Snart är det jul!

Ja, om exakt 19 dagar är det jul!
Längtar så in i helvete =D!
Har själv köpt en massa julklappar till mig själv, bara för att jag ska få flest av alla =D haha, vaddå egotrippad =P!
Men men, jag ska iallafall paketera resten idag, plus att mamma ska in till stan på fredag eller lördag å köpa en massa andra saker, till exempel en MASSA julklappar till mig och min lillebror =D haha!
Jag funderar på om jag ska följa med, för om lillebror följer med så vill jag det också! Kanske kan gå in på Lagerhaus igen å flirtar litegrann, om han jobbar i kassan såklart ;) moahah!
Vilket jag verkligen hoppas på ;) hehe!

Helvete vilket jävla damp jag fick i Söndags, när jag pratade med min kusin i telefon och jag hade tappat bort kvittot med hans namn på.. Jag letade igenom varenda lite grej i mitt rum, där den kunde ha legat.. Men kunde inte hitta den...
Tillslut gick jag ner i köket och letade igenom hela pappersinsamlingen, tror du jag hittade den där?? Självklart gjorde jag det! Helvete vad glad jag blev när jag hittade den, fast även förbannad eftersom någon i familjen (troligtvis mamma) hade slängt den medan de vart i mitt rum o hjälpt mig med julklapparna.. Den enda som hjälpte mig, var mamma, så det måste ha vart hon som slängde den!!! Förbannad =P haha!
Huvudsaken var att jag fick tillbaka den =D!! Så jag ska dit igen någon dag och lämna in en lapp med e-mail och mitt mobilnummer (det är en lapp man kan lämna in så att man kan få nyheter och sånt i mobil eller via mail).. Ska lämna in den till just honom ;) moahah!

Ajja, skriver väll mer senare någongång om det är någonting =P hehe