmen, som i ett riktigt förhållande och allt, det var som typ vilket förhållande som helst typ, det var typ helt perfekt, inte på det där överkärleksfulla förhållandet som man brukar se ute på stan där paren sitter var fan som helst och hånglar o håller hand m.m., det här var baserat på vänskap och vi var verkligen själsfränder.. Hur konstigt jag än tyckte det var så var det helt perfekt =S... Ajja, kommer gå runt och fundera en hel del på drömmen resten av veckan eller nått, kanske till och med mer..

Nu har jag iallafall, fått mitt bankomatkort *yaaay*, behöver inte längre vara utan pengar iallafall ^^! Problemet är bara att jag varken kan gå ut på krogen eller systemet ännu på ett tag, fortfarande =/! Tråkigt som faan ju, jag som hade planerat med en killkompis att gå ut på krogen helgen om typ 1,5 vecka, men det skiter sig =/.. Men men, det får man stå ut med, till nästa gång vet jag iallafall att jag måste förnya ID kortet en månad innan den går ut ^^..

Har nu iallafall lagt ut ännu fler saker på tradera, ett par klädesplagg till som jag vill bli av med och en film dessutom, o en typ keps dessutom ^^ (Intresserad? Sök på Sanja88 så får du se vad jag har lagt ut).. Ska nog lägga ut lite smycken också, sånt som jag inte använt någongång, eller sånt som jag aldrig kommer kunna använda.. Däribland ringar som blivit alldeles för stora sen jag gått ner i vikt =( tyvärr.. Måste göra mig av med dom =(!

Borde egentligen sitta och plugga nu, har ju trots allt Historia prov ikväll =/ o jag har inte pluggat ett sket till det =/, så måste nog sätta mig och läsa igenom de 40 sidorna som måste läsas, får läsa det minst 3 gånger för att något ska fastna..

Ska dessutom upp till centrum och skicka iväg de 4 första tradera sålda sakerna ^^..
Sammanlagt 325 kronor har jag räknat att det är ^^ hehe.. Så om jag säljer fler klädesplagg så kommer jag kunna köpa nya kläder till sommaren sen ^^

Nä, nu ska jag sätta mig och plugga ^^
Uppdaterar när jag uppdaterar ^^

Jävla skola!

Idag, klockan 13 skulle jag vara på skolan... Trodde jag ja... När jag kom dit och klockan blev 13 så kommer en av klasskamraterna och säger att det inte är någon lektion idag(!!!!), att de andra åkt på studiebesök in till stan.. Varför i helvete har inte då läraren talat om det för oss som varit sjuka då??? IDIOTI säger jag bara, va fan, då är det hans fel om jag missade nått viktigt ^^! Ajja, får desto mer tid på mig att plugga hemma med religionen, engelskan OCH historian, har ju en hel del jävla uppgifter som ska in inom en vecka eller två..

Nu har jag börjat fundera litegrann på det där med folkhögskolan igen, om man skulle ta och börja plugga nere i Götet istället(?).. Visst, det är långt hemifrån, men det finns en massa mer utval av utbildningar, till exempel Grafisk kommunikation på 2,5 år ^^, finns det i Sthlm?? Nää, varför skulle det göra de?? =P..
Nä, men ska fundera en massa på detta, sen får vi se vad som händer ^^

Har nu fått 4 klädesplagg sålda via tradera iallafall, 3 kjolar och ett linne ^^.. Sammanlagt har man fått in över 320 kronor ^^ hehe.. fast 150 av dom gick till en skiiiitsnygg svart korsett (a) *ler*..

Nu har jag dessutom beställt boken till filosofin som börjar v.12 har jag för mig.. Under påsklovet såklart =(! Får inget lov överhuvudtaget verkar det som då =/.. Va fan, jag som hade tänkt dra härifrån den veckan, och inte komma tillbaka förrän till v.13 någongång, den veckan som pappa ska ha sin 60-års skiva *suck*..
Så då skiter sig ALLA planer jag har haft länge nu.. Men men, det är smällen man får ta!

Har dessutom fortfarande inte fått mina TVÅ studiebidrag som jag skulle ha fått i Fredags, vart fan har skiten tagit vägen???
Har iallafall kommit på hur jag ska få tag på biljett till peace & love, för jag SKA verkligen åka alltså ^^, ingen tvekan om saken ^^!
När jag har fått mina pengar så ska jag då betala 500 på min dator och sen är jag skyldig morsan 350 drygt.. Då har jag alltså från 2100, 1250 kronor, av dom måste jag lägga undan typ 350 kronor så att jag inte slösar allt.. Då har jag 900 kronor till biljett, sen får jag jobba hemma för att få ihop resten ^^.. Det kommer nog fan i mig fungera.. Bara jag från tag på pengarna =P.. Annars skiter jag i att spara 350 kronor eftersom jag få har 1250 ;).. biljetten kostar drygt 1200 med campingplats =P..

Nä, nu ska har pluggas ^^
Uppdaterar senare ^^

Blåsapa?

Var precis inne på www.tv.nu och skulle kolla vad det skulle gå för program ikväll, så klickade jag på en ruta för att se vad det var för slags program, så ser jag under texten, en reklambanner för en "blåsapa nageltorkare" hahaha, hur sjukt det än låter så verkar den fungera.. Det är alltså en apa i plast, när man trycker på bananknappen framför apan så börjar den blåsa så att nageln (en för en) torkar, istället för att man ska sitta och skaka händerna eller bara sitta och försöka få dem torra på annat sätt =P.. Fiffigt som satan, och dessutom inte så jävla dyrt heller, 59 kronor bara =P..


Var bara tvungen att lägga in länken här också ;)
http://www.coolstuff.se/p875/product_info.html?ref=25&affiliate_banner_id=1&utm_source=TV.nu&utm_medium=Banners&utm_content=Bl%C3%A5sapa

haha det var allt xD

Söndag eftermiddag

Nu är man mätt och belåten, åter igen ^^
Har ju blivit vegetarian nu, mycket godare och jag behöver nog inte oroa mig för att behöva gå upp i vikt igen, iallafall.. Idag blev det då Chili Con Qourn istället för Chili con carne som de andra åt ^^ hehe.. Mitt såg mycket godare ut och smakade nog dessutom godare också ^^..

Ska alldeles strax sätta mig och plugga, eftersom jag faktiskt har en hel del läxor nu, Engelska böckerna har jag inte rört på en månad och ska egentligen på Möte nu på Tisdag (samtidigt som jag har Prov på Historian =/)..

Sitter just nu och lyssnar på mitt favoritband från finska uttagningen till Eurovision (de gick inte vidare, men nära på)..Crumbland heter bandet, o har världens snyggaste sångare typ ;), även fast han är rätt gammal, hela 31 år =P.. Ju äldre, desto snyggare blir dom tydligen ;) haha.. Men iallafall, tyckte det var jävligt konstigt att deras låt inte kom längre än sådär =/.. Vill du lyssna på låten från eurovision uttagningen så gå in här så startar låten av sig själv ^^:
http://www.myspace.com/crumbland

Nä, nu hade jag tänkt lägga in lite bilder på mitt i princip klara rum ^^ så att alla får se hur det ser ut just nu ^^..


Lite bokhyllor och sånt bara ^^


(Ursäkta den obäddade sängen ^^)
Ja, det är en drake från IKEA som ligger i  min säng, och ja, den är min ^^


Ja, en liten hörna med en massa fina saker ^^


Haha, dörren och elgitarren, även en del av garderoben


Oj, här var det stökigt =P, datorn på den där hyllan o allting, men men, hyllan (som innehåller alla mina filmer) ska målas eller bytas ut väldigt snart ^^, bredvid den står sminkskåpet


Bokhylla, tv o cd-hyllor, även en del av sminkskåpet där i höger hörn ^^


Åh, älskar den här bilden, fotona på väggen har jag tagit helt själv, när jag gick Foto i skolan, i typ ettan eller nått ^^ även här en del av garderoben.. Tog dock ingen bild på hela skiten då den är så stor och ful ^^

Ja, det var alla bilder, FAN VAD JAG ÄLSKAR MITT RUM ^^!! haha..
Tycker det ser så idiotsnyggt ut, får nästan cp attack eller nått, så jävla snyggt är det =P..

Nä, har väll inte så mycket mer att skriva om just nu, ska sätta mig och plugga och försöka få mamma att göra dom där svarta slingorna på mig (a) hehe..
Uppdaterar sen när jag uppdaterar igen ^^

Lördag "morgon"

Så var man åter nyvaken, tyckte det var dags att jag uppdaterade bloggen en gång den här veckan iallafall haha.. Har vart skitdålig på den här skiten nu ett tag, har börjat skriva blogg men sen har det skitit sig på ett eller annat sätt, bland annat har datorn lagt av att antal gånger medan jag har skrivit.. Men ajja, nu uppdaterar jag för engångs skull iallafall..

Var i Tisdags till frisören o klippte upp håret litegrann eftersom det började bli alldeles för långt, så nu är det någelunda kort igen.. Skulle ha färgat håret samma dag hemma fast det blev inget eftersom jag var så osäker på vad jag skulle ha för färg/färger, så färgade inte förrän igår.. Då blev det en mörkröd/lila aktig färg, riktigt snygg i mitt hår, enligt MIG, mamma gilladet det inte alls, hon vill att jag ska fortsätta vara blond ^^.. Men men, lär väll blo blondin igen om ett tag om jag känner mig själv rätt, men först ska jag göra Svarta slingor i detta, antingen idag eller imorgon eller nått sånt ^^...

Skulle ha åkt till  Hallstavik igår eller i morse, eller nått jävla skit, men det blev inget det heller, morsan blev sjuk så det blev att stanna hemma istället, fast hade det rätt mysigt iallafall, kollade på TV och åt gott ^^..
Är dessutom Vegetarian från och med Idag, fast började med det igår ^^ hehe, har gått bra än sålänge, medan de andra käkade fläskkottlett eller nått sånt så käkade jag Veggischnitzel med ost i istället ^^, riktigt gott faktiskt =).. Undra vad det blir för mat idag(?)

I Onsdags var jag och mamma till centrum för att fixa nytt leg. då min går ut på typ Onsdag, fick veta att jag inte får mitt nya om typ 4 veckor(???) Hur i helvete ska jag klara mig utan leg i 3,5 veckor?? :O.. Ingen krog, inge systemet eller någonting sånt överhuvudtaget :O! Fan vad livet suger :O! Fick iof iallafall handla på systemet igår, så köpte lite cider o sånt dära, man vet ju aldrig när man kan få för sig att öppna en flaska eller två ^^.. Men sen senare om jag behöver eller vill köpa mer så får morsan göra det sålänge =P..
Kommer dessutom inte åt mina studiebidrag för två månader som jag nu ska ha fått, eftersom jag ska byta kort från sånt där jävla frikort till maestro så avaktiveras mitt frikort tills jag har fått mitt andra kort =P, så har varken leg eller kort just nu haha xD... Känns nå förjävla hemskt =P...

Nu är snart förresten mitt rum HELT klart, bara ett par cd-hyllor kvar att fixa o en lite större hylla som ska målas, sen är jag klar med ALLT =D.. Då har det äntligen blivit mitt drömrum ^^ hehe.. Kommer ta bilder o lägga upp här sen så att den som vill får se ^^..

Nä, nu ska jag fortsätta städa och sen ställa mig i duschen, sen får vi se vad som händer.. Väntar besök men får se om personen i fråga kommer eller inte.. Ända från Falkenberg ^^..
Ajja, vi får väll se om han dyker upp or not ^^..

Om inte så måste jag sitta och plugga resten av helgen, eftersom jag har prov på Tisdag i Historia ^^.. Och sen har jag en del med Religionen och Engelskan att jobba med också.. Måste dessutom beställa boken till Filosofin om jag ska gå den kursen =)..

Ajja, ska som sagt fortsätta städa ^^ ROLIGT... or NOT!!
Uppdaterar igen när jag väl uppdaterar  ^^