Yess

ÄNTLIGEN!!! Första natten på säkert 3-4 månader som jag har sovit heela natten.. Somnade runt 1 inatt och vaknade ett par gånger innan jag gick upp vid halv 11 eller nått ^^.. Är så otroligt utvilad.. såå jääävla skönt ^^.. Vaknade iof två gånger under natten, ena gången lite efter tre eller halv 4, sen vid halv 6 av att mamma kom upp och skulle kolla till mig, så satt vi och pratade i typ fem minuter, bland annat om att jag mår så jävla dåligt hela tiden och att jag numera får väcka mamma på nätterna om det är någonting, känns skönt att veta att hon vill hjälpa mig :).. Men iallafall, var väll vaken till halv 7 eftersom jag var så pigg, satt o pluggade xD.. Sen somnade jag om och väcktes av att mamma ringde hem vid halv 11 då ^^.. SKÖNT att få sova igen ^^!

ska egentligen plugga, men orkar fan inte ta tag i det, även fast jag måste =/.. fast de är ju så fint väder ute  så funderar på om man ska gå ut och gå en sväng =).. Äntligen är det vår ^^!

Idag blir det att dra upp till centrum tills mamma kommer hem eftersom nytt ID kort måste fixas, så ska till "turken" och fixa en bild, o sen till banken och skaffa nytt ^^.. Fan skiten går ut om 6 dagar o jag lär väll inte få mitt kort förrän om 2 veckor xD.. Då blir det fan ingen krog för min del förrän jag fått skiten, om de skulle kolla skiten :P

Nä, nu måste här pluggas alltså, även fast de suger röv ^^! Fast måste iof käka lite först, o sen ska jag ut o kolla posten o sätt igång tvättmaskin o ta upp min tvätt, faan jag gör ALLT för att inte behöva plugga ;) *asg*

Haha, nä nu måste jag få häcken ur vagnen o göra någonting ^^

"Forever Eden"

Hur kan man bli så besatt i den serien egentligen?? xD..
Satt precis och tittade på det, fan lika beroendeframkallande som "Våra bästa år" typ..
Fan så jävla bra serie, o när den är slut så blir jag bara sur för att den är just slut, nästa avsnitt kommer inte förrän imorgon klockan 1:30 eller vad det nu är haha =P.. Sjukt grym realityserie som går på 3:an är det iallafall ;) moahah..

Nu kommer iallafall Min älskade Uffa på festen iallafall *YAY*..
Vi har pratat litegrann på msn, och vi har båda kommit fram till att båda var lika dumma över att ha kallat varandra så dumma saker som vi gjorde o skrev såna saker som sårade.. Men men, nu är vi vänner igen, och min älskling kommer på festen.. Eller redan på Torsdag eftermiddag faktiskt =)!!
Resten av gästerna kommer på Fredagen, förutom troligtvis Engla, som kommer redan imorgon om hon får tag på pengar.. Om inte annat får jag skicka över pengar via banken eller nått =)..

Nä nu ska här fortsätta städas och samtidigt kolla på "Angel" ;).. Kommer inte kunna sova förrän 4-5 iallafall, o så ska man upp halv 7 för att sen dra till skolan =/ *suck*.. Vet inte om jag orkar, men jag måste väll..
Ska egentligen sitta och plugga just nu, men skiter i det för tillfället, tar städningen först eftersom jag faktiskt får gäster, imorgon blir det däremot plugg plugg plugg heeela långa dagen (på torsdagen alltså) eller tills Uffa kommer iallafall, vilket inte lär vara förrän 4, men iallafall =), ska upp tidigt den dagen ^^..

Var till frisören idag ju, fan vad fiiint håret blev ^^, riktigt jävla snyggt ^^..
Imorgon blir det att färga det rödlila med svarta slingor ;) *HOT* o brorsan ska samtidigt färga sitt svart =P haha.. Coolt =P..

Ajja, ska fortsätta med mitt, natti natt, uppdaterar när jag kommer hem från psykologen vid 15 tiden..

Ängel <3

Åh min ängel, jag trodde att jag skulle förlora dig inatt, på riktigt!
Att du inte längre skulle finnas vid min sida som du har gjort sen jag vet inte hur länge!
Du är mitt allt och mycket mer än så, du är mitt liv..
Vad som än händer så kommer jag ALLTID att finnas vid din sida, dag som natt!
Jag kommer aldrig att lämna din sida, aldrig någonsin, hjärtat mitt!
Du är min livs levande ängel.. Jag trodde inte ens på änglar innan jag träffade dig,
innan det förstod jag inte vad en sann vän var, men du har fått mig att förstå
att vänner inte växer på träd, att de man har, ska man vara rädd om, så att man
inte förlorar dem, för de kommer oftast inte tillbaka!

Jag kommer alltid att älska dig, som syster, som min livs levande ängel!
Utan tvekan om saken, du har alltid en speciell plats i mitt hjärta,
och den kommer ingen kunna ta ifrån dig, nej aldrig!
Vad det än är så är det bara att ringa/smsa, jag finns alltid tillgänglig för dig
och du är alltid välkommen hit gumman, vad det än är, det är bara att säga till att du kommer
så möter jag dig inne i sthlm och tar med dig hit!

Jag kommer ALDRIG att lämna dig, aldrig någonsin!
Det är du och jag, förevigt syster <3!

Jahapp

Så var det med det, tror fan inte att det blir någon fest =(, redan tre personer som inte kan komma, trots att de hade sagt att de skulle.. O det är tre av dom betyder VÄLDIGT MEGA mycket för mig =(, men men, det blir som det blir! Antingen blir det en lyckad fest iallafall, eller annars skiter det sig totalt.. Morsan föreslog att jag skulle skita i att ha festen nu och ha den senare när det blivit sommar och grejer, men vaddå? Jag vill inte fira min 20-års dag 3 månader EFTER att jag har fyllt heller =/.. men men, det får bli som det blir..

Celena, jag vet att jag inte har varit den bästa kusin jag kan vara nu på ett tag, förlåt att jag har varit taskig o sagt både det ena och de andra, som varit elakt! Vill bara att du ska veta att jag älskar dig iallafall.. Men att jag verkligen inte tål att bli kallad lögnare! Men men, sagt är sagt..
Du får mer än gärna komma på festen om du fortfarande vill.. Mig gör det ingenting, bara du säger till så är du välkommen! Bara så du vet..

Nä, nu ska jag se Cityakuten och sedan ska jag fortsätta måla mina CD-Hyllor ^^ Imorgon blir det att sätta upp dom på väggarna o sen fylla dom med skivor ^^.. Ska nog dessutom måla mitt vita fula skåp som jag har mina filmer i just nu, och som datorn dessutom står på ^^ haha..

Nä, nu har jag snart missat 10 minuter av City..
Uppdaterar igen när jag nu gör det ^^

Måndag morgon!

Eller natt iof, men va fan, shit the same..

Har suttit mer eller mindre hela natten och testat kläder till festen, o nu äntligen har jag hittat det jag ska ha ^^, kan ju säga att mina demonia skor äntligen kommer till användning ^^ hehe..

Ska tydligen på studiebesök inne i stan, på typ söder eller nått med religionsklassen, vi ska besöka Moskén där någonstans, mitt enda problem är att jag inte har något att åka in på =/, så tror inte att det blir någon utflykt för mig, iof kan jag sitta och plugga hemma istället.. då kanske jag hinner ikapp en massa med Engelskan och Historian, hinner dessutom jobba med Hemtentamen på religionen =)..

Sen får vi se på Lördag om Kusinerna och moster kommer hit någongång på dagen.. Jag lär nog vara hemma då iallafall, om inte annat med bakfylla ;) haha.. Skulle vara kul om dom kunde komma iallafall.. fast får se när päronen kommer hem, mamma sade att de säkert inte kommer hem förrän på eftermiddagen någongång men vi får väll se =)..

Det som är riktigt synd med Fredagen är att Emma inte kan komma på festen =(, hon måste jobba ='(! Jag som trodde att vi skulle ha så jävla kul o allt, men men, får väll va med brorsan o hans kompisar, plus mina kompisar såklart ^^! Får mysa med dom allihop om inte annat haha =P..

Sen får vi se hur det blir med studiebidragen, tror inte jag kommer få något denna månad heller, fast då borde jag ju få tredubbla i slutet av mars, eller?? Ska iallafall kontakta syon imorgon om jag inte får nå mail från kärringen på UBG.. Jag SKA ha mina pengar, plus att jag måste köpa en ny bok till ett nytt ämne som börjar veckan efter att Religionen slutat =)..

Ajja, ska kolla klart på Angel, sen ska jag nog soova, så att jag är någelunda pigg när jag ska till skolan OM jag ska dit vill säga =), kan ju sjukanmäla mig också.. så kan jag jobba hemma iallafall =)..

Uppdaterar senare någongång ^^ när jag har tid ^^

OMG!

Helvete alltså, för dryga halvtimmen sen ringde en av mina kusiner från Finland och ville prata om pappas 60-års fest, att han och två av pappas systrar skulle komma över hit till Sverige då, o sen kommer liksom Min halvbrorsa och hans familj, sammalagt på 8 pers, plus alla på den här sidan om östersjön också.. Sammalagt har vi räknat med 30-40 pers... I den här lägenheten?? *asg*.. det kommer ALDRIG att gå haha.. Vi ska hyra lokalen, det är iallafall säkert.. Men med maten vette fan hur det kommer bli, får säkert göra 3 smörgåstårtor o en MASSA färdigmat =P..
Men fan kul ska det bli, förutom det där med att prata finska =P, jag som har glömt så jäävla mycket, hur ska jag och bror min klara oss?? xD!

Nu har jag dessutom ansökt funktionärsgrej på Peace & Love festivalen i sommar ;) moahah.. Ska Emma också göra, , gratis inträde och grejer, fan vad kul alltså =D!!

På Tisdag blir det att klippa sig o sen färga håret svart med blont underhår ^^, tror det kommer bli SKITsnyggt faktiskt =P.. Fast det kommer vara lite skumt.. ska ta nytt ID foto på Måndag, INNAN jag klippt o färgat o sen ska jag till banken på Onsdag EFTER att jag har klippt å färgat haha.. kommer se skitskumt ut xD.. Men men, det får bli som det blir helt enkelt =P..

O nu är det heller inte många dagar kvar till festen ;), helvete vad kul det kommer att bli =D!! FESTA!! Är så jävla festasugen just nu så jag får ryck haha =P.. Någon som har nåm tips på vad man kan ha för kläder?? :O, har fortfarande inte hittat nå kläder =/!!

Ska fortsätta plugga nu, uppdaterar igen när jag nu gör det..

Lördag morgon

Ja, bu var det Lördag morgon o jag har redan vart uppe i över en timma typ, pga att alla jagar på mig hela tiden, får gäster idag o alla klagar o jagar på.. Orkar inte sånt crap :S.. Vem fan har sagt att jag ska baka? Massa jävla skitsnack bara..

Nu har man dessutom börjat prata i sömnen, mamma berättade att när hon morgonen till min födelsedag innan hon åkte till jobbet, hon hade kommit upp på mitt rum och grattat mig. Jag hade satt mig upp och öppnat ögonen o pratat med mamma utan att jag kommer ihåg ett jävla skit =S, sen hade hon bett mig somna om och det hade jag tydligen gjort =S.!! Samma sak hände morgonen därpå, hon kom upp och pratade med mig litegrann o jag kommer inte ihåg ett skit, men jag hade tydligen varit vaken =S!! Vad fan är det för fel på mig??

Nä ska duscha nu, mamma kom hem med tvätten från tvättstugan ^^

Nu är klockan halv 4, vi har fikat och ätit tårta *isch*, äckligt värre =/! Tror fan att jag har varit smått bakfull under dagen, är fortfarande rätt tung i huvudet, o magen är sådär lagom cp som den brukar vara när jag är bakfull.. Ajja, blir att lägga sig tidigt ikväll iallafall.. Fast måste iof sitta och plugga ett tag också tyvärr, men så är det när man har en uppgift som ska in imorgon..

Orkar fan inte gå ner till de andra igen, sååå tråkigt att diskutera en massa med mamma, pappa, moster och morfar + hans kvinna ^^.. Liksom, de pratar inte om sånt som jag tycker om så, varför måste jag vara där egentligen? Jag vill liksom sitta här och diskutera en massa med folk i MIN ålder =).. Som man ofta har något gemensamt med iallafall ^^..

Nä, har inte så mycket mer att uppdatera just nu, funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng i vårvädret ^^, fast får se om jag gör det, fryser så jävla mycket redan så =/.. Håller på att bli sjuk eller nått känns det som =(..
Ajja, uppdaterar när jag uppdaterar =)

-----

Yay, nu har man fått en av sina kjolar sålda, får en hundring för den hehe =D! Kanske kan hitta nått snyggt någonstans ;) Inte för att chansen är så stor men men, sånt är livet, har ytterligare en som satt bud på en kjol på tradera =D! Fan vad skönt det blir att bli av med alla dessa kläder =D!!
Troligtvis kommer jag nog försöka sälja alla mina för stora kläder där härdagen efter ^^!


Åhh =(

Fan alltså, varför kunde jag inte ha uppehållt mamma och pappa innan de gick till Kassan på ICA Maxi i solna?? =/.. Varför kunde jag inte ha sagt typ att jag ville ha godis eller nått, bara för att få stanna liiite längre?? Nu missade jag världens chans att prata med den finaste kille jag någonsin sett.. Även fast jag inte känner honom eller ens vet det minsta lilla om honom så tog mitt hjärta ett extra skutt.. Jag vet att det är sjukt, men det var en så jävla bra känsla... Ögonkontakt fick man också *drömmer mig bort*.. Men så gick vi till kassan och åkte sedan hem.. FAN vad jag ångrar att jag inte sade någonting om typ godis eller nått.. Fan så fin var han =(!!

Är iallafall hemma nu igen, har vart hos psykologen och pratat en massa, ska få ett recept på anti-depressiva nästa vecka, men vette fan om jag kommer använda den.. Får så många olika svar från alla håll, vissa säger att den är skitbra medan andra säger att det bara blir värre och att man inte blir sig själv när man har slutat =(.. Jag vet varken ut eller in just nu =(! Sen var jag då med mamma och pappa till ICA Maxi *drömmer återigen*..
Snart blir det att äta middag med familjen, Kyckling med rödvinssås och Klyftpotatis, så jäävla gott =)! Åt ju det när mamma fyllde år också hehe.. Det är fan en maträtt som jag aldrig kommer tröttna på ^^!

Sen efter maten blir det att åter sätta sig ner och plugga *suck*.. men men, det måste ju göras om man ska få betygen, tyvärr..

Imorgon blir det att ha släkten här, eller en del av den iallafall, fika o presenter ^^ *moahah*.. Så blir det att äta tårta o grejer också *isch*, gillar inte tårta :/..

Nä nu blir det att stääääda, tyvärr, men mitt rum ser ut som värsta svinstian ^^!
Uppdaterar när jag uppdaterar ^^

Jahapp

Nu var födelsedagen över, fast firandet är inte över, på Lördag kommer släkten, eller till viss del iallafall, men men, trevligt blir det iallafall =)!

Var till systemet och köpte lite cider o sånt med mamma när hon hade kommit hem från jobbet.. Då åkte vi direkt o handlade lite, fick en hundring av henne. Såg då dessutom att mitt leg går ut 5/3 nu iår, alltså om typ 1,5 vecka =/, blir bråttom att fixa nytt va fan! Ajja, ska fixa kort på Måndag och sen på Tisdagen innan frisören så ska jag till banken och beställa nytt =) så det ordnar sig nog på ett eller annat sätt, får iallafall ett nytt, med en NY bild så slipper jag skämmas över den gamla *rodnar*...

Försöker dessutom komma på vad man ska köpa för sprit o grejer till festen, alltså jag ska köpa lite cider och så, kanske lite öl och så också, men tänkte om man skulle köpa vin och så också, vilken är isåfall bäst? Både rött och vitt vin skulle ju vara bra, men jag vet inte vad man ska ha =S.. Finns så jävla mycket att man inte ens kommer ihåg namnet på de tre första man tänkt sig.. Någon som har nå tips på bra vin som heller inte kostar alltför mycket?? Skulle vara tacksam om någon kunde tala om =)!

Får se om jag får nån sömn inatt då, ska ju trots allt till psykologen imorgon, 15:30 ska jag vara där, men vette fan om jag orkar eller vill, så jävla trött på att åka dit, hjälper ju ändå ingenting.. Nu har dessutom morsan bett mig skaffa fram ett recept på anti-depressiva trots att jag har sagt att jag inte vill ha några såna, blir hellre inlagd! Hon har då suttit och läst min blogg på den andra datorn, så hon vet precis vad som pågår, hon vet hur dåligt jag mår och hon vet inte hur hon ska hjälpa mig.. Vill jag bli inlagd så vill jag bli inlagd och ingenting annat! Vill inte börja med nå jävla tabletter =(! Men men, behöver nog inte käka de där tabletterna, om jag inte vill, har hon sagt, bara om det blir såhär jävligt igen.. Men va fan, jag vill ju inte!
Ajja, life is life, and it sucks!

Nu har jag iallafall bestämt att även om jag kommer in på folkhögskolan eller inte så ska jag flytta hemifrån, skaffa lägenhet o sen bostadsbidrag o soc bidrag eller nått, bara jag slipper detta.. Orkar faaan inte bo hemma längre, så jävla tråkigt o tröttsamt! Vill ha en egen jävla lägenhet ^^!
I sommar lär jag inte vara hemma särskilt mycket iallafall, hoppas på att hitta en kille tills dess, eller att jag kanske kan få bo hos Emma (?) (a) hehe.. Nejdå men kan jag inte bo där så kan jag inte det, inge mer med det =) Får hitta någon annanstans att bo helt enkelt då ^^!

Ska dessutom försöka få morsan att pröjsa biljett till Peace & Love festivalen i sommar om jag redan inte har sagt det, måste bara komma på ett jävla sätt att fixa det, o få henne att gå på det eftersom jag VERKLIGEN VILL gå på den alltså! Favoritbanden (typ) och en massssssa festande ^^, tillsammans med Emmsan ^^! Eller hur gumman?? =D

Hoppas på att snart höra ifrån Ecco om jag får det där jobbet jag har sökt eller inte, jag hoppas hoppas hoppas verkligen på det eftersom jag behöver pengarna till att köpa ny mobil, min pajar snart helt ffs å nån ny fick jag inte när vi väl hade ett erbjudande från tre =/.. Ajja, får jag jobb så är det de första jag ska fixa, en MOBIL ^^, sen Peace & love biljett om inte morsan hunnit fixa dem OM hon tänker göra det =P..

Nä, har nog inte så mycket mer att skriva just nu, vad jag vet.. Ett lagom långt blogginlägg denna gång, om någonting annat är depp saker (nästan).. Måste fan sluta skriva sånt alltså, bara en massa jävla som klagar över det jag skriver =/!
Ajja, ska göra lite annat nu ^^..
Puss hej

20 år idag ^^!

Dagen har börjat rätt bra iallafall, vaknade kl.11 av att telefonen ringde men hann inte svara, men tänkte ändå att jag skulle upp, orkade inte sova mer och var ovanligt utvilad, somnade iof runt 2-2:30 inatt så det var rätt bra =). Kollade mobilen som jag alltid gör och såg att jag hade fått tre meddelanden, en leveransrapport från inatt, ett meddelanden från Min Jeanette <3 och ett från Katta =)! Därefter ringde telefonen igen och jag svarade, det var Moster (yess, hon som låtsas vara min morsa) som frågade om vi skulle till jakan och ta en fika eller något sånt, egentligen måste jag plugga men eftersom hon skulle bjuda så tänkte jag att jag kan plugga senare när jag har kommit hem igen :)!

Min ängel var den första att säga Grattis till mig, 1 minut över 00 i natt fick jag ett meddelande av henne på Mobilen, det fick min födelsedag att bli den bästa i världen, önskar bara att hon kunde vara här hos mig och fira den :)!

Dessvärre har man förlorat kontakten med sin "älskade" kusin, som nu kallat mig både lögnare och "Katta-kopia".. Fattar varken varför eller vad hennes problem är, men jag bryr mig faktiskt inte längre.. Hon får väll fan göra vad hon vill, bara hon fan inte kallar mig lögnare, jag har ALDRIG ljugit för henne i hela mitt jävla liv, så varför skulle jag börja nu! Hon säger att hon stöttar mig i mina val i livet, vad det än gäller men när jag väl berättar att jag kanske ska in på psyk och att jag har hittat ett ställe jag vill in på, så säger hon att jag överdriver och att jag borde lägga ner innan jag förlorar fler kompisar.. Dessutom så säger hon att jag ljuger om att jag mår så dåligt som jag gör, hon får tro precis vad fan hon vill, jag vill inte ha kontakt med idioter som henne! Hon sjunker så jävla lågt det bara går att sjunka.. Så nu kommer hon varken på min fest eller någonting annat, jag kommer inte vilja ha nått med henne att göra efter allt hon gjort! Så säger hon att JAG gör henne förbannad när hon blivit lugn? Hon gör mig förbannad så att hon sen blir förbannad på mig.. så det är hennes eget jävla fel! O så påstår hon att jag inte har några kompisar och en massa annat jävla skit! Läser du det här så har jag bara en sak att säga dig! GET A LIFE och sluta förstör mitt mer än vad det redan är!!!

Ajja, ska ner och käka en macka eller nått, sen ska jag dra iväg, uppdaterar nog kanske senare när jag har kommit hem och så =)!

Fyfan för dagarna!

Fyfan alltså, har inte sovit sen igår när jag vaknade vid halv 6 på kvällen, börjar iof inte bli trött heller ännu, men magjäveln tar stryk =/..
Var iallafall till religionen idag och det blir fan bara intressantare för varje lektion ^^, var ner till Kungsängens kyrka och kollade och diskuterade symboler, riktigt jävla roligt var det, tills jag höll på att svimma av en tavla som fanns där, skitläskigt var det.. Liksom en man på den tavlan fick mig att vackla till och var nära på att svimma =/, det var något med den mannen på den tavlan alltså.. Fyfan vad läskigt det var.. Kände dessutom någonting skitkonstigt där inne, i själva kyrkan, jag vet inte om jag inbillade mig eller om det verkligen var någonting, men skitkonstigt kändes det när man stod där framför altaret, som om vi inte borde ha varit där just då =S.. Fyfan vad läskigt..
På Måndag ska vi tydligen in till stan och besöka en Moské på söder, fan vad kul det kommer att bli =), bara jag KAN åka in eftersom ja, min lilla "fobi" =/, vill verkligen åka men vet inte om jag kan ='(!!!

Å så nådde man botten på 2 sekunder.. Fyller ju 20 i morgon, och släkten ska komma denna helg, då kommer pappa med förslaget om att han och brorsan ska åka ut på landet över hela helgen, hur trevligt är det att inte fira helgen med dom?? Visar ingen som helst bevis på att de ens bryr sig om jag fyller år eller inte, men hallå jag fyller faktiskt 20!!!! Tack för de nya såren i mitt hjärta pappa, tack så jävla mycket för att du förstör mitt liv.. Du anar inte hur sårad jag blir när du inte visar något som helst tecken på att du bryr dig om din enda dotter som faktiskt ska bli vuxen! Tack så jävla mycket, hoppas du ruttnar i helvetet!! Tack för att du får mig att vilja dö igen!!
Tack vare dig skär jag sönder mina armar ännu en gång, denna gång tills det börjar blöda, så långt har jag aldrig gått i hela mitt liv tidigare när jag skurit mig, då har det bra varit så att huden gått sönder lite, nu använder jag mig av en sax och ja...

Vill bara lägga mig ner och blöda, bli av med all smärta, inte kunna känna någonting efter det, försvinna från den här platsen.. Jag menar det verkligen, rädda mig från den här världen! Jag menar det verkligen, Jag MÅSTE få hjälp innan det är försent, har både skurit o rivit sönder ena armen för att jag mår så jävla dåligt, snälla rädda mig från den här världen nu! Under en halvtimma har jag säkert brytit ihop ett par tio gånger eller nått, tror ärligt att jag inte kommer klara mer, Jag Vill INTE mer.. Jag är inte värd att leva längre, jag tar bara en massa jävla plats som skulle kunna rädda en massa andra, snälla, hjälp mig bort härifrån!! *gråter o skakar*
Får jag inte hjälp snart så vet jag inte vad jag gör, kommer inte finnas till om det förtsätter, jag kommer inte orka mer, förlåt men nu finns det ingen annan utväg om jag inte får hjälp!!

Måndag då... *djupt suck*

Så var det skitmåndag igen då, sitter här och försöker hålla mig vaken.. Har inte sovit särskilt mycket inatt heller, fattar inte vad fan problemet är, varför kan jag inte sova??
Har iallafall varit i skolan, kändes som om jag inte ens var där under halva lektionen.. Iallafall så gick jag efter det, runt 16 tiden, till frisören och bokade tid till mig och mamma, Nästa Tisdag 16:30 har jag tid, och mamma samma dag fast en halvtimma senare =).

Börjar bli sjuk dessutom, har ont i halsen och fryser konstant, fast fryser kanske för att jag är så jävla trött hela tiden(?).. Känner mig dessutom rätt nere, har bara lust att lägga mig ner och dö eller nått.. Har ingen som helst orsak till denna gång heller, som tur är så har jag tid hos psykologen nu på Fredag, skiter i om min födelsedag firas den dagen, jag MÅSTE få prata med någon.. Kommer annars gå under eller något.. Snälla hjälp mig någon?? Klarar jag mer sånt här, kommer detta någongång att gå över?? ='(!!
Jag hoppas verkligen på att det här går över snart, orkar inte mer med skit som detta, jag vill kunna vara den jag var innan allt detta, utan bekymmer utan minsta lilla spår av tveksamhet m.m. Men det kommer aldrig att hända. Det bästa som skulle kunna hända är att detta kommer att gå över, men ärren och de öppna såren i mitt hjärta kommer alltid att finnas kvar, de kommer alltid att påminna mig om hur mitt liv har varit, oavsett vad jag vill..

Nä nu till andra saker:
Skrev i natt ju att jag hade lite klädesplagg att göra mig av med, ska sätta upp bilderna här under, bara jag får bukt på hur man kan flytta dem m,m., fast det borde inte vara några problem =) men men.. Iallafall:

1)
 

Storlek 42, dragkedja på vänster sida, använd endast inomhus ett par gånger. Nypris 149 kronor, NU 75 kronor = Halva priset. Kommer inte ihåg vart jag köpt denna.

2)

Storlek 42, dragkedja och knappar framtill, två fickor baktill och två fickor framtill, använd 5 gånger, högst. Nypris ca 150 kronor, NU 60 kronor. Köpt på Josefssons.

3)

Storlek 44, dragkedja och knapp framtill, fickor på sidorna, veckad fram. Köpt i somras för 150 kronor, använd endast 2-3 gånger. NU 80 kronor då den är relativt ny. Köpt på Lindex.

4)

Storlek 44, dragkedja på vänster sida, lager på lager variant, köpt på Kappahl. Använd endast ett par gånger. Nypris ca 200 kronor, NU 100 kronor.

5)

(VÄLDIGT dålig bild), men det är ett vitt linne från Kappahl, men volanger, snörning i u-ringningen, singoalla variant med paljetter i midjan. Något använd. Storlek 40/42 (M). Nypris ca 150 (har jag för mig), NU 60 kronor.

6)

Partylinne från Kappahl, svart med mönster och paljetter, brodyr med pärlor i midjan och med en "slöja" från under brösten och bak. Endast Testad! Storlek 40/42 (M). Nypris 149 kronor, NU 75 Kronor.

Något som verkar intressant, kommentera med msn så addar jag. Priset kan diskuteras självklart, då jag verkligen vill ha bort dessa så snart som möjligt! Jag kollar denna sida varje dag, så ingen risk att jag kan missa om du har kommenterat! Kan ta andra bilder på plaggen om så önskas. Kan dessutom lägga in nya bilder å nya saker under veckan, så håll utkik

Det var väll allt för idag, tror jag. Måste sätta mig ner och plugga, eller försöka sova lite kanske, ajja får se vad det blir.. Uppdaterar igen när jag uppdaterar..

Så var det med det..

Fan att man ska sabba rösten när man varit på konsert, kan varken prata eller sjunga ordentligt, STÖRIGT!! Vill ha tillbaka min röst =/!! Låter som ett troll som precis kommit upp i målbrottet emellanått faktiskt, rätt jobbigt =/..

Men men, nu har man gått igenom varenda klädesplagg man har typ, INGENTING passar till festen :O, har dessutom 4 kjolar nu som jag måste ta och sälja så jag får råd till åtminstone EN ny kjol, kosta vad det kosta vill, kjolarna ska bort, har dessutom 2 linnen som jag måste ha bort så snart jag kan, alla pga att de blivit alldeles för stora, Ska sätta upp bilder på dem imorgon de som är intresserade, skriver även storlek och priser då och kommer nog ha hittat en del andra plagg som måste bort också =), så kolla in imorgon eller Tisdag igen =)!!

Nu är typ allt fixat till festen iallafall, problemet är bara, VAD FAN SKA MAN GÖRA FÖR MAT??? Inte alltför komplicerat och heller inte alltför dyrt, vad kan man göra??? =/.. Har sån jävla problem med att bestämma vad man ska göra för mat, några tips?? Snälla? I Need som tips ffs!! =)

Well well, till festen är det iallafall säkert att 7 pers kommer, om Brorsan och hans kompisar kommer så blir vi 12, men va fan 12 PERS till en 20-års fest är ingen fest =S!! Jag hoppas verkligen att fler kan komma =)!
Men men, det löser sig väll antar jag =)..

Ska dra o fixa litegrann nu ^^
Uppdaterar när jag uppdaterar, troligtvis efterskolan ^^

ORKA!!!

Alltså, här försöker man sitta och plugga, först börjas det med att jag sitter nere och kollar på "Brothers and Sisters" reprisen från i tisdags eller något, så blir det reklam och mamma går ut i köket för att kolla till maten, så kommer min moster in i vardagsrummet och frågar om jag vill hänga med på promenad, jag säger att jag måste sitta och plugga, då tar hon fjärkontrollen till TV:n och stänger av och säger att jag isåfall inte ska titta på TV!! Vad fan har hon för rätt att stänga av TV:n om jag och mamma ska kolla klart på en serie???
Hon är fan INTE min morsa så vad har hon för rätt att bestämma om jag ska se på TV eller inte???

Sen när jag väl gått upp på rummet iallafall, efter att ha sagt åt henne att JAG bestämmer om JAG ska se på TV eller inte, så försöker jag sitta och plugga, läser igenom uppgifterna till religionen och börjar läsa i boken, så hör jag brorsan och hans kompisar medan de spelar typ Halo eller nått skit.. Jag ringer till hans mobil och säger att de ska sänka eftersom jag pluggar o så, han säger okej och lägger på. Men fortfarande efter 20 minuter har de varken sänkt ljudet eller stängt dörren.. Smsar och frågar om han är döv o säger åter igen att stänga dörren och sänka ljuden men ingenting händer, tillslut blir jag så förbannad att jag går dit o säger till med hög röst att sänka ljudet för att återigen sen säga att jag faktiskt försöker plugga.. tror ni den lilla bortskämda lilla jävla skitungen bryr sig "Jag hittar inte fjärrkontrollen" får jag ur honom trots att tv:n bara är 1,5 meter ifrån honom!! Vad i helvete ska det här betyda???!!!

Tur för mig är att jag sticker till hösten, klarar fan i helvete inte av att bo här längre, längtar som fan tills jag kommer ifrån skiten faktiskt!! Långt härifrån, långt från alla släktingar det bara går att komma.. Skiter faktiskt i det här nu, det är deras fel om jag inte klarar skolan nu, skyller de sedan på mig så drar jag någonstans, vart fan som helst förutom kungsängen!!!

Dessutom så är det alla dessa jävla nötter på msn som skriver även fast det står att jag pluggar och har status "Upptagen", fattar de inte vad jag menar eller vad handlar det om???
Blir så jävla irriterad!!

Nu lär jag inte kunna plugga eftersom jag är så jävla förbannad, hur ska jag kunna göra för att få klart uppgifterna när jag är såhär arg???
Några tips?? Snälla??

Ajja, får försöka komma på andra tankar

Åh vilken dröm!

Ja, nu är det då Lördag kväll, eller om man nu ska säga kväll, det räknas väll som det iallafall..
Har vart inne i stan idag och lämnade av min kusin, eftersom hon skulle åka hem.

Är hur jävla trött som helst, somnade runt kvart över 7 i morse och gick upp halv 11 eller något sånt, visst var det kul men nu vill jag bara lägga mig ner och sooooova till Måndag morgon eller nått, ikväll blir det att lägga sig efter melodifestivalen om jag orkar kolla på det ens..

HIM konserten i Torsdags var helt underbar!! Går inte att beskriva med ord, jag kan själv inte fatta att jag ens sett dem live ännu, är fortfarande i chock (?).. Men iallafall, jag och Kusinen åke in mot stan runt 4 tiden, vi stod utanför Nalen vid 16:45 tiden, insläppet skulle vara klockan 8 så det var en tid att vänta, dessvärre var det så jävla kallt att jag tillslut inte kände ett skit i mina fötter, de var så kalla att jag knappt hade några fötter, men det var det verkligen värt.. Slet sönder mina byxor dessutom, när jag skulle gå en sväng så trampade jag på hälen kan man säga så slets en 10-15 cm lång reva upp haha.. Lol!! Men iallafall, det var det värt!
Vi träffade tre skitschyssta tjejer där i kön dessutom, de stod före oss dådå.. Vi snackade en massa o jag fick deras msn dessutom så ska snacka med dom där sen när de kommer online, byta lite bilder o grejer ^^!
Väl inne i Stora salen så fick jag och Celena rätt bra platser till en början, men när förbandet (Serenade For June) Började spela så var Celena tvungen att ta sig därifrån eftersom det blev sånt tryck från alla håll och kanter, trodde ett tag att bröstbenet skulle gå av eller nått, kunde inte andas eller någonting utan luften bara trycktes ur mina lungor, ingen behaglig känsla direkt, men jag stannade kvar tills förbandet hade spelat klart, sen drog jag mig tillbaka till andra ändan salen, och tittade efter Celena, hon ringde och vi träffades där längst bak. En sak jag märkte var iallafall att: Ju längre fram mot scenen man kom, desto yngre blev fansen, de äldre och mer mogna fansen stod bakom dem, för att de just inte tänkte trängas.. Smart skulle jag säga!
Iallafall så satt jag och Celena längst bak i salen tills HIM skulle börja spela, det mörknade i salen och allt var tyst tills alla började skrika, HIM hade kommit ut på scenen.. För första gången i mitt liv fick jag se Ville Valo med mina egna ögon, jag trodde inte att det var sant! Aldrig trodde jag att det skulle bli verklighet!! De började med att spela Passions killing floor, från nya plattan och Avslutade med Funeral of Heart (har jag för mig iallafall).. Helt jävla underbart! Måste dessutom erkänna att; när låten "Join me in Death" Började spelas så brast jag ut i gråt, det är min favoritlåt och trodde aldrig att jag skulle få höra den live, så jävla underbart att jag började böla *rodnar*..
Ville var precis som i en dröm, helt jävla underbar! Haha, vilka jävla skämt han berättade emellanått, eller bara när han stod o hade tunghäfte xD! Ännu bättre när han tappade bort texten till låtarna haha.. Fyfan vad man stod och garvade xD!! Men hans röst fick mig iallafall att smälta genom golvet, så jäävla underbar, hade rysningen i princip hela konserten, medan de spelade.. Fler konserter med HIM kommer det deffinitivt att bli, detta var visserligen den första men fan heller att det är den sista ^^!!

Jag vet att jag har glömt skriva en massa, men orkar inte skriva mer just nu, är så in i helvete trött :/.. Men kommer nog skriva mer under den närmaste veckan om tröttheten släpper..
Lägger iallafall upp en bild på Bandet här ;)

image7

HIM, Alla Hjärtans dag 2008, Nalen, stora Salen! (L)

Ska kolla lite TV nu iallafall, uppdaterar när jag uppdaterar :)

Alla hjärtans dag (L)

Nu är det alltså alla (L):ans dag, och jag ska få se mitt favoritband idag (L), fyfan vilken lycka alltså! Jag kommer inte kunna sluta le överhuvudtaget, det är världens jävla lycka, lyckligare kan ingen bli!

Kommer väll dock inte kunna sova ett skit i natt heller, kunde inte sova mer än en timma föregående natt så varför skulle jag kunna sova inatt för? Fattar inte varför jag inte kan sova, har inte en jävla aning. Jag måste prata med min psykolog om detta, kanske kan få hjälp med det.. Under tre nätter har jag väll sammanlagt sovit drygt 5 timmar =/..

Ajja, det ordnar sig nog i slutändan iallafall..
Fortsätter uppdatera om en liten stund ^^

Onsdag och TRÖÖTT!!

Åhh, så jävla trött man kan bli..
Stängde av datorn lite efter 4 i morse och tänkte att jag skulle sova, men oturligt nog var tv:n på och jag fastnade där, jag vet inte vad klockan var när jag stängde av den men bärgis typ halv 6, men somnade säkert inte (iof så sov jag aldrig utan mer typ "sov" i halvvaket tillstånd) vid typ 6 tiden och mamma kommer in till mitt rum tio i 7 och väcker mig eftersom jag ska till skolan... Eftersom jag inte hade sovit så typ var det rätt lätt att gå upp, även fast jag var så jävla trött =/.. Hur jobbigt är det inte när man försöker sova men inte kan??

Så iallafall, så åkte jag upp till centrum med 7:54 bussen eller vad fan det nu var, fan har nog aldrig sett bussen sådär full på morgnarna förut haha, men men.. Gick sen till komvux och letade reda på salen. Samma som vanligt så är dom lektionerna jävligt roliga, eftersom läraren är så cp-cool en lärare kan bli =P! Gruppen som jag diskuterar i tillsammans med 4 andra tjejer är riktigt grym den också, redan andra lektionen och jag för en gångs skull har fått bra kontakt med dem =), det enda är att alla röker och har barn så man känner sig liiiite utanför, men hängde iallafall med dom ut på rökpausen och snackade, det är ju fan likadant att stå ute och prata utan att röka som när man står och röker ^^, behöver fan inte röka för att vara social, och nu dessutom också när det börjar bli varmt ute igen så gör det ingenting om man kommer ut på rasterna ^^!

Om bara 4 timmar jag har min Uffa här hemma hos mig!! Fan vad jag längtar alltså, känns som om vi inte har träffats på år och dar, även fast det senast var för, vad blir det, lite över en månad sen eller så =)! Kul som fan ska det bli iallafall, ska ju se HIM IMORGON!! Kommer inte kunna sova ett jävla sket inatt alltså, Uffa kommer hålla mig vaken som vanligt ;) haha.. Skojja bara!

Åh jag längtar till nästa Torsdag, då ska jag hänga utanför systemdörrarna och bara vänta på att de öppnar ;) haha.. Fast måste råna morsan på en hundring eller så :P.. Längtar dessutom till Den 29 feb, nästan alla vet nog vid det här laget vad det handlar om ;) haha.. Festen jag ska ha såklart ^^! Fan vad kul det ska bli att få träffa alla igen, eller andra för första gången, fyfan vad kul det kommer bli den dagen alltså =D! Längtar så in i helvete mycket nu alltså, kan nog inte bli bättre än såhär ;)!

Har dessutom inte varit särskilt deprimerad ännu den här dagen, igår var jag lite deppig men det gick över senare på kvällen, undra varför, men alla har väll någon orsak kanske =).. Jag vet inte riktigt.. Får väll se om jag klarar hela dagen utan att bli deprimerad, vill inte det när Uffa kommer hit, hon har det tillräckligt jobbigt ändå, vill inte tynga på henne en massa andra saker också.. Fast iof så lär hon se sårskorporna på armen jag har, då kommer det bli ett jävla liv, men jag tänker inte gömma dem längre.. Både igår och i morse var det nära att mamma såg dem, iof så skulle det inte förvåna mig om hon såg dem i morse fastän hon inte sa någonting.. Hon vet ju trots allt hur jävla dåligt jag mår..

Well, Idag får jag ett nytt nitskärp också, OM mamma kommer ihåg att köpa en från ini stan idag, när hon slutat jobba där inne, innan hon hämtar uffa! Får bara hoppas att hon kommer ihåg, fast iof, så kommer jag ringa henne lite över 4 och påminna henne om det ^^.. Ska dessutom be henne köpa såna där bumullspads som man kan tvätta bort smink med ^^..

Well, ska ner och käka nu, är så jääävla hungrig =/, fast iof så har jag inte käkat på 13 timmar och 45 minuter eller nått sånt, så kanske dags att äta någonting iallafall =) Uscha, mår illa eftersom jag är såå hungrig.. Så ska sluta tjata o gå ner o ta en macka eller nått sånt nu ^^
Uppdaterar kanske sen när Uffa har kommit eller nått sånt, kanske innan dess, fast måste plugga, har fått ny uppgift på Historian och sen ligger jag lite efter i Engelskan, Religionen måste jag dessutom lägga ner en massa tid på eftersom det bara är en kurs på 5 veckor.. Åhh vad mycket det är haha ^^

Ajja, uppdaterar senare som sagt ^^


Åhåhåh, jag vet att jag skulle käka, men var precis nere och hämtade posten, det fanns ett brev till mig från skatteverket, Jag fick mina personbevis så att jag kan söka till skolan och ansöka bostadsbidrag nu =D!!! Är fan överlycklig!!! HELVETE alltså vad glad jag är :D!! Nu kan ingenting förstöra den här dagen alltså ^^, inte ens om morsan skulle slå ihjäl mig ^^!!

Ajja nu skall här käkas iallafall ^^!

Tisdag natt

Jepp, nu är det då Tisdag, i Övermorgon är det den lyckligaste dagen i mitt liv, eftersom det är Alla hjärtans dag och jag ska få se HIM, ÄNTLIGEN!!! Har längtat efter den här dagen i över 10 år känns det som, vilken jävla lycka det är alltså! Kan inte beskriva hur jävla glad jag är! Minste lilla jag tänker på det så ryser jag i hela kroppen, har lyssnar på "Join me in death" säkert 1000 gånger ikväll ^^!

Jag tror att jag ska ändra min tatuering, ska skriva in "Join me in death, 14/2-2008" Istället tror jag ^^! Som ett minne efter konserten va fan ^^, finns ingen störra lycka! Ska nog dessutom tatuera in den i höften någonstans ;), eller annars så vänster skuldra eller nått sånt ^^, vilket som ^^!!

Idag var jag iallafall på min första Religions lektion idag, var där från 13-16, rätt roligt var det eftersom läraren var så jävla grym xD! Han hade sån jävla dålig humor och så pratar han skånska typ :P haha.. Sheat alltså, det kommer bli en riktigt rolig tid på religionen iallafall, längtar redan till Onsdagslektionen även fast det är så tidigt på morgonen =P
Imorgon vid 18:30 har jag Engelska, vilket jag inte jobbat med ett skit :S!? Och imorgon kommer även min kusin hit ^^, UFFA!!! eftersom vi ska på konserten på Torsdag tillsammans..
Torsdag är det då skola igen 8:10-11:10 eller nått sånt och sen är det HIM konserten ;), på Fredagen blir det inge specielt vad jag vet, vi ska väll ta det lugnt och så, Uffa åker nog hem på Lördag eftersom jag ska plugga resten av helgen, vilket är ett big MÅSTE!!

Har dessutom fått veta att jag inte kommer få något studiebidrag eftersom jag tydligen inte studerar heltid (?), men va fan är det ingen som har berättat det för mig tidigare för??? Här har jag gått sen 7 januari och väntat på den sista januari för att få mitt studiebidrag, men får jag nå?? Nää.. Fyfan nu är ALLT förstört alltså.. Kan inte hjälpa till att betala datorn, kommer inte kunna köpa sprit, kommer inte kunna tatuera mig eller någonting.. Jag ska fan ta livet av mig!!! Måste alltså börja söka jobb igen, helgjobb och sen vissa dagar under veckan också, så att jag får någon jävla inkomst :( Om jag inte söker soc bidrag och får det också, vilket inte är en stor chans eftersom jag bor hemma!!

Ajja, ska sova nu tror jag, finns inge mer att skriva vad jag vet...
Natti natt!

Tack för den!

Jaha, nu var det Sami som var viktigare IGEN! Han får minsann en ny mobil men inte jag!! Vad fan är det snack om nu då, i förrgår och igår sa hon att det var lika bra att fixa två på en gång, och idag säger hon att jag inte kommer få någon, hur i helvete ska hon ha det egentligen??? Jag behöver ju en telefon minst lika jävla mycket som brorsan, men får jag någon? Nää det får jag inte, brorsan är viktigare!!

Hatar den här familjen, som tur är så slipper jag dem till hösten och större delen av sommaren dessutom! Ska bli så jävla skönt att bli av med dem allihop! Så fort jag har fått personbeviset så skickar jag iväg ansökan till folkhögskolan, inge mer med det! Någon som vet hur långt innan man måste skicka in bostadsbidrags ansökan??

Angående mitt förra meddelande, det verkar som om jag aldrig skulle ha skrivit det, ingen verkar ta mig på allvar när jag skriver sådär, även fast jag menar det så jävla mycket! Gjorde någonting väldigt dumt inatt, går inte inpå vad eftersom jag inte vill oroa mina nära och kära, det jobbigaste är att jag inte alls ångrar det jag gjorde, det kändes faktiskt rätt skönt att få det gjort!

Det bästa hade varit om jag inte alls skrev det förra inlägget, att jag bara skulle ha tagit mitt liv istället för att skriva att jag vill, detta kommer inte att bli bättre, någonsin, allt blir bara värre och värre!

Ajja, ska gå och lägga mig igen, är så jävla trött..
Uppdaterar igen någongång..

Neej inte igen :'(!

Så har man åkt ner i helvetet igen, andra gången under denna vecka också, kanske till och med tredje.. Jag vet inte om jag orkar längre alltså, den här gången tror jag inte att jag har någon orsak till detta, känner bara att jag åter är påväg ner i helvetet!

Händer detta en gång till så kommer jag säga till min psykolog att jag inte längre orkar mer, att jag måste få läggas in på psyk i en vecka eller nått, sämre än dessa svackor kan det knappt bli, jag bokstavligen LÄNGTAR efter att dö, ingenting har fått mig att längta så här mycket efter döden överhuvudtaget i hela mitt liv.. Och jag vet inte vad det är, alls.. Jag mår bara så jävla pissigt, har lust att skära handlederna av mig så att jag sakta (eller kanske inte) men säkert förblöder.. Vilken underbar känsla, att sakta men säkert försvinna från denna plats kallad jorden.. Fan vad jag längtar efter att få dö!!

Får jag inte hjälp snart, PÅ RIKTIGT så vette fan vad jag ska göra alltså, då kommer jag med säkerhet göra allt, då menar jag ALLT för att få slippa detta, slippa denna jävla skit.. Önskar att jag bara kunde somna in under natten, att aldrig mer behöva vakna upp till detta, jag klarar bara inte av att må såhär längre, hur många gånger under en månad har det blivit nu 4-5? Något sånt iallafall, det är alldeles för mycket, jag kan bara inte!!

Om jag ändå inte hade några som brydde sig om mig, då skulle allt vara mycket lättare, så hade jag slutat finnas till för längesen, jag stannar bara för att det finns så många som bryr sig, men jag håller på att ge upp hoppet, jag vill inte längre plågas, jag vill inget hellre än att finna frid och sluta må såhär dåligt, men ingen förstår detta, överhuvudtaget. Alla bara säger hela tiden att det är en fas, att det går över efter ett tag, men de har fel, detta går inte över, det kommer alltid att finnas med mig, och kommer aldrig att försvinna.

Människor kanske tycker att jag är patetisk, men de vet bara inte hur det är att må dåligt, så dåligt att man är beredd att ta sitt liv för att slippa detta.. Jag skiter totalt i vad människor tycker om mig, och vad jag vill. Vill jag må bra så är det enda sättet, hur mycket jag än vill annat så är det de enda sättet. Jag känner mig fängslad av rädsla, av ångest och panik, ingenting hjälper längre överhuvudtaget, absolut ingenting hjälper längre.. Finns inte längre någonting att leva för.
Jag kan inte känna någonting längre, hur mycket jag än försöker så kan jag bara känna smärtan i bröstet, det som längtar efter att få försvinna, det som endast försvinner om jag dör. Känslorna blir bara svalare och svalare tills det inte längre finns något kvar, jag kan inte älska och jag kan inte hata. Jag känner ingenting längre, jag är helt tom! Mitt hjärta känner ingenting, hur mycket jag än vill känna så fungerar det inte. Jag är bara rädd, rädd för att jag aldrig kommer kunna känna någonting igen om detta skulle lösa sig, tänk om jag aldrig mer kommer kunna känna? Tänk om jag aldrig mer kan bli kär, eller kunna hata någon. Hur ska jag kunna fortsätta ett liv om det inte har någon mening?

Får jag ingen hjälp så finns det endast en lösning, jag måste få veta vilket jag ska välja, jag är inte längre rädd för att dö, jag är rädd för att fortsätta leva!!

Usch!!

Fan kan det bli värre än såhär??
Magen är helt uppsvullen har en idiotisk mensvärk o är illamående som jag vet inte vad, det blir bara värre och värre för varje månad =(.. Tror jag kommer smälla av om det inte går över va fan =(!!!

Har under dagen varit till Jakobsberg och barkarby outlet tillsammans med morbrors fru och min kusin (den yngsta av dom), vilket inte var särskilt roligt med tanke på mensvärken! Men rätt kul var det iallafall att vara inne på Bengans där och kolla runt lite, hittade massor med böcker som jag skulle vilja ha bland annat ^^

Morsan ringde precis från nerevåningen om att det var mat, men va fan jag kan inte äta just nu, då skulle jag bara spy upp allt igen för att jag mår så jävla illa :(! Bara tanken på mat ger mig kväljningar..

Vill bara lägga mig ner o somna, inte vakna förrän detta har gått över helt och hållet, blir det inte bättre snart så måste jag till vårdcentralen eller barnmorskan igen och be om någon starkare medicin mot det här, eller nått skit.. Bara jag blir av med det :(!

Just nu skulle jag göra vad fan som helst för att få vara ensam, orkar inte med mer sällskap, min moster springer upp och ner för trappan, in och ut från mitt rum HELA jävla tiden, får aldrig vara i fred, nu sist så sket hon helt i att ens stänga dörren, fan vad störig hon ÄR!!! *slår henne HÅRT*

Imorgon eller på måndag blir det att dra till kista o skaffa en ny mobil till lilla mig, samma med brorsan, vi båda behöver nya eftersom abonnemangen går ut och telefonerna lägger av.. Så det blir tre för oss båda nu, jag ska iallafall då en Nokia N95 tror jag det var ^^ riktigt jävla fin alltså :D!!

Ajja, ska ta och vila lite nu :)
Uppdaterar maybe later :)

Lördag (nästan) morgon!

Well well, om typ 5 timmar kommer morbror och hans familj hit tydligen eftersom morbror ska ut och jaga i Bro någonstans, så jag lär väll få stå ut med en misshandlande, bortskämd jävla skitunge till kusin hela morgondagen :/, sist hade jag blåmärken på benen över en vecka efter att de hade åkt =(! Och ont som fan gjorde det också, jävla skitunge alltså..
Jag som hade tänkt sitta och plugga hela morgondagen eftersom uppgiften faktiskt ska vara klar på söndag kväll, eller om det var eftermiddag =/ kommer inte ihåg.

På Måndag har man sin första Religionslektion på skolan, börjar kl 13 och slutar 16 har jag för mig att det är. Sen på Tisdagen har jag Engelska från 18.30 till 21.30 eller nått sånt, inte kul men det måste göras, sen på Onsdag har jag religion igen fast från 8:10-11:10 eller nått sånt, dessutom kommer min Uffa den dagen eftersom vi på alla hjärtans dag ska se HIM på nalen <3<3! Sen blir det att hänga med kussen till Fredag eller Lördag beroende på hur länge hon kan och hur länge vi vill att hon ska stanna.

Mamma fyllde 47 igår så det blev att äta lite tårta och så :), pappa köpte blommor och trisslotter, samt en jättegod chokladtårta, egentligen var det jag som skulle fixa maten men eftersom vi flyttade över brorsans bokhylla in till mitt rum, en tv-bänk och en nyköpt bokhylla från Ikea medan min bokhylla hamnade i brorsans rum så var jag tvungen att fixa iordning där, dessvärre. Men maten var JÄTTEGOD iallafall, kycklingfilé med klyftpotatis och Rödvinssås (färdig), Så in i helvete gott var det verkligen ^^! Dessvärre så hade jag glömt att beställa hem mammas födelsedagspresent också *FUCK!*, men den kommer senare nästa vecka hoppas jag på nu iallafall =)!

Var till Jakan tillsammans med mamma igår (Fredag) eftersom jag behövde nya byxor då alla mina par har blivit för stora.. Egentligen skulle jag ha träffat Emma där men så hade hon blivit sjuk kan man säga, så hon kunde inte träffas just då. Men iallafall så gick jag och mamma till Kappahl där jag hittade 4 par byxor som jag testade, tre av dom satt SKITBRA medan ett par satt väldigt konstigt, fast om de hade vart svarta så hade de varit skitsnygga, men iallafall bestämde mig för ett par med tilhörande skärp i storlek 38 (!!!!!) Aldrig har jag haft en så liten storlek sen jag vet inte när, blev verkligen skitglad när jag såg att storlek 38 verkligen passade :D!! Har även gått ner en BH storlek, har numera C kupa (Intressant??)  men men, iallafall. Har dessutom gått ner 2,5 kilo till sedan jag vägde mig sist ^^! Känner mig sååå stolt, jag vet att jag inte ska skryta men kan faktiskt inte låta bli när jag mår så bra över viktförlusten :)! Liksom från 80 kg som jag vägde innan sommaren och efter sommaren vägde jag 65, nu väger man alltså 62,5 ungefär ^^!

Det är nu mindre än 2 veckor kvar tills jag fyller 20, exakt 12 dagar kvar ^^.. Och exakt 20 dagar kvar tills jag får ha min fest ^^! Äntligen får man festa igen alltså, saknar det jävligt mycket faktiskt, innan nyår drack jag ingenting på ett halvår, under nyår drack jag ett par SVAGA groggar och sen tredje helgen på året drack jag mig rätt full, men efter det har det inte blivit så mycket, så längtar nå förjävla mycket alltså *läääängtar*!

Nu har jag dessutom beställt personbevis så att jag ska kunna söka till folkhögskolan till hösten, så fort jag har fått den så skickar jag in den tillsammans med betyg och ansökan till Geijerskolan i värmland med ansökan om internat också ^^, så att jag kommer hemifrån. Ska heller inte åka hem alla helger då man är ledig, vissa helger åker jag kanske till Emma och andra kanske till Eskilstuna(?) Vad säger ni om det? ;) Bara jag slipper vara hemma så är allt lugnt ^^, äääääntligen kommer jag hemifrån, dessutom så kommer jag nog skaffa egen lägenhet när jag har gått ut skolan där så kommer ju ändå inte vara hemma alls efter de två år som jag hade tänkt gå där, kanske till och med tre år :)!

Såg första eller andra uttagningen till den finska finalen till eurovision song contest, har hittat mig ett nytt band att lyssna på, Crumbland heter dom, typiskt min musikstil alltså, så gick dom inte vidare till finalen heller *suck*.. Ajja, vet iallafall vad det finns för bra musik och så ;)

Nä, nu ska jag dra på toa o sen ska här sovas tror jag, klockan är ju trots allt 4:20 drygt.
McGyver visas på tv och allt är tyst, förutom min dator som spelar Uniklubi ^^ *älska*

Torsdag (?)

Fan jag vet inte vad det är för dag längre =S.. Har vänt på dygnet nå jävla totalt, somnade inte förrän 8 i morse eller nått sånt :S! Fattar inte vad jag håller på med va fan :S.!

Fick brev från min sötnos idag, nu är det iallafall säkert att min bäbis från Borås kommer hit till min 20-års fest! Har saknat henne såååååå jävla mycket ^^! Finns inget som kan beskriva hur mycket jag saknat henne, har ju trots allt inte träffat henne på snart 2 år typ :S..! Men det ska bli otroligt kul att hon kommer hit o stannar heeela helgen ^^!

Ska egentligen gå upp till centrum o boka tid hos frisören men har ingen som helst lust att göra det =/, orkar inte gå någonstans eller göra någonting =/.. Fyfan vad skit det ska vara =/..

Nä, nu längtar jag verkligen till sommaren, vill ha sommar och sol så att man får ligga ute och soola, saknar det så jävla mkt, vill bara kunna ta av mig kläderna (förutom trosorna) och ligga ute på balkongen ^^.. Shit vad skönt de skulle vara, längtar dessutom ut på landet igen, saknar friden man har därute, slipper stressa och bara ta det lugnt, fyfan vaad jaag saaknar laaandet :'(! Tror att jag skulle må MYCKET bättre om jag fick vara därute själv ett tag faktiskt :)! Jag ska ju få vara där en vecka helt själv, men skulle vilja vara där i minst 2 veckor helt själv ^^!!

Får damp här hemma va fan, allt är så tråkigt och allt suger, ute på landet skulle det göra detsamma, jag skulle inte bry mig om någonting där ute! Allt är liksom obetydligt :) Ingenting betyder någonting där :)!

Fyfan vad lugn jag blev när jag skrev det där, allt bara släppte, som om allt lyftes från mina axlar ^^! Åh vad skönt, oroar mig inte över någonting just nu ^^, känns som om jag svävar *ler*!

Nä, nu ska jag gå ner och laga till lite mat tror jag, är så jävla hungrig ^^ hehe..
Uppdaterar senare sen om jag har nått att skriva :)

Vad i helvete, var precis nere o fixade lite käk, det blev en vegetarisk gorbys ^^ haha, nyttigt men ändå inte, eller? Men iallafall så kollade jag mitt konto på banken, men vad fan det var ju tomt =/, jag skulle ha fått mitt studiebidrag den sista Januari, men har inte fått ett jävla skit :S.. Får ringa till skolan och fråga vad fan det är som pågår, jag behöver ju mina pengar ffs =/!

Har nu dessutom skrivit ut ansökan till folkhögskola, har bestämt mig för att börja på Geijerskolan i värmland till nästa höst ^^! Får bara hoppas att jag kommer in eftersom jag inte har fullt gymnasiebetyg, fast det kanske man kan läsa upp medan man pluggar annat (?) :) Jag hoppas det iallafall, där har de iallafall allt jag skulle kunna tänka mig, plus att det verkar vara ett underbart ställe att plugga på ^^, miljön och allting :)!

Ajja, ska fylla i den o sen försöka få tag på syon på skolan också :)

Jävla humör!!

Åh, har varit på riktigt jävla skithumör i två-tre dagar nu, fattar fan inte vart problemet ligger! Fast iof så är det väll för att min jävla mens är pågång! *HATA*! Mer än en hel vecka går åt helvete sammanlagt bara för dessa jävla humörsvängningar, och ingenting verkar hjälpa heller, det blir bara värre och värre för varje månad. Förra månaden satt jag bara och grät hela tiden, den här månaden är jag förbannad som fan, undra vad det blir nästa månad?? Fick typ världens jävla raseriattack igår, fyfan hade lust att banka sönder en vägg eller vad fan som helst, bara jag blev av med det!
Inte nog med det, när jag och mamma kom hem från coopan och vi satt i köket, så gick mamma på toa o fixade lite, brorsan kommer fram till mig och börjar retas bara för att han VET vilket jävla humör jag är på, fyfan vilken jävla lust jag hade att drämma till honom riktigt ordentligt, jag hotade honom till och med men som om han bryr sig, han är precis som pappa på den punkten!! Fyfan vad jag hatar det!!!!!

Ajja, idag har inte hänt så mycket, vaknade 15:10 eller nått sånt, som vanligt! Måste fan börja skärpa mig, ska börja försöka (IGEN) med att vända tillbaka dygnet, annars går de fan bara inte!
Har dessutom börjat träna hemma nu igen efter alla dessa jävla depressioner och kände att jag måste börja ta tag i det här, så igår gjorde jag 60 sit-ups på en gång, 20 rumplyft (eller vad fan det nu heter, när det ser ut som man juckar uppåt iaf xD), sen tränar jag en massa jävla med mina hantlar, visserligen väger dom bara 1 kg styck men känner att jag snart måste köpa tyngre :).. Imorgon ska jag ut och gå, ska upp till centrum och gå en runda runt Guldkusten o sen hem igen, blir minst 1,5 timmes promenad ^^! Har slutat med godis helt, förutom då när jag har mens, men det är bara som det är, min mens medicin ^^! Men iallafall, äter i princip ingenting onyttigt längre, ska bli (nästan) heltidsvegetarian från och med 1 Mars, det enda jag ska äta i köttväg är vit fisk, kyckling och kalkon, mer än så i köttväg kommer jag inte äta ^^.. känner mig så jäävla duktig alltså ^^, att jag äntligen kommer få ordning på allt detta ^^

Imorgon blir det att plugga heeela dagen, måste verkligen göra det eftersom uppgiften ska vara färdig på Söndag vid 16 tiden och ska dessutom vara inskickad då.. Så måste verkligen göra färdigt skiten!

Åh på Fredag ska jag träffa Emma, yaaay :D! Fan vad jag har saknat dig gumman, och kommer att sakna dig ännu mer när du flyttar :(! Men jag kommer och hälsar på bara du säger till att det är okej ^^! O sen ska du vara här under festen o allt, faan va myyys :D! Är så jävla glad över att vi har blivit så bra vänner, du betyder <3!! Tack för att du finns gumman <3

Om exakt en vecka och en dag är det Alla hjärtans dag, och jag ska få se HIM live <333! Fyfan jag kommer svimma när jag hör Villes röst o när jag får se honom på riktigt! OMG, hur mycket längtar man inte!?!? Bara dom spelar "Join me in death" så är kvällen fulländad!
Dagen innan, på onsdagen kommer min Uffa hit *yaay*, fan vad kul det ska bli, saknat henne som satan^^! Faan vad kul vi ska ha det på alla hjärtans dag (L)!

Idag blev man kallad för missfoster av mamma också xD, fast det var bara på skämt. Vi såg en reklam där två barn har fastnat med tungan i en lyktstolpe, kommer inte ihåg just nu vad det är för reklam, men iallafall så säger mamma att alla barn gör sådär någongång, men det har ju aldrig jag gjort, vad jag kan komma ihåg, så säger jag det till mamma och hon börjar fundera hon med. Så skrattar hon till och frågar vad jag är för ett missfoster xD!! Eftersom alla jag känner har mer eller mindre alla fastnat med tungan eller läppen i en lyktstolpe eller något annat av metall, men INTE lilla jag ^^!

Ska försöka få morsan att förlänga brorsans tre abonnemang (som står på mamma) så kanske jag kan få den mobilen, eftersom brorsan inte vill ha 3 längre, kommer jag dessutom få byta nummer och allt sånt ^^! Hur skönt som helst faktiskt! Kanske jag slipper alla idioter som fortsätter att ringa även fast man inte vill! Dessutom är min mobil helt fuckad, så behöver ju verkligen en ny, fick lämna in denna första gången efter bara 3 månader efter köpet, men de kunde inte hitta nå fel.. Men men, efter det har den fortsatt vara cp.. Får jag inte en ny så kastar jag denna i väggen!

Har nu iallafall HELA serien av Anne Rice på svenska (dock endast 5 böcker av 12 som översatts till svenska) så nu är det bara att fortsätta läsa, började med andra boken, "Nattens furste", för snart 4 månader sen eller nått och har bara läst 120 sidor eller nått, har väll inte haft tillräckligt med motivation till att läsa, har dessutom varit så deppig till och från att man inte har haft lust.

Detta vad nog alltför idag, eller för just nu iallafall ^^ Ska fortsätta plugga Engelska så att man blir klar någongång ^^
Uppdaterar om jag kommer på nå mer ^^


Fan, klarar inte mer :'(!!!

Alltså jag måste bara bort härifrån och det är FORT!!! Jag klarar bara inte mer tjafs!
Alltså morsan är redo att förnya brorsans mobilabonnemang så att han kan få en ny mobil, men sen att jag BEHÖVER en ny mobil och nytt nummer skiter hon i totalt, då säger hon minsann "Skaffa dig ett jobb" men det är fan inte samma sak med brorsan, där får han i princip allt han vill =(!!! Hur länge ska det behöva vara sådär!?!?

Så fort jag får möjlighet så kommer jag att flytta, inge mer med det! Ska fan söka till den där folkhögskolan utanför Karlstad, ska flytta dit till internatet så att jag kommer härifrån, sen kommer jag försöka hitta egen lägenhet efter det! Inge mer med det! Skaffa bostadsbidrag o skit, sen kan jag vara där i typ 2 år eller nått.. Resten av familjen kan dra helvete! Inte bara för det där med mobilen utan för ALLT annat.
Visst jag kan fortfarande ha kontakt med Sami men resten vill jag inte veta av på ett bra tag iallafall!

Ajja, ska inte klaga mer nu! Blir bara mer deppig ju mer jag klagar om detta!


Nya planer!

Faan va coolt, nu har vi planerat ännu mera till sommren, Jag och Emma ;)
Vi ska ut på landet när hon har fått körkortet o så ska vi ta med oss grabbar o festa ;)! Helvete vad roligt vi ska ha det :D!! Synd att Kussen inte kan hänga med på Peace & Love, men men, det är så livet är tyvärr :/..

Måste börja söka sommarjobb dessutom, orkar fan inte med sånt, men måste ju om jag ska få pengar till allt :/.. Men men, ska för engångs skulle försöka fixa jobb här i Kungsängen, ska börja med att fråga på biblioteket imorgon om de behöver sommarpersonal ^^, om de inte har det så blir det att fråga på coopan o skit :P.. orka sånt men måste man så måste man ^^

Jag förstår inte varför vissa killar alltid ska vara såna jävla idioter, bara för att man missförstår en fråga så börjar de svära och ha sig :S.. What's the fucking deal?? Orka med såna alltså, blir bara sviken hela tiden, tror jag skiter i detta nu faktiskt..

Tror att jag fått känslor för en viss person igen, det har varit väldigt svårt, men nu tror jag att blockeringen börjar släppa =), vi ska nog ses imorgon OM ingen av oss får förhinder, vilker jag faktiskt hoppas, vill träffa honom och prata :), känner mig faktiskt lätt lättad nu :)!

Har rätt mkt jag skulle kunna skriva men vet inte vart jag ska börja så jag skiter i det just nu, skriver nog det senare sen istället om jag hittat början på allt :)

Well, vad mer ska man skriva?? Vet inte om det finns så mycket faktiskt..

Uppdaterar senare sen igen :)

Ett STORT problem!

Fan alltså, nu har jag ett jävligt STORT problem!
Vill gå på ett par konserter inom en månads tid, men vet inte om jag har råd, eftersom jag ska tatuera mig i början av Mars, men jag får försöka komma överens med mamma om allt skit. Bland annat så är det Neverstore som ska spela på Nalen den 6 mars och innan det är det Hardcore superstar tillsammans med Crashdiet och Lillasyster som ska spela på tyrol på grönan den 27 feb ^^
Har dessutom bestämt att jag och Uffa ska på Peace and Love festivalen i sommar, så jävla många bra band som ska spela så vi MÅSTE bara det, inte minst The 69 Eyes (L) och Hardcore superstar, men även Neverstore och In Flames ^^, VILL verkligen gå, men problemet då är ju Morsan, hon kommer bara säga "skaffa dig ett jobb".. Hur kan jag få henne att bjuda mig på den festivalen??
Brorsan fick ju åka på Sweden rock förra året, som HON betalade åt honom.. Kostar ju trotts allt dessutom HÄLFTEN av vad brorsans Sweden rock biljett kostade ^^(A)
Några tips om hur jag kan snacka med morsan om detta??
Men jag ska fan i mig åka dit, att komma ifrån Sthlm under 5 dagar, vilken dröm alltså ^^!!

Idag har man inte alls gjort särskilt mycket, somnade vid sju i morse eftersom jag inte var trött, men vaknade väll runt 1 (+ 2 timmar ;)) Har suttit i min säng mer eller mindre hela dagen och inte gjort ett jefla skit, försökt plugga lite, men pluggar tydligen bättre på nätterna när alla andra sover haha ;) Låg och kollade på Tv shop under hela natten, från typ halv 5 till halv 7 :P riktigt nice... or not xD!

Skulle ha gått upp till centrum idag och bokat tid hos frisören men det sket sig, får göra det imorgon så att jag väl kan få håret klippt igen ^^, sen ska här färgas, funderar på blonda, bruna, röda och svarta slingor, vad tror ni om det?? ;) Eller kanske skiter i de bruna slingorna men blonda, svarta och röda ska jag iallafall ha, tror jag ^^..

På Fredag hoppas jag på att åka till Örebro, o ska dessutom träffa Emma innan jag sätter mig på bussen dit ^^! Fan va kul det ska bli och träffa henne igen :D!

Fan vad jag längtar tills vi ska börja leva livet alltså :D! Allt kommer vara så jävla lätt o allt, fifan vad kul vi ska ha det, eller hur gumman? :D! Ingenting kommer kunna stoppa våra planer ;), förutom kanske pengarna då, men det får ordna sig :P..
Har bara sån lust att hoppa upp och ner av lycka, att vi kommer ha så jävla kul :D!

Åhh, nu har vi även bestämt att OM jag o kussen har råd så ska även Emma hänga med till Peace and Love i sommar ;)!! HELVETE vad kul det kommer vara :D! Längtar nå förjävla mycket nu alltså!! ^^

Ajja, ska sluta skriva, uppdaterar nog kanske senare sen igen ;)

Någelunde glad ^^

Jag mår nu någelunda bra, är inte lika deprimerad längre som jag var tidigare i helge. Fast känner på mig att det kommer gå ner vääldigt snart igen, har bara en sån känsla.

Har en del planer med min nya kompis EMMA ^^, Fan vad galna vi ska vara, eller hur gumman? ;) Bara vi har råd med allting :P Well, vi börjar med tatueringarna i början av Mars o cruising när du fått körkort o grejer ;) Längtar satan alltså! O ska bli så jävla kul att träffa dig den 29 feb på festen :D! Längtar som fan gumman alltså! Fast vi måste ju bara ses innan dess ^^! Tack vare dig så kommer jag åter få tillbaka ett socialt liv, du betyder väldigt mycket gumman :)<3

Alla hjärtans dag börjar närma sig, vilket betyder att jag får se HIM *ÄNTLIGEN*!! Fyfan vad jag längtar, sen är det ett STORT jävla + att de spelar just den 14/2 ^^! Åhh, jag kommer fan svimma eller nått när jag ser Ville stå där på Scenen, speciellt när han ska sjunga "Join me in death"! Fyfan vad jag kommer va hög den kvällen, inte av droger utan av lycka ^^!

Förresten, någon som har tips på vad man kan köpa till en kille på alla hjärtans dag? Inte alltför dyrt men heller inte alltför billigt, något sådär lagom =).. Alla tips uppskattas! ^^

Well, i morgon, eller ja, senare idag, blir det att bara sitta och plugga, har Engelska uppgifter att göra, som ska vara färdiga senare sen nångång, men lika bra att göra dem oavsett hur lång tid det är kvar.

Har nu iallafall fått en ny madrass till min säng, får väll se hur bra jag kommer sova i den inatt ^^,

Ska sluta skriva nu, ska fortsätta designa min tatuering som jag ska fixa i början av Mars ;).. Någon som vet var man kan hitta hebreiska ord och fraser? Det skulle uppskattas om någon kunde komma på någonting, snälla, behöver det till tatueringen!

Ajja, här ska designas, skriver igen typ senare i dag troligtvis ^^, senare ikväll kanske, eller någongång under dagen, vi får väll se..