Home sweet home <3

Ja, så var man hemma nu då, sitter inne på mitt rum, på golvet dock, men ändå.. Har ju inte särskilt mycket grejer kvar inne på rummet så det får vara såhär ^^..

Päronen hämtade mig idag som jag skrev i det förra inlägget runt 12, de ringde lite över 10 och sa att de då var i hagfors och att de skulle vara här inom en timma så då fick jag panik eftersom jag skulle fixa i ordning hår och smink >.<..
Hade dessutom sovit rätt konstigt märkte jag..
Vaknade typ 20 över 8 i morse av någon konstig anledning, tittade ut genom fönstret och såg när Johan gick till Bussen.. Läskigt eftersom han inte hade knackat på mitt fönster eller nått då han hade haft bråttom till bussen o.O..
I alla fall så la jag mig ner i sängen igen och satte mobillarmet på halv 11 typ men kunde inte sova så jag satte mig och broderade litegrann men tröttnade rätt snabbt och satte i stället igång "D.N.Angel", hann titta på ett helt avsnitt innan jag blev trött igen och slocknade..

Ajja, i alla fall.. Under morgondagen och Tisdagen blir det att försöka komma ikapp alla avsnitt jag har missat av varje serie jag annars brukar följa.. som DH, Greys, Cityakuten och Brothers and sisters! Fast tydligen så har brorsan klantat sig och blandat ihop alla kassetter som mamma har spelat in på så vette fan om jag kommer hitta rätt alltså.. Ajja, får se imöra om jag hittar rätt ^^.. det är ju trots allt 4 avsnitt av varje serie som jag har missat *suck* xD

Sen på Onsdag eller torsdag ska jag och mamma på bio eftersom hon är ledig, vi ska äntligen se Mamma mia som jag sålänge velat se :)

Och sen på Fredag kommer troligtvis Celena hit <3 Fan vad kul det ska bli ^^.. Träffade henne iof idag när vi stannade till i Eskilstuna men det var ju bara drygt en timma eller så.. men men, hon kommer iaf på Fredag och stannar tills på Söndag, när jag åker tillbaka till skolan ^^

Nä, nu börjar jag bli jävligt trött så funderar på om jag ska se klart filmen jag kollar på, "30:e November".. och sen typ sova ^^..
Uppdataterar iaf en gång till under min vistelse här ^^
Rock on!

Lov lov lov! <3

Ojoj, fan vad jag älskar lov alltså!

I fredags hade jag myskväll med Ana från typ halv sju till lördagsmorgonen eftersom hon sov över och så.. Vi tittade på snyftar filmer under nästan hela kvällen..
Johan kom över senare han med, det var äkta mys det.. Fast det var minst lika mysigt när bara Ana var där :)

Och nyss kom jag tillbaka in till mitt rum från Johan, vad mys vi hade alltså.. Kommer ju inte träffa honom på en vecka nu :( *snyft*.. Vi tittade på "Dude where is my car" och sen låg vi bara och kramades i hans säng..
Så underbart att få mysa med honom =)!

Idag runt 12 eller så kommer mamma och pappa hit för att hämta mig, så ska jag få åka hem till Sthlm tills på Fredag eller så, beroende på om pappa kanske kan skjutsa mig om han ska ut på landet, annars lär jag stanna till på Söndag eller så..
Ska bli skönt att komma hem faktiskt.. Har saknat alla som fan alltså.. Och sen ska det bli såå kul att få gå på bio med mamma igen, det var ju ett bra jävla tag sen det skedde sist.. Och så har jag saknat pappa så in i helvete, har inte sett han på 6 veckor eller så >.<, ska krama honom som en jävla tok när jag ser han ^^.. Och sami har jag saknat minst lika mycket som mamma och pappa faktiskt, ska även krama om honom oavsett om han vill det eller ej ^^

Nä, nu ska jag nog pallra mig i säng, är så himla trött >.<
Så får jag se om Johan kommer hit imöra innan han åker och säger hej då och ger mig en puss ^^, jag hoppas att han gör det i alla fall :)
Ajja, god natt! Lär nog uppdatera imöra när jag har kommit hem eller så.. om jag orkar vill säga..
Rock on!

Höstlov <3

Ja, tiden går alltbra fort den när man har kul..
Nu är det höstlov, vilket är väldigt skönt faktiskt, fast har trots det en del läxor som måste göras *suck*.. men men, har inte stress på mig direkt, har gjort nästan allt som ska vara klart efter lovet..

Jag åker hem till Sthlm på Söndag och stannar nog till på Fredag då jag och Ana (anastasia) ska ha myskväll med film, måla naglarna och ansiktsmasker, hur mycket bättre kan det bli på Halloween liksom? Vi ska dessutom ner till kyrkogården och tända ljus för våra anhöriga som har dött, vilket kommer vara helt underbart!

Veckan som har gått skulle inte ha kunnat blivit bättre än den var faktiskt! Lektionerna har inte förstört särskilt mycket! Sen har det varit några filmkväll med Ana och sen en del mys med Johan ^^.. Och igår hade vi en myskväll tillsammans med Ana och hennes pöjk Adam.. Skulle nog inte ha kunnat bli mysigare än vad den blev! Förrutom att sängen blev väldigt liten när alla skulle ligga och mysa haha..

Ikväll blir det filmmys med Ana igen eftersom hon åker hem imöra och vi ses inte på en hel vecka! Och imöra blir det myskväll med Johan igen eftersom vi båda åker på Söndag :) Äkta myspys alltså!

Under lovveckan ska jag i alla fall någon dag in till stan och handla lite, jag och mamma ska på bio och sen får vi se vad mer som händer.. Blir en massa mys hemma också, och så ska jag faktiskt krama pappa eftersom jag inte har sett honom på två hela månader.. eftersom han var ute på landet sist när jag var hemma *snyft*..

Fan alltså, mamma kommer inte känna igen mig för fem öre eftersom jag har förändrats psykiskt som fan sen två veckor tillbaka! Jag är som en helt ny person! Hon kommer nog fan bara fråga vart jag har låst in hennes dotter xD! Jag känner mig som en helt ny person alltså! Har till och med bytt namn typ, i alla fall på msn, heter inte längre Sanja där utan Zavannah, det är mitt nya jag, Sanja finns nästan inte längre känns det som! Hon som varit deprimerad så länge har försvunnit tillsammans med mina andra problem! Livet skulle inte kunna bli bättre helt enkelt!

Nä, nu ska jag fortsätta packa och sen fixa iordning litegrann tills Ana kommer över hit senare och vi ska knarka film.. Sen får vi se om Johan kommer över också eftersom den enda som är kvar i hans hus är Lillen och han har sin tjej där så de lär inte vara särskilt sociala av sig direkt.. Får som sagt se om han kommer över, och stör ;).. Jag kan ju liksom inte neka honom när han är ensam sådär :)!

Ajja, uppdaterar när jag uppdaterar igen, fast lär inte skriva igen före Söndag i alla fall..
Och jag måste bara säga detta igen:

JAG ÄLSKAR MITT LIV!
Rock on!

Bästa helgen!

Detta måste ändå ha varit den bästa helgen i mitt liv, NÅGONSIN!
Tror inte att den har kunnat bli bättre eller sämre på något jävla sätt alls, visserligen är jag sjuk men va fan, det har ändå varit den bästa helgen! Det går bara inte att beskriva hur jävla bra den här helgen har varit.. En ASbra början och ett supermysigt slut..

Började i Torsdags med lektioner som vanligt, men så på kvällen var det inflyttningsfest i huset där mina killkompisar på skolan bor, självklart blev det att dra dit och dricka lite (blev väldigt mycket överdrivet med dricka faktiskt), full vart man, men det var så jävla roligt så jag vet inte vad.. Den kvällen slutade inte förrän ungefär halv 7 på morgon för mig och min bästa tjejkompis på skolan, samt en killkompis, Johan (som jag gillar mer än som vän).. Vi tre låg i min säng och tittade på film till runt 6 på morgonen eller vad det var, hur mysigt som helst var det i varje fall. En perfekt Torsdag och början på helgen minst sagt.

På Fredagen vaknade jag vid typ 14, hade missat första och sista lektionen samt lunchen, men va fan, vad gjorde det? Hade ju haft så kul på Torsdagen att det faktiskt var värt det. Hade inte det minsta ångest för någonting. Åkte iväg och handlade med killarna och sen tillbaka på skolan så var det middag. Därefter var det dags att börja göra sig i ordning för halloweenfesten som skulle börja 20.00 typ. Fixade iordning mig hos Ana (Anastasia: bästa tjejkompisen) och sminkade även Johan innan vi drog iväg till festen. Dock var det ingen vidare fest för min del, de första två timmarna var väll helt okej, men sen åkte jag på en snefylla och började gråta och skit mitt i allt. Men det blev bättre när Jag drog tillbaka till skolan med Svenne (en av mina killkompisar) och Johan, som jag fick veta gillar mig med *rodnar*..
Så blev det en massa kramade och mys med Johan tills han deckade på soffan *asg*..

Jag gick hem till mig typ 3 på morgonen och sov till typ 12 när morsan ringde och väckte mig.. Fan vad förkyld jag var vid det laget, snorig som ett jävla as och seg som en död apa.. Hon sa att jag skulle upp eftersom klockan var så mycket och att det var så fint ute så skulle jag ut och gå en sväng.. Sagt och gjort fast två timmar senare, vaknade jag åter av mobillarmet. Jag slängde på mig mina kläder och gick ut och gick, en promenad på drygt 40-50 minuter.. Riktigt jävla skönt faktiskt. Gick över till Ana och hämtade mina saker som jag hade lämnat hos henne kvällen innan eftersom jag inte tänkte släpa allt till festen och så, snackade lite med henne och vad hon hade gjort på festen och med vem ;) *grrr*..
Gick sen hem och fixade lite mat innan jag la mig i sängen igen, så jävla snorig som jag var och nös hela tiden.. Tittade då på "A walk to remember" och började sen kolla på Moulin Rouge men så ringde telen och jag pratade med Katta en stund.. då hade jag hunnit sätta mig vid datorn och sagt att jag skulle på filmkväll hos killarna, fast att jag bara skulle se EN film och sen gå och lägga mig.
Ställde mig i duschen och tog på mig kläderna innan jag drog dit.
Den kvällen slutade inte förrän halv 6 på morgonen, även den här gången med en massa härligt mys med Johan *ler*.

Och så idag, vaknade jag vid 14 igen.. såg att jag hade gått sms av Ana och frågade om vi kunde ha en tjejdag idag, med Buffy och tjejsnack.. Klart vi kunde ha det, så kom hon över, vi fixade lite te och satt sen och tittade på några avsnitt, sen blev det en MASSA mysigt tjejsnack ett tag. Vi fixade middag och fortsatte sen att prata.
En Superperfekt avslutning på en Superperfekt helg. Tack Ana för den underbara kvällen! Detta måste vi göra fler gånger ^^

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och sen KANSKE titta på en film innan jag ska sova, ska ju trots allt upp tidigare imöra än jag gjort sen Fredagen >.< haha..
Ajja, har nog inge mer att skriva om just nu, vad jag kan komma på.. Eller jo,

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!
Rock On!

Färgar håret

Ja, nu var det äntligen dags att färga håret igen, har inte gjort det på drygt 2,5 månader eller så och det började se riktigt jävla hemskt ut.. Så bestämde mig bara rakt av att jag skulle färga det nu ^^..
Blev samma som förut, Alltså typ rödlila fast mer åt mahogny hållet.. Såg dessutom att det bara var en toning >-< så lär få färga om det när jag åker till sthlm nästa gång igen, fast då går jag till en frisör och gör det ^^..

Imorgon är det halloweenfest på skolan, eller snarare sagt på hembyggdsgården eftersom det är större där och man får dessutom dricka där ;).. Jag ska i alla fall vara en svartklädd prinsessa (princess of darkness) med en tiara på huvudet ^^.. bland annat därför jag färgar håret med, för att det ska passa till stilen ^^..

Den här veckan har varit väldigt seg annars, försovit mig nästan varje dag *suck*.. Men annars varit på varje lektion (tror jag).. väldigt mycket läxor just nu dock, eller det är så det verkar just nu i alla fall.. Kanske för att jag gör så mycket annat och tar läxorna i sista sekund eller nått xD.. Smartarsel man är alltså..

Igår var det myskväll med klassen inne i Munkfors.. Riktigt jävla kul var det, jag hoppas att det blir många fler såna träffar under årets gång.. Bara kunna koppla av från skolan och umgås med klassen, äta och dricka gott.. Kan nog inte bli bättre egentligen ^^

Ja, då var det bara 8 minuter kvar tills jag ska tvätta ur detta klet jag har i håret och se hur slutresultatet blev.. Första gången jag färgar det helt själv så kommer nog inte bli särskilt bra, fast sparade lite hårfärg uti fall att det skulle behövas färgas igen så..

Nästa Fredag blir det höstlov och jag får mina pengar från CSN.. Äntligen, börjar bli lite väl tomt i både plånbok och konto.. Sparar iof undan 1000 varje månad nu så kanske därför med.. Åker hem på Tisdag kväll tror jag, hem till Sthlm eftersom mamma är ledig Ons-sön den veckan så kanske ska hitta på något med familjen.. Om pappa också fått ledigt vill säga.. annars blir det väll som vanligt bara jag och mamma som hittar på nått, typ åker in till stan och vandrar, alltid lika kul med henne :)..

Nu har jag dessutom bestämt att jag ska bosätta mig här borta på heltid när jag har gått ut, men jag vet inte om det blir efter det här året eftersom jag troligtvis kommer gå ett år till ^^.. Men efter det så lär jag stanna här borta någonstans i värmland eller ja, jag ska i huvudsak bort från fucking stockholm helt, sen får vi se vart jag landar någonstans ^^..
Har också bestämt mig för att jag ska skaffa hund när jag är klar här.. Det är såå självklart alltså.. men men, måste först och främst se till att jag har pengar till att försörja en hundracka.. Och sen se vad det blir för någon ^^.. Skulle iof kunna tänka mig en katt med men då måste jag gå på allergitabletter dagligen =/, inte så kul..

Nä, bara 3 minuter kvar nu ^^.. Vaaad ska man göra.. ska nog lyssna på musik och yla under den tid som är kvar xD..

Uppdaterar nog snart igen, innan veckans slut i alla fall borde det bli ett inlägg OM jag orkar.. Så jag lovar inge den här gången..
Rock On!

Fri som en fågel

Äntligen, nu tror jag att jag äntligen börjar få ordning på mitt liv, allt känns så mycket enklare idag än vad det gjorde för ett par dagar sedan bara.. Det känns som om alla problem jag har haft har lyft från min axlar och bara försvunnit..
Från i går kväll, efter att jag hade sagt hej då så kände jag mig direkt så mycket starkare än jag har gjort på flera år.. Jag är bara så himla lycklig nu alltså, finns ingenting som kan hindra mig från detta...
Det förra inlägget jag skrev, alltså igår, är som bortblåst, jag känner ingen som helst oro för någonting längre, nu först, på flera år, kan jag börja leva mitt singelliv som jag har velat.. Inga fler depp tillfällen över att jag ångrar allt och att jag hade lovat mig själv att fokusera på skolan.. Nu JÄVLAR ska detta sluta!

Jag var så himla glad i går att jag bokstavligt talat ställde mig upp och dansade till en låt, det har jag fan i mig inte gjort på flera år, med känsla. En sån underbar jävla känsla så jag vet inte vad!

Inte ens på historian idag, när läraren talade om att jag hade 50% frånvaro från lektionen kunde göra mig ledsen eller depp, jag accepterade det direkt och tog emot.. Ser fram emot uppgiften jag ska göra i stället för de lektioner jag har missat faktiskt ^^..

Är detta verkligen jag? Nej, detta är inte Sanja längre, den Sanja som har funnits förrut, under mina 20 år har nu försvunnit, den osäkra lilla skiten är borta (mer eller mindre).. Jag kan ju säga mig att jag känner mig som en helt ny person... Jag kallar henne Zavannah (som jag har tagit från min och min kusins bok).. Jag känner mig mer som henne än som den jag har varit under det liv jag tidigare haft!
Visst, jag kommer alltid ha Sanja kvar, men den nya jag är fan i mig Zavannah ^^!

Nu är det dags för mig att börja leva som jag sålänge har längtat efter, inga mer problem (som jag haft tidigare), nu ska jag börja leva på riktigt!

Tack och hej!

Fucking hata *suck*

Ja, då var det dags att åter komma med någonting att klaga på..

Jag verkligen hatar detta just nu, på skolan finns det 3 killar som jag är intresserad av, men jag vill inte vara det, överhuvudtaget, det kommer bara störa skolgången nå totalt >.<
Jag lovade mig själv att absolut inte tänka på killar utan bara fokusera på skolan, de första veckorna gick bra, men nu är det kört mer eller mindre... Jag vette faaan vad jag ska ta mig till..
Har varit ner till kyrkogården nästan varje dag för att tänka, men det har inte gått särskilt bra.. Visst, jag har fått rensa huvudet men tankarna kommer tillbaka så fort jag kommer in på mitt rum och på kyrkogården går jag runt och tänker på EN av killarna speciellt.. Faan vad jag verkligen hatar detta, jag vill inte gilla någon av dem som jag nu gillar, men jag kan bara inte rå för det alltså >.< Jag vill, men jag vill ändå inte.. Har bara en sak att säga nu alltså: FUCK!!!

Ajja, ska snart ner till kyrkogården igen, får se om det går bättre den här gången, kanske kan sätta mig någonstans och läsa igenom mina dikter, kanske skriva ett par nya om jag känner för't..

Jag kan inte ens sätta mig och plugga utan att allt blir pannkaka för att jag tänker på dem >.<.. Ajja, får försöka sätta mig och plugga när jag kommit in igen och försöka..

Ajja, har inte särskilt mycket mer att skriva just nu..