Söndags slö

Ja usch, det blev både sent och drickande igår även fast jag egentligen inte skulle dricka ett dugg.. Jag och Katta gick över till Jennifer vid typ 21 tiden, blir man bjuden på grogg så tackar man bara och tar emot.. 70% vodka som jag var tvungen att blanda med vatten innan man hällde i groggvirket.. Efter två groggar var jag konstigt nog näst intill packad >.<.. Fattar inte hur det gick till riktigt, men men.. Därefter bar det av till Johanna och Niklas för att sjunga Sing Star.. Fy faan vad jag rockade med Martin Stenmarcks "Las Vegas".. Så jävla bra även fast jag var full xD.. Jag kan liksom inte kontrollera min röst när jag är full xD.. Men kul var det i alla fall..
Fan vad kul det var egentligen, nästa gång jag kommer hit hoppas jag att det blir fest igen, och då ska jag dessutom ha råd med att köpa egen sprit ^^.. Inge mer med det..

Fan vad jag längtar till skolan, åker om 2 timmar, in till Örebro och bussen till Karlstad går 16.30 =).. Jag längtar, nu när jag har varit borta, visserligen bara ett par dagar, så saknar jag skolan, mitt rum, mitt egna liv på något sätt..
Det var skönt att komma bort en stund.. Men nu vill jag faktiskt tillbaka :).

Det har i alla fall varit skitkul härborta, som sagt skönt att komma iväg en sväng, sen var det verkligen jättekul att träffa Katta, Tommy och Katterna Zäta och Simba ^^ Äkta mysiga saker de där ^^..

Borde egentligen sitta och plugga Historia B nu, men jag vet inte vart jag ska börja någonstans, så därför jag uppdaterar bloggen istället.. Hur faan ska man komma igång med historian? Jag vet absolut inte vart jag ska börja och hur.. This suxs ass! Matten har jag i alla fall pluggat på nu, kommer nog klara provet i alla fall, som jag skulle ha gjort för drygt 6 veckor sen eller nått.. Men men, huvudsaken är väll att den blir gjord nu.. Ska göra den på Tisdag 8.40 på morgon *fy fan*..

Har ätit risgrynsgröt nu i alla fall, Katta gjorde i ordning litegrann.. Det var gott.. Risgryndsgröt med kanel, socker och mjölk ^^ *mums*..

Nu längtar jag faktiskt tills jag får komma hem till Kungsängen, fast åker inte förrän om 20 dagar >.< Om mamma och pappa har råd att betala resan för mig.. Får väll se helt enkelt, annars får de kommer och hämta mig den 23:dje eller nått sånt crap.. Bara jag kommer hem över julen så är det lugnt :) Vill inte direkt stanna kvar på skolan helt själv :/..

Nä, nu måste jag faktiskt sätta mig och börja pluggandet, så att jag i alla fall kommer igång, inge mer med det.
Uppdaterar troligtvis när jag är tillbaka till skolan ^^
Rock on!

Oskuld

Jag fattar inte varför det hela tiden är sånt snacka om oskulder, det är väll egentligen ingenting speciellt med dem? De är bara helt vanliga människor som bara inte har haft sex ännu... Det är väll ändå inge speciellt..

Från olika håll hör man hela tiden snack om att det är typ "dåligt" att vara oskuld, vad fan är det för stil egentligen alltså?? Folk bestämmer väll själv om de vill vara det eller ej, eller??
Sen finns det faktiskt de som är så osäkra på sig själva att de inte kan hitta någon i 15-16-års åldern som kan ta deras oskulder, är det så konstigt i det här samhället egentligen??

Jag är för fan fortfarande oskuld, och jag ser inge som helst fel med det, kanske för att jag själv är det som bara jag tycker det eller nått sånt.. Jag får hela tiden frågor som "varför är du fortfarande det?" och en massa jävla frågor som endast är störiga... Vad är det för deal med det egentligen?? Människor väljer för fan själv oftast vad de vill och inte vill, är det så konstigt??

Jag kan ju säga att jag har haft mina orsaker till varför jag fortfarande är oskuld, men det är inget jag kommer gå in på nu.. Det är saker jag vill hålla för mig själv, eller som jag endast berättar för mina närmaste vänner och pojkvän..

Jag säger bara att det händer när det känns bra och jag känner att det ska bli av nu.. Inge mer med det helt enkelt.. Orkar fan inte höra mer jävla tjafs om att det är en "onödig" eller "dålig" sak att vara oskuld.. Men alla har ju olika definitioner på det, det märks allt..

Nej, nu orkar jag inte tjöt mer om det.. Blir bara så förbannad när man ser saker som människor skrivit på internet om det här ämnet. Det är så otroligt att människor bara orkar pressa personer på att bli av med oskulden, även fast den inte känner sig redo.. vad är det med det här samhället egentligen??

Ajja, som sagt, till någonting annat nu.

Nää, jag kommer fan inte på någonting att skriva om just nu som inte gör mig förbannad.. Allt som kommer upp är allt cp med samhället, eller med människor som hela tiden ska vara bättre än andra o en massa annat skit..

Uppdaterar igen istället när jag är på bättre humör helt enkelt..
Bye bye

Letar lägenhet men hittar inge >.<

Så var man vaken igen då.. Fast är trött som ett förbannat jävla as >.<..
Så ska man sätta sig ner och plugga senare ikväll.. Även fast det lär gå åt helvete >.< haha

Skulle egentligen vara kul att festa, men va fan liksom, har inte pengar till det så har ingen lust heller, även fast det skulle vara kul.. men men, life is life när man är studerande och bor på internat..

Ajja, sitter just nu och letar efter lägenhet i både Karlstad och Göteborg, kommer troligtvis att flytta dit efter sommaren, eller någongång under sommaren, beroende på om jag kan få något slags jobb eller int..
Men men, bara jag slipper flytta hem igen så är allt lugnt :)

Sen måste jag ju börja leta efter någon slags utbildning så att jag kan fortsätta plugga till hösten, men vet inte vad jag ska plugga... Område och sånt crap.. Det finns alldeles för mycket att välja på liksom >.<
Jag orkar bara inte leta mig igenom alla jävla hemsidor med utbildningar för att leta efter vad jag vill plugga.. vet bara att det ska vara någon slags yrkesutbildning så att jag kan få ett jobb sen inom området.. men men.. får väll se vad jag hittar för skit..

Men va faan.. verkar inte finnas ett skit i bostadsväg någonstans..
Har tittat runt på internet, visserligen ingen längre tid nu, men ändå.. och jag hittar inte ett piss >.<
Vart ska jag leta för att hitta lägenhet att hyra??? Någon som vet?

Ajja, ska försöka fortsätta leta, och se om jag kan hitta nått någonstans..
Rock On!

Frövi

Ja, nu sitter man i en lägenhet i Frövi där Katta och Tommy bor.. Trevligt värre ^^
Anlände till Örebro typ 13.55 och har varit här i lägenheten sen typ 17 eller nå sånt.. Har varit iväg och handlat godis (säkert typ 30 kg eller nått xD)..

Sitter just nu och tittar på Pirates of the Caribean och äter godis, och sitter här ^^.. Orka göra annat liksom.. Har under kvällen käkat tacos och sen bara slöat, lekt med katterna och sånt ni vet..

Ska snart gå och lägga mig typ snart.. men men, får väll se hur det kommer att gå.. Har ju haft svårt att söv de senaste två veckorna så skulle inte förvåna mig om detta också går åt helvete på ett eller annat sätt.. Ajja, har ju i alla fall datorn att sitta vid om det skulle bli så att jag inte kan söv..

Blev i alla fall glad när jag fick sällskap av Johan från skolan och in till Karlstad, då vi tog samma buss in, eftersom han skulle hem till Gbg.. *sakna*

Ajja, nu blir det nog att fortsätta titta på filmen och sen söv efter det, om det går vill säga.. annars får jag ligga och titta på film på datorn eller nått sånt om jag har hörlurarna med mig som passar till.. annars blir det bara att titta med jävligt låg volym eller något sånt..

O imöra blir det att sitta hela dagen att plugga *suck*.. Har världens jävla pluggångest typ.. vet inte vart jag ska börja eller vart jag ska sluta.. Iof så kommer pluggandet aldrig att ta slut eftersom det är så förbannat mycket..

Ajja, nu ska jag bädda iordning där jag ska söv så att det blir klart och sen ska jag ut och rök innan jag ska sätta mig och titta på film eller nått sånt..

Uppdaterar nog snart igen.. eller kanske när jag är tillbaka på skolan..
Rock on!

-----------------------------------------------------------

Nähä, nu kommer jag inte sova ännu på ett tag i alla fall...
Ska sätta mig och titta på film, sen vette fan om jag kommer kunna pga katterna.. De bråkar och har sig, springer överallt och jag vet inte vad.. Så kommer nog bara bli störd på ett eller annat sätt om jag ska titta på film..
Men men, ska försöka i alla fall..
Sen får man väll se vad det blir för film man ska se..

Ajja, uppdaterar senare igen...
Rock on!

Usch blä o tvi satan

Säger bara det, hur mycket jag än sitter och pluggar så verkar jag inte komma någon vart, förrutom med skrivprojektet som är mer eller mindre klart, hoppas jag! Fick den idag utskriven, kopierad på A5 papper och häftad, men efter det har det gjorts en del ändringar, som ska ska skrivas ut på nytt nästa Måndag.. Sen blir det inge mer ändringar..
Fick hjälp av Ana idag med att gå igenom mina engelska dikter som det tydligen var lite cp med, men nu är det fixat det också.. Nu är det bara framsidan som ska fixas innan allt ska inlämnas ^^..

Imöra åker jag iväg till Örebro, åker redan 10.25 från skolan så måste snabba mig fort som satan från matten, om inte annat måste jag nog gå tidigare om jag ska hinna, så får jobba som faaan på lektionen..
Sen blir det att äta på Max när jag kommit till Örebro, tillsammans med Katta och Tommy, sen blir det att dra till Rusta där jag ska kolla lite julpynt och så.. Inte för att jag har så mycket pengar att göra av med direkt..
Räknade ut igår att av hela studiestödet kommer jag bara ha drygt 350 kronor kvar över hela december och Januari >.<.. FY FAAAN vad jag hatar detta jävla skit! Men men, ska i alla fall skicka in de där jävla papprena om bostadsbidrag imöra.. Så får jag se hur mycket pengar jag får från försäkringskassan, kanske slipper betala så mycket själv varje månad och kan kanske lägga undan mer pengar än jag kan nu, vilket är ingenting med andra ord.

Ajja, i alla fall, kommer inte ha råd att köpa julklappar typ alls.. Iof ska jag bara köpa julklapp till brorsan, Ana och kanske Johan, resten får nog mitt skrivprojekt troligtvis ^^.. En enkel och bra julklapp, i alla fall till mamma, pappa och min änglasyster <33 eftersom jag har skrivit brev till dem i häftet :)
Sen ska vi tydligen köpa 2 julklappar värda drygt 20 kr till nästa myskväll med klassen eftersom vi ska ha en julklappslek, 40 kr där.. faaan vad pank man kommer vara >.<
O så ska man komma hem den 19 dec också.. ajja den resan får fan päronen pröjsa, annars kommer jag int hem alls..

Ska snart iväg över till Lenngren och glo på film ^^.. O så ska jag försöka mysa med Johan litegrann eftersom vi inte kommer ses på hela helgen, OM han kan tänka sig att inte plugga så mycket och packa fort ^^ haha.. Nejdå, jag ska mysa med han oavsett om han vill eller ej ^^
Så nu ska jag bara vänta på att Ana ska smsa så ska vi över dit bort ^^..

Uppdaterar nog imöra eller på Lördag igen ^^
Rock on!

Tisdags blääh

Ja, idag var jag på första Mattelektionen på säkert över en månad..
Väcktes av min klassföreståndare, om man ska säga så, runt kl 9 i morse och han frågade om jag skulle på matten idag, och så sa jag att jag skulle dit, eftersom jag faktiskt vill ha betyg i Matte B när jag går ut här..
Så jag gick dit och Matteläraren sa att han hade saknat mig (!) Inte många mattelärare som saknar mig om man säger så xD..
Men i alla fall, nu måste jag komma igång med Mattefan igen, ligger efter i planeringen med hela 7 veckor och så har jag Matteprov på kapitel 1 nästa Tisdag 8.40 på morgon även fast jag i vanliga fall börjar 10.10 >.<

Och sen senare idag ska jag dessutom på Ljusparty hos en av "klasskompisarna" kom jag på, vet inte vad det innebär men tror att det kan bli väldigt kul :)
O sen i alla fall när jag kommer tillbaka MÅSTE jag sätta mig ner och plugga.. Nu när jag i alla fall har fått sova ut ^^..
Somnade typ 21.30 igår, vaknade vid 00 och somnade igen sen 2.30 eller nått o vaknade åter då klassföreståndaren väckte mig :) så är relativt pigg idag i alla fall :)

Nu på Fredag åker jag i alla fall till Örebro och till Katta ^^, kommer tillbaka till skolan på Söndag.
Då blir det en massa plugg och film, plus att jag ska hjälpa henne med julpyntandet :)

Usch så mycket jag har att plugga >.<
- Historia, två uppgifter varav den ena är 3 veckor försenad typ och den andra ska redovisas för klassen.
- Matte, provet nästa Tisdag och att jag ligger efter
- Naturkunskapsprov nästa Onsdag på 4 hela jävla kapitel
- Litteraturens redovisning för skrivprojektet på Måndag

Jag har säkert missat någonting men detta är i alla fall det viktigaste jag måste göra... *SUUCK*

Ajja, nu är det snart dags för Lunch så ska avsluta här..
Rock On!

Snö snö snöööö!

Såå underbart, det har snöat idag, riktigt myspys alltså! Sen har det inte varit så kallt heller eftersom det har varit vindstilla med, riktigt riktigt mys ^^
Får hoppas att det håller i sig nu så att det inte smälter bort direkt som det brukar hemma i sthlm >.<

Nu ska jag dessutom försöka övertala päronen att fira jul ute på landsstället eftersom vi ändå inte kommer fira så mycket jul direkt, kommer ju inte ens ha en julgran uppe hemma så.. Hoppas verkligen att vi kan vara ute på landet ^^, Jag vill, jag vill, jag vill ^^!!

Har nu varit 'sjuk' i tre dagar, inte gått på en enda lektion.. Försöker vända tillbaka dygnet en massa eftersom jag annars är så enormt trött på dagarna >.<.. Så ikväll blir det att försöka somna innan 12 i alla fall.. I morse blev det 4 IGEN *suck* Men gick i alla fall upp till Lunch *yay*! Imöra ska jag försöka komma iväg till Litteraturen men vette fan om det kommer funka alltså.. Ska i alla fall skicka in min uppgift som jag skrev idag haha.. Sen får vi se om det blir lektion imöra..
Ska nog i alla fall på filmkunskapen eftersom jag har missat typ 2 lektioner i rad pga studiegrejer..

Nä, idag har jag i alla fall jobbat med skrivprojektet, som ska vara klar den 1 dec, bättre att få det gjort så snart som möjligt så har jag bara historia grejerna kvar sen =)

O så har jag sån jävla stressångest eller vad fan man ska kalla det, jag vet inte vilka av mina vänner jag ska ge julklappar till >.<.. *suck* Har inte en jävligaste aning.. Vet redan vad jag ska ge till päronen och lillebrorsan, men resten då? Va faaan *ångest, ångest, ångest*...

Imöra blir det i alla fall att ha film mys med Ana, vi ska se "300" hos henne ^^.. Eftersom hon är sjuker *krya på*..

Ajja, vette fan vad jag ska skriva mer alltså, ajja uppdaterar väll igen när jag kommit på nå..
Ska ta och värma en till panpizza ^^ o sen plugga litegrann innan jag ska söv..
Rock on!

Vikken jävla skitdag! >.<

Jaa jag vet att jag klagar återigen, men va fan.. Bloggen är ju tillför att skrivas på och jag har inte uppdaterat på ett tag nu igen så får ta o skriva lite..

Känner mig endast som en stor jävla degklump idag, inte nog med migränen utan har även mensvärk *hata*.

Haha nu kom Ana över också.. skriver mer igen sen ^^!

Sådär, nu har man varit och ätit lite middag med, ska snart sätta mig och fortsätta titta på Tru Calling och sen ska jag plugga lite historia och fixa med skrivprojektet eftersom den ska vara klar om dryga 2 veckor eller något sånt.

Nu har jag dessutom börjat titta efter julklappar till folk, mamma och pappa vet jag redan vad jag ska ge till, samma med brorsan och vet dessutom vad han ska få i födelsedagspresent med. Kusinerna har jag ingen aning om ännu och sen vet jag heller inte vilka kompisar jag ska ge julklappar till ännu. Men men, har ju ett par veckor på mig att ta reda på vilka det blir så det är lugnt.

Helgen har varit rätt okej, i Torsdags kom Celena hit, hämtade henne i Karlstad och så var vi och handlade litegrann och åkte tillbaka till skolan.. Hade typ filmkväll i Lenngren och även lite drickande blev det.
Fredagen var rätt dryg tills vi gick över till Lenngren igen fast för att festa innan vi drog till Katarina och fortsatte där, den kvällen var skitrolig faktiskt, eller ja, för min del i alla fall.. Värre var det för Celena *asg*..
Lördagen var dryg som faaaaan, dock även den dagen värre för Celena *asg*.. Förrutom att jag fick ta all skit när hon var en pain in the ass *suck* .-.
Söndagen var det dags för henne att åka hem, vilket faktiskt var rätt skönt eftersom hon var en värre pain in the ass nu än på Lördagen .-. *suck igen*.. Men i alla fall, Ana hängde med in, så vi drog hemköp och köpte dricka och tårta, eller ja, budapestbakelse i alla fall.. Sen käkade vi på donken och drog sen hem och tittade på Sex and the city filmen *älska*.. Skulle ha gått och lagt mig sen efter det eftersom jag hade sån migrän och skulle upp tidigt, så att jag kunde få lite sömn i alla fall men så blev det int.. kunde inte sova så tittade på film och somnade bergis vis typ 2 tiden som vanligt *suck*..

Idag har jag mest bara legat och sovit, har haft migrän och dessutom en fucking jävla mensvärk som jag skrev tidigare.. Skippade den enda lektionen idag så ska leta rätt på läraren imöra och fråga vad jag missade och vad de gick igenom, vet att vi ska ha nån skrivuppgift till på Torsdag men vet inte riktigt vad man ska göra..

Nä, nu kallar pluggandet på mig så att jag får klart de där jävla uppgifterna.
Uppdaterar igen senare i veckan.
Rock on!

Pluuugg! Och lovex till Sverige!!!!!

Usch så mycket plugg man kan ha, trodde aldrig att det skulle bli såhär mycket >.<
Har i alla fall gjort klart två uppgifter av 5 eller 6 till historian så ska lämna in dem, sen har jag samhällskunskap, naturkunskap, samhällskunskap och litteraturen... Ojojoj, en bok som ska vara klar på Torsdag, vilket INTE kommer att hända eftersom jag inte ens har börjat läsa skiten.. >.< *suck*

Ikväll blir det att gå på Cafékväll klockan 19 och sen syjunta klockan 20 ^^.. Hinner nog sitta och plugga litegrann där hoppas jag ^^..

Fan vilke ryck jag och Ana fick igår, vi ville busa lite så vi gick ut o busade litegrann, vände upp och ner på alla askkoppar på "min" del av skolområdet, ställde ut cyklarna utanför cyckelstället och så gjorde vi en massa snyggt på Geijerstatyn som står utanför Entré dörren xD.. Synd att allt var borttaget när vi gick till lunchen xD!! Hade varit kul att ta foto på ljusa dagen ^^

Dessutom har jag och Ana suttit och skrivit en lista på allt bus vi ska hitta på under detta skolår... OJOJOJ säger jag bara, året kommer fan inte att bli bättre och så kommer vi vara så jävla omtalade efter skolan med xD! Faaan vad grejs alltså :P


Till sportlovet åker vi dessutom till Skottland i dryga 10 dagar så måste fixa ett pass och sen prata med mamma om resan, så att jag kanske kan få julklappspengarna (om jag får nått) och födelsedagspengarna tidigare så att vi kan boka biljetterna så snart som möjligt! ÄNTLIGEN ska vi ut och resa, jag som aldrig varit utomlands ännu (förrutom inom norden).. Kuligare kan det faan i helvete inte bli alltså...
Senare på våren vill jag dessutom åka till Frankrike eller Irland, men får se om det blir av.. Måste ju ha pengar till allt också!

En sak är i alla fall säker, jag har fått en vän för livet här på skolan, Ana! Jag vill bara inte veta vilka hemskheter vi kommer hitta på under resten av våra liv xD! Och stackars våra barn som ska behöva stå ut med oss sen xD!! Säger bara det, de kommer behöva terapi för all framtid xD...

_____________________________________________________________________________________________


OJOJOJ, detta kom nyss in! Jag mailade Lovex manager och frågade om Lovex kan komma till Sverige för en spelning, och han sa att bandet gärna kommer hit och spelar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFG vad jag är exalterad... Fy faaan vad kul det ska bli, de har inte särskilt många spelningar just nu och de kommer kanske redan i början av nästa år om allt går som jag vill..!! HOLY FUCKING HELL!!!!! JAG SKA GÅ, JAG SKA FUCKING GÅ!!!!!!!
Jag kan för fan inte beskriva hur jävla glad jag är alltså, det bara bubblar i kroppen på mig :D!!!

Nä, nu ska jag sluta, har en del annat att göra innan Cafékvällen så.. Ha de fint!!
Rock on!!

Depp, depp o mer depp

Usch vad jobbigt allt ska vara idag då..
Har inte gjort annat än deppat hela dan...

Vaknade väll runt 14 tiden, gick en sväng till kyrkogården, sminkade mig och tog på mig lite fina kläder, men inte ens det hjälpte någonting, kommer fan inte ens ihåg att jag var där när jag var tillbaka inne på rummet..
Tvättade av mig sminket och la mig ner i sängen, sen gick jag bara upp när jag skulle röka, gå på toa eller fixa middagen, annars har jag bara legat och inte gjort ett skit, förutom glott på Gilmore girls, sex and the city - the movie och nu filmen Lost souls...
Har inte svarat på sms eller telesamtal under hela dagen, förrutom på två sms faktiskt då.. men annars har jag bara låtit telefonen ligga, har sovit en jävla massa.. har haft små gråtattacker och skit.. bättre är det nu, men man vet aldrig.. Får se om jag kommer kunna sova inatt eller inte, känner mig jävligt trött så får se hur det blir..

Jag vet inte ens om jag kommer orka gå iväg till lunchen imöra, eller ens lektionen även fast vi får författarbesök.. Ska i alla fall till middagen har jag bestämt, kan ju inte skippa den heller, då skulle jag bara svälta typ.. Nä men får se imöra hur det blir.. Ska snart gå och lägga mig igen och se klart på Lost Souls som jag börjat titta på..

Jag antar att jag är påväg in i en sån där djup depression igen som jag var i för ungefär ett år sen.. Har redan börjat fundera på om jag inte ska lägga in mig på behandlingshem eller något för att jag mår så dåligt helt enkelt.. Orkar bara inte med dessa perioder längre.. Har varit med om dem förut och det är bland det värsta som hänt mig tidigare.. Igår t.ex. satt jag faktiskt med en sax i handen och funderade på att skära mig.. Som tur var kom jag på saker att göra så att jag tillslut lyckades glömma saxen... Ja, jag vet, jag är patetisk och emo eftersom jag vill skära mig, men va fan, det är de enda som kan få smärtan att försvinna, även om det bara är för ett ögonblick, i alla fall för min del! Mediciner kommer jag aldrig att börja med, då jag helt enkelt inte tror på sånt...
Har pratat med en kille som jag var bra kompis med förut, som gav mig ett tips på ett behandlingshem och så.. Han vet precis hur det känns att må som jag gör, så han ska hjälpa mig.. vilket jag är så tacksam över!

Får se hur resten av veckan kommer att gå, kanske ska prata med Jonas (klassföreståndaren) och tala om att det kanske kommer vara så att jag kommer vara borta en del den här veckan om detta fortsätter.. Men att jag ska göra så mycket som möjligt för att inte hamna efter i något...

I helgen har annars inte hänt så mycket, hade filmkväll med Ana i Fredags, knarkade godis så att vi båda blev sådär jävla hyper.. Det slutade med att vi gick på fest i Katarina tills hypern hade lagt sig.. Då gick vi tillbaka, tittade på film och somnade i min säng.. Faan vad hyper man kunde vara alltså, världens jävla damp attacker innan festen o allt, gick till Katarina i myskläder eftersom vi rökte o skulle kolla läget, fick damp jag bokstavligt talat SPRANG till mitt rum, kändes som jag pratade i 200 km/tim eller nått när jag väl pratade, slängde runt en massa skit inne på rummet, böt om fort som fan, skrek efter hårspray o smink, dampade när jag inte hittade en massa grejer.. Vi gick till festen, dansade som faan även fast det bara var för en stund, drack litegrann o dansade igen.. Tills jag bröt ihop och behövde prata med Ana, så vi gick ut efter att jag hade suttit inne på hennes rum och råbölat i typ 20 min o snackade i jag vet inte hur länge innan vi gick tillbaka in och tillslut gick tillbaka till mitt rum där vi var i typ 10 min innan vi drog till Lenngren vid 1 eller nått där jag låg o snackade med Johan till typ 4 eller något, mysigt att bara ligga o snacka, även fast vi hade tagit över Svennes säng haha..

Lördagen blev rätt lugn, städade undan efter filmkvällen, pluggade en de, fick klart ett antal uppgifter, men är långt ifrån klar.. Sen blev det att slöa i sängen, själv, eftersom jag ville vara för mig själv helt enkelt..

O den här dagen har jag redan skrivit om så behöver inte ta upp det igen... O så har jag beställt en massa böcker från bokia, av såna författare som jag så länge velat ha.. som typ Lord Byron, Poppy z. Brite, Bram Stoker, H.P Lovecraft m.fl.. köpte väll typ 10 böcker för 550 kr eller nått sånt.. Längtar tills jag får börja läsa dem ^^
Nä, nu ska jag ut o röka IGEN (känns som om jag har rökt ett helt paket idag :S) o sen titta klart på Lost Souls...

Rock on!

Orka

Vad fan alltså.. Jag orkar bara inte mer!
Varför måste livet vara så jävla komplicerat hela tiden, vad det än gäller??
När jag väl blivit lycklig så finns det allting någonting som tar den lyckan ifrån mig..
Jag orkar för fan bara inte mer!!

Finns ett par stycken som vet vad det handlar om och så får det förbli tills jag har rett ut detta!

Ajja, ska inte klaga mer ffs! Det är i princip allt jag gjort i mina tidigare blogginlägg, förrutom de inom den senaste månaden eller vad det nu kan vara!

Idag har jag varit iväg med klassen och ett par andra klasser med för den delen, till Mårbacka där vi fick lyssna på en massa historia om kyrkobyggnaderna m.m. Fick även se Selma Lagerlöfs grav, riktigt häftigt på något sätt..
Sen vidare till Mårbackagården där Selma bodda under en tid i sitt liv.. och sen vidare till marknaden som låg på gångavstånd från Selmas hus.. Jag hittade en SUPERfin ring som jag köpte för 95 kronor och sen två smyckehängen att ha till halsband, två st för 100 kr och så var jag bara tvungen att köpa praliner med så det blev ett 8-pack för 55 kronor, vilket är väldigt billigt enligt mig ^^!

I alla fall, imöra lär jag fan inte komma upp till matten som vanligt >.< Tror jag kommer få hoppa den kursen och läsa den till andra året jag ska gå här istället! Fan att det skulle skita sig med matten, det som gick så jävla bra i början .-. *suck*.. Nu skiter sig det i alla fall.. Tror jag ska säga till Jonas imöra att jag inte ska ha den kursen längre.. Och sen vet jag inte riktigt vad det blir att göra.. Måste iof sitta och plugga.. har hela 11 uppgifter inom 5 ämnen som måste göras klart så snart det går så att jag inte hamnar efter med mer än matten..

På Lördag blir det supermyskväll med Ana.. med film o massa mys med extra mys ^^! Helt underbart kommer det i alla fall att vara..!!
Jag och Ana har dessutom bestämt nu att vi ska åka till Skottland under sportlovet om pengarna tillåter det! Helvete vad kul det ska vara, fira min födelsedag i Skottland =D, hur underbart skulle inte det vara ^^.. Skulle iof ha föredragit Irland faktiskt, men huvudsaken är att jag kommer utomlands någongång =D!

Funderar också på om jag ska försöka spara pengar till en resa till Frankrike med senare på våren, typ i April eller Maj eller så.. Nu när man har chansen så ska man ju ta den ^^! Nån som vill hänga med?? =)

Torsdagen den 13/11 är det en STOR dag.. Min älskade UFFA kommer hit då, fan vad jag har saknat henne alltså! Finns inte ord nog att förklara hur mycket jag saknat henne >.<! Jag behöver verkligen få prata med henne, jag känner att jag behöver henne vid min sida just nu bara! Fan vad jag älskar dig gumman, du betyder allt för mig och såå mycket mer <3333


Nä, nu ropar sängen på sällskap så ska gå och lägga mig, KANSKE titta på ett avsnitt av Gilmore Girls innan jag somnar eller nå sånt.. Uppdaterar nog igen när helgen är slut!
Rock on!

Tillbaka på skolan

Äntligen är jag tillbaka på skolan, visst var det kul att vara hemma, har ju saknat alla.. Men saknade skolan som fan när jag var hemma.

På söndagen blev det mest att ta det lugnt, fixa god mat med mamma och så medan pappa spelade Bingolotto, och så blev det en massa prat o sen senare satt jag och tittade på film till typ 3 på natten eller så.

Måndagen och Tisdagen blev det inte så mycket gjort, päronen jobbade så det blev att softa vid datorn tills mamma kom hem (pappa jobbade eftermiddag men jag sov tills han åkte typ så såg honom inte).. O sen blev det att titta på Cityakuten på måndagen, på Tisdagen skulle det ha blivit Desperate Housewifes men eftersom jag hade missat 5 avsnitt tidigare och detta var 5 år senare så sket jag it, ska titta på dvd:n när den kommer ut istället om jag fortfarande vill se skiten.. Börjar tappa intresset eftersom jag inte kan se nått av det där här borta..

Onsdagen blev det att åka iväg med mamma in till stan och gå på Bio, ÄNTLIGEN fick jag se "Mamma Mia".. Fy fan vilken bra film det var alltså :O.. Så jävla underbar film alltså, mycket skratt och minst lika mycket gråt, precis i den stil av film jag brukar gilla :D.. Har bestämt att mamma ska köpa den när filmen kommer ut på DVD så ska vi se den till jullovet när jag åker hem nästa gång ^^..
Köpte dessutom nya skor som jag för engångs skull hittade på 10 minuter (rekord!!).. och så köpte jag en del annat med, kommer inte exakt ihåg vad det var men men ^^

Torsdagen blev det mest bara slappa och så, plus att jag och mamma bakade karelska piroger *dreggel*, sååå underbart, trots att det inte är jul så ^^.. Fick även med mig en liten påse med piroger som jag ska äta här borta *MUMS*..

Fredagen blev det att åka till Media Market i Barkarby och egentligen bara titta vad det var för affär.. Det slutade med att mamma fick betala en film och 2 skivor till mig, Sex And The City filmen för 99 kronor (!!!!!!!!), en Marilyn Manson skiva och en med Evanescense med.. Billigt som fan är det där alltså! Hittade allt möjligt jag ska köpa när jag har pengar, vilket iof blir aldrig men i alla fall.. En ny TV behövs, hittade en lagom stor för 3300 typ, en digitalkamera för 888 kronor och sen en systemkamera för nästan 5000 ^^.. Skulle dessutom behöva köpa högtalare till datorn eftersom de jag fick med mig nu inte fungerar *snyft* och så en ny DVD spelare med =/...  OJOJ, jag kommer ALDRIG ha råd med de där sakerna >.<

Igår blev det att ta det lugnt, åka och handla lite mat och så.. Sen på kvällen tittade vi på "när lammen tystnar".. Riktigt bra film faktiskt, ska se resten också ^^..

Och så idag, åkte hemifrån runt 10.10 eller vad det nu var.. Eftersom min buss skulle gå 11.45 från centralstationen.. Hann med att köpa dricka och en macka (SVINDYRT, fan drickan kostade 20 och mackan kostade 40 >.<) Ajja sen i alla fall, kom till Karlstad typ 16.15 och tog bussen därifrån 17.05 till skolan ^^.. Nu sitter jag här, har packat upp och ätit så allt är lugnt, då har jag tid att skriva ^^..

Det blev i alla fall en dyr vecka för mamma *FÖRLÅT*.. Men hon vet att jag ÄR dyr i drift så hon får skylla sig själv :).. Och Sami blir avis eftersom jag gick i första hand =/.. *FÖRLÅT IGEN*!!

Har inge mer att skriva just nu..men uppdaterar igen när jag kommer på nått ^^
ROCK ON!