Tampere Here We Come!!

Ja, fast inte förrän om typ 3 hela jävla år!!
När Uffa har gått ut gymnasiet så ska vi flytta dit, det är redan bestämt eftersom man måste ju planera nå för jävla mycket för att kunna flytta dit!

Men det är bestämt, om 3 år drar vi från skitSverige och kommer nog kanske aldrig tillbaka, förrutom när vi ska hälsa på familj och vänner såklart!
Vi kommer iaf aldrig mer att flytta tillbaka hit, det är en sak som är säker, right Uffa?? ^^

O nu till hösten (OM JAG har pengar) så drar jag och Celena till Finland, Helsinki med andra ord och ska se favoritbandet, LOVEX live för första gången i våra liv!!
Älskar dem så jävla mkt, går bara inte att beskriva!!

Snackar med både Theon (sångaren) och Vivian (ena gitarristen) i bandet på en hemsida, säger dock inte vilken, bara om ni frågar SNÄLLT ;)!

Nä, nu ska här fortsätta lyssnas på musik och planeras inför finlands resan och annat skit!
Uppdaterar när vi har kommit på mer ^^!

Mår inte bra...

Neej, nu mår man definitivt inte bra, har åkt på någon jävla matförgiftning, förrutom att jag inte spyr.
Har istället skitont i magen med kväljningar och skit. Orkar fan inte med detta!
Det var i alla fall sista gången jag köpte en skagenbaguett från Konsum, usch fy helvete!!
Ajja, hoppas att jag inte spyr och att detta går över så snart som möjligt.
Ska ju för fan åka iväg på Fredag, vill inte vara dålig då fortfarande =(!!

Idag har man inte gjort särskilt mycket, skulle upp till centrum med Celena eftersom hon skulle träffa en kille, men som aldrig dök upp *tycka synd om* *krama om henne*.
Det var då jag köpte äckelmackan och sen gick vi hem, jag hade lika gärna kunnat gå hem och käka macka där, som iaf inte skulle vara dålig eller förgiftad :O!! Då hade jag faan sparat mina 33 kronor som jag fick betala för matförgiftningen :(, det var ett dåligt pris eftersom man kan få det för billigare :(!

Ajja, annars idag har man inte gjort mycket, var till en pizzeria med familjen och köpte pizza med oss hem efter att ha hämtat brorsan och morsan från arbetet (Ja, bror min jobbar en vecka den här sommaren *wow*!).. Jag köpte en pizza med salami, lök och oliver på, äkta MUMS pizza kan jag ju säga ^^!!

Ja, imorgon blir det att försöka leta kläder till på Fredag som jag ska packa ner, eftersom jag annars lär dampa om jag ska packa i sista sekund. *suck*.
Nu är det i alla fall bestämt att Martin kommer hem hit och hämtar mig, sen åker vi till mammas jobb så att hon får se vad det är för en jag ska åka med eftersom inte ens jag har träffat honom ännu =).
Sen bär det av till Kilafors, roligt värre.
Så får vi se hur festivalen är :D, hoppas på skitbra, men man ska inte ha för stora förhoppningar =).

Ajja, nu är det snart läggdags, har ASont i magen och vänster ben så ska försöka lägga mig och fixa lite så att jag kanske kan sova i natt :)

Söndag kväll

Ja, söndag är det minsann, och klockan närmar sig 23, börjar bli väldigt trött faktiskt.

I Fredags fick jag veta att mamma har fått förfrågan på jobbet om hon skulle kunna flytta ner till Norrköping, eftersom de håller på att skära ner på personalen med 70 personer.
Hon ska fråga vad det är för arbetsuppgifter, men annars så har hon sagt att hon mycket väl kan tänka sig att flytta ner dit, vilket är kul för henne, men sen blir det så att Pappa får avtalspension så han flyttar troligtvis till Ludvika eller Grängesberg eller något sånt, nära landet.
Brorsan kommer VÄGRA flytta någonstans, så han kommer väll försöka leta rätt på något ställe att bo på här i Kungsängen eftersom han har sina kompisar här och sist vi flyttade så var hela hans liv åt helvete i flera år. Så vi får väll se hur det går.
Jag flyttar ju till Ransäter eftersom jag ska plugga på Geijerskolan, så hela familjen kommer mer eller mindre att splittras typ *snyft*.. men det kanske är bättre det, eftersom alla har en egen framtid typ.

Den 6/9 är i varje fall jag och min kusin Celena i Finland, vi ska se Lovex, ÄNTLIGEN och på riktigt <33!! Vilken jävla lycka det är alltså, kan inte bli lyckligare! Kommer göra ALLT för att få se dem spela på Linnanmäki eftersom vi inte kunde vara på Tammerfesten som var förra veckan/i helgen.

Sen är det även en del andra konserter som jag skulle vilja gå på, Simple Plan 31 Oktober på Annexet, Slipknot i December och sen ett par till som jag inte kan minnas för tillfället.

På Fredag drar jag i allafall, till Kilafors och på Rockweekend, två dagar, ska bli så jävla kul, få se Alice Cooper o en del andra bra band live ^^! Ska bli så kul så =)!

Nä, nu ska jag fortsätta titta på Buddy the Vampire Slayer och sen är det Marsh i säng, börjar bli riktigt roligt trött alltså, vet knappt vad jag skriver just nu, ser suddigt och allt möjligt grejs haha..

Updaterar nog imorgon eller senare i veckan igen ^^
God natt!

Ute på landet

Ja, här sitter man, ute på landet och har varit här i nu 2 hela veckor. Fick inte mitt trådlösa internet förrän igår så har varit utan internet i nästan två veckor.
Skönt att äntligen kunna uppdatera bloggen ingen.

Sitter just nu med Uffa, som varit här med sin mamma och lillasyster från i Måndags, men idag åkte hennes mamma och syster hem till E-tuna, medan Uffa stannar kvar.. Vi åker till Kungsängen på Söndag och så kommer hennes mamma och syster dit på Måndagen.

Undet hela förra veckan blev det inte mycket gjort alls, satt mest och broderade och slöade, bara tog det lugnt, ingenting annat typ. Jo, fixade mat var man ju också tvungen med.

Annars har man bara stressat av, inte gjort ett dyft, förutom när man var tvungen att rensa i rabatten utanför, men det var skönt det med ju.

Bromsar och knott har det varit gott om undet hela tiden jag har varit här. Har knappt kunnat vara ute alls, förutom när det har regnat eller när det har varit lite svalare ute.

Ikväll blir det nog i varje fall att basta/duscha och sedan titta på någon film med Uffis ^^
Annars bara ta det lugnt, ut på promenad ska vi nog också tror jag, om vi har motivation till det vill säga.

Nästa fredag ska man nog kanske på festival, Metalweekend uppåt i Sverige, många bra band som ska dit, och dessutom ALICE COOPER, ska kanske dit med en kille jag snackat med några månader på E-kontakt. Ska bli hur jävla kul som helst =).

Well, det var färdigskrivet för idag.
Uppdaterar igen om det händer någonting mer här.