Paranoid??

Va fan alltså!
Säg att jag bara är paranoid!
Jag börjar ärligt talat fundera på om jag är det, eller om det är någonting annat som är fel på mig!!
Killen jag är kär i (som jag kallat sötnosen, sötisen mm på bloggen).. Jag tror han är tillsammans med någon annan..
Jamen, varför tror du att du är paranoid?
jamen, vi har inte pratat med varandra på typ 2 veckor,  han är inloggad på msn men svarar inte när jag skriver, efter hans namn på msn står det "Varje dag med dig är en dag fylld med lycka.",  och jag tror inte det är till mig han har skrivit det till... Å på helgon står det (civilstatus) "kär, Lycka, vad mer kan man säga?" o jag tror heller inte att det är till mig...

Killar är helt enkelt bara skit!
Det lärde jag mig för ett tag sen...
Att jag inte lyssnar på det alltså!
Nu sitter jag här, gråter så in i helvete med ett brustet hjärta IGEN!!!
Hur jävla mycket ska jag behöva tåla egentligen????
Jag vill bara somna in å ALDRIG vakna upp igen!! Snälla hjälp mig för i helvete!!

Jag kommer inte orka mer om det fortsätter såhär.. Lika bra om jag skulle bli nunna eller nått sånt!
Eller kanske Hora, får knulla å behöver inte innehålla känslor alls!
Jag är väll inte värd någon så underbar kille som han är, som vanligt då!
Jag är aldrig värd någon alls!
Gud har väll bestämt att jag ska leva o dö utan kille!

Mitt liv är helt meningslöst, bara för en jävla kille blir jag deprimerad å vill ta mitt liv..
det är så patetiskt som det bara kan bli!!!!!

Låt mig bara försvinna under jorden!!

Vad fan ska jag göra???????? *gråter hav*

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag hade visst rätt!
Det han heter på msn å som han skrivit på helgon är inte till mig!!!
Läste på helgon, i hans gästbok.. Ja såg att det var ngn tjej som hade skrivit till honom, någonting om ngn tjej som heter Sarah... hon frågade typ om de var tillsammans.. Å han hade svarat "ooh yes"...
Fyfan alltså! Hur ska ska jag orka med det här???
Vad ska jag göra??? Vad i helvete ska jag göra??? *gråter hav*
Jag vet inte vad jag ska göra..
Sitter bara å gråter just nu!!

Varför?

Varför känner jag mig så värdelös??
Jag vill bara ha ett vanligt liv, men hur jag än gör går allt åt helvete, som vanligt!!
Jag vill bara att mitt liv ska vara över, inge mer lidande på det här utan all smärta bara försvinner...
o likaså gör jag!!
Varför måste mitt liv vara som det är?? Varför kan det inte vara som de annars alltid har vart, utan ärr på armarna, inget brustet hjärta, ingen smärta, inga deprissions attacker, ingenting sånt.. Utan ett helt vanligt jävla tonårsliv, kan man inte få leva som en glad tonåring längre??
Jag vill inte vara en tonåring med en massa problem, varför kan ingen hjälpa mig!!

Nu har jag gjort det igen, sex nya sår på min vänster arm!
Känns så otroligt skönt för tillfället! Men smärtan kommer snart tillbaka å då brakar helvete loss igen!!
Bara för att killen jag gillat mest av alla killar jag vart på G med, ska på filmkväll där hans kompisar ska fixa ihop honom med en tjej! IGEN!! Kan du inte bara krama mig, hålla om mig å säga att allt kommer ordna sig?? Snälla!!
Jag skrev en massa saker till honom om att jag verkligen verkligen gillar honom, å han sa förlåt.. Men det känns fortfarande helt sjukt fel.. alltihop!!

Har jag förtjänat det här?? Snälla, svara på det här NGN!! Vem som helst!!!

Syster Svart-blå: Förlåt för att jag känner som jag gör! Men mitt liv är helt upp o ner! Allt bara går åt helvete! Men vad som än händer så kommer jag ALDRIG att överge dig min Engla!! Vad som än händer kommer jag finnas vid din sida! Jag kommer ALDRIG någonsin lämna dig på det här stället såkallad Jorden!! Vi kommer alltid att vara tillsammans!! Älskar dig och du ska veta att vad som än händer, så bryr jag mig om dig, Jag kommer alltid finns vid din sida!! Jag älskar dig min syster Svart-Blå!! //Din Syster Svart-Rosa förevigt o förevigt!! (L) Du är min största anledning till att jag fortfarande lever! Tack så mycket!! (L)

Nä, imorgon måste jag till skolan, eftersom jag ska leta rätt på Kuratorn bland annat, måste bara få prata med henne igen! Annars vet jag inte vad jag kommer att göra!! Om inte ngn hjälper mig nu så kommer allt vara försent bara!

Men men, nu känns det yttepytte litebättre.. Får se hur det känns senare sen.. Orkar inte skriva mera nu!!

Deprimerad?

Nu börjar jag bli riktigt deprimerad, kommer fan inte orka det här så länge till...
Nu vill jag verkligen bara dö! Och jag menar det, jag är så jävla trött på allt!!!
Jag trodde att jag inte brydde mig längre om vad andra sade om mig, men nu är det bevisat att jag verkligen bryr mig.. Min kusin skrev idag till mig på msn "det märks att du är blondin", för det första: Jag är ingen riktig blondin, men det fattar inte hon.. det är ju för i helvete bara hårfärg!! Men det gjorde verkligen ont när hon sade det.. Det visade sig att hon bara ville veta varför jag gör mig själv illa eftersom "jag inte svarar när hon svarar", då tog hon till andra metoder och det fungerade! Hon fick det svar hon fick plus att hon fick mig att åka ännu längre ner i svackan jag befinner mig i just nu! Jag kommer aldrig komma upp ur den tak vare alla jävla idioter som snackar skit, säger elaka saker till en mm. Jag har bara lust att visa upp mitt fina långfinger å sen dö!
Vill inte ha någonting med den här världen att göra längre, allt är bara helt slut, jag hittar ingenting att leva för längre, ingenting lyckligt som kan få mig på bättre humör!
Jag vill bara lägga mig ner å försvinna.. Bara dö bort o aldrig mer finnas till... Ingen i hela världen vet hur jag känner mig just nu.. Tror inte det är någon vidare bra blandning att vara deprimerad och gå på nicoplåster samtidigt...

Nu vill jag bara bort härifrån, dö, dö, dö! Jag vill inte finnas till.. Men ingen verkar fatta det! Alla säger bara hela tiden "det kommer bli bättre snart", men jag tror inte ett skit på det.. Det finns absolut ingenting att leva för längre, så varför lever jag fortfarande??
Jo, jag lever fortfarande för att jag kämpar.. jag kämpar så mycket det går, men om jag bara ska få elaka kommentarer hela tiden så vad är vitsen.. jag kommer bara må sämre å sämre enda tills jag bryter ihop helt å hamnar på psykhem, därför vill jag bara dö!!!
Det finns ingen livsglädje kvar i min döda kropp å den kommer aldig att återlämnas, den som fått det kommer få ett mycket bättre liv än mig!
Så varför plåga mig mer om jag inte finns??? FATTA!! Jag finns inte längre!!!
Jag är bara en meter över bottnet på den bottenlösa sjön.. När jag hamnar längst ner finns det inte en chans kvar att ta mig upp, om jag ska upp så måste jag upp nu, men jag har ingen lust att göra någonting längre, har bara lust att skita i allt, bara ligga i min säng å inte finnas till.. Precis som jag har gjort de senaste åren!!
Försök inte att muntra upp mig, jag kommer inte lyssna, försök inte tala om för mig att allt kommer ordna sig, för det är bara skitsnack, om du vill döda mig.. Gör det nu, för jag vill inte längre finnas till!!!!!!
Stör inte mig ikväll, jag kommer nog troligtvis sitta i min säng å såra mig själv, med en nyckel, kniv, rakhyvel eller varför inte en nagelfil som jag alltid använt.. Ring mig inte, försökt inte få kontakt med mig.. Jag vill bara vara för mig själv!!

Jag orkar bara inte bli sviken igen, av NÅGON!!! Ingen ska någonsin få svika mig igen, aldrig någonsin.. Det är kanske meningen att jag ska försvinna från den här jorden snart, eftersom jag har sådana tankar om allt!!
Ingen kommer någonsin fatta varför jag gjorde det, eller om det var deras fel.. Det kommer inte vara någons fel, förutom mitt.. Jag orkar inte mer å kommer inte göra det någonsin igen!!!
Jag ska försöka få hjälp men vet inte om det är försent eller inte!!! Låt mig bara läka ifred å kontakta mig inte!! Snälla låt mig vara!!

Fyfan, tror jag dör...

Sheat alltså, trodde aldrig att det här skulle bli så jobbigt som det är..
Har bara vart utan cigaretter idag, men redan nu börjar det gå utför.. Är på skitdåligt humör, blir irriterad på allt å alla.. Även fast det inte är meningen.. Är alldeles överaktiv, nervös å allt möjligt..
Jag måste göra någonting för att inte bli rastlös så jävla lätt.. Känns som om jag måste ut å springa snart, även fast jag vet att jag inte kommer ngnstans...
Jag bara HATAR det här!!!!!!

Men men, ska FÖRSÖKA göra det bästa av saken!! Även fast det inte kommer gå så bra eftersom EN liten skit stör mig hela tiden, o ställer en massa jobbiga frågor å skit!!

Nu får jag även skitont i huvudet... Allt detta pga de där jävla canserpinnarna!!!!! Jag vill bara inte alltså, jag känner mig inte redo att sluta!! Men endå så vill jag det... Fyfan, mamma kommer bli så sur när jag säger att jag inte är redo ännu!!! Men endå, efter det här paketet jag ska köpa ska jag sluta, jag behöver bara ett paket medan Celena är här!!!

Hoppas mamma förstår varför jag behöver cigaretter!!'

Skriver inte mer just nu, måste bara ut en snabbis!!

Pussar å kramar