Onsdag

Ja, det är då Onsdag åter igen, finns inte särskilt mycket som händer här runt omkring..
Sitter mest hemma och tittar på "Buffy the vampire slayer" hela dagarna just nu.. Har fått låna hela serien av kussen ^^..
Har varit ner till biblan och lånat ett par böcker, den ena av Edgar Allan Poe, som skrev skräckberättelser och den andra av Emily Dickinson som skrev dikter. Båda döda sen många många år tillbaka.. Tror att det kommer vara bra läsning.. Har dessutom börjat leta efter Stephen Kings böcker att köpa billigt.. Sen har jag en hel lista på andra författare av skräck som ska läsas igenom så har en del att göra ^^..

Men i morgon blir det att åka in till stan tillsammans med mamma, vi ska till Body Shop och handla litegrann.. Sen ska jag dessutom handla lite småsaker som typ svart nagellack, en svart fjäder från buttericks (stavning?) och sen ska jag till antikvitetsbutiker för att kolla lite böcker jag vill ha =)..

Sen får vi se vad som händer på kvällen, In Flames ska spela på Grönan så kanske kan övertala mamma att åka dit ^^.. Får la se vad som händer helt enkelt.. Annars blir det bara att gå runt inne i stan till typ sju på kvällen och sen åka hem..

Ska dessutom sätta mig ner tillsammans med mamma och börja skriva vad jag behöver ha med mig till skolan när jag väl drar till hösten..
Ska tydligen dit redan en vecka innan jag börjar eftersom jag måste komma i ordning innan skolan börjar ordentligen.. Men men, det är till hösten det ^^..

Har dessutom funderat en massa den senaste månaden när man ska ha tid att åka utomlands och har då tänkt lite på att åka ut och tågluffa genom Europa.. Har pratat en del med mamma om det och hon önskade att hon hade gjort samma sak i min ålder, det var precis vad hon ville göra..
Så jag har bestämt att när jag väl får pengar nog till det så åker jag ut en månad eller två och tågluffar, inge mer med det ^^.. Funderar på om jag ska åka till bland annat Frankrike, Schweiz, Österrike, Italien o ett par länder till eller nått sånt =).. Får se hur det artar sig ^^

Har inte så mkt mer att uppdatera just nu..
så skriver mer när jag har nått att uppdatera..

Fredag

Ja, då var det Fredag återigen..

Har inte hunnit göra särskilt mycket den här veckan eftersom vi har haft en hund här.. Men men, roligt har det varit i allafall ^^..
Idag åker vi ut på landet, jag orkar bara inte vara kvar hemma, så jävla tröttsamt så jag vet inte vad.. Får nästan damp för att det inte finns ett skit att göra här..
Ska dock ta med mig datorn, men eftersom vi inte har bredband därborta (eller vi har, men inge modem eller nått sånt) så blir det bara att lyssna på musik, skriva och titta på filmer =).. Roligare blir det dock när jag får mobilt bredband till sommaren när jag ska vara här halva sommaren typ..

Och på Söndag blir det att åka förbi Eskilstuna och lämna av hunden till kusinerna igen.. Ska dessutom lämna tillbaka ett par saker som kussen glömde här när hon åkte hem i Söndags..

Men men, i allafall, som sagt har jag inte hunnit med så mycket under veckan. Eftersom jag har fått besked om att jag har kommit in på skolan jag sökt till så är allt lugnt just nu, jag behöver inte oroa mig för att gå sysslolös nästa skolår =).

Idag blir det, OM päronen kommer ihåg, så ska vi äta ute, för att fira att jag har fått mina betyg, Mina Första MVG:n någonsin och sen att jag kom in på skolan också =) *yaay*

Ajja, ska fortsätta packa mitt =)..
Uppdaterar nog på Söndag när jag kommer hem igen på Söndag..

Lördag

Ja, nu var det då Lördag återigen, sitter här medan kussen fixar sig. Har tråkigt och är lite nedstämd pga ett litet missöde på Coopan idag.. Kan ju säga att det slutade med att mitt bankomatkort drogs in =/.. Men men, bara att skaffa en ny på Måndag när banken öppnat =).

Har bestämt oss för att gå ner till kyrkogården ikväll för att tända ljus och filma litegrann, kommer vara så jävla fint så det inte ens går att beskriva. Älskar verkligen såna saker ^^, och inte nog med det så ska allt spelas in i Svartvitt ^^, så jävla underbart alltså!

Även igår tittades det på favoritfilmen igår, även samma sak sker ikväll ^^.. Ska få se världens bästa bög igen, önskar jag kunde vara bög som han..

Ska låna mammas svarta kjol när vi ska ner, och så ska jag nog ha min korsett på mig, så att det ser ut som en klänning eller nått.. Och om det är tillräckligt torrt ute så ska jag inviga mina Demonia skor ute ^^! Så hoppas verkligen att det är torrt ute ^^..

Nu sitter man här på sängen med sin älskade "syster" och Theon på huvuset och lyssnar på världens bästa band, The cure. Älskar deras musik såå jävla mkt..  Fast älskar min "syster" mer såklart ^^ <33

Nä, nu ska jag inte störa läsarna mer med mitt "trams" ^^
Uppdaterar när jag uppdaterar ^^

Ska börja sy!

Nu har jag bestämt mig för att börja sy mina egna kläder.
Mitt första projekt blir nog en lite enklare kjol eftersom jag inte, under hela mitt liv, har sytt ett enda helt klädesplagg, så en kjol blir det till en början.
Mitt problem då är bara det att mammas symaskin inte längre är den bästa, som kan slita sönder tyger och så. Så jag började kolla efter en egen symaskin på blocket. Men fyfan vad dyra dom ska vara :O!
Visst, hade inte väntat mig att de skulle kosta under 2000 kronor i allafall, men tydligen ska man inte köpa dem billigaste om de ska hålla. Hittade däremot en som kostade 8000 kronor, vilket jag aldrig i mitt liv kommer ha råd med på måååånga år :O.. Om jag inte får den i födelsedagspresent eller nått shit, vilket jag knappast tror :S!
Om jag inte vinner på lotto eller nått såklart :S.. vilket aldrig kommer hända...

Men men, får väll börja lägga undan pengar från och med nästa höst om jag ska börja plugga.. Då får jag drygt 7300 i månaden så ska försöka lägga undan en del pengar så att jag kanske har råd iallafall sen =). Plus att jag troligtvis kommer få inackorderingsersättning och bostadsbidrag också, så lär ju knappast behöva använda särskilt mycket av studiemedlet till hyra m.m. Så kan nog lägga undan 3-4 tusen i månaden i bästa fall, då har jag råd med en symaskin inom 2 eller 3 månader, beroende på hur mycket jag läggre undan :)

Ajja, sy ska jag oavsett börja göra =). Har redan börjar kolla på modeller och tyger m.m. Skulle bara behöva köpa en sån där provdocka eller vad det nu heter, som man kan sy efter. Någon som vet var jag kan köpa en?

Har iallafall börjar förbereda lite designer och så, på vad jag ska sy, så ska jag ta mått och allt så att det är klart iallafall =). Är så trött på att man inte hittar dom kläder man vill ha i affären, så då är det ju både billigare och roligare att göra kläderna själv ^^!

Ajja, ska fortsätta med mitt nu iallafall ^^
Uppdaterar igen någon dag ^^

Plugg till hösten?

Nu har man suttit här och funderat en del, bland annat på det där med skolan. Om mindre än en månad (hoppas jag) får jag veta om jag har kommit in på skolan eller inte.
Men då kom jag att tänka på en sak.. VAD ska man ha med sig till internatet, alltså allt man behöver ha med sig dit, förutom kläder o typ toalettsaker, självklart ska man ha med sig skolsaker också, men exakt VAD borde man ha med sig dit? Jag är inte ens säker på om jag kommer åka hem varje helg eftersom det kostar en del, så måste räkna med 2 veckors perioder där.
Någon som har tips på vad man borde ha med sig dit? Snälla, skriv i såfall..
Någon som vet ett bra ställe där man kan köpa BRA kollegieblock, typ inte som vanliga utan tjockare, med mer papper i o så?? Isåfall, var?

Snart är det iallafall läggdags, ska först skriva en lista på vad jag behövad ha med mig ut på landet, dit jag åker om ungefär två veckor, sista helgen i maj blir det iallafall, så har liiite tid på mig att skriva.
Ska stanna där i ungefär en månad, men som tur är så kommer jag ha med mig datorn dit, och förhoppningsvis med mobilt bredband också, så kommer kunna uppdatera bloggen också :)
Har redan tagit fram några böcker som jag ska läsa, kommer vara så jävla underbart att åka ut dit igen, och få stanna där en längre period också ^^!
That's what I can call my home :)!

Nä, nu har jag nog uppdaterat klart för idag tror jag, uppdaterar igen imorgon, Måndag eller något sånt =).
Beroende på när jag nästa gång behöver uppdatera :)!
Sov så gott ^^!

Fredag kväll!

Hela dagen har vart helt underbar faktiskt, vet inte varför, men den har liksom varit vääldigt bra på något sätt.
Började med att jag vaknade klockan 11 och eftersom jag lägger mig ett par timmar tidigare varje natt nu så sover jag bättre också, somnar runt 2 tiden varje natt, istället för 4-5 :).

Visst, större delen av dagen har bestått av plugg, men det har inte förstört särskilt mycket :). Är rätt nöjd med mig själv då jag nu har skrivit klart 3 av 5 uppgifter på endast 2 dagar, riktigt bra gjort alltså. Ska försöka få färdigt de två sista uppgifterna nu imorgon. Ska sätta mig tillsammans med mamma eftersom jag behöver hjälp med att skriva en intervju :), den fjärde uppgiften, hemtentamen  i Filosofi hinner jag klart imorgon eftersom det bara är lite kvar att skriva på datorn så sen är det bara den sista skiten kvar :).
Måste dock till skolan på Måndag och lämna in hemtentamerna för hand eftersom mailen vägrar bifoga filerna :S.. Så måste skriva ut skiten och gå till skolan.. Kan iof samtidigt skriva på pappret om samlade betygsdokumentet så att de kan skicka hem den sen när betygen är satta.

Nog om det, Pappa åkte iväg ut på landet halvtimman efter att han och mamma hade kommit hem.
Brorsan drog ut på krogen under tiden då mamma var ute och gick med moster.
Så under den tiden satt jag också och pluggade en massa.

Sen har jag och mamma ätit pizza och tittat på TV. Blandade program o sen tillslut fastnade vi på Indiana Jones, som fortfarande går och som jag tittar på.. Har aldrig sett filmerna förut så lite roligt att se dom nu, intressant faktiskt :).

Ajja, ska fortsätta titta o äta mitt godis ^^!
Uppdaterar nog på Måndag igen, eller kanske redan imorgon, får se :)

Fan klaga inte!

Angående mitt förra inlägg där jag skrev att jag skulle shoppa istället för att gå på P&L.. Men vad fan ska man göra om man inte KAN gå på festivalen, jag ska ju inte slösa pengar på en biljett om jag inte kan gå, eller hur?? Så sluta klaga dom som gör det.. (fick en kommentar från en feg ANONYM i mitt förra inlägg om det)..
So what om jag inte kommer ha nått minne direkt från sommaren, men fan, kan  man inte gå så kan man helt enkelt inte.. Så klaga för fan inte! Skaffa ett liv istället för att klaga på andra!

Idag har man vart till psykologen iallafall.. Kom en timma försent tydligen men hon hade tid ändå så det var lugnt. Ska dit igen om 2 veckor precis.. Kanske blir sista gången, beroende på om jag ska till Finland eller inte, men men, sen får man väll se hur det artar sig..

Nu ska man bara göra klart de sista uppgifterna så är man klar med Komvux också ^^.. Sen är det bara att vänta på besked från Geijerskolan o se om jag kommer in eller inte, vilket jag hoppas på att jag gör =)!! VERKLIGEN hoppas!! =)

Ajja, slut för idag tror jag, uppdaterar nog imorgon eller senare ikväll igen.

Ingen P&L = Shopping =D!!

Nu när jag inte ska på P&L, som jag har bestämt så ska jag shoppa istället, har pengar så det räcker till 7 olika plagg från en hemsida *moahah*.. Så när mamma kommer hem så ska jag prata med henne, eftersom jag faktiskt behöver nya kläder ^^.. Har hittat en skitsnygg kjol o tröjor o grejer :D.. Fan vad jag ska shoppa loss alltså ;)
Det var ett tag sen man fick göra det eftersom jag sparat till festivalen, men nu när det inte blir av så kan jag köpa kläder istället :D.. Som jag faktiskt behöver ;)!

Nu idag fick jag ett brev från kommunen, där dom hade bjudit in mig på nationaldagsfest eftersom jag har blivit svensk medborgare xD.. Men va fan, jag har bott här i kommunen i hela mitt liv, varför ska jag då gå på deras patetiska "firande" av mitt nya medborgarskap? xD
Ajja, även mamma och brorsan har fått ett men tror inte någon av oss ska gå faktiskt ^^.. har ingen lust med det ^^..

Nu den sista Maj eller något kommer tydligen kungen hit också haha, till lilla jävla kungsängen.. Han ska ha tal o grejer uppe på torget xD.. LOL, ska nog dit och garva ihjäl mig ;)!

Nä, nu måste jag fortsätta plugga, så att jag får klart allt detta ;)!
Uppdaterar igen när jag uppdaterar ;)

Faan vilken Valborg :D

Ojoj, kan inte säga annat, roligare fest har jag faaan inte varit på =D!
Fick ju även tillbringa den tillsammans med min älskling, Anna och Katta :D!


Hur Sjukt kul som helst haha..
Hade först liksom en liten liten förfest där vi även fixade oss samtidigt utseendemässigt o så.. samtidigt som man tog en cider o lite vodka redbull :P..

Sen vart de att dra på fest hos Jocke, där den riktiga förfesten började typ.. Hade en 1,5 liters flaska med cola o mango vodka i (inte helt upp ofc) o sen drog vi ut o tittade på majbrasan o fyrverkerierna..
Sen var det att dra vidare till en av Tommys (Kattas fästman) kompisar, faan värsta stället o bästa festen :D!

Efter det var de dags att dra hemåt (tyvärr), men som tur var, så skulle det vara efterfest inte långt ifrån lägenheten så jag o Anna drog dit med en kille å stannade där från typ lite över 2 till 6 på morgonen xD..
Jag satt o pratade en del med en kille där (kommer dock inte ihåg vad han heter) xD.. Men det var fan det roligaste jag varit med om :P..

Men men, enligt vissa är det visst dumt att dricka o ha kul överhuvudtaget.. Men va fan klaga för först när jag inte har nått liv o ber mig skaffa ett liv, nu när jag väl har det så klagas det på att jag festar o dricker mkt... ren SKITSNACK!!! Bry er om era egna liv o inte mitt liv..

Låt mig ha mitt liv o sköt era egna, jag får väll dricka o festa hur mkt jag nu vill! Låt mig sköta mitt så sköter ni ert!
Låt mig ha kul för i helvete, man lever bara en gång!! Låt mig leva mitt liv som JAG vill!!

Bara för att ni har haft ett liv längre än mig, att jag vart som jag har vart så betyder det inte att ni ska klaga på ALLT jag vill göra eller gör!! Låt mig för fan sköta mitt egna!

Ja, Torsdag morgon...

Och jag har nyss (runt 40 minuter sen) kommit hem från en efterfest haha. Kommer inte kunna sova eftersom jag har en sån jäääääääävla benvärk, är fortfarande full men mår illa, får bara hoppas att jag inte spyr.

Började dricka runt 18 tiden igår kväll och slutade inte förrän jag kom hem typ.. Fast riktigt jävla kul har det varit..
Har fått umgås med en massa människor och haft det skittrevligt (förutom vissa saker som jag inte går in på, just nu iaf).

Dock har jag rökt en del cigaretter under kvällen, kunde bara iinte hålla emot begäret *suck*.. men men, shit happens to everyone sometimes.

Nu ligger jag här i Kattas och Tommys extra säng och uppdaterar från Kattas dator.
Fryser som fan o har benvärk, jobbigt som fan kan jag bara säga.. Somnar jag nu så kommer jag inte komma upp överhuvudtaget senare.
Det var egentligen sagt tidigare igår att jag skulle stanna till fredag, men nu har jag smsat mamma och sagt att jag åker med dom ut på landet redan idag när de kommer förbi. Behöver verkligen få sova nu alltså, fast som sagt, somnar jag nu så kommer jag inte upp.

Först  förfest här hemma hos katta o tommy typ, sen fest hos Jocke (kattas ex) o sen vidare till en av tommys kompisar.. Därefter var det bara jag och Anna (min fru) som gick vidare till efterfesten..

Fyfaan det var sååå kul på efterfesten så jag inte ens vet vad jag ska skriva xD..

Bättre att jag uppdaterar när jag har kommit hem igen från landet ^^
Orkar inte mer just nu ^^